Yksi onnistunut ruokahetki, kolme rituaalitanssia ja yks hyvä tyyppi (eli siis mä)

lifestyle, muoti, ruoka
38 kommenttia

AAAAAAAAA

tofusalaatti

Meillä oli eilen salaattitreffit Lindan kanssa. Linda paistoi ja maustoi tofut (en ole koskaan laittanut tofua itse, koska olen ajatellut sen olevan tylsää ja mautonta, mutta Lindan maustamana se olikin IHAN eri makuista mitä koulussa vaikkapa) ja minä keitin pastat vahingossa ylikypsiksi ja pilkoin vihanneksia ja sekoitin salaattikastikkeen. Jääkaappiin viime viikonloppuna unohtuneet omppusiiderit passasivat salaatin kaveriksi vallan mainiosti. Servetit on muuten superkivoja, ne tekevät ruokailusta hetkessä juhlavampaa!

bowwwww

Söpö rusettipää-Linda.

sydän hakkaa kovempaa

Minä viininpunaisissa huulissani. Huulitussit on maailman paras keksintö for real!!!

lindan kirppislöydöt

Linda oli tehnyt päivällä vaikka mitä kivoja kirppislöytöjä. Tyyppi kerskui, että kokonaissumma kohosi ainoastaan kuuteen euroon ja sillä sai koolit kengät ja housut, joista myöhemmin syntyy shortsit.

hardest part

Mun juurikasvu on aika messevä, mutta tavallaan tykkään siitä että hiukset näyttävät liukuvärjätyiltä. Tuo mun oma värini ei nimittäin hirveästi riitele kokonaisuuden kanssa! Eipähän tarvitse stressata siitä, mutta latvoja voisi kyllä leikkauttaa jo…..

binda

Linda suoritti jotain riittitanssia……emt kutsui ehkä jotain mystisiä voimia mun luo kylään?!? Ei oo näkyny (ainakaan vielä) eikä tartte näkyykkää!!!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. että oli kriipiä… just ku katoin tota alinta manaus-kuvaa nii ovi aukes ihan itestään :D kamalaa !

  1. HUI KAUHIA!!!!!:——–O lindan manailut ja riittitanssit vaikuttavat siis ruudun toiselle puolelle, iikkss!!!

 2. Aivan ihania kuvia!! Näyttää taas hauskalta illalta. Mun täytyy koklailla tofua kanssa. Yliopistolla yleensä syön kasvisruokaa, mutta kotona en jostain syystä koskaan muista tofun olemassaoloa.Tämä asiaa täytyy korjata! :D

  1. Voi kiitos!! :-) Kannattaa, mäkin nimittäin syön koululla aina kasvisruokaa tai kalaa ja tofu ei ole siellä erityisemmin napannut… Linda osti tuommoisen valmiiksi yrttimarinoidun ja siihen sitten vielä paljon omia mausteita päälle!

 3. miten tuo tofu on maustettu? meillä kotona paistettiin sitä joskus (eikä maustettu :D) ja se oli ihan kamalan makusta, yök. mut ois kauheen kiva korvata kaupan liha (tupla yök!!!) tuolla.

  1. VOi ei,en yhtään epäile:—D !!!!
   Tuo oli valmiiksi yrttimarinoitu (en tiiä tuoteselosteesta mitään että kuinka e-kooditäyteinen oli heh) mutta siis linda heitteli kaikkea mitä kaapista löytyi: suolaa, pippura, tikka masalaa, pizzamaustetta jne…. varmasti chili kävisi erinomaisesti myös, multa vaan ei sitä löytynyt buuu!

 4. Heippa! herkullisen näköistä salaattia ja tofu on itseänikin kiinnostanut, mutta en ole kertaakaan onnistunut kokkaamaan siitä hyvän makuista… joten voisitkohan laittaa tämän herkullisen salaatin ohjeen??? =) kiitos! Mukavaa joulun odotusta!

  1. Heippa ja kiitos!!:-) Juju lienee juurikin vain maustamisessa ja siinä,että paistaa oliiviöljyllä pannussa ohuita siivuja. Linda taisi laittaa suolaa, pippuria, pizzamaustetta (oregano+basilika ainakin) ja tikka masala -mausteseosta ainaskin! Tofun lisäksi salaatissa oli täysjyväpastaa, tammenlehväsalaattia, rucolaa, varsiselleriä (mun ja lindan heikkous, voi jättää pois myös:-D), kirsikkatomaatteja, punasipulia, pähkinöitä (manteli, saksanpähkinä, makadamiapähkinä, pekaanipähkinä…) ja salaatinkastikkeeksi me tehtiinkin sitten taco-dippi :- D nam nam!

   Ihanaa joulua sinullekin!!

  1. JOO!!!!!!!! siis joskus hyvin harvoin ja ajan kanssa lindasta voi saada ihan hyviäkin kuvia!!! :——D se on oikeasti SUPERhaastavaa hahaha

   1. toistan, LISÄKUVIA! :D näyttää nii siistiltä ettttten kestä!
    (ps. olinko oikeesti ainut joka huomas ton?!)

    1. :–D hahahah en tiedä!!! Se on superkool, mutten tiiä haluuko Lindu laittaa siitä lisäkuvaa, tuo sai kuulemma ainaskin näkyä!!!!!! Kerron sille viestisi jos se ei ite huomaa >:——–))) AHHHH tai sit oot ainut hyvällä maulla joka kehtaa olla utelias hahahah!!!

     1. hyvä, kerro! koska itsehän en voi sitä tehdä…. mut ehkä parempi, että ujo toive (käsky!) tulee joltain läheisemmältä henkilöltä, fingers crossed jne!! (näinkö kovasti haluun nähä jonku tatuoinnin, mitä jos se ei ookkaa worth it! provosointia, kjeh kjeh..)
      veikkaan vaan, ettei kukaan muu analysoi sun kuvia niiin tarkkaan! onks se nyt sitte hyvä vai huono juttu.. tai sit se on vaan siks, et mul on tatskatutka päällä 24/7..

 5. Onko se huulitussi oikeesti hyvää? Ite oon kuullu vaan huonoja kommentteja, sitä on vaikea laittaa ja on epätasaista yms… Itse rakastan huulipunia mutta normikäytössä sellainen on käytännössä vähän hankala kun syöjuopuhuupaljon! Kestäisköhän toi huulitussi sitten paremmin nuo edellä mainitut?

  1. Onnn!!! Mitä ihmettä, mä en voi kuin kehua!:-D Olen käyttänyt kolmea eri huulitussia / lip stainia, Oriflamen, Benefitin ja Lumenen (näissä kuvissa Lumenea huulissa!) ja kaikki toimivat superhyvin! Levittäminen on helppoa – rohtumat tosin ehkä saattavat vaikeuttaa, mitä oon muiden testauksia lukenut, mutta ne jos hoitaa kuntoon niin ei ole ainakaan mulla ollut ongelmia.

   Oriflamen on näistä parasta kestoltaan, mutta Lumenella on enemmän kivoja sävyjä ja joka tapauksessa tussit pysyy PALJON punaa paremmin! Minä suosittelen kyllä kovasti:-)

 6. Voi ida, et arvaakkaan kuinka paljon jumaloin sinun ja lindan hiuksia!!! Omani ylettyvät juuri ja juuri olkapäille, ja haaveilen nyt superpitkästä tukasta! olen tosin luopunut suoristusraudasta, joten eiköhän se auta asiaa aika paljon, kun ei tarvitse olla koko ajan huonoja latvoja kynimässä pois saksien kanssa.

  Mutta pääpointti oli se, että vaikka olen blogiasi jo melkein kaksi vuotta lukenut (vai muistanko väärin? yli vuoden kuitenkin!), se on nyt viime aikoina noussut aivan ylimpiin lemppareihini! :–) Blogisi on aivan ihana! ♥ Jatka samaan malliin! :–)

  1. Voi apua sinua ihanaa, kiitos! ♥ Tosi kiva kuulla, tulipa kiva mieli!:–) JA hei melkein kaks vuotta on _tämä blogi_ ollut pystyssä, muistan että oot kommentoinu aiemminkin jo kauan sittenkin joten voi olla mahdollista hyvinkin!

   Ja he kuule siitä se taasen lähtee! Nää munkin kutrit kaipaisivat pikaista saksimista, ovat sen verran kärventyneet ja kuivat latvoista, hrrrhh >:–(

  1. Pysyy, ainakin Oriflamen lip stain! Tuo lumene kuluu pikkuisen enemmän, mutta ei kuitenkaan yhtä paljon mitä useimmat huulipunat :-) Kyllä mä tuota Lumenen versiota ainakin joudun lisäilemään kerran illassa, mutta se on aika vähän verrattuna siihen, miten nopee huulipunat häviää!:- D

  1. Oi kiitos!:–) Joo, nyt on kyseessä Lumenen uutuus-huulitussi!:-) Aivan ihana koostumus, tykkään! Ei sotke meinaa :- D

 7. lindan tatuointi, megamagee ja üüberkuuli, iih! ei tee hyvää mun tatuointikuumeelle, ei………….

  1. Hahaa, oli siellä toinenkin tarkkasilmäinen tatskabongari!:—D Jooo EI TEE niin ei, mä en oo edes ennen halunnut tatuointeja koska en oo nähnyt SUPERhienoja mutta toi ja pari muuta upeutta ovat saaneet mut kääntään kelkkaani…………………..

 8. luin näit kommenttei ja mietin viikonloppun kaupas et mikä ihmee tussipuna :D mu ny oon niin utelias et o pakko koittaa ! :-D oo huisi magee toi lindan tatska ! :D

  1. Hahaa, hienoa jos täältä löytyi apua! Kantsii testailla värejä kädelle, koska pakkasten väreistä ei oikeasti voi päätellä mitään :-D se joka on ulkomuovilta melko oranssihtava olikin sitten huulilla ja kädellä tuo ihana viininpunainen!:—-)ja jeps, se ON!!!