AVEC ELLE

kauneus, lifestyle, muoti
6 kommenttia

Hiiii, oletteko vielä kuulleet uudesta Avec ELLEstä? Se on nettijulkaisu, joka keskittyy tyyliin ja kauneuteen ja lupaa päivittyä säännöllisesti. Avec ELLE kerää yhteen sesongin tärkeimmät trendit ja uutuudet sekä antaa tyylivinkkejä! Juurikin semmoinen sivusto, johon voi hetkeksi uppoutua klikkailemaan. Noooh, minähän uppouduin ja bongasin sieltä ITSENI!!! :- D Olin jo unohtanut kesällä antamani minihaastiksen, mutta nyt se näköjään löytyy tuolta tuoksut-osiosta! Klikkailkaahan sinne kurkkailemaan, mikäli kiinnostaa, mikä on mun tän syksyn tuoksu ja luottoasuste (syyskauden teemana on asusteet, siitä siis tuo luottoasuste-kysymys).

AVEC elle

AVECelle

kuvat: Avec Elle / www.avecelle.fi

Hihii, apua, tyylimestarina noiden upeuksien joukossa………vau!!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kuulostaa hienolta, onnea! Nyt nähtyäni koko nimesi alkoi raksuttaa. Oletko sukua Pauli Hanhiniemelle? Teillä on ainakin samanlaiset poskipäät ja hymy! Toki ymmärrän, jos et halua kertoa asiasta julkisesti, se on ok :).

    1. Jee, kiitos:- D Ja joo, olen, hän on setäni! KREISII en oo koskaan ennen tajunnu että joku voisi ulkopuolisena tajuta jotain tuommoisia juttuja…. Ei haittaa, saa kysyä, tuo on melkoisen tuttu kyssäri…… :- D

  2. Pitääpä käydä katsomassa. :)
    Paljon onnea vaan! (Ei ehkä osuvin ilmaisu) Ja täytyy vielä sanoa, että tuo tyylimestarin status sopii sulle oikein hyvin. ;)