HOT HOT PINK

kauneus
38 kommenttia

hot hot pink

MS CHIC

lip liner mschic

 

Uusin ihastukseni kosmetiikkarintamalla on MSCHIC:n Hot Hot Pink – melkoista vaihtelua ainaisille oranssinpunaisille ja normipunaisille. En ole ehtinyt käyttää tuota vielä missään, olen vasta totutellut siihen iltaisin kotona :-D Mut seuraavan kerran kun on tiedossa jotkut megaparteet niin!!!!!!!  Sain tämän punan MSCHIC:ltä samalla kun sain heidän uusia huultenrajauskyniään testiin, eipähän muuten leviä punat! Ei sillä, että leviäminen olisi koskaan ollut mikään ongelma, mutta kun rajaan ja pohjustan huuleni, uskallan laittaa punaa paksumman kerroksen (useimmitenhan vain töpöttelen väriä pikkuisen sormella, silloin leviämisvaaraa ei oikeastaan ole). Hot Hot Pinkin kaveriksi sopii täydellisesti Fuksia-rajauskynä.

Oletteko te uskaltautuneet testailemaan mitään normipunaista hurjempia huulipunasävyjä? Mun tekis mieli hommata seuraavaksi joku tositosi tumma puna, ehkäpä jokin oikein syvä viininpunainen… Hassua että tykkään näin räikeistä huulipunista kun en muutoin tykkää hurjista meikeistä, esim. silmämeikkini on hurjimmillaan ripsari + eyeliner, haha :-D

 

translation: I really like this MSCHIC’s HOT HOT PINK lipstick. You can get it from here.

 

Lisää luettavaa

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Näyttää superhyvältä!:) Mä rakastan värikkäitä huulipunia, mutta voi hitsi kun en osaa itse käyttää… Tunnen oloni aina hirveän epämukavaksi jos on tosi vahvasti meikatut huulet, buu!

  1. Uu, kiitos!:-) Höh, voi ei, sun tarvii vaan karistaa se fiilis pois, koska itse oot se joka niihin eniten kiinnittää huomioo!

 2. Uskaltaudus nyt ulos kotoa pinkki huulilla, näyttää hyvältäää! Toivon sulle siis pirskeitä lähitulevaisuuteen ;–)

  Ah Lana Del Rey, on soinu meillä koko päivän toimistolla ai ettääh <3

  1. USKALTAUDUN, heti ku tulee hyvä tsäänssi;-)

   ÄLÄPÄ, hu hhhhu kylmät väreet! Klubilla ei suostuttu soittaan Lanaa koska se on niin hidasta, mutta tolla uudella levyllä on semmosii mistä saa loistavii remixei jos ei muuta, iiksss haluun tanssahdella lanan tahtiin!

 3. Mistä on toi sun ihana t-paita?! :D
  Ja toi pinkki puna on älyttömän hurmaava :)

 4. Oon aina ihaillut sopivasti ruskettunutta ihoa. Pakko kuitenkin todeta, että oot tosi kaunis ja söpö, vaikkei sulla olekaan ruskettunutta ihoa :-)

  1. Haha, et varmaankaan tarkoittanut tuota yhtä kapeakatseiseksi kommentiksi miltä se kuulosti :-D Joten siis kiitos!

 5. joooo, minäkin oon ihan hurahtanut huulipuniin ja pinkki on parasta! ihan selkee kevään hittijuttu :))) ne joulunpunaset vois jo piilottaa johonkin maan alle……. ja mua kans vähän himottelis joku tummempikin puna, ne näyttä sikahyvältä muilla, mut sit en kyllä tiiä meniskö mulla jo henkilökohtasesti vähän liian goottihommiks hehe

  1. No on, oot oikeessa! Talvella ehkä ihan ministi ujostuttaa toi pinkki, mutta voiii vitsiii kesä ja kevät! Nyt talvella pitäis ottaa ilo irti tummemmista punista, hahaa goottius on ihan jees >:-DD

