D&G 3 L’IMPÉRATRICE

kauneus
59 kommenttia

d&g

d&g 3 l'impératrice

d&g 3

Hajuvedet merkkaavat mulle kovasti siinä mielessä, että liitän ne aina johonkin tapahtumiin, hetkiin, aikakausiin ja tunteisiin. Nyt tuntui hyvältä ostaa uusi tuoksu uuden alun kunniaksi, hehee. Jatkossa tuoksun vesimelonilta, kiiviltä, raparperilta, syklaamilta, sitruspuulta, myskiltä ja jasmiinilta.

Mikä muuten on sandalwood suomeksi, tai siis että mistä puusta(?) on kyse? Sitäkin löytyy tästä uudesta tuoksustani, mutta oma suomennokseni sandaalipuu kuulostaa hivenen ontuvalta….. Uusimmassa Trendissä oli kiva juttu tuoksuista, suosittelen lukemaan, jos ette ole vielä ehtineet sitä vilkaista. On aina kiintoisaa tietää millaisista tuoksuista muut tykkäävät, joten kertokaas teidän lempituoksunne! :– )

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hei kiitos! Mun netti ei oikein toimi, joten en voinut googlailla :- D kännykällä postausten väkertäminen on hieman haastavaa, joten jjjjooo KIITOS avusta!

 1. en osaa sanoa lempparia, mulla on niin monia ja pidän toisia vaan tietyissä tilanteissa. mutta oon ihan samanlainen, että liitän ne johonkin, usein paikkoihin. miss dior cherie tuoksuu lontoolle, jimmy choo miamille, ck one new yorkille. versace bright crystal ja sarah jessica parkerin NYC tuoksuu sitten taas bileille… :D

  http://liisamarian.blogspot.com/

  1. Aaa i see i see! Käytin kans aiemmin tuoksuja tilanteen mukaan, nyt se on vähän vaihtunut niin, että käytän pitkiä aikoja samaa. :- ) Mutta munkin mielestä esim mun bright cystal tuoksuu bileille (käytin sitä lukion tokalla eli sillon joskus kun täytin 18!) :- D

 2. Santelipuuta veikkaisin :) (ja pienoinen googlettelu paljasti että santelipuuhan se !)

 3. calvin kleinin one SHOCK on iiiihana<3 vielä en ole saanut ostettua mutta päivittäin sitä käyn koulumatkallani haistelemassa….

 4. ehkä santelipuu? Ei aavistustakaan mistä tää tuli.

  Mäkin tahtoisin uuden tuoksun, ihan siitä syystä et mun miss dior cheriè on melkein tyhjä. Nuuskuttelin stockalla vaaleenpunaista issey miyakea, se saattaa olla seuraava valintani!

  1. Joo, sehän se!:- D mulla ei leikannut enkä jaksanut tällä surkeella netillä googlaa hahaa!

   AA joo, tiiän tapauksen!:-) Osta ihmeessä se!

 5. Joo, mullakin aina tulee tietyistä tuoksuista tosi vahvasti jotain muistoja tai joku tietty aika mieleen! Esimerkiks poikkeuksetta joululahjaksi saadut hajuvedet muistuttaa kyseisen joulun jälkeisestä ajasta :-D
  Heheheee, ja ironista (tai itserakasta) kyllä, oon melkoisen ihastunut Swarovskin Aura -nimiseen tuoksuun :)))) sain sen kesällä tuliaiseksi ja siitä tuli ihan ykkönen!

  1. Totta!:-) Mä olen saanut kanssa aika paljon tuoksuja tuliaisiksi, mutta isältäni ja lahjaksi sukulaisilta esim. omasta toiveestani, jolloin ne eivät mulla linkity antajaan juurikaan sen enempää, mitä nyt muistona ja kiitoksena lahjasta :-) Oi että, tuo on siis ihan sinun tuoksusi siis ;-)

 6. Melkein oikein tuo sun suomennos, Santelipuu on nimittäin korrekti nimi :D Sandaalipuu tosin kuulostaa… no, hassummalta.

 7. Täytyypä köydä tuoksuttelemassa tuota. :) Mun tän hetkinen lemppari on Marc Jacobsin Oh Lola! -tuoksu. On ihana tuoksua hyvältä <3 Mulla on ihan orpo-olo, jos unohdan ruiskauttaa hajuvettä.

  millamainen

  1. Suosittelen, ihana!:-) Lola on mun nenuun vähän liian voimakas makeaksi tuoksuksi, tämä mun on aika keveä. :- ) Mutta esim. daisy on ihastuttava!

