joululahjaidiksii osa 3

lifestyle, muoti, sisustus
32 kommenttia

joululahjaideat

1. Poketo Perpetual Planet Planner -kalenteri auttaa kaveria muistamaan tärkeät menot. Kalenterin kaverina voi antaa vaikkapa söpöjä kyniä tai pupuklemmareita! Poketon kalenteri maksaa 26 dollaria + postarit, jotka vissiinkin määräytyvät lähetyksen koon ja painon mukaan. En tiedä ehtiikö tuolta tilatessa enää joululahjaksi, mutta tavallista söpömpi kalenteri on mielestäni kiva lahjaidea, sillä usein kalenteri päätyy päivittäiseen käyttöön ja mikäs sen kivempaa kuin soma käyttötavara!

2. Suloinen pupu-avaimenperä maksaa alle kahdeksan euroa ja on siis melkoisen sopiva pieneenkin budjettiin. Itse tekisin niin, että käyttäisin tuota pupua paketoinnissa koristeena – laittaisin sen siis osaksi jotain toista lahjaa :-) Näppärähän ompelee tuommoisen ihan itse, ei varmaan ole kovin monimutkaista mikäli osaa :- D

3. Urban Outfittersin kynsilakat ilahduttavat värivalikoiman lisäksi myös kivoilla pakkauksillaan. Lakat maksavat 8€/kpl ja 20€/3kpl.

4. Keri Smithin Wreck This Journal on loistava lahja oikeastaan kelle tahansa, joka tykkää piirrustelusta ja töhrimisestä. Urban Outfittersiltä sen saa hintaan 10,99€ + postarit.

5. Ai vitsi miten ilahtuisin itsekin, jos joulupukki muistaisi nätillä hiirimatolla – miten ne ovatkin aina niin rumia ja tylsiä?! Poketon karhuhiirimatto (:-D heheh) on supersuloinen ja maksaa 15 dollaria + postarit. Söpöjä hiirimattoja bongattu myös muun muassa Marimekolta.

6. Jos jaksaisin, osaisin ja omistaisin söpöjä  kankaita, opettelisin tekemään suloisia rusettipinnejä itse. Onneksi suloisen Kanin tekemät rusetitkaan eivät kaada lahjabudjettia.

Lisää kivoja lahjavinkkejä bongattu mm. Aamukahvilla-blogista (jota luen hirmuisen ahkerasti, ihana blogi, kivoja kuvia ja suloisia tekstejä!). Jos ehdin, jaan vielä parit kivat vinkit, mutta en ole ihan varma onko tässä enää aikaa :—D Yleensä näihin aikoihin joulukuusta olen jo hommannut kaikki lahjat, mutta tänä vuonna olen ihan hukassa ja myöhässä!!!!! APUA paniqqqquee inhale, exhale. Sanokaa pliis etten ole ainoa, joka on herännyt joulun saapumiseen pikkuisen normaalia myöhemmin?

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Voi älä huoli, täällä on kans yksi matti myöhäinen, jolla lahjastressi kasvaa kasvamistaan! :D Vielä ehtii; ajattelin linnoittautua tänään sohvan nurkkaan ja klikkailla nettikaupoista loput lahjat kotiin :D

  1. Hahaa, voi ihana!:-D joo, mäkin ajattelin tehdä tänään tai viimeistään huomenna vikan nettitilauksen ja sen mukana sit ainakin yhden lahjan, mutta äääh kun ulkomailta ei enää pakosti uskalla tilailla, ettei jää lahjat saamatta!!! Argh :- D

   Heiii mä kuulin että meillä on yhteinen tuttu!!!

   1. Hihii, mun oli pakko tehdä vähän fb-salapoliisityötä tässä nettishoppailun ohessa, ja meillä taitaa itse asiassa olla parikin yhteistä tuttua, muitakin kuin se Matti Myöhäinen :DD

    1. Hahah,mäki kävin just stalkkailees ku mietin että kuka muu kuin luokkakaverini……..aaah, entinen työkaveri!:-D Ja joo, Matti on varmaan monen muunkin kaveri, hehehe :-DD pienen pieni tämä maailma!

 2. Heippa, kiitos kivasta blogista :)

  Koska sokoksen hajuvesi-arvonnan tulokset ratkennee? Vai onko jo ratkennut, ja itse en huomaa mitään lain?

