Aamupalalla

/// lifestyle, ruokaTags: ,

aamupala

lempparihillo

 

Viikonloput on ihania, sillä silloin on aikaa nauttia hitaasti kuluvista aamuista. Vitsi miten jotkin arkipäiväiset asiat voivatkaan olla kauniita – kuten nyt vaikka Klaus Haapaniemen suunnittelema maitopakkaus ja Bonne Maman klassinen hillopurkki. Tuo neljän hedelmän hillo on superhyvää, siinä on mansikoita, kirsikoita, vadelmaa ja punaviinimarjaa. Minusta on myöskin ihanaa käyttää tarjotinta, asetella ruuat sille ja syödä sängyssä kirjaa lukien. Nyt mulla on kesken Paolo Coelhon Veronika päättää kuolla. Aluksi olin ihmeissäni tönköstä kielestä ja kliseistä, mutta nyt alkaa vaikuttaa paremmalta, kun olen päässyt kunnolla vauhtiin tuon kanssa. Ihanaa sunnuntaita, rentoutukaa!

57 kommenttia

 1. Avatar sannero /// 27/11/2011 / 15:57:09

  oijoi, miten pelkkä maitopurkkikin voi olla noin kuvauksellinen! ja voi kun alkoi tehdä mieli ppuroa hillosilmällä, omnomnom :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 27/11/2011 / 16:14:18

   Eikö! Minusta design on supertärkeää kaikissa arkipäiväisissä jutuissa ja käyttötavaroissa :-)

   Vastaa
 2. Avatar Hosuli /// 27/11/2011 / 16:10:15

  Tuo Klaus Haapaniemen purkki on kyllä niistä uusista ehdottomasti kaunein. Harmi vaan, että meillä juodaan aika harvoin maitoa, ja silloinkin vain luomua, niin en pääse koskaan ihastelemaan purkkia kotona. :D

  Mää oon lukenu pari Paulo Coelhon kirjaa ja hämmästellyt juuri tuota samaa. Ilmeisesti bestsellerin ei tarvitse olla erityisen hyvin kirjoitettu tai omaperäinen. Yksitoista minuuttia oli sellainen kliseiden riemujuhla, että huh. Mutta hyvä, jos edes vähän paranee loppua kohden!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 27/11/2011 / 16:16:05

   Eikö olekin! Haha, minäkin juon usein luomumaitoa, mutta nyt olen kyllä ostellut useammankin purkin tuota rasvatonta perusmaitoa ihan vain tuon designin takia ;-)

   Hahaa, ihanaa, en siis ole ainoa! Kyllä tämä alkuun verrattuna paranee, mutta olen silti vähän ihmeissäni, olen lukenut niin paljon ovelammin kirjoitettuja kirjoja, että tämä vaikuttaa vähän liian itsestäänselvältä…. Noh, saas nähdä mitä mieltä olen kun pääsen loppuun!

   Vastaa
 3. Avatar Siiriliinu /// 27/11/2011 / 16:19:03

  Mullakin on samainen kirja kesken :) Katoin eka sen leffan, itkin ku pieni vauva leffan lopussa, suosittelen katsomaan!

  http://siiriliinu.blogspot.com/

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 27/11/2011 / 16:21:30

   AA, pitääpä tosiaan katsoa, kiitos vinkistä!:–)

   Vastaa
 4. Avatar julia /// 27/11/2011 / 16:29:20

  ihme kyllä paulo coelhon kirjoista kuulee mitä ihmeellisempää kritiikkiä monestakin suunnasta.
  ainoa coelhon itse lukemani kirja on juuri tuo samainen veronika päättää kuolla ja se on kyllä ihan hyvä juuri noista sun mainitsemista asioista huolimatta.
  ja niin, se elokuva on ihan jees, mutta eiks se aina mee niin että kirja on parempi. : )

  sun aamiainen näyttää kovin samanlaiselta kuin omani, itsellä oli vain sellainen ikean lintutarjotin tuon sinun teekuppi tarjottimen paikalla!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 27/11/2011 / 16:40:54

