But your lows will have their compliment of highs

kauneus, lifestyle, muoti, ruoka
45 kommenttia

Huhhu, nyt on aika mennä tutimaan, mutta sitä ennen parit kuvat viime viikolta:

milk dipping

Dippailtiin Dops-keksejä Emman kanssa samalla kun katsottiin Lost In Translationia (aaaah, yksi lempparileffoista). Onko nuo keksit jonkinsortin ilmiö?! :-D Olen huomannu että moni puhuu noista, mutten ole yhtään perillä mistä se on saanut alkunsa? Valaiskaa vähän hei!

mschic

Sain MSCHIC:ltä ihanaa postia!! Aai että, tuo paketti sisälsi mm. maailman parhaimman värisen oranssin huulipunan, supertuuheuttavan ripsivärin ja kolme sopivan sävyistä mineraalimeikkipohjaa. Lupaan kertoa näistä pian lisää, sillä olen aivan superinnoissani.En ole vielä ehtinyt testata kaikkia huulipunia ja meikkipohjiakin olen ehtinyt käyttää vasta parina päivänä, mutta oikein hyvältä vaikuttaa. Palaamme asiaan!

foodiiee

Hahaa, dippailtiin me keksien lisäksi vihanneksiakin. Tiesittekös muuten että mun kaikkien aikojen lempparidippivihannes on selleri?!:–D

maailman siistein paita

Maailman hienoin printtipaita, oikeasti. Kerron tästäkin lisää myöhemmin, sillä mun mielestä tää on niin hieno että tämä ansaitsee erikoismaininnan! Oon niin iloinen että löysin tämän, se on täydellinen.

KOTZONE

Ne pizzatreffit Lindan kanssa. Napoliin oli järisyttävä jono, joten nälissämme suunnattiin tien toisella puolelle Kotipizzaan. Kotzonet maittaa kyllä nekin. Ja hahahah, arvaattekos mitä, tänään oli TAAS pizzatreffit!! Saatiin Lindan kanssa kutsu Natan herkkupizzojen ääreen (joista kylläkin pisteet Jarnolle – kiiitos, oli herkkua!) Pispalanharjulle ja ai vitsi kun olikin kivat juor …eiku pizzatreffit! Ens kerralla on vuorossa brunssitreffit mun kotikolossani.

bustier top

HAH, yli kaksi vuotta kestänyt metsästys on päättynyt – löysin itselleni VIHDOIN bustier-topin (rintsikkatopin? korsetin? minikorsetin? korsletin? braletin? MIKÄTÄMÄONSUOMEKSI)! Tätä on kuulkaa etsitty, en tajua miten missään ei myydä näitä? Tai sit jos myydään, niin jollain järkyttävällä kuosilla tai ihan kummallisen mallisina. Tämä on ihana, se on edestä mustaa samettia, siinä on kultaisia niittejä ja se on oikean kokoinen, JES.

systaaah

Hihii, mie ja Emma!

thyynyi

Minun uus unikamu, pöllötyyny Monkilta! Kiitoksia, pöllökamu sulautuu uuteen ympäristöönsä paremmin kuin hyvin.

meee blurredhhhg

Huh, nyt suihkuun ja sitten nukkumaan että jaksaa herätä aamulla. Huh hui millainen viikko taasen tiedossa, kiirettä pitää! Onneksi kohta on joululoma :–D

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Vau, mikä bustier -toppi! UPEA! Mistäs se on?

  Dopsit on muuten superhyviä, namnam! Muutenkin kuulostaa, että oot viettänyt aika kivoja päiviä viime aikoina. :)

  millamainen

  1. Kiitos, eikö olekin! Se on Topshopin!:-)

   Hahaa, dipattuna maistuivat kyllä joo! Heh, näissä näkyy vain kivoimmat jutut, oikeasti on ollut superkiireistä, mutta vaikka välillä tuntuu ettei ehdi tehdä mitään muuta kuin koulujuttuja niin kappas, ehtii sittenkin näköjään! :- D

 2. Oi oi, toi suomennosta kaipaava toppitsydeemi on ihan sairaan hiano!!! Täälläkin on jotain vastaavaa kaihoisasti haaveiltu, mutta oon melkeen luopunut toivosta, että jostain löytyisin oikeen kokosta ja kivaa yksilöä.
  Vois ehkä itekin mennä nukkumaan, täytyy varmaan laittaa laskiksen kirja tyynyn alle ja toivoo, että jotain menis päähän yön aikana. Joululoma vois kiitos tulla hetijustnyt!

