Syksyistä Marimekkoa

muoti
38 kommenttia

Indiedaysin ja Marimekon yhteistyökampanjan ensimmäisessä osuudessa saimme stailata Marimekon kolme klassikkoa omaan tyyliimme sopiviksi. Silloin mentiin vielä lähes kesäisissä fiiliksissä, nyt olisi siis syysvaatesuosikkien vuoro!

marimekko

marimekko muija

Ihastuin ikihyviksi tuohon uudelleen tuotantoon otettuun Muija -kuosiin (hehee, siitäkin huolimatta, että en pidä muija-sanasta yhtään!) – minulta löytyy entuudestaan yksi peltipurkki tuolla samalla kuosilla! Jemina-tunika menee minulle vaivatta mekkona ja vaikka se onkin hieman reilu, tykkään siitä kovasti! Tuo mekko on Noora Niinikosken suunnittelema, ja täytyy sanoa, että useampikin hänen Marimekolle suunnittelemistaan vaatteista iskee kovasti!

syksyistä marimekkoa

marimekko neuletakki

Jemina-mekon kanssa minulla on päälläni ihana Mila-neuletakki, joka on 100% villaa, ahh! Voin vain kuvitella miten lämpöinen se on syksyllä ja erityisesti talvella, kun tarvitsee oikeasti lämmittäviä materiaaleja käyttöön. Tuota Mila-neuletta saa punaisen lisäksi myös mustana ja sen malli on mielestäni täydellinen mekkojen ja korkeavyötäröisten alaosien kaveriksi – se on sopivan lyhyt, muttei liian kippana, eikä ole liian kireä hihoistakaan :-) Tuo neuletakkikin on Noora Niinikosken käsialaa, ylläri!

marimarimekko

GONE GONE GONEEEE

Mekko ja neuletakki näyttävät ihan minulta, eivätkö näytäkin? :-) Herrainkengät jalassa tuo asu ei ole liian söpö!

marimekkomekko

muijamuijamuija

Erityisen paljon tykkään tuon mekon hieman pussittavista hihoista ja napeista, sekä tuosta tyttömäisestä A-linjasta. Mekko on tietenkin puuvillaa, lempparimatskuani! Mustavalkoisen lisäksi tuota saa myös turkoosina ja violettina – mustavalkoinen oli minulle helppo valinta, sillä se sopii kaiken kanssa. Mekko on kuin luotu tuon kirpparitakkini kaveriksi, perfect match!

maaarimekko

Muija-kuosilla varustettuja hameitakin on olemassa, vink vink! Kurjaa, että olen itse liian kapoinen niihin, sillä olen niin rakastunut tuohon kuosiin, että :- D

marimMekk

Kuvista jälleen iso pusu Miinalle!

Mukana kampanjan kakkosvaiheessa on samat bloggaajat kuin viimeksikin – esimerkiksi Jennin stailaukset ja kuvat olivat ihan mielettömiä! Meidän kaikkien stailaukset tulevat päivittymään kampanjasivulle, jossa on nyt myös käynnissä superkiva kilpailu liittyen syysuutuuksiin. Mikäli 100 euron lahjakortti Marimekolle kuulostaa kivalta, käykää valitsemassa Marimekon sivuilta lempparinne ja osallistukaa lahjakorttien arvontaan! ;–)

Mitäs tykkäsitte valinnoistani ja stailauksestani? :-) Omasta mielestäni valkkasin ihan itseni näköisiä juttuja – noille on takuulla käyttöä! Ja mitä TE valkkaisitte noista uutuuksista?

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Muija-kuosi todellakin ON ihana, ilahduin kun huomasin että se on tehnyt comebackin :) Päivi on joskus antanu meille vanhat verhot ko. kuosilla enkä aio ikinä luopua niistä!
  Söpö asu.

  1. No niin minäkin! Kun vierailimme ekaa kertaa showroomilla, kiljahdin ilosta huomatessani tutun kuosin!:–) Älä todellakaan luovu, mikä aarre! Ja kiitos kaunis!:–)

 2. Ha, minäkin inhoan muija-sanaa. Yöh. Mekko on kuitenkin ihana, samoin neuletakki. Osallistuin lahjakorttikilpailuun, ja se kyllä toimi juuri niin kuin markkinatyypit olivat varmasti suunnitelleetkin: teki mieli hankkia puolet syysuutuuksista saman tien omaan kaappiin. :)

  Ovatko nuo valitsemasi vaatteet muuten Suomessa tai lähialueilla tehtyjä? Olen yrittänyt vähän selvitellä, missä määrin Marimekko tilaa tuotteitaan halpatyövoiman ja surkeiden työolojen maista.

