red pleated skirt

muoti
19 kommenttia

skirt in action

me

bag

bag'n'shoes

Pleated skirt – Topshop, top – Asos, leopard flats – Mango, Vintage doctor bag – Vintage store called ”Yesterday”

 

Vaikka eilen olikin huono olo, laittauduin sen verran, että uskalsin fillaroida Ärrältä ELLE UK:n, Makuunista kovia karkkeja kurkkupastilleiksi (ehehhe…) ja Vapaa Valinnasta nuppineuloja sekä nenäliinoja. Nenäsumute onneksi löytyikin jo omasta takaa, noilla selvisin eilisen ja aion selvitä tämänkin päivän. Kevyistä kankaista rakentuva asu oli nappivalinta +26 asteeseen, ei tullut kuuma, vaikka toppi olikin musta! Pohdin kyllä, että uskaltaako tuon hameen kanssa lähteä polkupyöräilemään, mutta kun istui helman päälle ja välillä korjasi hametta alemmas, vältyttiin marilyneiltä. Tilasin hameen viikko sitten Topshopilta, kun olin sitä aikani kuolaillut enkä löytänyt muualta yhtä kivaa. Pliseeraukset ovat mulle päivän sana, mitäs te tykkäätte? Jos asu kolahti, voitte käydä tykkäilemässä siitä lookbookissa ja antamassa sille sydämiä Indiedaysin lookbookissa! :- )

 

Jännä miten helppoa on unohtaa asioita – harmittelin tuossa yksi päivä, että höh, onpas mennyt aikaa ilman että olen voinut ikuistaa asujani. Sitten hoksasin, että höh, justhan mä keksin miten meidän taloyhtiön katolla sai otettua kuvia ilman avustajaa. Mars katolle siis!

 

PS. Ilahduin kovasti kun bongasin blogini Suomen inspiroivin muotiblogi -äänestyksestä – kiitos sinulle, joka olet minun blogini sinne lisännyt! :-) Minusta tuntuu vähän hassulta äänestää parasta MUOTIblogia, kun niin harva blogi on enää selkeästi muotiin painottuva. Ylipäätään blogien listaaminen paremmuusjärjestykseen tuntuu hassulta, mutta siitäkin huolimatta oli kiva bongata oma blogi listoilta. Kiitos teille, jotka olette äänestäneet minua! ♥

 

translation: This is what I wore yesterday. It was +26 celsius degrees but I felt fine in that sheer pleated skirt that I ordered from Topshop last week. If you like this outfit, you can hype it HERE and HERE.

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Olen niin hurmaantunut noihin pliseerattuihin helmoihin ja tuokin hame on aivan ihastuttava! Ja sinäkin olet, hihii. :)

   1. mä liityn kans ihailijakerhoon, anonyymiys on tosin poissa kiitos lookbookin. toi hame näyttää siltä että mun pliseerattu punainen mummohameeni on lähtenyt bailaamaan kauneusleikkauksen kautta! ;D

 2. fantsu asu!
  toivoo eve (:D:D:D) en jostain syystä voinut vastustaa kiusausta kirjottaa fantsu

 3. Asiasta kukkaruukkuun, millä hiusvärillä sä muuten oot nyt värjännyt päätäsi?:-) On nimittäin järrrrkyttävän upea tuo sävy;-)

  1. Hahaa, vastaan tähän kysymykseen kerran viikossa, joten copy pasteen tän nyt sullekin:-) oon värjännyt loreal casting creme glossilla sävyllä 734 ja 643 – viimeisimpänä kuitenkin sillä kaikista oransseimmalla 834 -se on vaalein ja kirkkain, ainakin mun hiuksissa.

   1. Okei, tack så mycket! Onko sulla muuten oikea hiustenväri kuinka vaalea tai tumma, mietin vaan kun itellä on aika tumma sävy että tarttuukohan mokoma tällaiseen :/

    1. Hmm no siis on ne tummemmat kuin mitä hiukset nyt värjättynä!:-D Aika hyvin tarttuu kyllä, vaikka siis en tosiaankaan oo blondannu koskaan. :- )

 4. Iiiihana hame! Jotenki toi hame jäi mun verkkokalvolle ihan totaalisesti :D

 5. Nyt kun nään tuon laukun…. Mummilan ullakolla on aivain samanlainen! Pitääpä käydä hakemassa se parempaan säilöön ja ottaa vaikka käyttöönkin…. :-)

  Ps. Paljonko sait siitä pulitta Yesterdayihin?

  1. Oioi, ota ihmeessä!:–) Maksoin tuosta 40e, ei paha vintagelaukusta, joka on todella hyvässä kunnossa, mutta kirpaisi se silti pikkuisen ;-)

   1. Kunhan vain löydän sen kaiken romun seasta…. Melko hyvä löytö, sanoisinko! :)

 6. onks mahdollista topshopin vaatteet lähettää takaisin mikäli ne ei sovi? ja jos millään vaa jaksaisit löytää mulle topshopin sivuilta teksti tästä jutusta koska mä en sitä löydä :o

 7. eikun heti kun kommentoin niin löysin sen jo :D mutta yksi kysymys kumminki jäi et jos tilaan esim 5 vaatetta ja 3 niistä sopii ja 2 haluun lähettää takaisin. pystyykö sillai tehdä? kiitoksia paljon etukäteen!