pupulamppu

lifestyle, sisustus
51 kommenttia

pupu-uni

we ♥ it

Näin jokin aika sitten niiiiin todentuntuista unta, ettei tosikaan! Sain siinä unessa Laurilta lahjaksi pupun ja olin ihan rakastunut siihen. Tarkoittaako tämä nyt sitten sitä, että saan tilata itselleni maailman hienoimman pupulampun, josta olen jo jonkin aikaa haaveillut? Oikeaa pupua en voi ottaa, mutta semmoinen joka nököttäisi söpönä hyllyllä kelpaisi kyllä vallan mainiosti… HELP mee – kertooko unet totuuden, saako niiden perusteella tehdä ostopäätöksen!?!?

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kuulostaa suloiselta unelta! Ehkä olet halunnut pupulamppua niin paljon, että se on tullut uniisi asti? Se luultavasti viestittää sitä miten paljon haluat sitä lamppua ja tee toki ostos, jos siltä tuntuu – kannattaa pitää kiinni haaveesta ja toteuttaa se olkoonkin kuinka pieni. :) Pupulamppu näyttääkin kovin suloiselta.

  Toivottavasti lamppu ei ole kovin kallis!

  1. Aah se oli paras uni aikoihin! Niin ihana ja todentuntuinen, tosin aamulla oli vähän haikee fiilis!

   On se minusta pikkuisen hintava noin pieneksi, mutta kun….!!!! Tilasin sen just! HA, sain vain kannustusta!!

 2. Et oo ainoa joka on tuosta pupulampusta haaveillut jo ties kuinka ja kauan! Kyllähän unet on ihan hyvä syy ostopäätökseen… ihan niinkun ”pakko saada” ja ”mä tarviin tän” muutenkin välillä ovat. ;)

 3. AAAAAAAAWWWWWW ei vitsi sain kauheen lässytyskohtauksen kun noi puput on niin söppänöitä!! ei tollasii saa tänne laittaa:-(

 4. NO TARKOTTAA TODELLAKIN!!!
  Se on ensinnäkin sun yhden bestan (mun) toteemieläin ELI siis osta!
  Voisin aina tulla silittelemään sitä, eikö niin?

 5. en kestä noin montaa noin söpöä kuvaa kerralla! varmaan minunkin pitäisi hankkia pupulamppu…

 6. Unien perusteella ostamisesta en tiedä, mutta jos kuuntelisin ääntä pääni sisällä, niin menisin noiden kuvien perusteella ostamaan vaikka kymmenen pupua nyt heti!!! :-D

 7. Meillä on kyllä jo oikeakin pupu, mutta olemme ihastelleet tuota lamppua siitä asti kun ensimmäisen kerran sen jossakin sisustuslehdessä bongasin. : ) Hinta vaan on aika kova, eikä sille toistaiseksi ole löytynyt sen ansaitsemaa hyvää paikkaa kämpästä…

  1. Voi että, mäkin haluun oikeen pupun sit joskus kun on enemmän aikaa sille. Se lamppu on supersöpö, mä kyllä keksin sille jonkin kunniapaikan!:–) menin siis ja tilasin…

 8. En tiedä saako tehä ostopäätöksen mutta luulen että tällä kertaa voi tehdä aineski poikkeuksen ;-) On nimittäin niin söpö lamppu kyseessä!

 9. APUA ensin ku luettuani vain otsikon ja näin nuo kuvat ihmettelin, että onpa aidon pupun näköinen lamppu mutta miksei se valaise ja sitten tajusin, ettei kuvissa ollut se otsikossa mainittu pupulamppu…. heh! Mutta joo on söpö lamppu tuitui!

 10. En kestä! Tuo on niin sulonen!! Oon joskus kans käyny tolla sivustolla ihailemassa noita eläinlamppuja ja nyt aloin kans himoita sellasta… Mitä kaikkea ihminen voikaan tarvita :D HYVÄ että tilasit!

  1. No eikö olekin!! Oon ihan superinnoissani, se tulee näyttämään niiiiin sulloiselta pimeinä syysiltoina, aaa! Kurkkailepas itsekin, ne on kyllä niiiin söpöjä, että!:-D

 11. rakastan pupuja. en omista pupua, enkä haluais välttämättä omistaa mut ne on niin söpöjä :):):):)) pupuliinit. pupu on sananaki niin ihana etten kestä :D pupu

 12. hihi mulla on toi lamppu ja se on kyllä yks mun asunnon valopilkuista! n_n nyt haluisin sille kyllä kaverinkin, nimittäin sen samaisen lampun, mutta vaan vaaleanpunasena….. <3 paljonko toi tuli maksamaan netistä tilattuna?

 13. oletko tietoinen, että we<3it ei sinällään ole riittävä lähdemerkintä? kuvakrediitit pitäisi ilmoittaa tarkemmin. vähän sama kuin sanoisi kuvien olevan googlesta..

 14. Huh, en edes tiennyt että pupulampun hankkiminen pitää perustella jotenkin. No, mennyttä ei voi muuttaa, ostettu mikä ostettu! Mun pupulamppu lähettää sit terveiset sun pupulampulle!

  1. Hahaa, no ei se ehkä perusteluja kaipaa, hinta vain vähän mietitytti ensiksi. JEE, mun pupulamppu on matkalla, mutta kerron terkut!!!

 15. Puput on ihania, söpöjä ja pehmeitä.

  Pupulamput on mun mielestä tosi creepyjä, ja valaistuna sellaisia, joista voisin herkästi nähdä painajaisia :D Näin Lontoossa punaisen pupulampun, se jos joku vasta olikin pelottava.

  1. Hahaa, tajuan mitä tarkoitat! Munkin mielestä tuossa on jotain pikkuisen creepyä, mutta tykkään siitä silti hurjasti:-D Mä oon nähnyt noita pinkkeinä myös, hui!