testissä: MSCHIC pigmenttihuulipunat

/// kauneusTags: ,

HUHH HU vihdoinkin LOMA ja aikaa kirjoitella vähän pidempiä turinoita tänne blogin puolelle, jee! Jouluaatto kului ihanan kiireettömästi ja rennosti kotikotona perheen kanssa. Väkersin vikan etätentin kasaan aatonaattona klo 23:44 ja palautin arvioinnit klo 23:54, eli minuutti ennen palautusten sulkeutumista :- D Hah hah voi että, siksi eilinen olikin niin ihanan rento – mulla on ollut viimeksi OIKEA loma joskus lukiossa, koska olen ollut kaikki kesät ja syyslomat ynnä muut töissä ja viime vuoden kesälomakin sujui pääsykokeista stressatessa… Toivottavasti teidänkin aattonne sujui mukavissa merkeissä! :–)

Joulukuvia vähän myöhemmin, nyt esittelen teille mitä sieltä MSCHIC:ltä saamastani paketista muun muassa löytyi!

MSCHIC meikit

ms chic huulipunat

Otetaas ekana käsittelyyn huulipunat! Paketista löytyi kolme huulipunaa, joissa on jokaisessa paljon pigmenttiä – näillä saa peittävän ja pysyvän lopputuloksen. Olen usein törmännyt huulipuniin, jotka ovat hylsyssä upean värisiä, mutta huulilla jälki on ohutta ja ei-niin-säväyttävää, vaikka kyse ei edes olisi kiiltopunasta vaan ihan huulipunasta – näiden suhteen ei ole sitä ongelmaa! MSCHIC:n pigmenttihuulipunat ovat hajusteettomia, parabeenittomia ja talkittomia, joten ne sopinevat herkkäihoisillekin.

mschic huulipunat copy

Minulta kysyttiin toivesävyjä ja paketista kuoriutuikin yksi punainen ja kaksi punaoranssia huulipunaa. Totesin näitä kuvaillessani, että oli supervaikeaa ikuistaa noiden punien ero, koska oikeasti ero noiden punien välillä on suurempi, mitä yllä oleva kuva antaa olettaa. MSCHIC:n valikoimista löytyy paljon hillitympiäkin sävyjä sekä vielä kirkkaampia punia, mutta minä pysyttelin noissa itselleni sopiviksi todetuissa sävyissä. ;–) Olen kyllä miettinyt, josko pitäisi olla hurja ja tilata kevääksi jokin kreisimpikin sävy – ehkäpä Hot Hot Pink tai Funky Fuchsia?

juicy orange copy

juicy orange mschic

ms chic oranssi

Höh, täytyy sanoa, että tämä Juicy Orange on eniten väärän sävyinen näissä mun ottamissa kuvissa – tais olla väärät asetukset kamerassa! Se on oikeasti siis melko vaaleahko oranssi (nettisivuilla oleva kuva antaa paremman käsityksen), joissa on mukana kultaiseen taittavaa hilettä. En ole koskaan pitänyt meikeistä, jossa on mukana aavistus kimalletta (jos on kimalteita niin se on kaikki tai ei mitään – matta tai ihan överi!!!), mutta tämä ei näyttänyt yhtään hullummalta huulilla! Kultaiset kimalteet eivät juurikaan näy, mutta tekevät sävystä lämpimän. Huvittavaa huomata miten omat ennakkoluulot voivat olla ihan turhia :- D Tarkemmin ajateltuna mulla kyllä taitaa olla sellaisia poskipuniakin, joissa on hillitysti kimallusta…

k copy

ms chic blood orange

ms chic punaoranssi

Blood Orange nousi omaksi lempparikseni heti, sillä se on kirkas ja raikas punainen – ei niinkään klassinen punainen, vaan sellainen freesi punainen, joka sopii arkikäyttöönkin. Olen käyttänyt tätä punaa ahkerasti, sillä sormin töpöttelemällä saa ihanan mattaisen lopputuloksen. Tämä puna on kulkenut mukanani meikkipussissa, uusi lemppari!

dirty santa

red lips

Dirty Santa on puolestaan klassisin huulipunista, sellainen true red. Jos siis säväyttävä punainen puuttuu vielä huulipunavalikoimista, olisi tässä yksi oivallinen ehdokas! Tämä sopiikin hyvin jouluhuulipunaksi ;- ) Pidän eniten mattaisesta lopputuloksesta, joten töpöttelen punan huulille sormin tai suoraan hylsystä ”painelemalla”. Jos haluaisi näyttävämmät ja kiiltävämmät huulet, voisi punan levittää siveltimellä tai suoraan hylsystä, ovat nimittäin aika kosteuttavan oloisia, joten sellaisenkin lopputuloksen saa halutessaan.

Miltäs näyttää? Olen todella iloinen siitä, että sain punia testiin, sillä näistä tuli uusia lemppareita – voittavat koostumukseltaan (ja hinnaltaan) myös sen mun tähän astisen lempparin (MAC:n oranssin huulipunan)! MSCHIC on ollut jotenkin unohduksissa, vaikka multa itseltäni löytyykin MSCHIC:n poskipuna ja luomiväri ja äidillä on KIDE-sarjan poskipuna. Meikkejä saa tilattua kätevästi nettikaupasta, joten olen iloinen siitä, että tämän kotimaisen merkin olemassaolosta muistutettiin! Onko joku muu testannut noita punia? Mua kiinnostais kovasti tietää, miltä nuo pinkit ja fuksiat näyttävät huulilla! Kerron paketissa olleista mineraalimeikkipohjista piakkoin (vaativat ihan ikioman postauksen!) ja voinen vihjata, että mulla olis eräs kiva juttu tiedossa teidän varallenne!!

26 kommenttia

 1. Avatar Murmeli /// 25/12/2011 / 14:00:31

  Ah, MSCHIC on niin mahtava, että voisin tehdä siitä 100 postausta! :D

  (Mulla on punista vaan niitä nude-sävyjä, jotka sopivat mulle paremmin kuin kirkkaat, koska en ole oikein huulipunaihmisiä. :<)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 25/12/2011 / 14:03:11

   i see i see!! olen todella vakuuttunut, uudistumisen myötä pakkauksetkin ovat entistä nätimpiä ja huulipunat ja mineraalipohjat ovat laadukkaita :–) nudepunat lienevät siis hyviä kanssa?! ;-)

   Vastaa
   • Avatar Murmeli /// 26/12/2011 / 12:55:25

    KYLLÄ! Ja ovat nyt alennuksessakin MSCHIC-nettikaupassa!! :)

    Vastaa
    • ida365 ida365 /// 26/12/2011 / 13:21:23

     Jooo, huomasin kanssa!!

     Vastaa
 2. Avatar Minski /// 25/12/2011 / 14:02:55

  Missä sä opiskelet? :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 25/12/2011 / 14:03:56

   tamkissa liiketaloutta :–)

   Vastaa
 3. Avatar Marie /// 25/12/2011 / 14:05:02

  Hitsit, en ole kyllä kokeillut ikinä. Pitää varmaan testailla, koska pigmenttiä näköjään on ja tuo Dirty Santa vaikutti ihanaakin ihanemmalta, juuri etsimältäni klassisen punaiselta, nam! (:

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 25/12/2011 / 14:10:56

   hei hyvä sitten, että vinkkasin! :–) hinta-laatu -suhde näyttäisi olevan kohdillaan kyllä ja tuo dirty santa on niiin klassikko!

   Vastaa
 4. Avatar Rosa /// 25/12/2011 / 16:11:30

  Ihania kaikki! Mutta tuo blood orange näyttää niin kivalta että mun on kyllä pakko saaha toi, sopii ainaki sulle äly hyvin.

  http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 25/12/2011 / 17:59:30

   suosittelen!! toi on noista mulle sopivin väri ja pysyvyys on hyvä myöskin :–)

   Vastaa
 5. Avatar Nata /// 25/12/2011 / 18:25:09

  hot hot pink on huikee!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 25/12/2011 / 18:28:19

   sä sait just sen?! KOOL onks blogissa kuvaa en oo lukenut mitään blogeja taas varmaan viiteen tai kuuteen päivään apuaaahh :–D nata laita sun numero mulle jooko, puhelin vaihtu!

   Vastaa
 6. Avatar Henje /// 25/12/2011 / 20:57:57

  Mulla on hothot pink ja se on aika kiva :—) mut jos haluaa räväkkäämpää nii funky fuchsia on jotenki räväkkäämpi, huulilla iha erilainen ku putelissa! muutenki omana kaikki noi muut värit heeh ihania kaikki! Kiva, että tykkäsit :–) Aattelin, et just Blood Orange ois sun mieleen ;–)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 25/12/2011 / 22:22:27

   Tykkäsin todellakin, SUURkiitos!! En oo vielä koskaan saanut yhtä kivaa ja laadukasta kosmetiikkapakettia, oon superinnoissani :–) Hahaa joo muistan kun sanoit tuosta fuksiasta, ehkä mun tarttis uskaltaa ostaa se testiin! Noiden pigmenttisyys vakuutti erityisesti, joten veikkaan että nuo muutkin värit olis hyviä, hihii!

   Vastaa
 7. Avatar maria /// 25/12/2011 / 21:00:30

  ihana toi viimeinen huulipuna:)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 25/12/2011 / 22:23:47

   Se on klassikko! ;—)

   Vastaa
 8. Avatar Miffa /// 26/12/2011 / 00:13:07

  Noi punat on niiin kivoja!! Ei vitsit just lisäilin parit kuvat omasta hot hot pinkistäni http://miffashion.blogspot.com/2011/12/hot-hot-pink-xmas.html <- tuolla on pari fotoa, mutta aargh kun ei niistäkään oikeen käy ilmi ton värin ihanuus :) Hihii mulla on joku kamala huulipunainnostus meneillään (okei, se on jatkunu jo ainakin kesästä asti), joten olin superfiiliksissä kun sain ton testiin ja ens viikolla kun meen vähän töitä tekemään niin täytyy varmaan ruinata joku toinenkin sävy, sen verran kivoilta noi näyttää :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 26/12/2011 / 00:24:07

   Hahaa joo, hämärässä on vaikea saada sävyä ikuistettua oikeanlaiseksi!!!! Mutta hurjan kivalta näyttää sävy sullankin! :–) ootko samaa mieltä hinta-laatu -suhteesta? ;-) oooo mitä hommia?! Kuulostaa kivalta!!

   Vastaa
   • Avatar Miffa /// 26/12/2011 / 14:58:01

    nojoo kyllä mä noilla hinnoilla voisin ihan ostaakin, sen verran hyvää tavaraa on! noi työhommelit vois ehkä iskeä luokkaan ”mediaseuranta” + muita pikkuhommia :) Melkeempä voisin siis pistää tän datailunkin työn teoksi, kun tässähän koko aika seuraan, miten kivasti oot näistä saamistasi tuotteista postaillut :D :D nojoo ei taitais ihan mennä läpi… :)

    Vastaa
    • ida365 ida365 /// 26/12/2011 / 18:12:13

     Nonniin, hyvä;-) Aaa, aika kiva juttu! Siis kyllä, tässähän sä juurikin teet työtäsi!:–D

     Vastaa
 9. Avatar Bárbara /// 26/12/2011 / 00:40:47

  I loved it.

  Vastaa
 10. Avatar RagDoll /// 27/12/2011 / 08:54:32

  Huulet näyttävät kuvissa aika luonnollisen punakoilta. Olisiko mahdollista saada lähempää kuvaa huulista? =)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 27/12/2011 / 10:50:24

   Hhaha, ei nuo nyt kovin luonnollisilta minusta näytä, siis sanan oikeassa merkityksessä, onhan noissa kunnolla väriä :- D on mulla varmaan joo jotain koneella, katsotaan!

   Vastaa
 11. Avatar Maukku /// 28/12/2011 / 08:08:46

  Tosta ekasta kuvasta ei kyl ihan kauheesti näe eroa, mutta huulissa…aah..taivaallisen näköisiä kaikki! Dirty Santa on kyl miu lemppari. Ja miul on iha sama juttu, heti ku nään semikimallemeikkejä nii juoksen karkuun. Mut touus on, et jos ne hileet on ihan mikroskooppisia, niin ne tuo vaan sitä lämpöö ja hehkua siihen sävyyn, eikä mitää ysärivaikutelmaa. Mut joo, luukin guud.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 19/01/2012 / 16:39:15

   Hihii, dirty santa on se _the red_ jos näin saa ylpeillä!!

   no äläpäää, minulla on vähän vääristynyt käsitys tässä asiassa, mutta hilleet kauhistuttaa minnuu!! D:

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.