Minun jouluni

lifestyle, muoti, ruoka
39 kommenttia

…näytti tältä!

dro sooooo

kuva: emma

Morsiusmekko on ostettu viime kesänä H&M:stä, mokkaiset korkkarit kirpparilöytö ja sädekehä kierrätetty ja vähintäänki sekond händii!!

Tänäkin vuonna noudatin pukeutumisessa enkeli-teemaa. Jos tonttulakki tuntuu tylsältä, on sädekehä ihan kelpo vaihtoehto! Sen kehittelee helposti jostain koristenauhasta ja se päässä voi nukkuakin, testattu on – simahdin tapaninpäivänä yläkertaan sillä aikaa kun meillä oli sukulaisia kylässä :- D Taisi vähän väsyttää, mun piti nimittäin vain käydä kurkkaamassa onko mulle tullut viestejä mutta jäinkin sille reissulle vähän pidemmäksi aikaa, haha.

jouluruuat

Me ei olla koskaan pidetty kovin tarkasti kiinni ruokaperinteistä, sillä kinkun tai kalkkunan sijaan meillä on ollut jouluna hirvenpaisti jo monen vuoden ajan. Tänä vuonna meillä oli tavallisten laatikoiden sijaan punajuurilaatikkoa ja valkosipuliperunoita, hah hah :- D Porkkanalaatikkoa olisin vähän kaivannut, mutta kukaan muu ei taida oikein tykätä siitä. Perinteisistä jouluruuista meidän pöydästämme löytyi oikeastaan vain  rosolli, kaloja ja herneitä…. Onko herneet joku joulujuttu? En ole ihan varma!!

ikkunassssssss

Joulu meni kyllä supernopsaa, en oikein ehtinyt odottaa sitä. En ala jos nyt alkaa sadella lunta, olen henkisesti jo ihan keväässä, eli sopisko että talvi oli tässä ja alettais valmistautua kevääseen? Anyone???? Yleensä joulun jälkeen alkaa kevään odotus, mutta kun sitä talvea ei vielä oikein ole näkynyt…

 

Nyt takki niskaan ja kaupoille! Kuinkakohan kauan jaksan ryysiksessä? :- D Tekis mieli vuokrata vika Potteri kanssa, en oo vieläkään nähnyt sitä! Meillä oli Miljan luona niin loistavat Harry Potter -keskustelut, että näin sitten viime yönä sellaista unta, että Fred oli lähettäny mulle tekstiviestin, jossa kertoi, mitä oli saanut joululahjaksi!! Oli tylsää herätä, se uni oli kiva. Ja just edellisyönä Milja näki Potter-unta ja mä olin superkade, mutta jes, nyt näin itsekin, best!

 

translation: This was my Christmas, I spend it with my lovely family.

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ainaski meijän perheessä herneet on joulujuttu. Punajuurilaatikko kuulostaa superhyvältä ja sun asu näyttää ihanalta!

  1. Niin ja muistelin että koulussa oli kans aina herneitä!:-) Oi kiitos ja joo, punajuurilaatikkoa suosittelen testaamaan, mm!

 2. en tiiä onko herneet oikeesti joulujuttu, mutta mä aina vaadin niitä meiän joulupöytään! samoin makaronilaatikkoa, haha :D kun en oikein muista laatikoista saati muistakaan perinteisistä jouluruuista kauheesti perusta… :/ ja argh, mua ärsyttää, kun en oo vieläkään lukenu ku viis ekaa potteria, oon huono :DDD mutta onneks ne kuitenki jopa kahteen kertaan :–D vois tietty ne kaks vikaakin lukea joskus!! plus kattoo leffatki, oon tainnu nähä vaan sen ekan, hmmm..

  1. Makaronilaatikkoa?!!?:-D hahaha, en olekaan ennemmin kuullut moisesta, hassua!

   HEI nytttt kirja käteen! Tosin sit kun aloitat, ei ole loppua :-D Kaks vikaa on superjänniä, ne haluaa lukea aikalailla samantien! Hahhaa, leffafani ei taida olla, jos on jäänyt ekaan leffaan! Sitä tosin en suuresti ihmettele, mut pitäähän ne nyt kumminki kattoo ;-)

 3. hahahhhahah, en kestä oot niin hauska :—D söpö enkeli olet ollu ja mulle käy kans et nyt tulis kevät!

  1. ahhaa, sä olet riemastuttava!:’-D kiitos!!! ja ihanaa, kyl kevät tulee jos tarpeeks moni haluu!!

 4. Toi mekko on supernätti! Ja mä ainakin oon alkanut valmistautua kevääseen, en todellakaan halua mitään hemmetin takatalvea. Ja ainii, mäki näin vikan Potterin vasta muutama päivä sitten. Jotenki tuntu sitä ennen, että oon iha jäljessä muista, kun kaikki muut oli jo nähny sen. Anyways, se on musta ihan hyvä. :)

  1. Hih, kiitos! Mäkään en haluu, vaikka ei nyt ehkä voi puhua takatalvesta vielä, kun sitä oikeaakaan ei oikein oo ollut… :- D

   Hahha, mä sit vasta jäljessä oonki!!