  1. Hihii, kiitos!!! Tykkään siitä itsekin ihan hirmuisesti, ahhh!:-D Noi on monet olleet TOSI kumman mallisia tai sitten jotenkin jotai ihmeellisyyksiä…….:-(

   Hehee, toivotaan että tarttui mieleen;-)

   1. Däämn, unohtu laittaa kirja tyynyn alle ja sen kyllä huomas :D Heräsin kaverin soittoon, että missä oikeen ooot??? Onneks tenttiin pääsee viel puol tuntii myöhässä, joten heitin ekat vaatteet päälle, mitä löyty ja sprinttasin koululle. Ja osaaminenkin oli vähän sitä luokkaa, että ihmeiden ihme jos pääsen läpi :D Mutta ompahan ohi!!!

    1. Apua, voi sinua!!!:-D onneksi pääsit sisään, jospa se olis läpi ainakin niin ei tarvis murehtia. Voivoi, kiireaamut on kamalia:- D

 3. oikeankokoinen ja hieno mikäliesuomeksionkaantoppi ois tännekin tervetullut löytö mutta ei tällaselle vammaiselle ”rinnanympärys iso vyötärönympärys pieni” malliselle mitään löydy HMPH! joo tiimalasi on kiva olla my ass!8—-(

  ps. selleri,oikeesti? hyiiiyök:DD

  http://like-paper-cuts.blogspot.com

  1. Voihan nenä!!! Oiskohan tuo Topshopin toimiva sullekin? SE on siis melkoisen lyhyt, napa näkyy, eli menee vain korkeavyötäröisten alaosien kanssa, mutta näin ollen ei ainakaan siis pitäisi olla liian lörppö vyötäröltä pakosti? Tuo mun on ainakin SUPERtiukka ja kapea myös vyötärön kohdalta, tosin rinnanympärys ei ole iso:–D Hmmmmm katso Topshopin sivuilta kokoja? :-O

   KYLLÄ!!! siis selleri on kamalinta esim. keitoissa lämpimänä,mutta dippailtuna, ahhh jea!!!

 4. Toi pöllötyyny on tosi hauska ja vaihtelua muihin tyynyihin. Mulla on ollu aikoinaan muistaaksenni semmosia tyynyjä missä oli valmiiksi kuva ja sitten se tyyny vaan ommeltiin ja laitettiin täytteet sisään. Ainakin joku (Hali)nalle oli myös sellainen.

  1. Niin on!:- ) Mun muut tyynyt on niin yksinkertaisia, että tuo piristää kivasti kyllä! Hahaa, mä tiedän nuo tuommoiset!

 5. Ei vitsit miten kiva tuo bustier-toppi! Ja nyt mun tekee mieli kauheesti dippailla herkkuja.. tai pitsaa. Miksi en kerennyt syödä aamupalaa, miksi :–(

 6. hei vitsit, mun on pitäny hankkia tota mschicin mineraalimeikkipohjaa kokeiluun, kun luin siitä trendistä! pakko vaan käyttää eka baremineralsit loppuun :D mut kätevää, että joku muu kokeilee eka mun puolesta toimiiko ne, hahaha! ;—D

  1. HAhaa, hei ihan loistavaa! Lupaan raportoida piakkoin, heti kun olen testaillut noita riittävän kauan!:- D

 7. !!!!!!!!!! kaikkee kommentoitavaa tupsahti päähän, mut unohdin kaiken, ku näin ton paidan!! TOO KOOOOL!! kerrot nyt mahd nopee heti mistä mistä, haluun omistaa kaikkee tolla printillä noni!! karhut<3 (ja mä en IKINÄ käytä nettisydämiä, et nyt on tosi kyseessä!)

  sitten muihin aiheisiin.. dops on mulle ainaki tuttu vaa ärsyttävän mainoksen takia, ja pölllötyyny on saatava. semmosta.