   Sama juttu täällä!

 8. Oi juuri ehdin itse kirjoittaa hajuvesiaiheesta ja kysellä vinkkejä. Kiva kun niitä voi nyt lukea tästäkin! Itse rakastan Escadan Ocean Lounge -kesätuoksua ja sama jutu täälä: yhdistän sen ihan selkeästi aikaan kun asuin Ruotsissa ja suihkin sitä siellä ensi kertaa.

 9. Tuo D&G:n tuoksu löytyy itseltäkin ja se on ehkä lempparein tuoksukokoelmastani, aivan ihana. Uusin hankinta on Viktor&Rolfin flowerbomb minikoossa, siinä yksi tuoksu jonka hankkimisesta olen haaveillut jo vuosia :-)

  1. flowerbomb on ihana, mulla on ollut se monta vuotta :–) tuoksumieltymyksesi kuulostaa oikein hyvältä siis! myös viktor&rolfin eau mega on hyvä.

 10. ite oon kovastipaljon tykästynyt marc jacobsin daisyyn, siis siihen eau so freshiin, ja cacharelin scarlettiin. nam! ihanan raikkaita ja tyttömäisiä, eikä liian voimakkaita tai laimeita! :)

 11. mä kans käytän aina suunnilleen yhden vuodenajan verran yhtä tuoksua niin että siitä jää sille ajanjaksolle tuoksumuisto:3 ja vaikka rakastaisin jotain tuoksua, kuten nyt käytössä olevaa marc jacobsin daisya, en koskaan osta samaa juuri siitä syystä että haluan uuden ”taustatuoksun” uusia muistoja varten:3 nyt etsinnän alla onkin syksyksi (apua alkaa olla jo kiire ennenkun talvi tulee, mitä hitsiä vasta tyyliin eilenhän oli kesä?!!) joku uusi ihana hajuvesi!

  1. jep, ymmärrrännn ymmärrän, ajattelen samoin! :–) älä muuta sano, hahaa! tää mun tuoksu on melko kevyt,mutta suihkin sitä sit vaikka enemmän jos ei muuta!!l onnea metsästykseen!

 12. Sun blogitekstit piristää aina paljon. :) Oli aivan pakko tulla kertomaan :–)

 13. miten musta se on aina niin että kaikissa kuvailuissa kaikki tuoksut kuulostaa niin lumoavilta mutta sitten luonnossa nuuhkiessa ne tuoksuu korkeintaan sitruunalta ja alkoholilta :DD harvojen kohdalla oon oikeesti ihastunut vaikka lehdestä olisin kuinka miettinyt sen hienoja vivahteita! mutta toi d&gn on kyllä tosi hyvä, itsellänikin on toi sama byeoncen heat rushin kanssa käytössä atm. :>>

  1. siksi juuri tuoksut pitää käydä nuuhkimassa itse! eivät ne edes tuoksu kaikilla samalta, joten lehdistä lueskelu antanee vain esimakua! :-) hmmm joku muukin juuri kehui tuota beyoncen tuoksua. en oo koskaan tainnu nuuhkiaö

 14. Iiik vaikeen pistit, lemppari on ehkä Versacen Bright Crystal tai Viktor & Rolfin Flowerbomb tai tai äää ei pysty sanomaan yhtä. Ihania tuoksuja riittää!
  Ja toi on niin totta, miten eri tuoksut tuovat mieleen eri ajanjaksoja, tapahtumia, ihmisiä yms. Haluisin keksiä itelleni jonkun ”oman” tuoksun, niin että minä tulisin siitä aina muille mieleen. Vaihtelen aina muutamia hajuvesiä, enkä oikein osaa pysyä yhdessä. Täytyy keksiä joku itselle sopiva tuoksu, tää on aika pahapaha.

  1. haaa i feeeel u! multakin löytyy flowerbomb ja sekin on aivan ihana. kyllästyn nopeasti myös ja siksi mulla onkin ollut vain yhdestä tuoksusta kaksi pulloa, muita olen käyttänyt vain pullollisen kerralla. :–)

 15. Itsellä lemppareita ovat Nina Riccin Nina – summer limited edition, Ralph Laurenin Wild, sekä tuo D&G:n 8 La Lune. :)

  Luuletko, että voisit tehdä hajuvesipostauksen, jossa esittelisit kaikki hajuvetesi, ja kertoisit niistä lemppareimmat, sekä minä vuodenaikoina mitäkin käytät? Tällaiselle varmasti löytyisi mielenkiintoa!