 6. mä oon heittäytyny niinki hurjaks että yhistin kirkkaan pinkkiä huulipunaa asuun johon kuulu kirkkaan sininen neule! hehe, hyvin toimi kuitenki :-)

 7. Mun piti tulla ihan kertomaan että miten siinä sitten kävi kun tilasin Converset koossa 33. Kävin sillon sun Converse postaukseen kertomassa miten ne 34:set tuntu hirmu isoilta ja palautin ne. Niin nyt tuli kokoa 33 ja ne istuu täydellisesti, ihanat!

  1. Hei ihanaa, olipa kiva että tulit kertomaan! Hyvä tietää, en oo varma miten ne sopis mulle, mutta äsken kun heitin omat 34 jalkaan, niin tajusin, että kyllähän niihinkin tilaa jää! :-D Ihanaa että uskalsit koklaa pienempää!

  1. Höh, eihän punat nyt niiiin paljoa maksa!:-D Jättää ne hömelöt yhden sesongin jutut kauppaan ja tekee värikkäistä huulista toimivan asusteen ;—)

 8. Ite oon ostanu Lumenen Natural Code melko tai oikeestaan ihan samanvärisen ihanan pinkin huulipunan ja se on tosi ihana ;—) Se pysyy tosi hyvin, eikä tarvi lisätä ku pari kertaa päivässä max.

  1. Ooo, aika kool! Natural Codet on ainakin mulla toimineet aina hyvin, joten pitääpä pitää mielessä! Nämä eivät ihan hetkeen siis kyllä lopu, mutta kun se tumma viininpunainen olis hakusessa kans…

 9. Mul oli jossain vaiheessa sellanen vaihe et ostelin aina lentokentältä alennettuja MAC:in huulipunia, vieläkin ihailen niitä aina ohimennessä mutta must tuntuu et kattelen aina just niitä samanlaisia värejä :D Vois joskus just uskaltaa ostaa jotain tosi räikeetä, huulipuna ton kivoja!

  1. Hahaa, voi ei!:-D MAC:n punat ovat kyllä supereita nekin, ainakin tuon yhden punan perusteella! Enpä oo aiemmin tajunnutkaan, että macia kantsis metsästää just lentokentiltä, hyvä vinkki!:-D ja joo, multakin löytyy noita punertavia nyt sitten yks jos toinenkin, huupsis.

 10. voi haha, tuntuu aina yhtä tyhmältä lukee toisten meikkipostauksia, kun omat meikit on aina ripsari, meikkivoide ja puuteri.. jos villiinnyn, niin juhliessa vielä eyelineriä!! mut okei, ees hiukan parempaan suuntaan on nyt edetty, kun ostettiin bangkokin lentokentältä shu uemuran ripsentaivuttimet! :D nyt taipuu.. oli niin hyvä hinta nimittäin, 25e/2 taivutinta! mamalle ja mulle omat. ja nyt ei oo se aika kertoo, et oot ite ostanu tommoset ebaysta eurolla, en suostu kuuntelemaan!

  haha, en voi olla sanomatta tukka hyvin, näkyyks kello? :D narahdit, siinä vaan sitä casiota herutellaan!! (apua, käyttääköhän kukaan enää sanaa heruttaa…..) ja toi karhupaita!! nyt kyllä juttua siitä duuuuud!! sekin piti viel sanoa, et aika söpön näköset noi hillopurkit! nerokas sie.