   Mun tarttee vielä lukea toi loppuun jotta voin olla jotain mieltä ihan varmasti – nyt ainakin kiinnitän liikaa huomiota kliseisiin ja hymähtelen itsekseni joillekin vähän liian itsestäänselville tavoille ilmaista asioita. :-) mutta joo, pitäs kurkkaa tuo leffakin sitten kyllä, varmaan aika jänskä, hah :-D

   Jee, se lintutarjotinkin on oikein sievä!:-)

   Vastaa
 5. Avatar Hanyzka89 /// 27/11/2011 / 17:10:53

  You always have so sweet photos.:)
  Breakfast is my favourite meal.
  And i especially like the milk (I think it is) box.:)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 27/11/2011 / 17:20:42

   Oh, thanks a lot! :-) Mine too, haha, I love weekends cause then I’m not in a hurry so I have time to enjoy it. And yes, Klaus Haapaniemi has designed the milk carton!:-)

   Vastaa
 6. Avatar katya /// 27/11/2011 / 19:06:17

  Paulo Coelhon kirjat vaikuttaa alussa aika surkeilta ja kamalan tylsiltä, mutta kun ajan myötä pääsee vauhtii niin siitä tuleeki leempparikirja! Olen lukenut 11minuuttia ja se on tähän menneessä paras kirja. Ja nyt on kesken tuo sama mitä sullakin.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 27/11/2011 / 20:05:06

   Aaa, no täytyypä katsoa miten mun käy!:-)

   Vastaa
 7. Avatar Night at Vogue /// 27/11/2011 / 19:58:54

  Ihana tarjotin!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 27/11/2011 / 20:05:36

   Kiitos, eikö ooki!:–D

   Vastaa
 8. Avatar alfie /// 27/11/2011 / 20:05:20

  meilläki on haapaniemen maitotölkki!!! (meillä, ja kolmella miljoonalla muulla suomalaisella…?) :D our little secret!! ja nam, bonne maman, koklaa myös aprikoosia! perus croissantin lisuke.
  ps. kaks postausta on jääny sulta huomaamatta! kommenttini siellä ihan orpoina oottelee vastausta… oisko kollaasipostaus ja hiusmömmöpostaus! että hurry hurry :D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 27/11/2011 / 20:08:59

   AHAHAhah ei vitsiii mistä sait sen?!?!?! :D_D:D
   Ai että, kurjaa kun syön niin harvoin mitään tuommoisia minkä kaveriks menis just appelsiinimarmelaadit ja vaikka toi aprikoosihillo!!!! D: pitää ehkä silti ostaa joskus, kyl se tuol säilyy!
   ONKO?????? for real ooodotass, mä ihan varmana muka katoin ne……………..

   Vastaa
   • Avatar alfie /// 29/11/2011 / 22:09:19

    EN KERRO, top siikret! sitä saa vaa yhestä tietystä kaupasta.. jep, hillohan on säilyKE, heh_heh.. :D
    sä et nyt panosta tarpeeks chattailyyn… :(( nii ja, flown esiintyjät, mjaa! en oo vieläkään onnistunu ihastumaan bon iveriin, vaik kaikki onnistumisen ainekset on (mukamas) kasassa. eli siis kaikki hehkuttaa sitä :D pitää joskus kuunnella ajatuksella, jos vaikka ihastuisinki! en halunnu tohon kisapostaukseen alottaa chattia, koska en kuulokkeita kaipaile, vaikka hianot onkin! mulla datauskuulokkeiden (kyllä, luit oikein=aamusin ei voi soittaa musaa ilman kuulokkeita) virkaa toimittaa vihreet skullcandyt, najs.

