Juhannuslarppi

lifestyle
15 kommenttia

grasshopper

juhannusruuanlaittoa

juhannus

juhannuskukkia

 

Takana on hulvaton larppijuhannus, kaikki sujui paremmin kuin osasin odottaa! Larppasimme Lindan käsikirjoittaman Juhannushäälarpin ja kaikki paikalla olleet olivat panostaneet roolihahmoihinsa ja asuihinsa ihailtavan paljon. Ruokapuolen hoitaminen jäi suurimmilta osin mulle ja Lindalle ja sen seurauksena pöydässä komeili Mertsan pitopalvelun antimet – on helppo vierittää syy hieman vinksahtaneista tarjoiltavista jonkin fiktiivisen hahmon niskoille. Koska häät kerran sijoittuivat 90-luvun loppupuolelle, oli tarjoilut sen mukaiset – kuvia ostosreissusta löytyy kamujeni blogista, sieltä voi myös lukea mitä meillä oli tarjolla hääjuhlissa.

Kuten kuvista näkee, panostimme juhliin myös koristelupuolella – pöydässä oli kauniit paikkalaput ja tienhaarasta löytyi pahvinen sydän, jossa luki hääparin nimikirjaimet, P & T. Ja kun kerran yhdeksänkymmentälukua elettiin, oli juhlasalissa ilmapalloja ja serpentiiniä, sydänpaljetteja unohtamatta. Ihanan mautonta! Toivon mukaan saan joskus käsiini kuvia myös muiden kameroista, sitten voisin tehdä pienen larppikoosteen ja pääsisitte näkemään miltä näytin rooliasussani :-D Sujuiko teidän juhannuksenne perinteisissä merkeissä, vai tekikö joku teistä jotain hurjaa?!

 

Ps. Huomaatteko, maksihame in action!

Lisää luettavaa

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Joulukuun kuulumisia

Hei joulu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. aaaa en kestä, tää oli joku maailmankaikkeuden hienoin idea teiltä! odotan lisää kuvia kuin kuuta nousevaa, ja nyt iski larppaushimo :–D tui, oot ja ootte kamujesi kanssa niin suloisia hassuja ihania idearikkaita <3

 2. Oi larppausta! Ihan mieletöntä! tykkään susta aina vain enemmän :- D Odotan innolla kuvia larpista!

 3. oon niin kateellinen että sulla on tollaisia ihania mielikuvituksekkaita ja hauskoja kavereita joiden kanssa voi puuhailla tuommoisia hupsutuksia! vaikka omia kavereita rakastankin, niin ne kyllä kattois pahasti kieroon jos jotain tollasta jännää ehdottaisin:(( en siis oo löytänyt sielunsukulaisia:D

  1. Voi kurjuus!:-( Tai sitten voit kokeilla, löytyykö kamuistasi uusia puolia kun kerrot larppi-ideastasi?;-) Höh, toivotaan että pääset vielä larppaamaan joku kerta!

  1. Hmm, kyllähän sitä kuukautta klikkaamalla tulee sen kuun tekstit? Mulla vaan on asetus, että sivulla näkyy kerralla vissiin viisi tekstiä, siksi joutuu vähän selaamaan. :-) Tuo viisi siksi, että hitaammatkin koneet/selaimet lataisivat kuvat ja tekstit suhtkoht nopeaa.

 4. Oi, mikä idea! Ihanaa! :) Lisää kuvia odotellessa…

  millamainen.blogspot.com

 5. Mulle on aina larppaamisesta tullut mieleen vaan kaikki fantasiaörkit metsässä miekkoineen, mutta tää kuulostaa kyllä superhauskalta! Meidän juhannuksessa rooliasut jäi siihen, että grillata sain vain virallisessa rillausasussa, joka sisälsi arskat ja essun :)

  1. Hahaa, joo, ei ollut mikään keskiaikalarppi tämä!:— D
   Tuokin oli hyvä, teemajutut on aina kivoja!

 6. Moikka!
  Mitä noi on tossa tokassa kuvassa? Ja miten ja mitä teitte niistä? :)

  1. Ne on punaisia linssejä, niitä voi käyttää lisukkeena riisin/perunan/pastan tilalla tai sitten heittää keittoihin ja patoihin mukaan. Eivät liittyneet larppiruokaa, tehtiin kasvismuhennosta edellisenä päivänä ja kuvattiin vähän ku noi oli niin söpöjä hahah :- D

 7. mikä kokoelma kangaskasseja!! :-D mikä toi lumikki-kassi muuten on? :o ajattelin just piirtää jotai mun tyhjää kangaskassii mutta ei tule yhtään mitä mieleen.. ostin jo tussinki joten pakko! :-D olisko ehdotuksia?