Every step I follow you in the wrong direction

lifestyle, matkailu
38 kommenttia

_tAXii

_unlocked and open

llllllll

circle

down in the ocean

Voi hitsi miten paljon kutkuttelis lähteä reissuun, kun niin moni kaveri on lähdössä seikkailemaan ties minne – tai on jo jossain superkaukana! Matkakuumetta ei yhtään helpota reissukuvien selailu – nämä ovat lempparikaupungistani, New Yorkista! Tahdon takaisin tuonne suurkaupungin vilskeeseen, aaaaaaa!!!

Mielessä olevia asioita epäloogisessa järjestyksessä:

– Fairy on AINUT (!!!) tiskiaine, joka oikeasti putsaa lasini kirkkaiksi eikä jätä haarukoihin epämääräistä rasvakerrosta. Oon aina ajatellut, että tiskiaine kuuluu siihen kategoriaan, että on se ja sama minkä tuotteen ostaa, mutta ei!!! Onneksi lähikaupan valikoima oli suppea ja valitsin Fairyn, muuten haarukkani olisivat vieläkin rasvamöhnässä…….
Justice toimii taas, piiitkän tauon jälkeen
– Ihan sama miten aikaisin herään tai miten hyvin olen aamutoimeni etukäteen suuunnitellut, tulee maanantaisin AINA kiire! Ja bussitkin on tietty just silloin myöhässä…..
– Koskaan ei ole liian myöhäinen syksy uusille tennareille! Tosin tasapainotin vähän ja ostin myös kahdet talvisaappaat kirpparilta hintaan 3€/pari. Kelpo löytö!!!
– Aion tänään tehdä bataattikookoskeittoa, sillä te kehuitte sitä niin kovasti! Haha, toivotaan että tulee hyvää, odotukset ovat melkoisen korkealla nyt
– How I Met Your Mother toimii yhäkin, etenkin parin jakson minimaratooneina. En ole seurannut mitään tv-sarjaa näin intohimoisesti! :—D suosittelen kovasti, googlailemalla löytyy nettitv-sivuja, joista jaksoja voi katsoa.

Nyt ei kai muuta, ihanaa alkanutta viikkoa! :—)

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Aaah, myös mun sydän kaipaa New Yorkiin… Tunnen oloni aina niin hyväksi vilskeessä ja vilinässä <3 Nyc oli ihan mun paikka, ymmärrän kaipuusi hyvin! :)

 2. Mikä on tuo hämis-skorpionikuva? Yhtä aikaa huikean hieno ja huikean ällöttävä, hyhhyh. :D

 3. ”How I Met Your Mother toimii yhäkin, etenkin parin jakson minimaratooneina.”

  Joo, tai sitten koko viikonlopun kestävinä parinkymmenen jakson maratooneina…. Mitä sitä nyt koulutehtäviä turhaan tekemään (oon niin pulassa niiden kanssa)!

 4. Voi että kun pääsiskin matkusteleen ja pian! Olis niin ihanaa käydä just vaika New Yorkissa!
  Kerro hei sit tuliko hyvää keittoa :D

  1. No älä muuta sano!!! Ja kuule, TULI, superhyvää! Vähän makeaa vain, pitää miettiä laittaisko ens kerralla vähemmän kookosmaitoa vai miten tuon makeuden taltuttais. :- )

 5. Oi New York!!! Olin siellä 2008 keväällä ja siitä asti ollut kamala matkakuume päästä takasin. Kesällä ilmotin äitille, että kun alan säästämään rahaa, niin säästökohde on Nykin matka. Se ei tosin ollut kovin vakuuttunut mun säästökyvyistä, mutta silti.. Hullareillakin kaihoisasti seisoskelin sen matkapöydän vieressä ja haaveilin ostavani lennot. Pitäis varmaan tehdä adressi Ryanairille ja pyytää niitä alottamaan Nykin lennot :)

    1. HAHAHAHHA:D.d.d.d unenpöpperössä katoin eka että MITÄ ja sit muistin mistä tässä oli kysymys………………

 6. Ha-haa,

  Jo toinen blogi vuorokauden sisään jossa tykätään How I met your mother -sarjasta. Olen jo melkein ollut varma ettei siitä pidä kukaan muu kuin minä. Maikkari on jemmannut sarjan tosi huonolle lähetysajalle, eikä kukaan tuttuni ole sitä nähnyt. Viikonloppuna kahlasin kakkoskauden kolmella katsauksella läpi. Sarja on vaan niin Le…wait for it…gendary!!!

