Topshop Abeline lace up boots

muoti
26 kommenttia

2heels

2topshop lace up heels

Olen toistaiseksi viettänyt päiväni sisätiloissa, sillä mulla on melkoisen kaamea olo – nenä täynnä räkää, kuumeinen olo muttei kuumetta, kurkku kipeä ja vuoroin kylmä ja kuuma. Katsotaan, joskos vointi parantuisi sen verran, että viitsisin mennä illalla ulos nauttimaan tuosta upeasta säästä (…ja hakemaan apteekista jonkin nenäsumutteen)! Miks just nyt piti tulla kipeäksi?!:–(

Päivääni piristi se, että Lauri haki kauppareissullaan mulle postista erään kivan paketin Briteistä. Huusin hetki sitten itselleni Topshopin mustat mokkaiset nauhanilkkurit syksyksi ja miksei talveksikin, jos noihin vaan käy laittamassa talvikeleihin sopivan pohjan. Ostin kengät ebaysta myyjältä, joka myy lähes uusia merkkituotteita, joita on kuitenkin saatettu käyttää mm. näyteikkunoissa, muotinäytöksissä ja mallikappaleina – tavaroissa siis saattaa näkyä käytön jälkiä, mutta kaikki häneltä tilaamani kengät ovat olleet moitteettomassa kunnossa – niin myös nämäkin! Ne ovat aitoa mokkanahkaa ja maksoivat postikuluineen n. 24 euroa. Ei paha hinta, sillä Topshopista tilattuna kyseisille kengille olisi tullut hintaa n. 90 euroa. Olen erittäin tyytyväinen, sillä tuolla 8,5 cm:n korolla on helppo kävellä ja nyt mun ei tarvitse enää metsästää syysnilkkureita!

Mulla olis kaapissani muutama vaate, parit kengät sekä asusteita, joille ei ole oikein enää ollut käyttöä – kiinnostaisiko teitä, jos pistäisin ne huuto.nettiin? :- )

 

translation: I won these boots from ebay only for 24 €, they’re original price is 90 € – not bad! Do you like them? :- )

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. I feel ya, sistah! Meitsi oksens toissapäivänä sinne pukkarin lattialle, oksennustauti yllätti kesken vuoron ja nyt makaan saikulla ja tuun hulluks. Sentään alkanu nyt pysyä neste ja pieni määrä ruokaakin sisällä, joten jotain juhlimisen arvostakin :D

  1. VOI EI!:—( Voi sua raukkaa, oksennustauti on ihan kamala! Varmaan aika kurja olo, kun töistä on pitänyt seikkailla vielä bussilla kotiin jotta pääsis lepäämään… Huh hu:-( toivottavasti parannutaan pian, onneks mahataudit ei kestä yleensä ihan hirveen kauaa! Syö mustikkakeittoa:-)<3

 2. Heippa, et haluaisi jakaa tuon myyjän nimeä meidänkin kanssa? (: Ebay on kiva paikka, sieltä tekee usein löytöjä!

 3. Ihanat kengät. Ja laita ihmeessä tuotteita myyntiin, taatusti on ostajia :-)

 4. oioioi toi vaaleanpunanen hame on niin söpö! mut menisköhän mulle, mitä kokoa se on :D mutta varmaan sit tulee tarkemmat mitat ku laitat huutonettiin asti että sieltä sit bongailen ehkäpä ehkäpä=)

  1. jjjooo!:-) Se on urban outfittersin xs, onko sulla mitään niiden vaatteita, auttaako toi pelkästään yhtään?:- ) aika venyvää matskua on, laitan kyllä mittoja sit huuto.netiin!

 5. Et oo ainoo joka on nyt tollasessa flunssassa, ite olin eilen jo sairaslomal mut pakon takia tänään töissä niin siinähä sitten kävi niin et tulos on äänen menetys ja nyt sit kärsitään puhumattomuudest :( huomenna jatketaa kai taas sairaslomaa ja luultavasti koko loppuviikko…mut ulos aion mennä nauttimaan koska ahdistaa tää 4 seinän sisällä oleminen :D

  1. hyrrhhh, i feel yoouuu!! toivon että tää tauti ois huomenna helpottanu, mulla on pitkä työvuoro edessä, eikä olo kuitenkaan ole niin kuollut, etten töihin menisi. Kun ei ole kuumetta niin ei ole oikeasti kipeä………………….. HUH, parane pian!

   1. Samoin paranemisia sinne päin kanssa. Mulla oli lievää kuumetta mikä pysy pois särkylääkkeiden avulla niin sinänsä mullakaan ei ole kuollut olo, ainoa mikä on niin kun tuo puhe ei kulje ja se on tarvittavaa työssäni sekä kamala yskä on haittaava tekijä. Eikä sitä huonosti nukuttujen öiden jälkeen oikein meinaa jaksaakkaan tehdä mitään.. :(

    1. No ymmärrän kyllä!:–/ Mäkin olisin pulassa, jos ääni lähtisi, mutta toivotaan tosiaan että yksi hyvin nukuttu yö taas auttaisi asiaa. Oon syöny tänään kaikkea tyrnimarjoista sipuliin, jotta saisin kaikkia superaineita kehooni taistelemaan tätä pöpöä vastaan!!!! :- D

 6. Voi, todella kauniit! Onko sulla muuten minkäkokonen jalka, kun näyttää kovin sirolta? Itellä on 36, niin joskus on vaikea löytää kaupasta sopivia, yleensä ostan suosiolla 37 ja tungen pohjallisia täyteen :D

  1. Kiitos!:-) Mun jalka on 35-35.5, mutta nilkkurit ja saapikkaat menee kyllä 36 kokoisinakin useimmiten – kuten nytkin, onneksi! :–) Kolmekutosia ei mun mielestä ole ollut haastava löytää, mutta noita kolmevitosia ei ole ikinä missään!:—D Korkkareiden on pakko olla 35-kokoa, muuten eivät pysy jalassa. :-s

   Topshopin kolmekutoset on ainakin noissa ja ballerinoissa aika pienehköjä onneksi.

 7. Aaaa, miten suloiset! Tahtoisin tuollaiset ja juurikin tuollaiset myös itselleni :–)) Täytyisi varmaan taas eksyä eBayhin jos vaikka löytyisi jotkut söpöläiset tai sitten pihtailen ens viikon Tukholman reissuun asti ;-) Oivoi, toivottavasti Topshopilta löytyisi jotakin ihanaa.

  1. Kiitos!:–) Ah nuo on ihanat, vaikka tuotekuvissa Topshopin sivuilla oon aiemmin ajatellut noiden olevan vähän mohlot, mutta ei ne noin pienessä koossa olleetkaan, jes!:-D Ja todellakin, odottelehan Ruotsiin asti ja käy Topshopissa ja Urban Outfittersillä tekemässä löytöjä!;—)