TAKE ME HOME

muoti
30 kommenttia

MINÄ OLEN MENNYT IHAN SEKAISIN, olen nähkääs alkanut tykätä kaikista ihan kreiseistä väreistä,  kuten nyt vaikka viininpunaisesta leijonankeltaisesta ja kuparista. Ja jep, minä olen se tyyppi, joka kirjoitti vuosi sitten pitävänsä viininpunaista epäilyttävänä värinä……..hehhhzz, never say never!

 

SADNESS IS MY BOYFRIEND

1. Neuletakki Topshop 2. Vaalea nahkalaukku Zara 3. Mokkaiset tolppakorot Urban Outfitters 4. Pliseerattu sifonkihame Topshop 5. Leijonankeltainen paita Urban Outfitters 6. Viininpunainen kynsilakka Topshop 7. Body American Apparel 8. Avain-riipus Tiffany. Tausta surrealtree.tumblr.com

Semmoinen lempparikollaasi tänään – kiteyttää aika hyvin ne jutut,  joista oon tänä syksynä ollut innoissani. Bodyista on pakko sanoa, että hitsi vie miten käytännöllisiä! Eivät kinnaa, nouse tai mene kasaan toisin kuin normaalit topit. Eivätkä ne ole juuri toppeja hankalampia, tottumiskysymys! Ja sit kun iltavilli yllättää, voi vaan riisua muut vaatteet ja jumppailla menemään ympäri asuntoa…….

Viininpunaisesta kynsilakasta on tullut tän syksyn lempparikynsilakka, en ole juuri muita sävyjä käyttänytkään. Kesäisen oranssien kynsien jälkeen viininpunainen tuntuu sopivan tummalta olematta kuitenkaan ihan supersynkkä. Pliseerattu hame löytyy punaisena, ja olen ollut positiivisesti yllättynyt siitä, miten kivalta se näyttää ohuiden mustien sukkisten kanssa. Ajattelin että yhdistelmä on tunkkainen, mutta ei se ollutkaan, kunhan yläosaan ei valitse mustaa toistamaan sukkisten väriä.

Ja ne tolppakorot. Pelkään etten ikinä löydä tuommoisia omassa koossani, olen reilun vuoden etsinyt vastaavia!!! Miu Miulta löytyisi melko kivat omassa koossani, mutta jos nyt totta puhutaan niin tuo korko on minun makuuni liian ohkainen (hehehe hinta sen sijaan _ihan ok_). Ensi viikonlopun lottovoittajana on helppo hymyillä ja matkata New Yorkiin ja 5th avenuelle Tiffanyn liikkeeseen. Voih, valinnanvaikeus, tämä ja tämäkin ovat niin kivoja!
NOH mitäs teillä on mielessänne – samoja juttuja vai jotain ihan muuta? :–)

 

ps. JEEE, syksybanneri on täällä!!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mua himoitsee Lindexissä bongaamani viininpunainen mid length hame, kunpa oiski vielä pliseerattu ahh!

 2. pilaeerattu lyhyempi hame mun kaapista puuttuu! sitä oonki kauan metsästäny, toi kollaasissa oleva ois söpö:) myös noi korot on aivan ihanat!

 3. toi urban outfittersin jellonanvärinen paita näyttääpi ihanaiselle! ja joo viininpunaset asiat on täälläkin päässä erittäin wanted tälle syksylle:3

 4. ”Iltavilli” :). Ihana! Tein muuten eilen sun tomaatti-papu-aurajuustomössöä, ja voi että oli hyvää! Kiitos tuhannesti reseptistä. Ja jos tällaisia herkkuohjeita löytyy enemmänkin niin saa minun puolestani laittaa jakoon vastaisuudessakin!

  1. iltavilli on yks mun lempparisanoista!:—D
   hei ihana kun kerroit, tuli hyvä mieli!! noita reseptejä löytyy muutamia tuolta food and goodies – tagin alta, sieltä voi kurkata. jeee kivaa :–)

 5. i feel your pain ! mäkin oon ihan hurahtanut päästäni vaikka oon aina kuvitellut ettei kyseiset murretut syksyvärit sovi mulle ollenkaan… mehän ollaan pastellityttöjä ??

