Ritual union has got me in trouble again

lifestyle, muoti
47 kommenttia

ggggg

jooojoojoo

Tärähtäneet kuvat on ihan ok. Mulla on päällä taiteilijatakki, h&m:n miestenosastolta ostettu villatakki, Monkin jättihuivi, Asoksen polvisukat, sekä maiharit joiden merkkiä en tiedä. Ostin ne kahdenkymmenen euron hintaan Aleksi13:n lopetusmyynneistä, JESShH!!! Alkuperäinen hinta 100€ ja ovat tietystikin nahkaa. Lucky me! Kangaskassi Melodican ja reppu Fjällräven.


HOLAAA! Yllä näkyvissä tamineissa hiippailin sunnuntaina muun muassa Designtorilla ja pizzatreffeillä erään Lindun kanssa. Treffattiin me sattumalta eräs Natakin Pakkahuoneella pöytiä kierrellessämme, eli siis meillä oli MUOTIbloggaajamiittinki, tiiätteks!!!! ;—)) Olin itse aika väsynyt, enkä siksi jaksanut keskittyä tarjontaan, mutta tein sentään yhden supersiistin löydön Designtorilta! Näätte sen varmaan myöhemmin kunhan saan sen asennettua paikoilleen, mutta siihen taidan tarvita jonkun pidemmän apua, heh.

Eilen oli luokan pikkujoulut ja oli kyllä hulvatonta! Oli ihana kävellä yhden aikaan kotiin tietäen että tänään heräisi virkeänä. Ja vitsi miten ihanan haikea olo olikaan siellä kevyessä lumisateessa kun astelin lumisia katuja, joilla kukaan muu ei ollut vielä ehtinyt kävellä. Pikkujoulujen jäljiltä Spotify-listani ovat kokeneet jänniä muutoksia, sinne on nimittäin lisätty Cascadaa, Petriä ja David Guettaa. Kaisa just kertoi hämmentyneensä kun facebookista näki että myöskin Kaija Koota oli luukutettu!!!! Ihanata, onneksi se sentään hämmentää, muuten olisin pikkuisen huolestunut……

Nyt meikkaan loppuun ja kipaisen bussipysäkille ja kotikotiin perheen luoksen viettämään itsenäisyyspäivää rentoillen :—) Ihanan rentoa vapaapäivää kaikille!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ei millään pahalla, mutta nyt loppuun tän blogin lukeminen, kun pidätte jotain sisäpiiri( )miittejä!1!!:(((

  <3:lla tenttikyrsiintynyt Moksu, jolla on huonot jutut :D

  1. !:D:D:D:D:D:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   NO NYT KYLLÄ TUNTUU PAHALTA:…….!!!

   hahahaha samma här, mäkin oon vähän, mut kyl tää tästä, kynttilöitä ja glögiä ja välillä vähän taukoa lukemiseen ;-)

 2. tuo joulukuusi luo kuvaan söpön joulutnnelman ja tuo monkin jättihuivi näyttää niin superhyperihanalta ja lämpimältä, etten ehkä kestä!

 3. Onko tuo takki ihan tänä syksynä ostettu? vieläköhän niitä saa.. hiphei huomenna kohti H&M:ää tsiigailemaan

 4. Voi että tuli himo saada tuo keltanen monkin huivi, itellä on se sama mustana ja se on niiiin ihanan pehmeä ja lämmin ja suorastaan täydellinen!<3

  1. Hihi, se todella on!! Ainoa vaan että se on akryyliä yökkk ja siitä lähtee kamalana karvaa!

 5. Ida sulla on vaan niin ihana blogi ♥ ja vaatteet!! ah voitko antaa ne minulle? Tommonen kaulahuivi kyllä erityisesti kutkuttelis.. Niin sanoitko että olit pystynyt tilata sen monkista pelkällä visalla? hmmm ;–)

  1. Voi apua, kiitos ihana ja kiltti!:’-) Hahaha, tuo huivi on helppo tilaa, siis mun visa electron meni ainakin läpi! Kaikilla muilla ei kylläkään oo mennyt mutta ainahan voi pyytää joululahjoja;-))

 6. ja mä kun aattelin, et onpa ihanan tunnelmallisii kuvia! :D ne mitään tärähtäneitä oo.. hauskasti hiukset sulautuu yhteen huivin kanssa! väreiltään siis, you know..

  olet siis ostanut lampun! tai sitten et.. muuten, tähän väliin PIENI KYSYMYS, eihän toi petri ollu sun lisäys soittolistaan……? koska se ei oo hauskaa ees vitsillä :(( ellet sitten tarkottanu petri…öö….en keksi ketään muuta… eli, not acceptable!!!

  ps. innolla odotan millanen bannerin vuodenaikapäivitys on tulossa! lumen kunniaks jne!

  1. Hahaa, no tärähtäneisyys=tunnelmallisuus…?!:-D Jep, oon josku miettinyt että onkohan toi liiankin lähellä, mutta ei se oikeesti oo ihan niin lähellä kuin noissa kellertävissä kuvissa.