  1. jos se summer edit on se pinkkivihreä puteli niin se on ihana!!!<3 ostin sen äidilleni lahjaksi jokin vuosi sitten.
   ja miksei, voisi olla ihan kiva idea! :-) täytyy miettiä miten tuollaisen toteuttaisin itseni näköisesti.

 16. Minulla on myös tuo sama tuoksujen suhteen, että yhdistän aina tietyn tuoksun aina tiettyyn aikaa, tapahtumaan ja tunteeseen. Helppo palata ajassa taaksepäin, kun voi vaan suihkauttaa hiukan hajuvettä!

 17. On yksi lempparituoksu, meinaan TUO sama! Ihan ehdottomasti paras, tuoksuu täydelliselle ja raikkaalle, ei mikään yltiömäinen kukkaistuoksu. :)

  1. JEE, hyvä tuoksumieltymys sinullakin siis!:-) Niinpä, hedelmäisen raikas ja silti miellyttävä kukkaistuoksukin.

 18. Marc Jacobsin ja Chloén tuoksut on mun lemppareita, tällä hetkellä käytössä Oh, Lola! ja Love, mulla on myös matkaversio normi-lolasta. Toivelistalla on Chloén Eau de Fleurs sarjan Lavande ja Dieselin Loverdose. Oon kauhean merkkiuskovainen näiden tuoksujen suhteen ja yleensä oonkin tällä Marc Jacobs ja Chloé linjalla…. =D

  1. OO, cool! Loverdose oli mulle ihan liian tuju, mutta lolakin ehkä on, joten siis tykkäät voimakkaammista tuoksuista kuin minä :–) Hauskaa, ei yhtään huonompi linja tuokaan ;–))

 19. Itseltäni löytyy sama tuoksu, tosin pohjalla enää muutama sentti jäljellä :( aivan ihana tuoksu! Aika kallis vain oli… :D

 20. hei jee mullakin on toi sama D&N:n tuoksu itellä, ja oon kyllä tykkäilly kovasti! Sen lisäksi mulla on myös Marc Jacobsin Daisy, ja seuraavaksi oon kaavaillut hankkivani sen Diesel uutuuden Loverdosen, se on vaan niin ihana ♥ :)

  1. OO, muuten melko samankaltainen mieltymys, mutta tuolle loverdoselle en syty yhtään! :- D haaa, hauskaa!

   1. Apua, täytyy avautua tuosta Loverdosesta, justiin muutama päivä sitten laivan tax freessa poikakaverin kanssa haistettiin ihan tsäkällä myös tuota Loverdosea ja molempien mielestä se haisi jostain kumman syystä ihan grillisafkalta, siis tyyliin makkaraperunoilta. En pysty käsittämään, miten kummallekin tuli sellainen haju mieleen. Ei edes oltu mitenkään erityisen nälkäisinä liikenteessä saati makkaraperunoiden faneja :-D

    1. Hahaa, mitää! :- D Mä en saanut tota fiilistä, mutta nyt täytyyki kyl mennä nuuhkiin uusiks….hahaha ihan kreisiiä!!

 21. Ooooh, toi D&G on jotain niiiiin ihanaa ♥ mut mun osalta se on valitettavasti jääny kaupan hyllylle…. Mun lemppari on Estée Lauderin Pleasures-srajn Delight, tosi kivan tuoksunen kans (:

  1. Voi kurjuus! Noooh, jouluhan on ihan kohta, ei tarvitsis ehkä sen jälkeen nuuskia pelkästään kaupassa? :-) Oo, kuulostaa kivalta, en oo kuullutkaan!

 22. Hih! Mulla on myös hajuvedet niitä aarreaittoja, joihin sisältyy ihan lukemattomia muistoja :-)

  Tuo keisarinna on löytynyt omista tuoksuista jo viime keväästä asti, enkä ole tainnut kuin ihan satunnaisesti (!) käyttää sen jälkeen muita tuoksuja :–) Tuo on vaan niin ihana ja koen sen täydellisesti omaksi tuoksukseni, sen takia en ole oikein osannut edes ostaa uutta kun mikään ei tunnu tuoksuvan yhtä kivalta! Omista lemppareista löytyy myös Burberryn Brit sheer ja Beat. Vähän haaveilen Chloen, Chanelin ja Vicktor&rolfin tuoksuista, ehkä joku uutuus löytää pian tiensä luokseni! Myös se D&G:n La luna tuntuisi kiinnostavalta.

 23. hii, itselläni on tuon saman merkin toinen tuoksu, eli D&G:n 18 La Lune.. täytyy vaan sanoa että pullo on kaikessa yksinkertaisuudessaan vähän partavesimäinen :D