musiikkia heinäkuuksi

lifestyle, musiikki
18 kommenttia

Ajattelin pitkästä aikaa jakaa kanssanne tämän hetken lempparibiisejä youtube-videoina, kun kaikilla ei tunnu vieläkään olevan Spotifyta, ja vaikka olisikin, ei siitä ole kovasti iloa ilman maksettuja versioita. Kesäisin kuuntelen melko kepeää musiikkia, syksyisin syvällisempiä ja herkempiä kipaleita. Nyt on näköjään menossa melko naisvoittoinen kausi! Mukana uusia tuttavuuksia ja pari vanhempaa tapausta. Löytyykö yhteisiä lemppareita tai uusia ihastuksia? Jos tulee mieleen jokin kiva kappale, saa suositella!

 

 

 

translation: My favourite songs in July.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. kävin provinssissa kattomassa rubikin keikan, ja tiesin kyseiseltä bändiltä vain kaks biisiä. nyt oon ihan rakastunut :)

 2. Oi oi oi Veronica Maggio, uudehko tuttavuus! Tuli kauhea Ruotsi-kuume heti. Kiitos tästä! Tuttuja lemppareita noista olivat ihanat Ladyhawke ja Lykke Li. Muihinkin alan tutustua heti paremmin.

 3. No Lykke Li on aina iso sydän! Ah, täytyisi varmaan viiiiiimeinkin käydä hakemassa neidon uusin plätty omaksi :–)

  pst. Valkoinen Joposi on älyttömän söpö! Terkuin eilen illalla perässä pyöräillyt musta jopoilija ;-)

  1. EIKÄ, missä kohtaa pyöräilit mun perässä?!:- D Päivällä vai illalla!? Toivottavasti päivällä, olin illalla niin ällön nihkee töiden jälkeen + nuhassa hahaha:D Mä kyllä näin sut joku kuukausi sitten varmaaan, kun huristit bonuksen ohi just ku tulin ulos! Tai no joposta ja vaatteista päätellen se olit sinä, vaikken kasvoja tarkkaan nähnyt! :-)

   Ja joo, munkin tarvis hakea lykke lin levyt kun mulla on piiiitkästä aika levysoitin kotona!

   1. Illalla! Kun olin myös nihkeimmilläni duunipäivän jälkeen :–D Saatoin huomaamatta seurata sua pitkän matkaa, mutta saarioisten+yliopiston risteyksessä tajusin että se olit sinä kun vaihdoit kadunpuolta! :–)) Bonuksen ohi tulee viiletettyä harvase päivä, joskus jopa siellä poiketen heh!

    1. hahahah voi kamala!:– D olikohan se siis torstai kun poljin sieltä yliopiston kautta? : -D yleensä poljen aina sen raskaan ylämäen saarioisilta suoraan ylös, mutta sillon kokeilin josko kierto yliopiston takaa ois kivempi. Noh, ei ollut, haha:D

 4. yli puolet löytyyki jo omalta kesäsoittolistalta, muut otan kuunteluun välittömästi kun näköjään musiikkimakus ei liipase ainakaan kovin kaukaa omastani:3

  1. Hehe, kiitos :-D tietyissä piireissä nuokin kyllä varmaan ovat massaa, mutta mitäpä siitä!

 5. Satutko olemaan töissä H&M:llä? Itse olen, ja moni noista biiseistä oli mulle tuttuja meidän soittolistalta, siis siltä, joka raikaa ämyreistä joka ikinen työpäivä :D Hassua, oon esim. miettinyt monesti, että mikä toi Alex Winstonin kappale on..

  1. En!:—D hahah, en muista mistä tuon Alex Winstonin alunperin ees bongasin…. Hahhaa, hassua!

 6. Aaah, Ladyhawke on kyllä ihan parhautta. Lykke Li toki myös! Näissä olikin myös pari muuta kivaa uutta, eli kiitokset vinkeistä :)