in slow motion

muoti
16 kommenttia

HUI2psd

HUI1

kuva kuvan päällä: Ilyaskin Andrey http://cargocollective.com/htmd/1107854/Personal-art

Sovittelin paria mekkoa omista kätköistäni, sillä en onnistunut metsästämään itselleni uutta. Joudun tyytymään mekkoon, jossa olen juhlinut jo muutaman kerran, mutta ei se mitään, niistä kerroista on nimittäin aikaa vähintään kolme vuotta! Ilahduttavaa olla samoissa mitoissa kuin 17-vuotiaana, heheh. Juhlamekoksi en valinnut kumpaakaan ylläolevaa, sillä ensimmäisessä kuvassa oleva mekko on typerä alaosasta – se kaipaisi alleen jonkinmoisen tyllihameen. Alempi taas on se ihana morsiusmekkoni, jossa viiletin mm. Flowssa, mutta miellän sen vähän liian arkiseksi tähän tarkoitukseen. JEA noista kuvista kuiteski tykkään, vaikka aluksi ajattelin että ei näistä mitään tule…….. olivat nimittäin alunperin melko synkkiä ja rakeisia.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Hienoja kuvia! :)
  Noi on kivaa vaihtelua sellasiin tavallisiin kuviin.

 2. Hei Ida, pyytäisin sulta nyt apua yhdessä jutussa! Meillä on suhteellisen sama maku vaatteiden suhteen, joten ajattelin sun olevan oikea henkilö auttamaan mua tässä.

  Siispä: mulla olis haussa syystakki! Mistään ei tunnu löytyvän kohtuulliseen hintaan varteenotettavaa yksilöä. Oliskohan sulla antaa jotain vinkkejä?

  1. JEE, kiva kun ajattelet noin! :-)
   Millaisen syystakin haluat? Mulla on itsellä neljä eri syystakkia, sillä yhdellä ei pärjää millään :- D Mulla on nahkatakki, trenssi, parkatakki ja tyttömäinen syystakki, jokaista tarvii erilaisten vaatteiden kanssa, ja jokainen on ahkerassa käytössä!

   Itse kurkkaisin ebayn ja topshopin ja nostaisin ehkä hintatason jonnekkin sataseen, sillä syksyllä takki on kuitenkin yksi niistä käytetyimmistä vaatteista ;-)

 3. Onks sulla käsittelemätöntä kuvaa tuosta mekosta + polvisukat yhdistelmästä? se on ylisöpö:)

  1. HUI eihän mulla oo polvisukkia noissa kuvissa? :- O Näyttääkö muokkaus siltä vai? On noista muokkaamattomia, mutta ne on KAAMEITA yökkks