    Vastaa
 9. Avatar maria /// 27/11/2011 / 20:37:10

  Veronika päättää kuolla on yks mun lempikirjoista! ootko lukenu Emily Brontën Humiseva Harjun? se on ihan superhyvä :>

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 27/11/2011 / 20:59:44

   Haa, hauska tietää! Ja ei, en oo, se on kyllä listalla, eli pitäis!:—) Moni on kehunut sitä!

   Vastaa
 10. Avatar Miina /// 27/11/2011 / 20:50:58

  AAAAaaaaaahh voi kuinka kaipaankaan jo tuollaista kivaa aamupalaa! Täällä kun syödään vain leipää. Leipää aamupalaksi, leipää lounaaksi, leipää iltapalaksi. Ja leivän päälle maksapasteijaa, makrillia tai sellasta SIKAPAHAA ruskeeta juustoa…. ootko maistanu? voin tuoda tuliaisiks jos sä vaikka tykkäisitkin siitä =)=)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 27/11/2011 / 20:59:20

   EI HELE arvaa mitä, se kamala juusto on isäni lempparia:FD:D::DDDDd joku semmonen norjalainen juusto jossa on ruskeet reunat ja sisus vähän vaaleempi???? ei näyttänyt hyvältä, se osti sitä kerran stockalta kun oli ihastunut siihen sillon viime kesänä siellä oltuaan……..uskon sua mieluummi eli YÖK D-:

   voiei:::( ala salakeittää puuroo!!!!!

   Vastaa
   • Avatar Mami /// 28/11/2011 / 17:14:44

    Eiku, se juusto on läpikotaisin ruskeaa ja maistuu jokseenkin salmiakilta. Ei siis tarvinne ihmetellä, miksi se on isäsi lempparijuustoa!

    : j

    Vastaa
    • ida365 ida365 /// 28/11/2011 / 17:20:03

     HAhahaha, okei:–D no ehkä se ei sit ole samaa?! Tai sit miinu ei ole löytänyt siitä sitä salmiakkivivahdetta?

     Vastaa
     • Avatar Miina /// 28/11/2011 / 19:14:47

      Ei kun hyi se on juuri sitä salmiakkijuustoa!! Se on tehty kai maitoherasta. En tiiä miks se on musta niin pahaa, yleensä tykkään kaikesta vähän oudosta… mutta tuota kun maistoin, meinasin oksentaa :–DD

      Joo kyllä mä varmaan alan puuroja keitteleen ja ostaan itselleni maustamatonta jukurttia, kunhan ensin kotiudun tänne paremmin. En tiiä oonko vahingossa käännyttäny noi olemaan kokkaamatta punasta lihaa, vaikka painotin että mulle on ihan ok syödä lihaa välillä, että mulla ei oo mitään vakaumusta tms…. Ekan päivän jälkeen ei kuitenkaan oo lihaa näkyny ruokapöydässä, hehhhhsssss

      PS kävin tänään kirjastossa ja siitä tuli heti mun uus hengailupaikka! Täällä on Hesari ja kirjoja myös suomeksi, joskin aika vähän. Mutta koko Paol Coelhon tuotanto on?! Kannattaako tutustua? Ootko lukenu jo loppuun sen Veronika päättä kuolla?

      Vastaa
      • ida365 ida365 /// 28/11/2011 / 19:34:15

       HAhahaa, noniin, tiesin sittenkin!:–D Aiai, ehkä opit tykkään siitä, sillä salmiakkityyppinen juusto kuulostaa perin kummalta…

       Hahaha, aika hyvä!!! :-D Sehän ei olis ollenkaan väärin, että vähän opastais muita vähentämään punaisenlihan käyttöä ja samalla hyötyis itsekin, jea!;-D

       JOOO kuules olen yli puolessavälissä enkä voi suositella!!! Alku on semmoisia kliseitä että varmaan nauraisit itsesi kipeäksi??? Muistaakseni siteerasin sitä sulle vähän? Jos tulee tosi tylsää etkä muuta keksi, niin sitten voit lukea, mutta suosittelen että etsit jotain muuta käsiisi! D: Kirjastot on ihania, hyvä että eksyit sinne!!