  1. Hahaa, no varmasti;-) Mutta kivoja juttuja sitä sitten ainakin alkaa haluta, kun kyse on Marimekosta! Mekosta en löytänyt mitään merkintää maasta, mutta se on samplemekko, voin infota kun oikea mekkoni saapuu! Neuletakki on valmistettu Portugalissa :-)

   1. Okei, kiitos tiedosta! Portugali on vielä ihan ok, mutta kunhan ei jotain Bangladesh-meininkiä. :/

    1. Niiin, parempi niin! Tiedän kyllä mistä puhut, mutta koska ostelen surutta H&M:n sun muiden vaatteita, ei itselläni ole juurikaan varaa jupista. :-/ Tosin sitku maksaa laadusta ja merkistä ekstraa niin…

 3. Minäkin rakastan Muija-kuosia! Muistan, että minulla on joskus aivan pikkuisena tyttönä ollut mekko juuri siitä kankaasta. Nykyään Muija-kuosi näkyy kodissani vanhassa Marimekon peltipurkissa, jonka olen perinyt äidiltä. :) Ainiin ja onhan minulla myös kangaskassi samaa kuosia mutta tummansinisenä – se onkin ollut käytössä melkein joka päivä. :) Mutta tuossa kuosissa on ihanaa juuri se, että se oikeasti näyttää tosi kauniilta melkein minkä värisenä tahansa. Ehkä on pakko ostaa vielä nyt aikuisenakin joku vaate tuolla kuviolla.

  Ja aivan supersuloisia stailauksia sinulla! Tuo kirpparitakki istuu mekon kanssa kuin nenä päähän. :)

  1. No samaten! Mun peltipurkki on kirpparilöytö, mutta äidilläkin on pari beige-ruskeaa purkkia Muija-kuosilla :-) Kantsii, se hame on upea ja nuo tunikat aivan ihania!

   Kiitos, minustakin takki + mekko = bueno!

 4. Oih, ihana mekko ja neuletakki ja sopivat sinulle loistavasti. Näytät tuossa asussa ihan pikku myyltä (nuttura, punainen väri ja tuo mekon malli) ja tämä on sitten kohteliaisuus. :) Kiva blogi sinulla myös, löysin tämän vasta ja täytyypä alkaa lukea vanhoja postauksia läpi. :)

  1. Kiitos!:-D Hihii, otan sen kyllä kohteliaisuutena, sillä vaikka näissä kuvissa olenkin pirteä, löytyy otsaltani usein myös pikku myy – mutru!:D

   Kiitos paljon kauniista sanoista, kiva että löysit tänne!

 5. näin lindan eilen ja se käytti kans sanaa kippana. ainakin kolme kertaa. saikko terveiset?

  1. JOOOO hahaha! Kiitos terkuista kaiffari, pitäis nähdä joku kerta! >:–) Ja hehe, kippana on hyvä sana, sitä tohtii käyttää!

 6. Hei vauu ihan mahtavasti yhdistelty söpöjä juttuja! Inspiroiduin : D

 7. Oi ihana takki! Ihana blogi ja en vaan voi lakata ihastelemasta banneriasi, vieläkään ! :D

 8. hei näin sut tänään ******:D tulin maksaa sulle ja siinä sit tajusin et sä olit myyjänä:D jos ees olit siinä?

  1. REALLY!?? :– D This comment made me realize that I never answered to your e-mail, I’m so sorry!!! I totally forgot it:-(

 9. rakastan sun blogii yli kaiken ja näit kuviii ja mm. sunn tyylii kirjottaa tänne ! i LIKE !!! <3

  emmieatsworld.blogspot.com

 10. Voi, toi muija-kuosinen mekko on ihana, vaikka onkin noi yli-iso. Tai ehkä juuri sen takia. En voisi kuvitella sitä minkään muun värisenä, tykkään siitä tosi paljon juuri tuollaisena. Asu on muutenkin tosi hyvännäköinen, propsit siitä. :)

  Mutta kaikista eniten tykkään sun takista ! Oon itse metsästämässä juuri tuollaista keskiruskeaa mäkkiä ilman kaulusta, eikä ole vielä tullut vastaan. buu.

  1. Hih, kiitos kovasti! Minustakin tuo toimii mustana parhaiten, samalla kuosilla tehty hame oli upea sekin.

   Voi että, hihii, kiitos vain! Tuo takki on kirpparilöytö, ehdottomasti yksi parhaista. Toivottavasti löydät jonkin samantapaisen, voisi kuvitella että jotain tuon tyyppistä voisi löytää esim. Topshopilta? :-)

   1. Joo, ostin topshopilta ihanan turkoosin tuollaisen takin, siinä on aivan mieletön helma ja sellainen tosi mekkomainen selkämys. En kuitenkaan viitsi ostaa ihan samaa mallia ruskeana, joten taidan jatkaa metsästystä vielä jonkun aikaa.. Ehkä mullakin käy tuuri, ja löydän kirppikseltä juuri haluamani takin :)

 11. So gooood photos! I like your style a lot. I will also use those colors (red, brown, black) in my new jewelry collection :) Greets!

 12. ihana muijatunika =) todella kaunis ja kuosi sopii sulle kyllä loistavasti, takki sopii asuun kuin valettu