Meikkipussissa

kauneus
37 kommenttia

meikkipussin sisältö

1. JEE, meikkipussi vaihtui uuteen! Marimekon Muija-kuosi on lempparikuosini, multa löytyy myös pari peltipurkkia ja se maailman suloisin mekko samalla kuosilla varustettuna.

2. Yves Rocherin punainen huulipuna on ihan super! Sillä saa helposti piristystä väsähtäneeseen naamaan arkenakin, kun töpöttelee väriä huulille sormella, eikä levitä suoraan hylsystä huulille – näin huulista ei tule liian juhlavat. Puna saatu testiin blogin kautta ja testaaja on ollut oikein tyytyväinen!

3. MSCHIC:n O-o-ouh! -poskipuna on täydellinen syys- ja talviposkipuna, sillä saa sellaiset olin-juuri-kolme-tuntia-keräämässä-omppuja –posket.

4. Jos haluan luonnollisemman lookin, en laita huulipunaa, vaan tätä Benefitin Benetintiä. En ole muuten vieläkään uskaltanut kokeilla sitä poskille! :- D Tuntuis tyhmältä alkaa meikata alusta jos se ei näyttäiskään kivalta mineraalimeikkipohjan kanssa….

5. H&M:n kynsilakat ovat loistavia hinta-laatu -suhteeltaan ja lisäksi H&M:n valikoimista löytyy mitä täydellisin viininpunainen! Tästä on tullut uusi vakkari oranssin tilalle. Ostin hennesiltä pikkujouluihin hienon metallisävyisen lakan, ja tykkään siitäkin kovasti.

6. Carmexin kirsikkahuulirasva on hauska huulilla, semmoinen kihelmöivä! Mitäköhän myrkkyjä toi sitten sisältääkään…. Noh, tuoksu on joka tapauksessa vastustamaton, mikäli tykkää kirsikasta. ;-)

7. Lumenen Blueberry Volume -maskara on hyvä arkiripsari – ei varise eikä lähde leviämään naamalle, vaikka ulkona vähän tihkuttaisikin. Juhliin tosin kaipaan näyttävämpää lopputulosta, mutta arkeen tämä on sopivan luonnollisen lopputuloksen takaava ripsari. Ripsiväri saatu testiin blogin kautta.

8. Everyday Mineralsit ovat mielestäni hinta-laatu -suhteeltaan parhaita mineraalimeikkejä, joita olen tähän mennessä kokeillut. Odotan innolla että pääsen testailemaan muitakin kuin EDM:iä, Bare Mineralseja ja Lily Loloja, tiedän että mulle on pian tulossa testiin kotimaisen merkin mineraalimeikkipohjia, ai aiii! 8–)

Mitäs teidän meikkipussukat pitävät sisällään? :-) Jotain samoja tuotteita kenties?

Lisää luettavaa

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ahaa, eli siis sulla ainakin toimii poskipunana!:- D Käytätkö millaista meikkipohjaa, meikkivoidetta? :-)

 1. tuo samainen hennesiltä ostettu viininpunainen kynsilakka on kyllä ollut ahkerassa käytössä ü

 2. EDM:t on munkin kokemuksen mukaan parhaita mineraalimeikkejä. Mutta kiinnostavaa kuulla, mitä mieltä oot niistä suomalaisista versioista. :)

  1. Jooo, olen ihan innoissani! Pääsen testaileen näitä huomisesta eteenpäin ja lupaan jakaa sitten kokemuksiani!:- )

  1. HIhi, kiitos söpöliini!

   Kihelmöikö tuo Carmex sullakin silleen jännästi or is it just me?:-D

 3. Mä olen aivan rakastunut Benefitin Benetintiin ja juurikin poskipunana! Käytössä on pohjustuksena meikkivoide+irtopuuteri, eikä tuon Benetintin kanssa ole ollut mitään ongelmia :) Väri levittyy nätisti, kun laittaa purkin ohjeiden mukaan kolme pistettä posken korkeimmalle kohdalle ja häivyttää hennosti taputtelemalla. Lopputulos on juuri sellainen vähän ”pakkasen purema”, sopii siis mainiosti talvilookin :)

  1. Oi ettäää, mä kokeilen nyt illalla miltä se näyttää mineraalipohjalla!!!:-D Tuommoinen lopputulos kelpaisi mullekin :–)