  1. Hhahaha, niin onkin!! Mutta siis koettiin koulussa mieletöntä yhteenkuuluvuuden tunnetta kun meidän luokalta ainakin joku hmm kuus mun lisäksi katsoo sitä!!!:-D KREISIÄ, se on ihan mahdottoman hyvä! Oon katsonut sitä jo aika kauan, mutta tykkään muistuttaa asiasta blogin puolella aina välillä, että muutkin löytäis sen :- D

 7. Olen muuten aivan samaa mieltä Fairyn tiskaustehosta! Ikinä en osta mitään muuta merkkiä (enää). :) Ja maanantai-myöhästelykin on tuttua. Tosin minulla käy niin melkein joka aamu, että jotenkin saan ne kallisarvoiset minuutit tuhrattua johonkin, enkä ikinä ole ainakaan ajoissa. :D

  1. Jep, ei auta, kun muista jää älyttömän likaisiksi astiat, olen siis kokeillut Maison Belleä, Ecoveria ja paria vapaavalinta-halpista myöskin!

   Hahaa, niin minullakin…..mutta lievensin vähän:-D !!

 8. pari huomiota:
  -himym on mainio, kyllä
  -new yorkiin kaipaaan jälleen, kyllä
  -VIHAAN sua kun laitoit ton hämppiskuvan!!!!

  you just lost yourself a follower…….

   1. no en mä ny oikeeesti.. piti vaan vähän näpäyttää sua!! ettei saa toistua.. arvaa vaan kävelinkö tarkotuksella laput silmillä tuolla museossa perkkele!! tai siis, kysyin kokoajan siskolta (joka kulki edempänä) EIHÄN OO HÄMIKSIÄ?! ja siten ohitin noiki, ja sit SINÄ julkaset niistä kuvan ja hrrr, mun pitää skrollaa niiden ohi et pääsen tänne kommenttiboksille yäääk.. peitin ruudun kädellä ja skrollasin reilusti yli :DD

    arvaa onks muuten kivaa olla tarhatäti, kun TOSI aidonnäkösiä muovihämppiksiä (ja ISOJA) on kaikkialla.. ja lapset aina tyrkyttää niit mulle, työnnän ne vaan jollain pehmolelulla pois hahaha… :DD nii ja ku oltiin times squaren jätti toys r usissa ettimässä tuliaisia, nii JUMALAUTA, siellä oli semmosii mun kämmentä isompii robohämähäkkejä YÖÖÖk! mamalle sit sanoin et älä kato, tos boksis on hämppis. no sit jatkettiin barbiosastolle ja ei, hyi, ei, yäk, nään sivusilmällä miten siel lattial kävelee semmonen hämis, säikähdän niin paljon et ihan oikeesti melkeen purskahdin itkuun, tuli ihan hysteerinen olo ja olin varma et sain jonku paniikkikohtauksen… loppuajan roikuin maman kädessä, sisko nauro mulle, ja luulin kuolevani siihen paikkaan… et tämmöstä! olisit vaan jättäny ton kuvan julkasematta (tai paremminkin ottamatta), nii olisit selvinny tältä vuodatukselta.. :D mut jos et siis vielä tajunnu, nii YÄK!

    1. ps. kyllä vähän kuulostaa sarkastiselta toi sun kommentti, löit vähän yli!!! että oikeesti taidat olla vaan ilonen jos häippäsen.. =((

     1. :::::::::::::::::::::DDDDDDDDDDDD totta tuo muuten kuulosti tosi sarkastiselta, HAHahahha !!! :–D mutta voin kertoo että se oli vahinko!!! säikähdin oikeesti, sit kommentoin siihen ylempään kommenttiin ja se tuliki siihen alemmas?? HAhaha eli ei sittenkään mitään hätää!!!!!

    2. HAhahaHAHAHh KAUHEETA vähänkö huono tsäkä!!! Oliskohan pitänyt varoittaa, että hämiskauhuiset simmut kii? :—DD Sitten olisit salaa kuiteskin kurkkinut että ”meniks ne jo meniks ne jo IIIKKKK”!??!?! ETKÖ oliski!!!??? >:– )

     Hyiii että :—–D ne lapsoset vielä oppii kiusiin sinuu jos et pidä puoliasi!!! Osta leikkipyssy!!! ::DDD HUI kauhee sinä taidat oikeesti pelätä hämiksii! Eilen lounaalla mun tarjottimen vierestä käveli hämähäkki ja alkoi huvittaa, koska mietin että MITÄ SINÄ olisit tehnyt jos olisit ollut siinä minun tilallani!:—DDD