       Vastaa
       • Avatar Miina /// 28/11/2011 / 22:28:29

        Jepp, nyt täällä kai syödään paljonpaljon kalaa kun kerroin että tykkään siitä tosi paljon :–D Nää on kyllä oikeesti tosi herttanen perhe.

        Noooo niin mä arvelinkin, kun muistin sen sun siteerauksen. Aloitin sitten Supernaiivin alkuperäiskielellä. Se on hyvä kirja aloittaa uudella kielellä, kun osaan sen aika hyvin ulkoa! :–D

        Vastaa
        • Avatar Miina taas /// 28/11/2011 / 22:30:21

         PS TYHMÄÄÄÄÄÄÄ kun erilaiset frendit ei näy yle.areenasta ulkomailla!!!!!!!! >:–(((( eikä paljon mikään muukaan, paitsi Pasila mut se alkaa olla jo huono, toi neljäs kausi nimittäin.

         Vastaa
        • ida365 ida365 /// 28/11/2011 / 23:13:24

         Oi, ihanaa!:—D Kalaruuat on parhaita!!! Otin tänään ekaa kertaa koulus KANAruokaa??? oli lame boooring and yackk mutta ku kasvispöperö oli turhaa ja kuiva mustamakkara ei houkuttanu… Kana ei inspaa minuu :-( paitsi yöllisessä pizzassa, ha!

         OO, supernaiivi on hyvä veto! Tekis mieli lukea se uudelleen, mutta kai mä luen tuon Coelhon nyt eka pois alta, he :-D JA HAHAH tuota on muutkin ulkomailla oleilevat harmitelleet!!!!! MITÄ VITSII SIITÄ ON ALKANU IHAN UUDET JAKSOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! APUA IHANAA!! eiiikääää miten tyhmää ettet nää!! Tää on ihana! Kato jouluna, kaks uutta jaksoo jo!!!

         Vastaa
 11. Avatar llaura /// 27/11/2011 / 22:24:53

  mä oon aika hämmentyny Coelhon hypetyksestä, ne kirjat on niin kliseisiä, naiiveja ja, no, ennalta-arvattavia :D tuo Veronika päättää kuolla taisi ehkä olla ainoa mun mielestä hyvä, mutta ehkä sanon siitä lisää kun oot lukenu sen loppuun. ja kuten aiemmin sanottiinkin, varsinkin tuo 11 minuuttia oli joku lässyin ja kliseisin kirja ikinä, huoh.. :D no, kai ne joihinkin uppoaa!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 27/11/2011 / 22:38:21

   Hahaa, niin mäkin tän perusteella! Tosin ei auta vielä juurikaan tuomita kun tässä on vasta eka teos kyseiseltä tyypiltä menossa, mutta oon vähän hämmentynyt kun odotin jotain…….tasokkaampaa? Omaperäisempää? Haha, hyvä tietää että olet tuota mieltä kun me ollaan muistaakseni tykätty samoista kirjoista!

   Vastaa
 12. Avatar Irina /// 27/11/2011 / 23:17:46

  tykkään tosta kulhosta niin paljon, jotenki niin siro ja söpö:-)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/11/2011 / 17:21:35

   Hihii, se on kyllä varsin kiva!:-) Ruoka maistuu paremmilta söpöistä astioista!

