Cause you’re the only song I want to hear

muoti
26 kommenttia

words are

Höpisin aiemmin siitä mahdottomalta tuntuvasta juhlamekon metsästyksestä ja voin kertoa että aika hankalaa oli, mutta MEKKO LÖYTYI. Mulla on ollut useana syksynä tämä sama ongelma – lokakuussa, eli silloin kun mun suvussa on paljon kemuja,  kaupat eivät vielä notku pikkujoulumekkoja!! Pitäis kai tajuta ostaa niitä sitten varastoon seuraavaa vuotta varten siinä marras-joulukuussa, mutta ei…. Onneks mulla on pari muuntautumiskykyistä mekkoa, ei ole koskaan tarvinnut mennä farkuissa, hehe.

pourrr

Dress – H&M, jacket – H&M divided, suede wedges – Vagabond

Noo, tänä syksynä en joutunut pukeutumaan vanhaan mekkoon, sillä löysin H&M:n alerekistä kivan mustan sifonkimekon! Tuossa on jännä printti, eikä se suoraan sanottuna ole semmoinen idamainen mekko, mutta tykkään siitä kuitenkin hurjasti. Jakku on H&M:ltä sekin, mokkaiset kiilakorot Vagabondin ja helmet äidin punomat. Kiharat on tehty Remingtonin Pearl Wandilla, ostin sen tosiaan taannoin, koska te suosittelitte sitä niin kovasti ja olen tykännyt! Voisin oikeastaan kirjoitella lisää tuosta kapistuksesta, sen verran loistavasti se toimii mun käytössäni :–)

all of the lights

Kuvat on juhlapaikalta, ihanat nuo lasipallolamput ja siellä oli muutenkin mitä ihanin kattaus – timangei ja kaikkee! Setäni ja hänen vaimonsa 50 + 50 -kemut olivat mitä onnistuneimmat ja ihanimmat. ♥

 

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ah voi että dcfc<3 nätti mekko, itsekin olen hiplaillut tota hennesillä! ja sitä ihanaa kimonoa samasta kuosista, tekis melkein mieli hakea se sieltä parempaan kotiin kun olis alennuksessakin.

    1. hohoho en tienny että viitsinkö pistää ton vai en ku tuli kauhea piilomainontafiilis:-DDd mutta joo perustin tosiaan blogin vähän tälleen… puolitosissani, saa nyt nähä mitä tästäkin tulee=D=D

     1. HAhaaa, semmosta tää on :D:D:D ihan fine juurikin!!! tolla tavoin mäkin oon tässä kröhöhöömmm vuodesta 2007 asti pitäny jotai hurubloggiii mut se on ihan YEZZ!

 2. Heippa :) Mietin kun puhuit tosta wanhojen tansseista tos viime postauksessa, että millasen mekon nyt ostaisit tai ylipäätänsä minkä tyylisen ”lookin” haluisit? Itelläni on tanssit tulossa nyt ja ei oo oikein mitään ideaa millanen mekko/hiustyyli/meikki ois kiva :( Ja sulla on aika samanlainen tyyli kun mulla!

  1. Heippa! Haluaisin selästä tosi avoimen yksinkertaisen mekon! Mulla oli sen tyylinen viimeksikin, mutta nyt valitsisin vaikka jännemmän matskun ja jättäisin kaikki helmet ja pitsit pois!!! :-) semmoinen ohut sametti voisi olla upea ja olisi aika ajankohtainenkin. Pitkät hiukset näyttävät ihanilta nutturalla, mutta myös erilaiset boheemit lettinutturat tai lettikruunut voisivat toimia. Mun arki- ja juhlameikillä ei juuri ole eroa, joten ehkä vain korostaisin silmiä tai lisäisin huulipunaa. Yksinkertaisuus on se mun juttu juhlajutuissakin :- ) Ootko yhtään miettiny minkä tyylistä tms?

 3. Voivoii miten nätti mekko! Ja hei muistanko oikein lukeneeni joskus sun joskus olleen tai olevan tv-resistorin fani? Niillä on vissiin vika keikka ikinä nyt lauantaina tampereella, meinaatko mennä kattomaan?
  Mä ehkä tulen ja mietinkin, et osaatko sano mikä ois kiva paikka sit viettäää iltaa Tampereen yössä? Ei mitään teinihelvettejä, joissa soi nrj-musa yhh vaan jonku rennompi mesta, jossa vois silti tanssia :):):)

  1. MITÄÄÄ MISSÄ NE ESIINTYY?!?!??!!? RÄHMÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mulla on lauantaiks liput magenta skycoden keikalle ja hang the dj 5v -bileisiin, jotka tulee nekin takuulla oleen SUPER. Eli siis suosittelisin jatkaan iltaa klubille, hang the dj! on Tampereen paras lauantaidisko :–) Jos tuo on myyty loppuun, niin menkää Rumaan (siellä on kyllä melko sekalaista sakkia lauantaisin) tai sit Yo-talolle, jos siellä on joku ok-ilta eli big pop tai off the hook. MUITA vältelkää!! HEhee saatamme siis törmäillä!?!? >:–)

   1. Tampereen Telakka taisi olla paikan nimi, ellen oo ihan väärässä :–D Nyt näyttääkin siltä, että mun Tampereen reissu peruuntuukin, mälsää olisin niin halunnut tulla sinne riehumaan Tampereen yöhön, alkaa olla nää Helsingin mestat tuntuu olevan jo niiin nähtyjä. En tykkää täällä kuin muutamasta mestasta hah! Kuulostaa hyviltä noi mitä sanoit, oon ainaski kuullu et toi hang the dj ois niinku tavastian lauantaidisko täälä ja se on superi! Mutta jos tää reissu nyt onnistuuki nii saatamme törmäillä haha ;–))

 4. IHANA toi jakku <3 milloin oot ostanut tuon että voisko noita löytää vielä jostain hm:stä? :-)

  1. Voi kiitos! Ostosta on kuules reilu kaks vuotta aikaa, että aika säkä saa käydä että tuommoisen vielä löytäisit:-s höh! sinisenä oon kuiteski nähny tommosia vielä vuoden sisällä!

 5. vooii eii ootpa sulonen noissa kuvissa ! :—) tästä ois hauska muuten ollu nähä videoo tästä asusta (kun oot niit pari tehny joskus niin tuli vaan mielee :-)) ja sun hiukset näyttää hurjan pitkiltä sama ku viime postauksessa missä oli asua (tai no se valkonen mekko) :-D

  1. Hahaa, olet oikeassa! Tuo mekko kyllä toimis videollakin, kun on tuommoista liikkuvaa kangasta. :-) Pitääpä pitää mielessä! Hahaa, joo, ne on kyllä kasvaneet hurjasti! Tässä kuvassa ne vaan näyttää paljon lyhyemmiltä kun ovat kiharalla, mutta niistä viime kuvista tosiaan näkee että aika paljon on pituutta jo taas. TOSIN pitäs kyllä leikellä huonot latvat pois…….hrr

 6. Ihana mekko! Tosi kaunis printti helmassa. Olis kiva nähdä mekko vielä ilman bleiseriä :)

  millamainen.blogspot.com

 7. Kivalta näyttää tuolla juhlapaikassa. Saako kysyä missä kemut oli että jos joskus itekki tarvis hyvää julhapaikkaa? :)