  1. Hahah ihana:-D linda ei kuulemma koskaan lue _EDES MUN_ meikkipostauksia????? Kiitti waa muija………x(

   hahahah HYVÄ! mulla ei oo noita, kerro onko hyvät, koska vähän kiinnostais! Oon huomannu että mun topshopista jenkeissä äkkipikaa edellisten tilalle ostetut ei oo kovin hyvät, tuntuu että ne katkoo tai irrottaa ripsiä D:

   AHAHAH JOOOO TODELLAKI, casioherutus on nykysin väistämätöntä!!!!!!!!!! tukka näyttää supertummalta, kreisiä suorastaan. ja joooo, mun tarvis vie keksii jostain teline haarukoille ja veitsille, mut siinä tarvis siis olla reikä pohjassa HMM mitäköhä kekkasen!!!!

 11. mut ehkä lindan ei tarvii lukee niitä koska….. se…. tota… tuntee sut niin hyvin, että tota… no en nyt kyllä keksi mitään puolustukseks!! kurjaa tommonen, ettei ees kaverin postauksia lueta =(((

  onhan nää hyvät, ainoo vaan et ripset nuupahtaa lähes suoraks saman tien, thanks to kökkö ripsari (ihan oikeesti, se tuntuu painavan mun ripsiä alemmas?!) ja toi vaakasuora lumisade yms yms yms.. ja joo, mun edellinen mikälie sokos-basic-taivutin tuntuu ihan lelulta umueraan verrattuna! (oon muuten kans salaa ilonen, ettet oo löytäny semmosta eurolla. no offense ja silleen.)

  – välispiikki, oon nyt edenny lanan summertime sadnessiin ON HYVÄ! –

  kyllä tommosta casiota kelpaaki herutella!!! ja et nyt oo tosissas, väisteletkö mun karhupaita-kyselyitä/ahdisteluita tietoisesti vai mikä on?!!? mur..
  meil on kotikotona semmonen perus ikean aterinteline, reikäinen! (huomasitko muuten, ihan noin kauan ehin olla sulle vihanen tosta paidasta…..)
  sori jos tää teksti on nyt entistä sekavampaa yms, oon vähän somersbypäissäni.. (et varmasti olis tajunnu mitään, jos en olis maininnu! en sit tiiä onks se hyvä vai huono asia.. :D)

  1. HELKKARI mä oon kyl melkonen luuseri ton karhuasian suhteen!!!!!!!!!!!!!!!! >:-( mun pitää oikeesti ryhdistäytyä, tänään on tullut toinenkin kysely postauksen perään, voi minnuu oon tyhymä. D: MUT HEI MYÖNNÄN SEN???????? (hyvä puolustus, et voi enää sanoo mitää ku kerta myönnän???? xD)

   NONNIII LANA ON yesssss!!! oon kuunnellu summertime sadnessia ja this is what makes us girlsiä eniten koska ne oli ainoot radio-kipaleen kaa joita en ollu vie kuullu heheheeh xDDD oon sala__poliisi katsos tämmöisis jutuis…..!! Miinaki infos että se on alkanu tykkää vaik aluks ei iskeny kuulemma, väärä biisi tms??

   Hahahah jooooo, mun tarvii siis kans hommaa toi varmaan!! pitää ettii se siis ebaysta eurolla……… heHEH

   mullakin on ollut se, mutta en tykännyt siitä niin lahjoitin sen muutossa laurille:D haluisin jonku koolin mutten oo löytänyt mitään hyvää!!!!!!!!

   heheh mikäköhän selittää mun kommentin sekavuuden???????????????????? syNtyMäHumaLAaa xDD hyi miten huono juttu lopetan heti ok

 12. no ÄLÄPÄ!! joo, no, tota… en voi olla enää vihanen, ku myönsit!! aika nokkela kettu oot kyllä!!!!!! kivasti huutomerkkejä!!!!!

  mun mielest kaanss see lanan off to the races on haushcka! ja sileen.. joo siis aluks mäki olin ihan et joo on ihan jees mut en jaksa kuunnella enempää! et ehkä se on vaa vähän hitaammin avautuva levy..? en tiiiiä..