   Vastaa
 13. Avatar Karoliina /// 27/11/2011 / 23:21:09

  Toi maitotölkki on mustakin tosi kiva, kattelen sitä aina aamiaispöydässä :D Ihana toi sun puurokulho :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/11/2011 / 21:13:45

   Hihii, kiitos!:- )

   Vastaa
 14. Avatar Pohku /// 28/11/2011 / 10:36:42

  Ootko ennen asunut yksin, et millasta on ollu olla ihan itekseen? Asuuks sun vanhemmat kaukana, että käytkö niilä usein? :D
  Oon muuttamassa yksin asumaan ja hieman hirvittää kun kotikin jää aika kauas!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/11/2011 / 16:05:49

   Oon asunut, mutta vanhemmat asuu ihan hoodeilla, Tampereella myöskin, niin ei siinä mielessä tule ikävä ja muuttoapuakin sai helposti :–) Voi että, muista että junat kulkee!:-) Minusta tuntuu että kotoa pois muuttaminen on parantanut välejä entisestään, ei tule riideltyä tyhmistä jutuista ja on aina kiva nähdä. Tsemppiä muuttopuuhiin!

   Ja aii että, RAKASTAN asua yksin. Parasta, oikeasti :-D

   Vastaa
 15. Avatar kisskiss /// 28/11/2011 / 13:01:19

  Hehee, en oo ikinä Coelhon kirjoja lukenut mutta ainakin toi Veronica päättää kuolla-elokuva oli oikeesti yks huonoimmista mitä oon ikinä nähnyt. Sarah Michelle Gellar pääosassa kruunaa – jotenkin sen naamakin jo pelkästään on vaan tosi ärsyttävä…. joo ei kannata tuhlata aikaa sen kattomiseen!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/11/2011 / 16:03:47

   :—DDD apua täällä tulee hyyyyvin ristiriitaista kommenttia! Mutta joo, päänäyttelijä ei lukeudu omiin suosittekeihin ja tuo kirja ainakin on vähän turhan hehkutettu ja melkoisen kliseinen :-D ehkä se silti pitää katsoa, haahhaha!!

   Vastaa
 16. Avatar Ida /// 28/11/2011 / 13:20:08

  Miten en oo huomannu kaupassa tuota design maitopurkkia, se on Hieno! Ja aamupala on päivän paras hemmotteluhetki, mun mielestä.
  Vinkki vinkkinen..kuumaan kaakaon ripaukset kanelia ja aitoa vaniljajauhetta(hintansa arvoista tavaraa, luomua & reilun kaupan kannattamaa). Ihanan jouluinen tuoksu ja maku. Sopii myös illalla nautittavaksi lämmittämään kylmän päivän jälkeen. :)
  Coelho on tosi hyvä! Suosittelen tutustumaan ja lukemaan myös Alkemistin..sekin on ihan omaa luokkaansa.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/11/2011 / 15:18:14

   Ohhoh, jospa sun kaupassa on Ingmania eikä Valioo?:-D Mulle se ei ehkä oo hemmottelua, mutta päivän tärkein ateria kylläkin :-)

   AI että, kuulostaapa hyvältä!:-O taitaa siis olla pikkuisen hintavampaa tuo vaniljajauhe? Mun onkin pitänyt ostaa joo koska mulla on vaan vaniliinisokeria ja yrghhh siinä ei oo mitään aitoa D:

   Hmmmh, Coelho ei ole vakuuttanut minua vielä laisinkaan! :- O mutta en näemmä ole ainoa. :-)

   Vastaa
   • Avatar Ida /// 28/11/2011 / 20:00:46

    Noh, Coelho ottaa aikansa, se vaatii tietynlaisen mielentilan (avoimen sellaisen)..mutta suosittelen kokeilemaan onnea vielä Alkemistin kanssa, vaikka ensimmäinen ei nappaisikaan.

    Jep, Aito Vaniljajauhe maksaa siis n. 5€(4,90€) eli siis melko hintavaa, mutta hintansa arvoista voin myöntää ja se on kuitenkin aika riittoisaa (sitä ei käytetä niinkuin sokeria) kestää siis aika kauan..meillä ostettiin muistaakseni heinä-elokuussa ja kohta mennään jo joulukuuta.

