Eg var så jævla ute igår

lifestyle, muoti, musiikki, ruoka
41 kommenttia

On superärsyttävää tulla kipeäksi vuoden kiireisimmällä viikolla, mutta minkäs teet – huonosti nukutut yöt ja liian lyhyet yöunet, jatkuva kiire, pikkupaniikki takaraivossa, epäsäännöllisesti syöminen, vaihteleva sää ja sen myötä epäsopiva pukeutuminen….. Kipeänä oleminen on tylsää, sillä velvoitteet eivät lakkaa olemasta, ainoastaan siirtyvät, toisin kuin ehkä  joskus yläasteella ja lukiossa. Silloin kotona kipeänä oleminen saattoi välillä tuntua ihan kivaltakin kun tiesi että tuntien missaaminen ei ollut kovin iso juttu. Yritin eilen siivoilla, mutta en voinut, kun heti tuli huono olo!!!! Onneksi on juttuja jotka eivät hirveästi rasita, mutta piristävät edes pikkuisen:

1. Lämpimät juomat. Olen juonut niin paljon teetä, että alan pian kyllästyä tän hetken lempparimakuihin. Eilen keitin kaakaota, vaikka se ei ehkä  olekaan fiksuin valinta räkätaudissa tuon limanerityksen takia, mutta ihan sama, piristi kummasti kuitenkin! Lisäksi täytyy suositella Ikean glögiä, se on ihanan voimakkaan makuista! Ja kun nyt alettiin suosituksia jakelemaan, niin napatkaa koriin samalla Ikean mustikkahilloa, tummapaahtoista kahvia (pavut saa jauhaa itse herkkutorilla, ah mikä tuoksu) ja sekä tietty niitä lihapullia. Minä en juurikaan syö muuta punaistalihaa kuin riistaa, mutta teen ison poikkeuksen noiden pullien kohdalla!:- D

kaakau

2. Vanhojen valokuvien katselu, tulostelu ja siirtäminen ulkoiselle kovalevylle. Hihii, tulee niin hyvä mieli kun löytää koneiden kätköistä kivoja vanhoja kuvia, joiden olemassaoloa ei muistanut! Sain Canonilta lainaan Selphy-kuvatulostimen ja olen tulostellut sillä joulukortteja kavereille. SIKSIKIN on tyhmää olla kipeenä että tänään tarvis lähettää nuo kortit tosiaan……!!!

me kolme ja jengi

035

Seuraavat kuvat menkööt samaan kategoriaan, eli siis kivojen kuvien katseluun haha. Tuli kamala nälkä kun katsoin kuvia Jarnon herkkupizzoista, oli ihan mielettömän hyvää, kiitos vain kovasti kyläilykutsusta ja pizzoista! Oltiin Lindan kanssa viime sunnuntaina kyläilemässä Natan ja Jarnon luona ja ensi kerralla tytöt tulevat mun luokseni brunssille. Natalla on muuten vaikka miten paljon upeita kuvia hänen yläasteajoistaan, mutta tyyppi väitti ettei aio  julkaista niitä koskaan. Ehkäpä Nata saa brunssitreffeillä nähdä meidän yläastekuvia….. Varaudu peikkotyttökuviin ja jännittäviin asuyhdistelmiin!

curious

Hei te täysi-ikäiset tyypit jotka pidätte kuivista valkkareista: Curious, hintaa muistaakseni n. 8e, maistakaa! Tätä ei enää tilata Stockan Alkoon koska kysyntää ei ole ollut, olen pettynyt!!! Onneksi ainakin Sokoksen ja Anttilan Alkosta saa. Mainostusta ihan vaan siksi että tätä sais jatkossakin, haha :- D Luokkakaverit eivät tykänneet, mutta Nata tykkäsi!

natan kaa viiintä moikkaaa

pizzatreffit natan luona

3. Musiikki! Sängyssä makoiluun ja musiikin kuunteluun ei suuria ponnisteluja vaadita. Kiitän teitä SUPERpaljon hyvistä biisi- ja artistisuosituksista, olen löytänyt ihan mielettömät määrät uutta hyvää musiikkia. Kokosin tämän hetken lemppareistani listaa ja hups, kolme tuntia musiikkia kasassa. Spotify-listan löydätte täältä ja kaikki musiikkiehdotuksenne tämän postauksen kommenteista. Ehdotuksia saa yhä jättää, vaikken ole vieläkään ehtinyt perehtyä kaikkiin ehdotuksiin.

spotify playlist

kuvat: x x x x x x x

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. hahaa, odottelinkin jo tätä soittolistaa =) ihanaa (tenttin lukeminen tais nyt kyllä vähän jäädä……)! Ja vitsi, haluisin kaiken mitä tossa ekassa kuvassa on, naminaaam!

  1. HIhii, jee!:-D Ja sama täällä, mutta myös siksi, että on niin tyhjä pää -olo tän kipeydenki takia :-(

 2. Wuhuuu uusi soittolista! Ja isompi wuhuu, että näen jo nyt tuosta levyn kannesta siellä olevan ainakin The Jezabelsia!!!! Huikeeta! :—-))

  ps. sucks to be sick! nimim. enemmän tai vähemmän koko syksyn. Tällä hetkellä muodossa pää täynnä räkää – YHHHH!!! Pikaisia paranemisia sulle <3

  1. JEEEE!!!;-D Kyllä, jezabels kuulostaa kivalta, sitä aion kuunnella lisää lähipäivinä :- )

   Buu, minä kanssa, mutta olin pitkään jo ihan kunnolla terve ja sit taas pamahti joku typerä tauti oikein kunnolla >:—( ÄRRR, kiitos ja samoin!<3