  haha, kuin reiluu, ”en tykkää tästä, tää on niin ruma, ota sä tää” :DD eli siis tooodellla antelias lahjoitus!! :D elämä voi olla hankalaa, kun ei löydä mieleistään aterintelinettä!!! first world problems.. :D

  aaapuuuaaa en kestä, toi syntymähumala SANA, isoine ja pienine kirjaimineen ja perään vielä xD, siis sanoinko jo että APUA!! onko siellä oikeesti se indiedaysin supercool puukkohupparityttö kirjottelemassa… ulkonäkö hämää jne!! (kirjotin muuten eka vahingossa puukkohypärityttö, kuulostaa aika pahalta….? :D) mut joo toi on vähän liiankin tuttuu, et menee joku hah niin hauska vitsi hitusen liian pitkälle, sit on vaan pakko todeta äänen et joo, eiköhän lopeteta tää….. :D eli you’re forgiven! (huh, oot varmaan eläny aiikamoisessa jännityksessä nää viimeset kuus päivää!) (ps. oho, kuus (6) päivää!! sorgen..)

  1. ja siis miten vaikeeta voi olla painaa tota vastaa-kohtaa… kaks kertaa peräkkäin tullu erillinen kommentti!! miks tää häiritsee näin paljon, en tiiä.. :D

   1. hehe sori kolmas kommentti heti perään, mut tuli vaan tässä mieleen, et miten sujuvasti saadaan aina vaihdettuu aiheet sun postauksista johonki ihan muuhun :DD how is this possible!?! (vastaus: en osaa pysyä aiheessa. aika iso mysteeri oli..)

    1. HAhAHAHAH mua naurattaa tämä viestiketju!!!!!!!!!:D:D:: en oo kyenny vastaamaan mitään järkevää, mutta yritän nyt!!!

     1. HAHAA HUOMAAKS kui ovela oon, vastaan eri osissa ku säki kerta teet tolleen ovelasti ettet jatka tota ketjuu……………….:D:D

      ÄÖÄhöl Lana oli aika nopeesti kuunneltu D: siis hyvä levy, toimii, mutta ei noissa mitään kovin syvällistä oooo, hittejä!

      first world problems indeed, tänään suurin ongelma oli että otanko tofu-patongin vai kinkkubagelin joka näytti paremmalta mut siitä ois pitäny nypätä se kinkku pois ja jajaja……….

      HYI toi mun vika kommentti ihan kamala, on joskus huolestuttavaa ku kaikki ei tajuu et vetää överiks _tahallaan_, voin vain kuvitella mitä minun fb-juduist ajatellaaN!!!!!!!!!!!! EI HYVÄÄ VARMAAN HEheheheheheee

      HEHEEE MULLA MENI NELJÄ PÄIVVVÖÖÖ VASTAAA!!!!!!!!! ja epäolennaisuuksiin tarttuminen on HYVÄ!!!!!!!!

      1. joooooo, mul on ollu tääl vähän omaa hauskaa.. :DD no mä sekoilin, sä vaan yrität olla ovela! ei oo ovelaa myöntää et on ovela, kamoooooooon….

       joo no vähän samaa se hesari arvosteli! et epätasanen levy, mut silti ihan jees. et jotkut biisit jää päähän uulalaa, jotkut unohtuu melkee heti :( liika oli paineita lanalla!

       hahaha joo, kannattaa toi kertoo nälänhätäsille! aina välillä nauraa kyl omille ”ongelmilleen”.. viimeks tänään, en olis jaksanu mennä parinsadan metrin matkaa postiin… jota olin jo lykänny melkeen sen kaks viikkoa….. onneks menin!

       älä huoli, minä jos kuka ymmärrän paskan läpän! :D eiku siis.. ai vedätkö sä överiks, mä oon luonnostani tälleen………
       go epäolennaisuudet yeaa! kuin huono muuten oon, alotin tähän kommentiin vastaamiseen jo eilen illalla, mut nyt vast pystyin finishaamaan.. laiska much?!?!?!? :D