     1. no ENKÄ OLIS!! nytki ku skrollauduin tänne, kysyin poikaystävältä ”menikse jo, menikse jo, menikse jo”, itehän en siis kattonu :D eli jatkossa varoitukset! tai vielä parempi, ei yhtään niitä kuvia…….

      no ei ne onneks oo kai vielä tajunnu, kun oikeestaan vaan ne 1-vuotiaat niitä tarjoo :D kattoo vaan kummastuneena! eikä ne niin kieroja oo, kilttejä enkeleitä koko porukka.. no hyi joo PELKÄÄN :D ja sit tää yks kanssa-asukki nauraa, et onpa turha pelko.. suus kii! :D no siis ihan semmoset miniskuukkelit (nii mitkä :DD) viel menettelee, ku en erota niiden jalkoja kunnolla :DD et niit voin liiskata ihan paljaallaki kädellä! mut heti jos raajat erottaa hyhhyhhyy, en ees alota karvaisuudesta äääääääääääää…en saa unta tänään! mut kivaa, et sä revit huumoria mun epätoivosta.. :D

      1. ps. oon jo pitkään (siis 2 päivää….) miettiny et pirskule, mistä toi otsikon lause on.. no, oh landia tietty! huijarina sitte googletin sen, hyi minnuu.. oh land on, HEH HEH; perfection! ihan ite keksin. tuliki mieleen, et kai oot kuunnellu snow patrolia? oon aina pitäny sitä semmosena perus-kaikki-kuuntelee-tätä-ihan-ok-tää-on ja joo-oon-kuullu-chasing-carsin, mutta nyt tajusin et tää on aikaa gutaa! varsin mainiota huomata se tässä vaiheessa, ku seuraava levy julkastaan 4 päivän päästä ;) mut siis nii, kuuntele ainaki called out in the dark (ja oot sen ehkä kuunnellukki jos luet parasta aikaa vuodesta? en suinkaan sieltä löytänyt snow patrol -innostusta :D blogit on ihania..)
       pps. onks mul oikeesti liikaa vapaa-aikaa, vai mikä on, ku keksin sulle nii paljon kerrottavaa?? et sano vaan ku alkaa ärsyttää mun loputon pälpätys, voin mä sut jättää rauhaanki………… :D

       1. EI ELÄ JÄTÄ!!! minusta on kiva tämä meidän kirjeenvaihto>:–)) HAHaaa minun otsikot on sinulle salapoliisi__vihjeitä, tänään on aika vaikea jos ei ole kuunnellut ko. artistia! ;–) JA Hei, en ole kuunnellut, suhtautumiseni on juuri tuollainen :D:D eli siis taidanpa kuunnella sitä seuraavaksi, eka voisin vähä opiskella………..

        1. selvä, en jätä! :D pitääki mennä sherlockkina lukemaan uus postaus!! vähän jänskättää, tunnistanko.. joo kannattaa! snow patrolilt ku just tietää ne pari biisii ja on vähän nääh, mut sit kuulin kaks uutta ja olin ihan OOH! :D joo no opiskele vaan, eihän mun musiikkivinkit oo yhtään niin tärkeitä ku joku OPISKELu……………………
         ps. pakko viel mainita (vaik oon vieläki loukkaantunu!!), et nykyään en voi kuunnella no lightia ilman, et tuut mieleen siinä you can choose what stays and what fades away -kohdassa, eli aika tehokasta otsikointia sulla! :D

        2. Hahahah eiikää, muistan ku luin ton kommentin joa aiemmin ja mua hymyilytti koska hahah sikahauskaa että tuun mieleen siitä!:–D se on kiva kipale!! Jatkan salapoliisiotsikointii iha PIA!;-))

 9. Ecoverin ja attituden tiskiaineet on myös tehokkaita! Jos haluaa jotain tehokasta, mutta luontoystävällistä. Saa ainakin ruohonjuuresta!

  1. Ei ecover pelaa!!!:-( tuota attitudea voisin kyllä testata, mutta ecover ei ole sen parempi kuin nuo muutkaan, pllööh:(

 10. Kuule nyt vielä sen verran että kokkeileppa Rainbowin tiskiainetta :) Ei jää lähmiä ja pesee tosi hyvin. Ja vaahtoaa hyvin kun tykkään pestä vaahdossa ;P Ihan varppina on sammaa tavaraa kuin Fairykin :)Jos hajusta tyksit niin löytyy siitä joku hajustettukkin, ei tarvi aina sillä ”normilla” :)