   1. Hahaaa, EIKÖ!!!!!!!!!! OKEI kerron ihan just PIAAANNNN!!!!! WAIT !!!!

    Hahhaah, karhut:- D hahahah JA JOO OTSIKKO aiaiii!! Oot best arvaileen, en itse varmana osais noin hyvin!

    1. hyvä!! mullaki oli yks karhupaita, karhul oli räppihattu ja ketju kaulassa, oli aika siisti :D meil on mm. titimadamin karhukello, se karhupiparimuotti, samaa laatua oleva marimekon karhumuki jne jne.. ihan sattumaa…. :D
     oot (tavallaan) onnekas, on muuten ärsyttävä mainos.. :D niinku kaikki muutkin, noh.. no en mä muuten olis tajunnu, mut pian otsikon lukemisen jälkeen soi yeasayer ja tajusin et heeetkooneen!! :D

     1. Hahaa, kuulostaa ihan sairaan kivalta ja tajusin heti millainen paita!!!! oonkohan joskus voinut nähdä sen, tuli heti mieleen miltä se näyttäis niinku!!:-D

      oiiooii se piparimuotti on i-ha-na ja kello kuulostaa superkoolilta kans! karhut, oihh.

      haha ovela tyyppi!!!!!:-D

      1. haha oon niiiiin HYVÄ (ja vaatimaton..) ihan läpäl aattelin googlata mun ex-karhupaidan, laitoin randomilla googleen ”bear kangol t shirt” ja öö, kuudes kuva tsädäääm: http://www.google.com/imgres?q=bear+kangol+t+shirt&um=1&hl=fi&client=safari&sa=N&rls=en&biw=1329&bih=971&tbm=isch&tbnid=Le_cSQHIHujvhM:&imgrefurl=http://mintees.com/tees/3291-hip-hop-hibernation&docid=rj3L7SbqpFbmbM&imgurl=http://mintees.com/files/tees/3/3291/800×400-hhh.jpg&w=800&h=400&ei=osTwTpbyA-ih4gSvweSdBg&zoom=1&iact=hc&vpx=972&vpy=282&dur=1511&hovh=159&hovw=318&tx=274&ty=120&sig=116132111199195174211&page=1&tbnh=105&tbnw=210&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:5,s:0 taas ihanan lyhyt linkki.. :D helpompaa olis ollu ettii kuva paidasta blogista, oh well!
       arvaa vaan katoinko kateellisena teiän kettumuottia!! kurre ja hirviki kävis, koko metsä koolla. viel ku sais pöllön..

 8. lost in translation, dops-keksit, karhupaita ja sinä, aaa tämä oli paras postaus missään blogissa aikoihin. pusuja tampereelle♥ !

 9. minäpä tiedän karhupaitojen alkuperän ;-)) ittekki meinaan tilata sellasen kaverille lahjaks ! :-) on ne niin cool !

  1. minäkin kerron sen kyllä kunhan saan tuosta kivempii kuvii!!:-D hahaa, tilaa ihmeessä, ovat hienoja!!

 10. Hei voi pökäle! Tajusin vasta nyt, että olinko mä nyt karsee spoilaaja, kun meen arpoo mun blogissa noita printtipaitoja. Ja tuplaspoilaaja nyt? En hahmottanut tapahtunutta, kuin vasta nyt. T. ikuisesti murtunut, kai annat anteeksi?

  1. Voi hölmö, ei tietenkään haittaa!!! :- D en vain siis ole itse ehtinyt tuota paitaa vielä hehkuttaa ja koska se ansaitsee hehkutusta, teen sen joskus tässä ajan kanssa!:–D Eli ei tietenkään!!!! :-D apua muutes mikä ihana arvonta oiioiiii, paras!

 11. Nuo tummat dopsit on melkeen kopioita Oreoista (tai no… ne on ihan saman makusia ku oreot ja noitaki dipataaa maitoon) eli ku suomesta oreoita vaikee saada, dopsit korvaa ne. Iteainaki dopseja ostan ku tekee oreita mieli <3 nam (: