canon selphy ja ida iltavillissä

lifestyle
16 kommenttia

canon selphy tulostin

canon selphy

miljalle

jutalle

Mulla oli juuri ennen joulua Canonilta lainassa Selphy-valokuvatulostin. Se osoittautui varsin käteväksi kapistukseksi, sillä sen lisäksi että sain tulostettua kuvia seinälle, sain tekaistua kamuille joulukortteja! Olin melkoisessa iltavillissä noita väkertäessäni, mutta ehkäpä ne ovat ilahduttaneet erinäisiä tyyppejä pikkuisen ainakin 8—-)))

Tuo tulostin itsessään on maailman söpöin, katsokaa nyt miten pieni – samaa sarjaa kuin mun järkkäri, haha :- D Tuollaisen kelpuuttaisin hoivaan pidemmäksikin aikaa, oli meinaan aika kivaa kun pystyi tulostelemaan valokuvia suoraan muistikortilta! Ollaan muuten matkalla ekassa valokuvassa esiintyvän ninjan luokse tuon toisen kuvassa esiintyvän ninjan kanssa – eli siis ministerivierailu kyseessä jälleen. Hitsi vie, ihana elämä!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Voi miten ihastuttava vempain! :D Googlailin vähän lisää jo kys. laitteesta ja taisin rakastua… :D Tuollainen taitaa lähteä tänne meille päin mitä pikimmiten… [:

  1. No äläpä! Varsin näppärä kapistus :- D Kun tuo oli lainassa, muistin taas, miksi oma valokuvatulostin olis kiva!

 2. Pakko kysyä, että kuinka laadukkaita kuvia tuolla sai tulostettua? Eli huononiko kuvien laatu paljonkin vai oliko lähes vastaavia, kuin jos kävisit kehittämässä digikuvat paperikuviksi valokuvaamossa?

  1. Varsin hyviä! Kun vertaan Ifolorilta tilattuja ja tuolla tulostettuja vierekkäin, en huomaa eroa – olen tosi positiivisesti yllättynyt tuon jäljestä! :- ) Tosin siis Ifolorin kuvat eivät mun mielestä ole laadullisesti ihan niin hyviä mitä esim. Fotomaxin (sinne olen vienyt filmikuvia), mutta laatu ei suuresti eroa.

 3. Oii minäki ehdottomasti TARVIIN tollasen! Olis niin kätsyä, kun sais tulostettua kuvia just sillon kun tahtoo, se sitte aina jää kun pitää alkaa tekemään isompaa tilausta jostain. Nimimerkillä Tänä kesänä sain aikaseksi teetettyä kuvia ekaa kertaa sitten vuoden 2005. jollon ilmeisestikin sain ekan digikamerani :) Blöö paitsi oon päättäny etten saa ostaa mitään ”kotijuttuja”, kun kohta pitää pakata koko omaisuus laatikoihin ja säilöä porukoille :)

  1. No äläpä, sit ne kuvat vaan tuppaa unohtumaan koneen kätköihin! Nooo, jos et voi ostella uutta, niin tilaa kuvat ifolorilta tms!;-)

   1. Hehe toi tilaaminen on mun pitkäaikais-to do -listalla aika kärkisijoilla :DD Harmi vaan, että en oo saanut niitä paria sataa kesällä tilattuakaan kuvaa vielä albumiin ja kehitin ittelleni säännön, että uus tilaus vasta kun edelliset on asianmukaisesti säilötty :D :D

 4. Heyy eksyin sun blogiin ja pakko kysästä,miten oot tehny tuon bannerin?

 5. Ai että, onpa söpö mini-tulostin! Miulleki kelpais :—)
  Vika lause on aika word. Elämä, huh huh.

  1. Hiihhii, mini-tulostin ois best, tuo on niin söpökin vielä eikä semmoin rumilus niin kuin tulostimet yleensä!

   !!!! i feel you!!!

 6. Kuinka kätsy toi tulostin!!! Ihanku polaroid kamera (melkeen!!) :D
  Paljonko toi maksaa tiiätkö? Hitsi vie miten ihana:) Ja sun blogi kans!!

  1. Haha, no ei ihan kummiskaa mut!!!!:-D
   Muistaakseni googlailin sen verran että alle satasen, jossain oli joku malli 69e ja jossain 89e. KIITOS!:- )