 4. Mullakin Lumenen ripsiväri käytössä, ihan huippu! Benetintiä tekis mieli kokeilla… :)

 5. Eikää, melkeen ostin tota benetintiä pari vikkoa sitten, mut päätin sitten kuitenkin noudattaa shoppauslakkoa ja jättää väliin. Woow, pääsin Sephorasta ulos tyhjin käsin, hyvä minä!!!! :) Olisin kyllä halunnut ostaa vaikka mitä :(
  Käytin kans pitkään tota mustikkaripsaria, mut sitten kokeilin Oriflamen wonderlashia ja oon siihen ihan rakastunut! :)

  1. Hahaa, aika hyvin oot pitäny lakkoasi!:-D Nooo, voit aina tilaa tuon feeluniquesta kun siellä ei oo postareitakaan niin onnistuu ihan yksittäisten tuotteidenki tilaus :-) AAA, mulla ei ookaan kokemusta kuin yhdestä Oriflamen maskarasta, se oli aika samantyyppinen oikeestaan ku toi Lumene! En kyllä muista sen nimeä, punamusta se oli…

 6. Minullakin on käytössä Marimekon meikkipussukka mutta eri kuosilla, vaihtoehtojahan löytyy :) Ja pussistani löytyy Clinique meikkivoidetta ja peiteainetta, Avonin ripsiväriä ja poskipunaa, mustaa rajausväriä ja kaikenlaisia luomivärejä, en osaa töihin lähteä ilman väriä luomilla :D Täydellistä ripsiväriä en ole löytänyt, olen kokeillut tuota Lumeneakin, mutta se ei päätynyt suosikkeihin.

  1. Mullakin on pari eri pussukkaa, toinen vaan on niin kesäinen että tämä on kiva nyt!;–)

   Cliniquen tuotteet on varsin toimivia, Avonista mulla taasen ei ole mitään kokemusta. :–) Musta paras markettiripsari on Maxfactorin XPERIENCE tms!!

 7. Ihana toi Marimekon pussukka! Oonkin ajatellut onkohan H&M:n kynsilakat hyviä, niin kivoja värejä niiltä löytyy. Ei ole ikinä vaan tullut ostettua. Mutta jos ne kerta on, niin pitääkin kokeilla :)

  1. Kiitos!:-) Joo, on ne kolmen tai neljän euron hintaisiksi!:- D Siis en itse huomaa eroa ainakaan Maybellinen tai modelsownin tai wet’n’wildin tai lumenenkaan lakkoihin. Kaikki perushyviä! En tosin odota lakoilta ikinä mitään kreisiä pysyvyyttä…

 8. meikeistä en osaa sanoo yhtikäs mittään, mutta älä huoli, kyllä mä keksin aina puhuttavaa! :D nimittäin, miten on mahollista, et noin nätti (oikeestaan SÖPÖ) kuosi voi olla nimeltään muija?! joku maailmankaikkeuden karsein sana :D onkohan suunnittelija kaipaillu jotain kontrastia kuosin ja nimen välille, dunno…

   1. ehkä suunnittelijalle tuli kiire, äkkii pitäis keksii nimi ja eka sana mikä tuli mieleen oli…muija..?! ei, ei oo hyvä selitys..

 9. ah miul on ollu tota carmexin tavallista rasvaa, mutta hittolainen kirsikka?!?!?!!! pakko hankkia! toi kuosin nimi on ihmetyttäny miutaki. mutta ihana se silti on! tosin miun lempparikuosi on tällä hetkellä toi satula :_)

  t: maukku

  1. KIRSIKKA, kyllä!!!! Se on parasta koska kirsikka=best. Ooh piti googlaa kun en muistanut heti mikä satula onkaan mut sehän on tosi kiva sekin! mä tykkään myöskin kulkueesta ja pikkujätskistä!

 10. minkä merkkisellä ja sävysellä värillä oot värjänny sun tukan, tosi nätti!

  1. hahaha ihana :-D tarkoitat varmaan tuota ylempää postausta ja siinä näkyviä latvoja? hiuksia kun en ole kevään jälkeen värjännyt ollenkaan, nuo latvat ovat siis monen eri sävyn sekoitus, enkä yhtään enää tiedä minkä :- D jos sulla on tummanvaalea pohja niin sitten voit saada samantapaisen lopputuloksen oranssihtavilla sävyillä, oon käyttänyt niitä sekaisin kaikkia. :- )