    Ens kerralla kaupassa en mee laput silmillä maitohyllyillä vaan bongaan ja sijoitan designiin :)

    Vastaa
    • ida365 ida365 /// 28/11/2011 / 23:08:04

     No ei kovin paha kuitenkaan, kestää varmasti kauan ja on aitoa tavaraa sitten :- ) Kiitos vinkistä, tuommoisia on aina kiva tietää! Ei olis tullut mieleen laittaa kaakaoon, hih!

     Vastaa
     • Avatar Ida /// 30/11/2011 / 09:24:38

      Mukava juttu, jos ilahdutti :) Mä ite keitän sen kaakaon vielä punaiseen täysmaitoon (fazerin ögon cacao) niin siitä tulee ihanan täyteläistä ja kermaisen makuista… :)) nautinnollisia kaakaohetkiä! <3

      Vastaa
 17. Avatar mau /// 28/11/2011 / 17:24:32

  pakko kysyä; jouduitko muuttamaan pois ihanasta Tammelasta vai vieläkö sua voi bongata täälläpäin? :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/11/2011 / 17:40:52

   Muutin joo Tammelasta pois, joten sieltä tuskin hirveesti bongailee, heh!:- D

   Vastaa
 18. Avatar anna-elina /// 28/11/2011 / 18:56:34

  Haha, alkoipas naurattaa kun näin tuon hillon! Juuri tällä samalla hetkellä nimittäin herkuttelen itsekin sillä täällä Dublinissa! :D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/11/2011 / 19:00:01

   :–D hahaha, ihanaa!:-D sama makukin kyseessä vai jokin muu?

   Vastaa
 19. Avatar Henriikka /// 29/11/2011 / 09:32:41

  Heihoi ja hyvää aamua! Oli pakko vaan tulla avautumaan, että aamukahvilla-tarjottimeksi ristimäni tarjotin löytyy myös meidä keittiöstämme. Ja mitä Coelhoon tulee, musta se on semiboring. Opiskelin viime vuoden Jyväskylän yliopistossa kirjallsuutta ja porukka oli ihan fanaattista. Sitten luin Alkemistin ja petyin kyllä huikeesti: ei se ylifilosofinenmukataiteellinen ote auttanut pelastamaan kökköä kieltä ja surkeaa juonta.

  Olenpa tylsä ihminen. Mutta kun oli odottanut kauniita korulauseita, mielettömiä runouksia ja kuvailua. MUTTA EI.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 29/11/2011 / 20:31:43

   Hhihi, oletpas ovelasti nimennyt tuon tarjottinmen >:–D

   Ja joo, näin minäkin olen kuullut, siksi olenkin ihmeissäni tuon kirjan tasosta, ei jotenkin tunnu yhtään sen hehkutuksen arvoiselta! Olisin odottanut jotain erilaista, mielenkiintoista, mutta tuo onkin hyvin kliseinen!!! Äääh haluan tähän selityksen, tämä hämmentää minua! MUTTA EI indeed!

   Vastaa
 20. Avatar Tiia /// 29/11/2011 / 15:48:23

  Hej!

  Tässä tulee jotain niin randomia ettei mitään rajaa:D

  Ajattelin kysyä, että kun kerran asut Tampereella (?), niin oletko sattunut käymään Hämeenkadun Carlingsissa lähiaikoina? Kävin Tampereella noin viikko sitten liiketapaamisessa (olipas hienoa päästä käyttämään tota sanaa! :D) ja satuin kulkemaan liikkeen ohi (ei kuitenkaan ollut auki, mikä on tässä vähän niinku se idea) ja näin siinä ikkunassa Jimmy Whoo-printtisen kangaskassin. Tai ainakin luulin nähneeni. Olen yrittänyt googlailla ja tsekkailla Carlingsin sivuiltakin, mutta joko mä oon nähnyt harhoja tai sitten sitä vain yksinkertaisesti ei löydy netistä (voiko olla mahdollista?! :D).