  Nim. Pakkomielteinen hajuveden kaipailija

  1. Heippa, kiitos vain itsellesi!

   Joo, olen arponut kummankin joululahjavinkki-postauksen voittajat jo :-) sellaiset voittajat arvottu-postaukset on vaan vähän turhia niin en oo semmoisia laittanut, mutta olen unohtanut asiasta mainita! D:

   toivottavasti pukki muistaa tuoksulla:-)

   1. Ostin Rebelle synttärilahjaks ton, suomalaisesta kirjakaupasta ihan!
    Ois voinu itelleki ottaa:-D

 3. Ää mulla iskee kohta kans lahjastressi, vaikka osa on kyllä jo naputeltu kotiin (parasta saapua tällä viikolla, että ehin ottamaan lahjuksen mukaan kotikotiin)ja yks on jopa jo paketissa. Muutamat lahjat pitäis myös itse väsätä, mutta ne jää jouluviikkoon, kun porukoilla on kaikki askarteluvälineet :) Mutta mitä ihmettä antaa 16vee veljelle, se on aina hankalin :S

  1. Voivoooi, mulla on samat jänskäykset, että ehtiiks tulla nettikaupoista kaikki lahjat mitä oon ehtiny tilata! D:

   NOJOO uskon tuon!!! Mulla kans sisko tuottaa ongelmia :-(((

 4. muhah! no et ole ainoa, itsehän en ole hankkinut oikeastaan vielä yhtään lahjaa. Vain puolikkaan :-D mutta ajatuksen tasolla oon kyllä ahkerasti shopannut! ps. sun vinkit on söpöjä :)

 5. linkitin tämän entiselle/nykyiselle/en-mä-oikein-tiedä-mille -poikaystävälle, tosi ihania juttuja♥ HIHII

 6. Heh, tuo Wreck the Journal on hauska – itse ostin sen poikaystävälle muutama vuosi sitten ja kyllä tykkäsi :) Noita on muitakin samantyyppisiä samassa sarjassa, täytyy katsoo jos vaikka ensi vuonna sellainen.

 7. Haha ihana kiitos tästä huomiosta. Mun blogi ei oo vielä koskaan ollut näin suosittu. Minun pieni blogi piilossa. Ihania juttuja myöskin, sulla on kyllä hyvä maku. (Kuin myös mulla, omistanhan Wreck this Journalin..) Täytyis kai tilailla lisää tältä ihanalta kirjailijalta, tai taitelijalta tai mikä lie.

  1. Hihii, ollos hyvä!:—) Pidän blogistasi oikein kovasti, se on soma ja persoonallinen!

   Hehee, siis MEILLÄ on hyvä maku, jEE!:- D

 8. Would you be willing to write a translation for English? I would love to be able to read what you are saying! :)

  1. I usually don’t have time for that, but I’ll try to translate more often! :-) have you tried google translator? It should help a bit even though it kinda sucks :- D

 9. Ihania lahjaideoita olet koonnut yhteen. :) Itselleni toivoisin erityisesti Wreck The Journalia, siihen voisi piirrellä suunnitelmia, valokuvausideoita ja ihania lausahduksia. Myös söpö hiirimatto olisi kiva!

  Ajattelin tänä vuonna tehdä suurimman osa joululahjoista itse. Etenkin yhden vähän isomman lahjan (laatikon) joka sissältää 12 pienempää itse tehtyä söpöä juttua (joka kuukaudelle jotain).. JA eilen, juuri ennen nukahtamista, tajusin etten ole tehnyt vielä mitään. Pieni kiire saattaa tulla :D

  Mikä parasta olen tällä hetkellä sohvan pohjalla peitto korvissa flunssan kourissa, joten kaikki odottaa vielä ainakin hetken toteutusta. Onneksi on ainakin hyvät suunnitelmat..
  Suosittelen katsomaan youtubesta Sophie Grace and Rosie on Ellen videoita..ihania pikku pakkauksia ja Very Funny, too!! :)

  Ihanaa Joulun Odotusta sinulle Ida! :) (onko se yhdyssana..?)

 10. hei ida, haluaisitko kertoa että mitä mallia ne sun sonyn kuulokkeet on? :-) joulupukin pitäis tuoda mulle kuulokkeet, mutta mun pitäis eka päättää että minkälaiset haluan ja nuo ainakin näyttää kivoilta hiihihi!

 11. Ykkönen kelpais itsellekin :) Mullakin jouluvalmistelut aka lahjat ym on jääneet myöhäiseen.. apuva vaan 9 päivää jouluun!