hipstamatic

lifestyle, muoti, ruoka
36 kommenttia

HIP_345742461.770421

388039_2972407028111_1199832221_3442284_1013675052_n

Törötörö moikkaaa! Näissä kuvissa posetan yhden Linda-nimisen tyypin kanssa erinäisissä paikoissa. Eka kuva on Anttilan vihannesosastolta, toka Stockan naistenvessasta, kolmas Ruman alakerrasta, neljäs mun luota ja vika sieltä vihannesosastolta myöskin. Johan nyt on kuvauspaikat keksitty!! Taisin sanoa vihannesosastolla Lindalle, että haluan hääkimpukseni parsakaaleja – broccoli is holy and i know it. Mikäli siis menen naimisiin. Ei muuta, tuli vaan noista parsakaaleista mieleen!!

HIP_345901792.697315

HIP_345898512.858215

Ja nämä kuvat ovat sunnuntailta, olin nimittäin leipomassa pipareita kotikotona äidin kaverina! Ikeasta ostetut kettu-, orava- ja hirvimuotit ovat superkivoja, tosin mun hirvistä tuli aika pullukoita kun tein ne niin paksusta taikinasta, hups. Ihan ok kummiski.

Oon nyt junassa ja voisin opiskella vielä vähän ennen kuin oon perillä! Kivaa tiistaita tyypit!!

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Voi kiitos! :–) iphonella otetut kuvapostaukset on ihan ok peeta ;—) hehe piti kommentoida sulle mut se jäi jotenki!

   1. haha no tämmöset hipsamaticit on enemmän ok.. ne tavallisel kameral otetut näyttää tavallisilta ja muuten vaan paskoilta kuvilta, näistä tajuu et miks nää on huonolaatusia eikä se haittaa :D

   1. Kannattaa sit kans alkaa käyttää instagramia!! Ihan superi app, haluun sit alkaa followaa sua!

     1. On on, siinäki voi ottaa kuvia tai muokkaa jo valmiiksi ottamiaan kuvia! Sit ne jaetaan instagram profiilissa (joka voi olla myös private) ja ihmiset voi likee sun kuvista ja seurata sua :–D hauska paikka, siellä on kivoja inspiroivia kuvia monilla ”ig julkkiksilla” :DDD sit ne kuvat voi taggaa kaikella mitä mieleen tulee. Kaverit kalastelee tykkäyksiä laittamalla kaikkiin kuviin esim: swedish, girls, bikini, naked, tits, drunkengirls, alochol yy äm äs….. mut lataa se!!! Mä followaan myös mm.justin bieberiä joka lataa sinne kuvia aika usien :D

      1. hahhaahah apuaa, kuulostaa mahtavalta toi kamujen tägäystsydeemi:D:D:D pitäisköhän alkaa laittaa toi litania aina myös omiin blogitägeihin hahaha >:-D toimis!!! ooh pitää kyllä nyt lomalla tutustua tohonkin, kiitos vinkistä!!

       1. Hhahhaha mahtava idea joo, ei oo viel oikeen tuottanut tulosta eikä niiden kuvat oo (vielä) popular sivulla. Kannattaa kyllä soveltaa kikkaa täälläkin XD esim tähän ois sopinu hyvin: tits, boobs, alcohol, wasted, weed, joint, swedishgirls, blond, girls, partying!!!

        1. :D:D:D: ahahahahah KYLLÄ SIIS KYLLÄ!!!! myöskin drunk, crazy party, nude, naked, pool, sexy ja cute couple!!!!!!!!! apuaah:D:D

  1. EIIIIH oot niiiiiin oikeessa!!!!! ne ois vieläpä valkosiiki ellen sit haluu vihreitä teemahäitä????? xDDDDD apuaaah!!! hyvä vinksu pidän mieles!!!!

 1. kettupipareita – nam, vielä vähän tankoparsaa noiden parsakaalien ympärille niin ois niin soma että <3

  1. AI että todellakin, sinussahan on selkeästi hortonomi-ainesta!! Minun lempparivihannes sellerikin saatais sopia kimppuun, mitäs sanot? >:–))

 2. voi hipships! (—:
  ida sun blogisi on kyllä niin parhautta, hymy aina nousee korviin, kun piipahtaa täällä ja huomaa uuden postauksen ilmestyneen! oon vaan kakkamaisin kommentoija, siis siinä mielessä etten kommentoi koskaan.
  mutta tiivistän nyt tässä: olet ihana!!

  1. Voi apua, kiitos ihana sinä!:’–) Superkivaa jos onnistun ilahduttamaan ja tuo kertoo siitäkin, että oot samalla aaltopituudella näiden mun höpöhöpö-juttujen suhteen, kivaa!:-D SÄKIN olet superihana, voi että, alkoipa aamu ihanasti!!! <3

 3. Voih lempibloggaajani oot vaan niin rakastettava!! :-D Ei muuta aamen.
  (tuli leveeeeee hymy kasvoille ku luin tätä postausta joten oli pakko sanoo)

 4. Hihii mulla on kotona noita eläinmuotteja, niillä tulee parhaat piparit!! Kohta selvitän mitä nuotteja kotikotoa löytyy, veli kun just otti taikinan sulamaan :) kaalikimppu on aika jees, ehkä vaan vähän epäkäytännöllinen kantaa :)

  1. Oi että, noi on parhaat!! :-D

   Hahaa, nooooh, voin sitoo noi jotenki tiukasti tai sit vuolla vähän varsii tms…… ;-D

 5. Ensinnäkin,
  kiitos ajanvietteestä! Sun blogia lukiessa aika töissä suorastaan kiitää! Paljon kauniita kuvia yms. ja sun hiukset ovat melko kauniit.

  Oon joskus lukenut melko tiiviisti sun blogia ja pisti mietityttämään, että etkö enää ole poikaystäväsi kanssa yhdessä? Anteeks mun typerä inhimillinen uteliaisuuteni. Mut oli pakko kysyä.

  Sun blogi on sellane, että käyn siellä harvoin, mutta kun käyn niin luen joku puolen vuoden postaukset yhteen menoon -niin kuin nytkin :-) Jatka samaan malliin, hyvää joulua!

  1. Voi että, apua miten kiva kuulla!!:–) On superhauskaa tietää teistäkin, jotka ette täällä niin usein vieraile saati kommentoi. Ei haittaa, olen siis joo eronnut alkusyksystä ja muuttanut asumaan yksin :-)

   Hihii, kiitos samoin sulle!♥

 6. uskaltauduin ekaa kertaa kommentoimaan vaikka oon ollu uskollinen lukijas jo puukkohupparitytöistä lähtien :—DD IHANIA polaroidhenkisiä kuvia! muutenki blogis on aivan huiiiippu, tykkääntykkään! osaatko muuten neuvoo miten otsikon saa tolleen mustalle pohjalle? kiitz

  1. Hihii, voi miten ihastuttavaa!!:-D KIITOS, kiva kuulla sinusta!♥
   En osaa oikeastaan sanoa, koska en tällä pohjalla ole pyytänyt käyttöoikeuksia html-koodin muokkaamiseen, mutta siis se pitää jotenkin sitä kautta muokkailla! kantsinee googlailla jotain how to change colour of the header background tms:-D