   JOO olen!!!!!!!!!! Ja se on niiiiiin kreisikool ettei mitääään järkee, veikkaan että säkin voisit tykätä siitä! NO SIIS onneksi ei, ja poistim muutoinkin kaikki lisäykset kai… :–DD petri ei kyl oo hauskaa edes vitsillä, se on true. Ja jep, juuri _se_ Petri……

   HEHEE aiiiiiivan muute!!!!! Enpäs tajunnutkaan. Sain mennä ihanan kauan tuolla omppubannerilla kun ei näkynyt lunta. Pitää kehitellä jotain, hyvä että muistutit >:-D

   1. ei oo sävyt liian lähel toisiaan, vaan just eikä melkeen sopivat! mä kato tiiän niin paljon muodista, kannattaa kysellä vinkkejä! ;;););)

    nonii, antaa palaa! meilläki on kiva kattolamppu, mut perskele ku siit ei tuuu tarpeeks valoo! oon vaikka kuinka monta kertaa istunu (koneella…) selkä siihen lamppuun päin, ja noussu aatellen, et laitanpa kattovalon päälle. jaa, se olikin jo päällä….. eli ei mikää valovoimaisin! :D mut hieno.

    ja juu ei, ei ja vielä kerran ei, se petri jonka nimeä en haluu ees kokonaan mainita.. hrrrrr! meinasin kuolla, ku pari viikkoo sitten 5v poika huus tarhassa ”se on petriiiiiii!! petri *sukunimitähän* on mun lemppari!!” olisin halunnu vaihtaa pari sanaa sen vanhempien kanssa!! :D

    nonni, yritit vaan päästä ku koira veräjästä ”ei sitä lunta varmaan tuu, ei kukaan tajuu et banneri pitäis vaihtaa..” ja sit mä tuun KRÖHÖÖMM, vaihdappa tuo, syksyisyys ei miellytä silmääni!! että oleppa hyvä vaan, lisää hommia sulle :D

    1. HAHAA HYVÄ!!!!!! Mäki xDDDDDDD muoti__tietoinen ei vaa OON mut se ei ehk näy????? ainakaa sillo ku pvn teema on pultsari heheh

     MILLAINEN KATTOLAMPPU löytyyks kuvaa meen stalkkaa OK ??? Munkin kattolamppu on aika onneton näin isoon (:D:D:D) tilaan, mutta toi uus tulee eteiskäytävään tms niin seki lisää sit valoo tänne JEA!

     HYI voi lapsirukat!! Munki 9v serkku tykkää Petristä:-(((( samaistun fiiliksiis siis!!!!

     ähhähähää joo………..:-(((( mä laitan jonku vanhan hämäykseks!!!!!

     1. jos toi asu on sun käsitys pultsarista, nii haluun tampereelle… :D no on kuvaa, aika kaukana, ootappa…… (odotusmusaa tähän väliin, vaikkei sun tietenkään tarvii ootella, mut en osannu ajatella enkä jaksa enää lopettaa kirjottamista noniiiiin…) jaha, en mä sit koskaan julkassukkaa kuvaa siitä, ku en ollu tyytyväinen :D no vähän vaikee ottaa kuvaa suljetusta lampusta, haha! :D mut täs vaik linxu: http://www.google.com/imgres?q=muuto+lamppu&um=1&hl=fi&client=safari&sa=N&rls=en&biw=1329&bih=971&tbm=isch&tbnid=w63W0agwGpum1M:&imgrefurl=http://grafikplastik.blogspot.com/&docid=DLKVWSUohzc69M&imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_uHG8i_c6CQo/S3psnVbO_vI/AAAAAAAAAXw/FkOmAb6QOgo/s400/muuto_lamp.jpg&w=283&h=400&ei=jG3iTufIIKL54QSz2bipBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=799&vpy=593&dur=886&hovh=267&hovw=189&tx=118&ty=113&sig=116132111199195174211&page=1&tbnh=148&tbnw=112&start=0&ndsp=33&ved=1t:429,r:24,s:0 NO VARMAAAN :DD kiva pikkulinkki tosiaan….

      mut joo, pitäisköhän toiki siirtää eteiseen, nii tuntuis ehkä vähän valoisammalta.. :D ei oikein täytä tätä tilaa valollaan!
      otat vaan jonku kuvan weheartitistä ja muokkaat sinne taustalle näsinneulan, kaikki luulee et on sun ottama :)))) vinkkejä löytyy lisää jos on tarvetta!

 7. mulla on kunnianhimoisena projektina neuloa itse (!!!) joku tuontapaisenvärinen kaulahuivi joululoman aikana, saa nähdä miten käy :D ja se kaija koon uus biisi öö kaunis rietas onnellinen tai joku semmonen on oikeesti ihan sikkehyvä! :DDDDDD ja siinä meni sitten mun katu-uskottava musiikkimaku heheh…….

