TRIPLE

kauneus
16 kommenttia

notttr

triple

Olen ihan supervakuuttunut mun Feelunique-tilauksen sisällöstä! Kaikki testaamani tuotteet ovat toimineet yhtä lukuunottamatta odotusteni mukaisesti! Ihan kaikkia tuotteita en ole vielä ehtinyt testata, mutta tässä olis yks lemppari teille, joilla on sekaiho, ja haluatte nopeasti imeytyvän päivävoiteen.

Benefitin tuotteet ovat olleet ripsiväriä lukuunottamatta supereita (ripsivärikin olisi muuten bueno, mutta se varisee supernopeasti). Tämä kosteusvoide on öljytön ja sopii kuvauksen mukaan kaikille ihotyypeille. Minun sekaihollani se on toiminut kuin unelma – kosteuttaa hyvin, mutta ei jätä ihoa kiiltäväksi ja imeytyy supernopeasti! Enää ei tarvitse odotella viittätoista minuuttia aamuisin ennen kuin pääsee sutimaan meikkiä naamalle :- D Lisäksi tuossa on suojakerroin 15. En voi olla pitämättä söpöstä pakkauksesta, kyllä se vaan niin on, että voide tuntuu paremmalta kun sen voi annostella hienosta purkista!

Olen todella iloisesti yllättynyt tilauksen sisällöstä ja koska tilaus sujui näppärästi, aion jatkossakin täydentää kosmetiikkavarastojani Feel Uniquesta käsin. :–)

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. heei miten noi otsikot (ja follow me, arkisto, tags, translate) saa tommoselle mustalle pohjalle?<: kiitos jos avustat!

  1. ÖÄÄÄ en MUISTA for real ja mä en pääse suoraan käsiks mun html:ään niin en voi etsiä :-s googlaa!

 2. Haluaisin kysellä vielä tuosta sun hiusten värjäyksestä takaisin omaan väriin! :) Mulla on ollut pitkään tummatukka ja olen siitä myös pitänyt ja saanut kehujakin, mutta ikuinen juurikasvun värjäys on alkanut kyllästyttään ja päähän laitettiin kesäksi paljon vaaleita raitoja. Haluaisin tietää, että kuinka paljon vaaleammalla aloit värjäämään hiuksiasi pois tuosta tummasta ja minkälaiset oli tulokset(eli tuliko oranssi/keltainen :D)? Ja kuinka usein värjäsit ennen kuin väri alkoi olla lähellä omaasi? :)

  1. Joo, kysele ihmeessä!:- )

   Mä en oikeasti käsitä, miten tuo väri on haalistunut ilman mitään värinpoistoja ja raidoitteluja. Väri on siis vain haalistunut, ja jotenkin se haalistunut väri onkin sitten ollut aika lähellä omaa sävyä, kun juurikasvustakaan ei ole ollut huolta. Kun väri alkoi haalistua joskus keväällä, laitoin hiuksiin vain kevyitä sävytteitä ja 10 pesukerran värejä, jotta väri mieluummin kuluisi ja haalistuisi pois selkeän juurikasvun sijaan – ja niinhän se toimikin :-)

   Viime kevättalvena tosin keksin taas laittaa punaista päähän, vaikka hiukset olivat olleet aika kauan jo tosi lähellä omaa sävyä (niin, että värjättyä hiusta ja omaa ei erottanut ellei alkanut tarkastella)…. Nyt kasvattelen näitä punasia pois ja haikailen taas omaa väriä! Tuossa toukokuu 2010 -kuvassa hiukset on tosi omansävyiset!! Ei erota missä kohtaa se värjätty hius alkaa :- )

   kuva:
   http://flic.kr/p/aqgvt7

   Eli siis mulle tämä projekti on varsin helppo, ainakin toistaiseksi, kun juurikasvu näyttää luontevalta. :- )