Joululahjavinkki nro 1: tuoksuja!

kauneus, lifestyle
207 kommenttia

Kirjoitin hetki sitten uudesta tuoksustani, D&G:n L’Impératricesta, ja siitä, kuinka liitän tuoksut aina mielessäni tiettyihin hetkiin, aikakausiin, ihmisiin ja tunteisiin. Siksipä tuoksulahjat ovat minusta mielettömän ihania, jos todella tietää, mistä toinen tykkää. Olen mukana Indiedaysin ja Sokoksen Kauneuden verkkokaupan kampanjassa ja esittelen teille oman tuoksutoiveeni lisäksi tuoksut, jotka valitsisin rakkailleni lahjaksi.
Sokoksen kauneudenverkkokaupan tuoksukampanja copy

kuvat: X

1. Moni teistä kehui CK:n one SHOCK  for her -tuoksua, kun kyselin teidän lemppareitanne. Olihan sitä sitten käytävä nuuhkimassa, ja täytyy sanoa, että tykkään kovasti! Ottaisin tämän koska vain omaan tuoksukokelmaani. CK One -klassikkotuoksun päivitettyä versiota kuvaillaan sensuelliksi nuoren naisen tuoksuksi ja se tuoksuu unikolle, mustaherukalle, myskille, vaniljalle, kaakaolle ja jasmiinille. Koukuttava tuoksu suorastaan, käykää testaamassa, jos ette vielä ole!

2. Giorgio Armanin Acqua di Gioia -tuoksu on Acqua di Gion uudistunut versio. Olen antanut tuon vanhemman version äidille, kun se oli omaan makuuni liian voimakas, mutta veikkaisin, että tämä uusi olisi vieläkin mieluisampi! Minulla ja äidilläni on oikeastaan aika samantapainen tuoksumieltymys, äiti vain pitää hivenen voimakkaamista tuoksuista ja minua taasen miellyttää kevyemmät versiot ja vesituoksut. Tämä versio tuoksuu mintulle, pionille, jasmiinille, ruskealle sokerille ja setripuulle.

3. Parhaalle ystävälleni valitsisin Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh:n, sillä tuoksu on kevyt, raikas, hedelmäinen ja tyttömäinen – olematta kuitenkaan liian makea. Daisyn päivitetty versio tuoksuu greipiltä, vadelmilta, päärynältä, myskiltä sekä omenankukilta.

4. Miesten tuoksut ovat mielestäni aina vähän kinkkinen juttu, sillä en ole kovinkaan perehtynyt niihin – loppujen lopuksi moni tuntuu tuoksuvan melko samalta! Tiedän kuitenkin mistä tykkään ja mistä en. Yksi hyvältä tuoksuvista oli CK One Shock for Him -tuoksu, eikä se oikeastaan yllätä, kun tykkäsin tuosta naisten versiostakin :- D Eikös alkuperäinen CK one olekin unisex-tuoksu? Hyvä pohja näemmä!

5. Moschinon Funny! -tuoksun valkkaisin siskolleni, sillä uskoisin, että hänkin pitää minun tavoin tästä raikkaasta ja tyttömäisestä tuoksusta. Veikkaan, että tuo puteli sopisi aika hyvin hänen tuoksukokoelmaansa ulkonäönkin perusteella, sillä Emmalta löytyy ainakin Juicy Couturea ja Chanelia… Funny tuoksuu myskiltä, vihreältä teeltä, orvokilta, pionilta ja punaherukalta.

Noh, oliko tällä kertaa samoja suosikkeja?

Hihii, tästä on jolle kulle ihan konkreettistakin iloa! Yksi teistä saa nimittäin Sokoksen Kauneuden verkkokaupasta valitsemansa tuoksun itselleen – tai sitten vaikka lahjaksi rakkaalle :-) Osallistutte arvontaan jättämällä lempituoksunne linkitettynä (Kauneuden verkkokaupasta) kommenttiboksiin! Muistakaa täyttää kommenttiboksin tietoihin sähköpostiosoitteenne, jotta saan voittajan kiinni. Kilpailuaikaa on maanantai-iltaan (28.11.) asti! Menkääs siis valkkaamaan suosikkituoksunne Kauneuden verkkokaupasta!

 

 

Joulun kunniaksi Sokoksen Kauneuden verkkokauppa tarjoaa kaikille uutiskirjeen tilaaville lukijoille 10%:n alennuksen ostoksista 4.12. asti! Postikulutkin näyttävät olevan huimat nolla euroa jos haet pakettisi Sokokselta. Jos Sokosta ei löydy läheltä, maksaa toimitus peräti euron postin toimituspisteisiin!:-D

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Monia kivoja tuoksuja tuolla sivuilla oli, mutta päädyin silti tuohon postauksessasikin näkyvään CK One Shock for Her -tuoksuun. Oon käynyt parikin kertaa Sokoksella sitä tuoksuttelemassa, ja jos olis tarvetta uudelle tuoksulle (tai no tarvettahan aina on, mutta ostin vähän aikaa sitten uuden), niin ehdottomasti tuohon päätyisin!

  Eli linkkinä: http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/ck-one-shock-for-her-edttuoksu-50-ml/954009/10313/10312/10301

 2. http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/marc-jacobs-daisy-eau-so-fresh-edt/481011/10313/10312/10301
  Harmi, että tuolta ei löydy Dioria! Olen saanut joskus lahjaksi laatikon 5 pientä minipurkkia Diorin hajuvesiä ja ne on vaan niin upeita. Varsinkin Miss Dior Chérie. Myös jotkut Zaran hajuvedet ovat hyviä.
  Tämän valitsin sinun suosiosi takia. Sen ulkonäkö jo viehettää aika paljon. Sekä sun kuvaus, että nettisivun tuntuu oikealta ja mieleiseltä. En tykkää yhtään ylimakeista tuoksuista. Mielestäni ne vaa saa pahan olon aikaiseks. Mutta sen tuoksun pitäisi kumminki olla jonkun verran ”syötävä” :-)
  Mulla ei mun muistaakseni ollut ikinä sellaista isoa hajuvesipurkkia (kun kerran joskus Zarasta ostin). Olen aina ostanut tai yleensä saanut jostain semmosia miniversioita, joten olisi sairaan kiva saada tämä! Alan himoita tota koko ajan enemmän ja enemmän :-D
  Kiitän!

  1. Kyl mää suosittelisin sitä edP:tä ennemminki ku toilettia, pysyy tuoksu pidempään ;—) Hintansa väärti

   1. Oijoi! Enpäs tajunnutkaan. Vieläköhän ehtisi vaihtaa. :–D no tokkopa se arpaonni mua kuitenkaan suosii.