Are you hoping for a miracle?

kauneus, lifestyle, muoti
28 kommenttia

NONIIN, pitkästä aikaa vapaapäivä! Loppuviikko sujuukin töiden merkeissä, mutta koska tämä viikko on itsenäistä  opiskelua, ei tarvitse tehdä koulujuttuja töiden ohella (tai töitä koulujuttujen ohella, kuten normaalisti). Tässä tulis viime viikolla napattuja kuvia, ihana syksy! Tää syksy on ollut jänskä, kaikkea uutta ja erilaista – mutta oon myös stressannut kaikesta ihan hulluna. Näistä kuvista välittyy kuitenkin syksyn parhaimpia puolia: kirpsakka sää ja auringonpaiste, sekä best friend!!!

same time

DOORS UNLOCKED AND OPEN

Kerrospukeutuminen on parasta syksyisin! Mekko on H&M:n kesämekko, mutta se sopii loistavasti syksyyn neuleen kanssa! En oikein tykkää sen yläosasta (ohuet olkaimet), joten lyhyen neulepaidan kanssa se on kivempi kuin kesällä sellaisenaan. Lyhyt neulepaita on Monkista, Asoksen takki huudettu Ebaysta naurettavaan hintaan, huivi Stockan hullareilta ( 80% lampaanvillaa ja maksoi n. 18e!!!!), kangaskassi Melodican ja nauhakengät Vagabondin. Nuo ovat ne ihanimmat nahkaiset nauhakengät, joilla aiemmin kerskuin!

let them gooo

again

Havaittavissa pientä teemapukeutumista, kun kummallakin on ylipolvensukat, nauhakengät ja maiharitakki! :- D Own style is best style ja sitä rataa, ei sille mitään voi jos on hyvä maku eli paras maku heheheh

everything goes my way

liihell

louder

Mun juurikasvu alkaa olla jo niissä mitoissa, että asialle pitäis tehdä jotain…… Olen tainnut päätyä sellaiseen lopputulokseen, että laitan pikkuisen vaaleita raitoja sekaan, jotta tuo väri kasvaisi hieman näkymättömämmin pois. Jos tässä talven ja kevään aikana raidoittaa pari kertaa, väri haalistunee helpommin ja luonnollisemmin kesällä. Nytkin hiuksissa on paljon aurinkoraitoja muistona viime kesän työmatkoista jotka taitoin pyöräillen hiukset nutturalla!

hajotan koko maailman

mä hajotan tän koko maailman t. linda

Nyt ei kai muuta, pitää kohta lähteä pakkaileen loppuja tavaroita ja semmosta!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihanaa syyspukeutumista! satutko tietämään mistä Lindan nauhakengät ovat?

 2. oi kuin soma asu!<3 ja kaveris huivi aiheuttaa kateutta miks en ite löydä tommosia kunnon pitkiä muhkuja mistään ja nään vaan niitä tällee kaikilla muilla HMH!?

 3. ok anteeks ipu oon ostanu saman kassin ku sä :——D tajusin näistä kuvista vasta ok….

 4. Mulla on ihan vastaava ongelma ton saman mekon kanssa! Haluaisin vielä käyttää sitä mutta olkaimet+kaula-aukko on aivan liian kesäisiä. Kiitos paitavinkistä siis, otan kopiointiin;)

  1. Aijaa, hahaa hauskaa!:-D Jep, ota ihmeessä, tuommoiset neuleet ovat muutenkin parhaita kerrospukeutumiseen! :-) Monkissa on söpöjä jotka on 100% puuvillaa!

 5. rakastan näitä kuvia !! :–) ehkä ihan kiva olla vielä täällä suomessa jos tulis muutamat tollaset ilmat vielä. mistä sun ylipolvensukat on ? :–)

  1. Voi kiitos ihana!♥ JOOO kaikki ilo irti näistä säistä ennen lähtöä! IIIKS, jänskääkö?!!:-O

   Ne on tilattu asokselta joku reilu vuosi sitten, mutta veikkaan että samankaltaisia myydään yhä, ellei peräti samoja!

 6. Ihanat asut kummallakin! Tajusin jonkun aikaa sitten, että näin muutama vuosi sitten asuessani isällä Lindan tosi usein :-D Aina kun menin bussipysäkille, niin se oli siellä. Kraa, mietin niin kauan, että miks se näyttää niin tutulta ja nyt ratkes tämäkin suuri mysteeri haha.

 7. Aika huisin soma asu. Minulla on itselläkin ollut ongelmia vastaavien söpöjen olkaimettomien mekkojen kanssa, kun ne on talvella ihan liian kylmiä käytettäväksi, mutta katselinkin juuri Monkilta erilaisia söpöjä villapuseroita, joten on ehdottomasti pakko ottaa tuo ideasi kopiointiin.

  :-)

 8. Pysyyks noi polvisukat noiden sukkahousujen päällä hyvin vai valuuko ne kokoajan? : D ja mistä oot polvisukat ostanuu?

 9. Moi Ida! Mulla ois kyssäri mineraalimeikeistä..Elikkä, mä olen käyttänyt Lily Loloja tässä jonkin aikaa, mutta kaipaan ehkä kuitenkin vähän peittävämpää pohjaa tän punakkuuden peittämiseen :D Tietysti käytän punaista taittavaa vihreää pohjan alla, mut se purkki on kulunut tosi nopeasti ja tästä päättelin, että meikkipohja voiskin olla vähän peittävämpi. Ja siihen kysymykseen…niin sähän käytät Everyday Mineralseja, eikös? Onko toi IT base sama kuin se Intensive, mitä kehutaan siellä täällä? Osaatko sanoa, miten toimii kuivalla iholla? Tietysti kunnollinen kosteusvoide varmaan auttaa asiassa. Mulla on Lily Loloista käytössä sävy Blondie, mietin tässä että tilaanko näytteitä Fair-sävyistä vai Light-sävyistä..Pitänee ehkä tilata kummastakin.

  1. Moikka Hanna, sori kun on kestänyt vastata!

   Tuo edm:n it-pohja on joku uus juttu, en oo ehtinyt testata sitä vielä! Sen sijaan mulla on ollut koko ajan käytössä intensive – teen sillä sen alimman pohjan ja peitän kaikki isommat virheet :-) Eli sitä ainakin voin suositella! Koko meikkiä en ehkä itse tekisi sillä (mutta mulla onkin sekaiho), ettei meikistä tule liian paksua. Lopun pohjan olen tehnyt semi-matte pohjalla joka sitten lähinnä tekee ihosta tasasävyisen ja peittää luonnollisesti.

   Olen käyttänyt kanssa blondieta lily lololta, joten sanoisin että kokeiluun kantsii ottaa fair, fairly light neutral ja sunkissed fair ainakin. Pelkkä fairly light:kin voi olla hyvä ja golden fair myös. :-) Eikös sieltä saa niitä testipaketteja yhä (se tsydeemi vissiin muuttui jossain välissä niin en oo satavarma…)? :-) Tilaa semmoinen, edm:ää suosittelen kyllä yleisesti tosi paljon!

   HMMM kuivan ihon suhteen en tiedä ollenkaan, mutta minulla on toiminut hyvin talvellakin, jolloin ihoni on pintakuiva. :-)