Uutta kotona

lifestyle, ruoka, sisustus
23 kommenttia

söpöt lautasliinat
Oi miten kiva yhdistelmä – Marimekon kupistakin löytyy pikkuisen pinkkiä!

jasmin collection

Jokin aika sitten tekemäni H&M-tilaus saapui viime viikolla ja eilen ehdin noutamaan sen kotiin. Paketti sisälsi supersöpöjä servettejä, astiapyyhkeitä sekä boater-mallisen hatun, viimeisestä lisää myöhemmin. Uudet astiapyyhkeet tuovat eloa keittiöön ja toivon, että niistä ei näy lika yhtä hyvin kuin edeltävistä pyyhkeistä, jotka olivat pohjaväriltään valkoiset, sittemmin haalean ruskeat. :- D

uutta kotiin

kenwood vaaleanpunainen

Kotiin löytyi myös jotain muuta vaaleanpunaista, nimittäin Kenwoodin superihana vedenkeitin, ahh<3! Olen huokaillut tämän perään ties kuinka kauan, mutta koska teeveden tarve on akuuteimmillaan vasta syksyllä, olen siirtänyt sen ostamista. Äiti kuitenkin päätti yllättää ja ostaa tuo minulle palkkana siitä, että toimin hänen vakikampaajanaan. Käy minulle, sillä olen päättänyt (ehhe, tokan kerran tosin….) etten enää tarvitse vastapalveluksena omien hiusteni värjäämistä, koetan taas aloittaa oman hiusvärin kasvatus -operaation. Kiitos vielä äiti, tee maistui superhyvältä kun veden keitti vaaleanpunaisella keittimellä!

pyttipannu

pullapitkomagneetti

Nämä magneetit ostin joskus lopputalvesta bongattuani ne Stockan yläkerrasta – en ikinä tee pyttipannua, mutta pinkki magneetti oli söpöin värillisistä magneeteista. Olenko ainut, joka havaitsee jotain vaaleanpunainen-innostusta ilmassa?!

kukkia

Äiti katkaisi komeasta hortensiastaan yhden oksan minulle – voi miten somalta se näyttääkään tuossa juomakannussa! On se jännä, miten kukat piristävät koko kodin ilmettä. Tosin osasyynä kodin ilmeen piristymiseen saattoi olla se, että kannoin kuivaustelineen takaisin vessaan (se oli taas hengaillut pari viikkoa yhteen menoon meidän olohuoneessa), imuroin, pyyhin pölyt ja järjestelin kaikki lojumaan jääneet tavarat omille paikoilleen.

Mitäs pidätte uutukaisista? :- )

translation: Something new in home. Tea towels and serviettes are from H&M HOME, waterheater is Kenwood’s and the recipe magnets from Stockmann. Do you like them? :- )

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Joo, on ja täällähän minä Laurin kanssa asustelen. Mistä moinen kysymys? Pinkkiövereistä? :- D

 1. noi marimekon kupit on ihania. Kattelin just poikaystävän porukoitten luona, että pakko saada omaan kotiin. Paljon maksoivat, en siellä huomannut kysyä : D

 2. Mä havaitsen itselläni myös pinkki-innostuksen! Meillä se ei näy sisustuksessa juurikaan, lukuunottamatta Kivituikkua ja keittiöpyyhettä, johon vaaleanpunainen on piilotettu hyvin ruskeaan ja valkoiseen – veikkaan ettei poikaystäväni ole edes bongannut pinkkiä sieltä seasta. Ja tosi somia uutukaisia! :)

  1. Hahaa, en siis ole ainoa!:- D Sisutukseen pinkki on hiipinyt ihan varkain – ensin kynttilöinä, sitten teekuppien yksityiskohtana, nyt vedenkeittimenä ja magneettina. Ja kun pistin äsken keitintä kaappiin, huomasin, että ainiiiiin, mun irtopohjavuoka on vaaleanpunainen myöskin, sekä purkki, jossa säilytän kahvipakettia!:- D Hupsis.

 3. Söpöä ja idamaista, erityisesti tuo vedenkeitin! Saatiin noita samoja kuppeja muuten anopilta joululahjaksi kuusin kappalein ( =tosi hyvä anoppi), söin niistä viimeksi toissa päivänä maittavan irtokarkkipäivällisen. :D Kyllä se on niin, että teevesi on parasta kun sen keittää vaaleanpunaisella keittimellä ja irttaritkin pitää syödä hienosta astiasta.

  1. Voi kiitos!:-)
   Ja hahaa, siinäpä vasta hyvä anoppi! Minäkin olen käyttänyt noita kippoja jälkiruokamukeina sun muina, parhaita kipposia tulee käyttää muuhunkin kuin teen ja kahvin juontiin!:-)

 4. argh kohta olen ulkonäkösi ja vaatemakusi lisäksi kade myös sun sisustusilmälle, hyvin sinun tyylisiä juttuja :–) tosi kivat noi marimekon kupit! mistähän nitä löytäisin..

  1. Höpshöps, ei kannata olla kade! Noita mukeja meinaan saa Stockalta, Marimekon omista liikkeistä ja Sokokselta! Ei hintakaan maailmaan kaada!;-)

 5. hirveetä fiilistelyä! oi voi, voispa meidänki kämppää fiilistellä mut täällä on vaa jättihämähäkkejä… :S :D

   1. Täällä fiilistellään jättikärpäsiä! Kuka jättää täyden roskapussin sisälle lähtiessään viiden päivän reissuun…

    Mutta onneksi pinkki pelastaa, viimeksi tänään huiputin äitin ostamaan pari pinkkiä punoskoria ja sekä sylipöydän läppärille!

 6. Ihanan tyttömäisiä juttuja! :) En ois uskonu että noi astiapyyhkeet on henkkamaukalta, tosi kivan näköset!

 7. yleensä en juurikaan innostu pinkeista jutuista, mutta nuo on kyllä suloisia ! henkkamaukka homesta löytyy aika kivoja juttuja, noin ihan oikeasti :- )

 8. Mulla kanss joku pinkki-innostus ja vihreä väri toinen, jota on tänä vuonna ollut pakko hankkia :-) Ihana toi limenvärinen vedenkeitin.

  1. Kiitos!:–) En oo ihan saanut sisustaa niin kuin haluaisin, sillä vuokralla kun asuu, on tiettyjä rajoitteita… Onneksi ainakin yksityiskohdat on kivoja!:-)