I’m going use my teeth and my claws

muoti
20 kommenttia

Pari innostui viime postauksessa olleesta kesämekko + lyhyt neule -yhdistelmästä siinä määrin, että ajattelin laittaa vielä vähän havainnollistavammat kuvat kyseisestä kombosta, kun sellaiset kerran arkistoista löytyy! Tuo neule on ostettu Monkista ja se on ihan lemppari, sillä se on 100% puuvillaa ja maksoi muistaakseni alle kolmekymppiä. Lisäksi mulla ei juurikaan ole tuollaisia sävyjä muissa vaatteissani, joten se passaa lähes kaikkien vaatteiden kaveriksi.

ja syysneule

kesämekko

Yesssyess paras neule! Onko teillä semmoisia lempparivaatteita, jotka sopivat yllättäen lähes kaiken kanssa ja pelastavat itsestäänselvät ja tutut asukokonaisuudet? Tämä neule on nimittäin juuri semmoinen!:—)))

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Täytyy sanoa, ettei mun kaapista taida pelastavaa vaatekappaletta löytyä… Ei ainakaan tuu heti mieleen! Sellainen olis kyllä hyvä olla jokaisen naisen kaapissa! :)

  millamainen.blogspot.com

  1. olen todennut tuon neuleen todella korvaamattomaksi, toivottavasti löydät jonkin kivan kanssa! :—)

 2. ooh, tosi toimiva combo kyllä :>

  ..ja olihan mulla asiaakin. nimittäin, mä pääsen vihdoinkin new yorkiin ylihuomenna! muistan miten ihan hetki sitten luin kateudesta vihreenä teidän reissusta ja nyt oonkin ite lähdössä, hassua :-D lueskelin just uudelleen nyc-postauksesi läpi, mut yks juttu jäi mietityttämään. elieli oisko sulla antaa jotain shoppailuvinkkejä? mä ja sisko ollaan iskän kaa liikenteessä ni pitää suunnitella mahdollisimman hyvin etukäteen shoppailureitit…. voitko suositella century21 tai macy’s? mistä löytyy victoria’s secret, forever21, urban outfitters sun muut? 5th avenue ja SOHO vaai?

  iso kiitos jo etukäteen♥

  1. aaaaaaa apuaaa olen salaa vähän kade!!!! new york on NIIIIN ihana!!!!! me ei suunniteltu ihan hirveesti,mutta käykää 5th avenuella, etsikää sohon urban outfitters ja siis joo, forever21 on must mutta kantsii syynätä materiaalit tarkkaan,osa on ihan superhuruja :–D century21 on sellainen,että siellä ahdistuu tavaran määrästä ja sinne tarvii oikeesti useemman tunnin että ehtii käydä kaiken läpi,mutta jos ehdit jonkun aamupäivän varata sitä varten niin kantsii käydä kurkkaan!! ja sephorat,ahhhhh….. superhyvää reissua ihana!!!!! nauti! :–)

 3. Hyvä idea toi neule ja kesämekko, pitää kokeilla :) Mun pelastajavaate on yks beige (tai ei se ihan beigebeige oo mut jotain sinne päin) jättineule jonka oon löytäny alesta 9 eurolla.

 4. hehee, en selkeestikkään oo ainoo, joka mieltää bloc partyn syksymusaks ;D sun otsikot aina paljastaa minkä bändin tehokuuntelu on menossa, am I right? :D pakko muuten tähän samaan syssyyn suositella miles kanea, jos se arctic monkeys vieläkin maistuu! (ja parasta olis..) on samantyylistä nääs. ja kavereita :D

  1. et ole!!!! kuuntelen bloc partya ja disco ensembleä koko ajan hahaah :—DD ihanaa että oot noin tiedostavainen,että hoksaat tuommoiset! sulla on loistava musiikkimaku siiiis ;—))) ja hei kiitos,maistuu,pitääpä kuunnella!! jee :- D

   1. no eihän noita huippuotsikoita voi ohittaa huomaamatta, mistä ne on lähtösin! ;D samoin sulla! eli aina ku löytyy uutta hyvää musaa, nii vinkkauksia tänne, nii voin mäki kuunnella hehehee! jee :D

 5. Ei miten kivalta näyttää!! Neule multa löytyy, sekin monkista ihan lemppari! Mutta nyt täytyy miettiä jotain mekkosta alle, aiettä kun näyttää kivalta! :))

 6. Heii! Tuli tuosta sun vaateyhdistelmästä mieleen. Itselläni ei ole ollut samaa yhdistelmää kesämekon ja neuleen muodossa päällä, mutta oon käyttänyt sellaisia vähän ihonmyötäisiä mekkoja ja pitkiä toppeja tuollaisten leveiden ja löysien yläosien kanssa kimpassa. Mukavaa vaihtelua, ja tosiaan on hyvä että on olemassa pelastavia vaatekappaleita! Ja niin, jonkun aikaa olen vakoillut, blogisi on hyvin söpö. :>

  1. varmaankin toimivat myös niin! :–) itseltäni ei enää juurikaan löydy kireitä mekkoja, tuommoiset leveämmät ja tyttömäisemmät taitaa olla enempi mun juttu! ja hei hih,kiitossss!! :–))

 7. IIHANA yhdistelmä <333 ja sopii sulle über hyvin ;)
  oi oi oi…. Mä oon ettiny vähän ton tyylistä neuletta joka paikasta, mutta ei. :/

 8. Kiitti ideasta, mun täytyy joskus kokeilla, koska en vaan osaa ymmärtää, ett kesä on jo ohi, enkä muutenkaan osaa kovin hyvin pukeutua syksyyn. :< ässä on just sellasta syksyistä menoa yhdistettynä kesäiseen mekkoon! TMutta joo tosi hyvä idea ja sopii sulle hyvin. Oon muutenki sitä mieltä, että sulle sopii tosi monen malliset mekot :)