  1. No pain, tämä tuntuu ihanalta!!! mä tosin en oo ollu kovin pastelli hetkeen, selkeät perusvärit ja nudesävyt ovat olleet nyt viime aikoina SE juttu :–D ja sitä ennen pastellit. Kreisiiiii

 6. Eeikä, voisin heti kotiuttaa tuon ihanan laukun ja jellonapaidan! :)

  Ihana uusi banneri, millä ohjelmalla oot tehny?

 7. Oon samoissa whatishappeningtome -fiilareissa. Torstaina tein tilauksen ctrl:lle, ja mitä sieltä on tulossa? No vakosamettifarkut. Heitin mun vikat vakosamettifarkut pois 2004 ja vannoin ettei ikinä enää.

  Ja nuo lämpöiset syksyvärit…pakko saada.

  1. Hahaa, minäkin olen sovitellut vakosamettihousuja!!!! En oo vielä löytäny sopivia kumminkaan, höh. I feel youuuuuuu!!

 8. Oi toi hame on kyllä niin kiva! Jotenkin se vaan on niin että vilukissat aletaan syksyllä kaipaamaan noita lämipimiä värejä vaatekaappiin :–D

  1. Eikööö!:– D hahah ja mä en oo huomannut tätä vasta kuin nyt parina vikana syksynä, ihan kreisiä!!

 9. Hiiiih! Tuo iltavilli on niin super sana ettei toista, naurattaa aina :–) Ja vähän nauratti myös, että silloin kun kirjoittelin viininpunaisen epäihanuudesta niin myötäilin ja nyt myötäilen sitä, että oikeesti se on aika kiva! Tai oikeastaan super kiva – tahtoo kynsilakan ja neuleen tossa värissä, kiiiiiitos.

  1. Hahaa, niinpä!!:–D Mäkin tahtoisin neuleen tuossa värissä, mutta vielä ei oo tullut vastaan mitään kunnollisesta matskusta tehtyä, kaikki vaan akryyliä HÖH:–(

 10. hihii ihan sun näkönen kollaasi! ja ihana syysbanneri :> kiva kun se vaihtelee ns. näin vuodenaikojen mukaan!

  1. Jeee, kiitos!:-D banneri on vaihtunut vähän niinku vahingossa vuodenaikojen mukaan, mutta eihän sitä nyt syksyllä sovi kirsikankukkia olla!!! :- D

 11. voiii mite kiva banneri :D olen huomannut itsessänikin värimuutoksen, ennen en melkein sietänyt muita värejä kuin musta, nude, tummansininen ja harmaa

 12. Mä oon koko ikäni vannonu, etten pue päälleni punaista! Jouduin syömään sanani kun neuloin viininpunaisen pipon ja ostin samanvärisen neuleen… :—D ootkos menossa seuraamaan muotinäytöstä veturihallille perjantaina? :—)

 13. just nää tällaiset postaukset on jotain mitä en ymmärrä. Wou, sinä olet nyt löytänyt nuo värit. Onko se yllätys kun joka puolelta meitä pommitetaan noilla väreillä? Ne on tän syksyn värejä ja sun halutaankin pitävän niistä.

  1. voi apuaa :- D eihän se,että jokin on IN tällä hetkellä tarkoita sitä, että kaikki tykkäisivät niistä automaattisesti?! Minä pidän blogia jakaakseni muiden samanhenkisten kanssa juttuja ja ajatuksia joista pidän juuri nyt, mukaan lukien tämän syksyn trendivärit! no big deal? totta kai minä tiedostan että ne ovat trendivärejä ja että olen alkanut tykätä niistä kenties juuri siksi että niitä on näkynyt normaalia enemmän kaupoissa ja katukuvassa. minähän suorastaan KUMMASTELIN miten onkin käynyt niin,että olen alkanut pitää niistä!!!!! jännä että luet mun blogia,koska vastaavia postauksia löytyy paljon – esim miksi tykkään just nyt jostain tietystä musiikista tai huulipunaväristä HEH

   1. no nyt kyllä osu ja uppos vähän enemmän kuin tarkoitin. ehkä tuosta mun kommentista huokuu liikaa negatiivisuutta mitä en tarkoittanut.

    1. Hehee, mitäköhän sitten mahdoit tarkoittaa kommentillasi? :- D Se jäi vähän epäselväksi…