  Eli, jos sinä tai joku muu Tamperelainen tai Tampereella käynyt tai ihan kuka tahansa (voihan niitä olla muissakin Carlingseissa), haluaisi kertoa, olenko kuvitellut koko jutun ja jos en niin minkälainen se veska todellisuudessa oli?

  PS: Mun mielestä on ihanaa että sä vielä jaksat vastailla kaikkiin kommentteihin, vaikka selvästi oletkin erittäin suosittu ja luettu (: Keep up the good work!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 29/11/2011 / 20:34:38

   HAhahahah, ihana!:-D Ensinnäkin: mailaa Natalle tai laita kommenttiboksiin viestiä (White Trash Disease -blogin pitäjä), sillä hän työskentelee tuolla Hämeenkadun Carlingisilla ;-) Liittyisköhän tuo printti jotenkin Karl WHO-kasseihin? En tiiä, kysy Natalta, en oo ite bongannu!!!

   Jee, kiitos!:-) Minusta kommentit on puolet huvista, joten pyrin aina vastaamaan kaikkiin! Minua ainakin surettais jos minun kommentteihin ei vastailtais. Kiva että sitä arvostetaan! Ja hih, kiva kun kommentoit, nyt minusta vaan ei oo apua!:–D

   Vastaa
 21. Avatar Roosa /// 29/11/2011 / 20:56:12

  tulin vaan sanomaan, että oon ikuisesti kiitollinen sille, joka suositteli the jeazabelsia sulle kuunneltavaks, oon jamitellu tätä menemään siitä lähtien!! :D ootko löytäny mitää superia niistä suosituksista? :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 30/11/2011 / 20:15:49

   Hahaah, no niin minäkin!!!! :—D Se on loistava! Ja OLEN!!! Oon ihan liekeissä, niin monia hyviä. Aion koota jonkun hyvän listan kaikista kivoimmista. JEE!!

   Sun suosituksista mm. bombay bicycle club, noah and the whale, cold war kids ja fallulah! Ihan kaikkia en oo ees ehtiny kuunnella vielä, aaah, ihanaa!

   Vastaa
 22. Avatar jo /// 29/11/2011 / 22:14:50

  Arkiset asiat ovat usein niitä parhaita, varsinkin hieman viritettyinä ;) Ja piti tulla hihkaisemaan, että olen itsekin lukenut pari Coelhon kirjaa (en tosin tuota, mitä sinä luet) ja itsekin pidin kirjoitusta alussa juurikin tönkkönä ja kliseisenä, mutta siitä se tosiaan lähti vähitellen kulkemaan! Ja ainakin Portobellon noita oli lopulta hyvä, ajatuksia herättävä.

  Vastaa
  • Avatar jo /// 29/11/2011 / 22:19:10

   Ja täydennystä vielä edelliseen: en minäkään sitä Coelhon hehkutusta oikein ymmärrä, monet muut kirjailijat kirjoittavat kovin paljon kauniimpaa kieltä ja oivaltavampia tarinoita. Coelhon parhaita ovatkin minusta nuo kokoelmateokset (kuten Elämä), mihin on koottu vain pätkiä ja lauseita eri kirjoista!

   Vastaa
 23. Avatar lelle /// 02/12/2011 / 13:04:34

  Heippuli mulla olis vähän kysymyksiä siitä sun D&Gn tuoksusta! Mistä ostit sen? Ja onko se millainen tuoksu, tuoksuuko se naiselliselta, raikkaalta, hedelmäiseltä vai millaiselta? Luin mitä se sisältää (jotain santelipuuta ja myskiä yms) niin päässä lyö vaan tyhjää miltä se vois tuoksua! :D

  Mua niin polttelee päästä nuuskuttelemaan tuota tuoksua ai ettääää!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.