 5. mä olisin niin halunnut semmosen potterleffaboksin joululahjaks mut ei herunut !!! t.pettynyt…. ne vaan kuuluu kaikkiin lomiin kun ehtii vaan lahnata :–D

 6. Oioi ihana enkeliasu. Mulla alko vaan soimaan päässä ”Enkeeliii taivaan lausui nääin…” Hmm iteki vois ehkä joskus katella sen Potterin, oikeen varta vasten vuokrattiin edellinen osa, että mennään sitten teatteriin kattelemaan viimonen.. Se sitten jotenkin kummasti vaan jäi (eli edellinenkin oli ihan liian pelottava :D )
  Hih muistin yhtäkkiä, että oon joskus 100 vuotta sitten tehnyt tunnuksen tänne ID:hen, mutten varmaan koskaan kirjautunut sisään… Muistin kuiteskin vielä salasanan, uujeee!

  1. hehee hauskaa:–D jooo, mä katsoin kuin katsoinkin tuon leffan tänään ja hih hhi olihan se hyvä!!! tai siis potterit nyt on pottereita ja eihän ne kirjojen kanssa ole millään lailla vertailtavissa, mutta hyvä pätkä toi oli ihan.

   JOO katoinki että kappas, kuva ilmestyny! Hyvä hyvä!:– D

 7. Tosta edellisestä postauksesta vielä semmonen kysymys, että tuleeko noista valokuvista hyvälaatuisia? Ja montaks valokuvaa pystyt tekee about tollaset yhel värisetil?

 8. OOoo! Ooon niin onnellinen, että säkin sait oman potuskaunen <3 Ja hei ööö, vähänkö oon kade, että Fred tekstailee sulle?!??!!!!!!!!!!!

  1. NO ELÄPÄ!!!!!!!!! Mä olin niin leveetä virnettä aamulla ettei tosikaan!!!!!!! 8—) ja tiiän että oot vähän kade, mut hei me puhuttiin vaan lahjoista, ei mitää vakavampaa!!!!!

 9. aaawww oot ollu aika söpöliini ton sädekehs kanssa! ja oon samaa mieltä siitä weekndistä – jotkut yksittäiset biisit itsessään ei nappaa, mut toi echoesofsilence on kokonaisuudessaan upee!

  1. HAhaa, sädekehä=best! Ja jooo, samoilla linjoilla kyllä!!! Koolia, tiiän mun lisäks jopa neljä jotka tota kuuntelleeee yesss!! Pitäs kuunnella lisää myöskin, jotta ne oudotki kipaleet vois toimii?

 10. kevät kevät kevät, tule jo! hihkuin kotona just kun postilaatikosta tipahti kevätkuvasto!

  PS. mä oon aina halunnu jouluna lihapöydässä nakkeja, kun ei muut ruuat oikeen maistu. Ja tänä syksynä kun lopetin lihan syömisen mulla oli soijanakkeja :–D haluan myös aina kalapöytään uunilohta itselleni. Muut syö jouluruokia mulla on ihan oma menu!

  1. No jooo niinpä!! :- D SIKSI tuntuis niiiiin tyhmältä jotenki et jos nyt alkais kunnon talvi……

   Hahahah ihana!:- D Kun aloin miettii nii meil on joo koko perheellä näköjään ihan omat menut, hupss! Oo, onks soijanakit muute hyviä?! Kalkkunanakit ainaki on haha. Oi, lohi on herkkua, joten en ihmettele!:- D

 11. Musta ne on hyviä!! Ei ne nyt mitään maailman isointa herkkua ole mutta siinä ne menee, tykkään paistaa niitä aamusin munakkaan sekaan 8) Ja joo juuri sen takia olis super mälsää jos vaikka tammikuun puolessa välissä tulis ihan simona lunta ja sit sen sulaminen menis super pitkälle…….. mitennii en tykkää talvesta?

  1. OO, hyvä tietää!!! En koskaan uskalla ostaa tommosia, koska kerran söin pahaa soijamakkaraa, mut mulla ei kyllä ollu ees ketsuppii, sinapista puhumattakaan!:–(

   No äläpää! Kunnon talvi on kiva, mutta ei nyt enää tähän aikaan vuodesta kummiskaa!!!

 12. en tiiä kuuluuks herneet jouluun mut kyl meil niit on aina joulusin ollu :D ja joo kyl se kevät sais jo tulla ! :-D

  1. miksköhän niitä on aika monella kun en tiiä onks ne joulujuttu?? kai ne on, kouluski oli……:D ghaga!

 13. Vaikee sanoo pelkkien kuvien perusteella, mutta toi Natural näyttää aika jebalta! Löysin tän sun blogin kun selailin Indiedaysia. Tunnistin sut kyl heti, ku musta tuntuu et oon joskus kaaaaaaaaaaaauan aikaa sitte kyyläilly ihqgaltsus sun kuvia? murhekryyni jossen aivan väärin muista? :—D

  1. Hahaa, voi ihanuus, ihqgale!:-D murhekryyni oli LINDA ja mä olin koska! heheha mutta lindalla oli kyl aina paljon meidän yhteiskuvia, että ihan hyvin voitki muistaa just sitä kautta, hahaha :- D

   laita vielä tonne oikeeseen postaukseen joku mikä vaan kommentti, koska arvon noi kommenttien määrän perusteella niin että oot kisassa mukana sitten ;–) !!!

 14. siis voi dorka mikä ooooooooooon! meni pikkasen väärään postaukseen nyt tää kommentti :–D apologies

 15. hehe, olinki just sanomas et aika enkeliasu! :D mun sisko yritti koko jouluaaton ahtaa mulle liian pientä tonttulakkii päähän, nii olis kyllä tommonen nätti sädekehä kelvannu.. :D

  en vois olla kateellisempi sun potter-unista!! ihan törkeen epistä :(( mul on ihan tylsiä sun uniin verrattuna! varsinki, ku fred on paljon coolimpi ku george!!