  1. Hahhaha, ihana sinä!:—D Mä en todellakaan jaksaisi, kaikki rispektit sulle jos saat sen aikaiseksi!!! Pitäis kyllä opetella koska sit sais tehtyä villasen, toi akryyli on ihan kuraa vaikka näyttääkin yllättävän kivalta D:

   Hahahha ei voi olla?!?!?!?!?!?!?:D:D:D: kaija koo on ihan kamaalaaaaa!!!!!!!!!!! mulla tulee siitä mieleen lukion eka ja kotibileet eiiihhh :D:D.d

 8. Mua koukuttais ostaa tuo sama huivi noiden ihanien hapsujen takia, mutten millään kehtaa koska virkkaan itse parhaillaan prikulleen samanväristä huivia tuubiversiona. Katotaan jos saisin valmiiksi vuoden loppuun mennessä, aloitin syyskuussa ja lankaa on palanut ainakin 7 kerää, joten ei oo mikään halvin huivi (8

  Ps. saletisti oot ostanut sen korkeen halkolampun mikä oli designtorilla jossain pöydässä!

  1. OHhhoh, no ei, mutta ainakin ihana ja kestävä! Tuo nimittäin on ärsyttävää paskamateriaalia, akryyliä……. Kaikkialle jää haituvia ja hrrrhh. Paras olisikin kun osaisi itse tehdä!!! Mutta eheii, en ossaaa :–(

   Hehee, en ole en! Yksi mun luokkakaverikin veikkasi sitä, outoa, koska en mitenkään erityisemmin innostunut siitä?!:- D hahaha!

   1. Oikeasti kannattaa opetella, koska tuo on ihan törkeän helppo tehdä. Kunnon palikkaohje, joka sopii yksinkertaisimmallekin virkkaajalle, kuten minulle. Omassa versiossani en siis virkkaa mitään muuta kuin pylväitä pylväitä ja pylväitä, joten kun sen pylvään teon opettelee niin hyvä tulee :-) Alussa luotiin niin monta miljoonaa ketjusilmukkaa kuin huiville halusi pituutta ja sitten ketjusilmukat vaan yhistettiin piilosilmukalla rinkulaksi ja tän jälkeen lähettiin sitten pyörimään sitä rinkulaa ympäri pylväillä. Kivaa, mutta aikaa vievää!

 9. Iiihanan värinen toi kaulaliina! Mulla on jossain (missä??????) äitin vanhat ihan samanväriset lapaset, mutta oon ilmeisesti kadottanu ne tai sitten ne on jossain kotikotona. Hain eilen lumen kunniaks talvivaatteita vintiltä ja löysin monta kivaa kaulaliinaa, mut vaan yhdet lapaset, jotka ei ees sovi kivasti yhteen muiden vaatteiden kanssa.
  Jee ootan innolla, et mitä oikeen löysit torilta. Mä olisin halunnu ostaa sieltä vaikka mitä, mutta sain pidettyä kukkaron nyörit aikas kireellä ja ostin vaan muutamat joululahjat, eli varsin ansioitunutta toimintaa. Sen kunniaks annoin itteni sitten ostaa vielä yhet korvikset ihan vaan itelleni :)

  1. OOh, olitpas sinä fiksu kun ostit lahjoja sieltä! Mä en löytänyt mitään sopivaa, joten lahjahankinnat siirtyvät yhä pikkuisen oooppps:- D

   Hihii, tuo väri on ihana! Mun isoäiti oli kylässä eilen ja aiiiettä lähti lapastilaus eteenpäin!!!:—)

 10. Oi, Little Dragon. Oltiin juuri kavereiden kanssa katsomassa sitä Lontoossa ja toimi kyllä niin hyvin livenäkin! <3

 11. super pikkujoulut <3 ei olis kannattanut lupautua spotify-vapaaehtoiseksi :—D

  oot super söpöliini myös tärähtäneenä!

  1. Hehee, superit todellakin!!!<3

   Oon aina tärähtänyt eli aina tosi söde YEzzzh yess :::–Dd !!! ihana lottapodi

 12. Since I’m not so good at reading finnish… I’d still like to mention, that this outfit looks supercute! :)

 13. ma huomaan etta oot pollinu lindan (siis sen ashacucu-lindan) huivin …… VOI JUKU se oot siis salee sina joka polli juhon tavarat viime vuonna tapanintansseilta narikasta !!! anna takas tai lahetan iskuryhman hakeen niita , i know vhere you liv *wirn*

  1. JOOOHpA joo kuule älä tuu huutelee jos et tiiä!!! tässä on nyt semmone juttu et linda pölli eka mun huivin niin pöllin sit vaa takas!!! tasa-arvo se se on se juttu ny nii!!! et kuka tää juho on ja mikä tapanintanssi mä en sie ainakaa ollu koska vietin laatuaikaa kotona!!!!!! (en kerro mix mut vietimpä vaa kuitenki………..) !!! etkä varppina tiiä mis asun et oo hilijaa vaa -.- vitsi tollaset trollaajat ja peelot pistää v*tuttaa!!!!!!!!