 3. Nouuu, ajattelin jo, että ompas kivaa, voin nyt tässä siivoillessa kuunnella sun soittolistaa ja avasin spotifyn ja voihan scheisse soittoaikaa 1 minuutti. Ottaiskohan joulupukki vielä toiveita vastaan, premiumille olis nyt tarvetta!!! Saakelin ilmasversio… :D

  1. Hahaha kätevästi klikkailinkin ittelleni kuukauden kokeiluversion ja siirsin spotifyn joululahjalistalta suoraan synttärilahjatoiveeks :D Sopivasti juuri kuukaus aikaa pippaloihin, että ehkä joku kiva haluaa mua sitten lahjoa. Nyt vaan selvittämään miten saan spotifyn toimimaan itouchilla, tekniikan ihmelapsi kun olen :)

   1. Eiiiii, typerä ilmaisspotify rajoituksineen :-D edelleen liputan unlimitedin puolesta ;–) 4,99e/kk ei oo paha!

    hahaa, munki pitäs koklaa premiumia joskus tässä :- )

    1. Haha joo mä tosiaa halusin ton premiumin ku sain ostettua veljen ipod touchin (tai no, en oo kyllä vieläkää maksanu sitä öhm…) niin pystyy sitten silläkin kuunnella. Hieman meni hermo tekniikkaan kun yritin saada spotifyy ladattua tohon vempeleeseen, eka ei löytyny netin salasanat ja sitte en tienny miten saan ite ohjelman tohon tuhoomatta kaikkea muuta (tietty kaikki ohjelmat on veljen koneelta synkronoitu) ja päädyin sitten soittamaan veljelle ja hupsista vaan parissa minuutissa mul oli toimiva spotify :)

     1. Nojoo ja mulla on nyt iphone niin se premium olisi itseasiassa TOSI ok siinäkin!!:–D hahaha, ehkäpä pyydän synttärilahjaks tms….. :::)

      Ihana veli, kiltti!

 4. toi pariisin kevään uus piisu on niin ihanainen<3 ja kakkmaddafakka on yks minkä vasta ite bongasin jokuaika sitten ja tykästyin kovinnn. eli niin sitävaan että vanhat tutut listalla näyttää niin hyvälle, että odotan innolla uusien lemppareiden löytämistä sieltäniin:—) oisitten kans paranemisia!

  http://like-paper-cuts.blogspot.com

  1. Niin on! Alan vasta nyt lämmetä kunnolla, eka pelkäsin että toi on semmonen että siihen kyllästyy pari kertaa kuunneltuaan mut en tiiä aaa?! :-D

   Joooo, hyvä, toivottavasti löydät!!:-) ja tänään on jo ollut paaaljon parempi olo!

 5. haha eih vihaan tota utelias emu-viiniä:-D joskus kauan sitten ostin tota ja en tykänny yhtään. Pakko vielä sanoa, että oot jotenki ihan tajuttoman söpö aina<3

  niin ja koita parantua!

  1. EIII en tajua?!?!? Tykkäätkö säkin puolimakeesta puolikuivasta?!:- D En tajjuu toi on best!!!

   Voihh kiitos kiltti ihana :’–)))<3

 6. Hah, just kävin Natankin blogissa hehkuttamassa miten hyvää toi valkkari on ja miten sen etikettisuunnittelussa on todella onnistuttu (joo arvaat millä perusteella uusia kokeiluja tässä taloudessa tehdään). Toivottavasti ei häviä ainakaan kaikista Alkoista!

  1. SE ON!:-D Hahaa, veikkaampa että etiketin ja rypäleiden perusteella minäkin oon tuon ottanut alunperin testiin juu… :-D

 7. ihana postaus ida! :-) sun kuvissa on aina niin ihana tunnelma, että mää tykkään! ja voi, parane pian :-)

 8. Jeg vær så jævle ute igår jeee kiitti bändivinkistä, jeg liker mye!!

  Puss og klem, parane <3

 9. Hei! Joulukorttei voi lähettää myöhemminkin, se maksaa vaan enemmän kun sen 55 senttiä per kortti/kirje. Postin sivuilta: ”Kortit menevät kotimaassa jouluksi perille 60 sentin kakkosluokan postimerkillä varustettuna, kun ne postitetaan viimeistään maanantaina 19.12. Ykkösluokan 75 sentin postimerkillä varustetut kortit ehtivät perille, kun ne postitetaan tiistaihin 20.12. mennessä.”
  Eli vielä ehtii! :)

  1. Jep, tiesin tuon kyllä, mutta kun mulla oli juurikin niitä joulumerkkejää :- D Nooh ei se mittään ehdin viedä! Kiitos kuitenkin ;-)

 10. Iiiiik! Toi Curious on maailman parasta viiniä! :) sitä on aina pakko olla mukana vappupiknikillä, synttäribileissä, joulupöydässä, pääsiäisenä, nimpparikesteillä, kissanristiäisissä.. ihan vakiokamaa mun taloudessani :D

  1. hahaah, ihana!! :–D sama täällä, se on se mihin ei ikinä tarvitse pettyä. Onko sulla muita valkkarisuosikkeja? En oo meinaan löytänyt rinnalle mitään yhtä hyvää!!! Sitä luomu+reilun kaupan chardonnayta tummanvihreessä putelissa oon joskus ostanut joo (se pikkupullo!) mutta se ei oo yhtä raikas kuin tämä, se on puisevampi, mutta ihan ok jos ei halua isoa putelia.

 11. Ootko kuullu Ben Howard:in musiikkia, sellasta ihanan letkeää musiikkia, muistuttaa ehkä vähän Damien Ricea :)