tänään kuuluu hyvää

kauneus, lifestyle, muoti
49 kommenttia

Holla (bäckkkk gööörlsss)! Mulle kuuluu hyvää, vaikka sunnuntai olikin järjetön vitutuspäivä (mun mieliala oli tämmöinen). No ei ihan, kunhan liioittelin vähän, mut kummiski! Onneksi ärsytyssunnuntaita piristi illan vaalitulos, joka oli oikein hyvä, vähän kyllä meinas jännittää loppumetreillä. (EDIT: HAhahahaHAH EN KESTÄ, Kaisa kysyi että mistä lähtien olen vihjaillut blogissani salakavalasti: sivupalkin peace-merkkikuva on kuulemma selkeä kannanotto näitä vaaleja koskien! Hahah, voihan se olla, voihan se olla….. Kaisan medialukutaito on ihan omaa luokkaansa :D:D.d.)

Tänään on onneksi ollut kiva päivä. Sitä ei pilannut edes se, että keitin aamulla puuroa, laitoin päälle hilloa ja sit kaadoin koko komeuden päälle vanhaksi mennyttä maitoa……. Onneksi oli mysliä ja rahkaa (ja uusi maito kahvia varten), en jaksanut alkaa keittää puuroa uudestaan. Luento kului harvinaisen nopsaan, oli kiva nähdä luokkakamuja ja sain kutsun teekesteille, jee!! Kun jäin bussista, mulle tuli semmoinen fiilis että voisin käydä kirpparilla ja jes, ei ollut turha reissu – löysin mm. alla olevan paljettineuletakin.

I fucking love flea markets!!!!!!

Alkuperäisen hintalapun mukaan 129€ ja upouusi. Minä maksoin 16,5€ joka tietysti tuntuu kirpparihinnaksi korkealta, mutta kun suhteuttaa, niin melkoisen ok löytö. Ahhh, sisäinen harakkani hykertelee tyytyväisenä, all that glitters…….. Olen muuten haaveillut tämmöisestä ties kuinka kauan, joten tämä ei ollut sinällään mikään impulsiiviostos! Nyt se täydellinen vihdoin löytyi, ai että!!!

The body shop

Nämä tökötit ostin jo ajat sitten, tuo kasvorasva on superhyvä mun sekaiholle joka kuivuu pinnasta,  shampoota en ole ehtinyt testata vielä. Hei muutes, käytättekö te instagram:ia?! Haluun stalkkailla, kertokkkee keitä ootte jos uskallatte :-D Mun tunnus on supervaikeesti arvattavissa!

#finnish #party #girls #klubi #tampere

Linda ja minä niissä toisissa opiskelijabileissä – paras juttu ikinä, tiesin että on pakko olla muitakin opiskelijoita, jotka ei innostu haalareista ja fat ladysta (en oo kyllä käynyt siellä kertaakaan, mutta olen kuullut siitä ihan riittävästi). Oikeasti olin tuolla mun luokkalaisten kanssa, mutta adoptoitiin Lispertti mukaan menoon. Vaihdoin tanssilattialla parit sanat suloisen Roosan kanssa, vitsit miten kivaa kun tavallaan blogien ansiosta tapaa uusia tyyppejä!

Mulla on muuten maailman söpöimmät kuoret iphonessa, hämmennyin kun bongasin inspiskuvasta tutut kuoret ebaysta – olihan ne tilattava, vaikka ovatkin aika kawaiii~~. Tosin nuo silmät ja käpälät ovat jo ihan haalistuneet, en suosittele laadun puolesta, hahah.

ida365 piirros

Ja sitten kaikista hämmentävin ja ihanin juttu: Siiri 15, Rabbit heart (raise it up) -blogista piirsi ja maalasi kuvan minusta ja parista muusta lempibloggaajastaan, siis minustakin, A – P – U – A!!!!! Lienee sanomattakin selvää kuinka imarreltu olen, huhhhuh! Ihan mielettömän taidokas kuva ja vitsit miten ihana blogi Siirillä on. En tiedä miten päin olisin, melko vallaton olo :’–))

Huh, semmoista! Toivottavasti teillekin kuuluu hyvää!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ihanaisia kuvia (jälleen kerran) ja vitsit miten magee toi piirretty kuva susta – kyllä tunnistaa hihi :-)

  ja vooi mikä myötätunto iski tosta puuro-episodista. vanha maito on jotain ihan hirveetä.

  1. Hihii, kiitos! Ja älä muuta sano, mun poseerauskin on hyvin autenttinen! :- D

   Älä, se maistui ihan järkyttävältä vaikka edellisenä päivänä join sitä vielä. Hrrrrr se oli vaan kaks päivää vanhaa…

 2. Minulla oli shampoo, valitettavasti huonosti mylilsya, vaikka hänen hiuksensa ovat todella loisti jälkeen))

 3. Superhienolta näyttää tuo paljettitakki! Lisää kuvia pliis. :) Määkin oon ettiny tuommosta. Mitähän merkkiä se mahtaa olla? Kaunein tähän mennessä näkemäni oli Filippa K:n.

  1. Kyllä, tullooo kunhan saan!;-) Tämä on Kate Moss for Topshop, oon nähnyt yhden Filippa K:n ja sekin oli upea! Toivottavasti sullakin tärppää!

 4. Jee! Ne toiset opiskelijabileet on aivan eri luokkaa läskin leidin pippaloihin verrattuna! :) Etenki ku ne on meidän koululaisten järkkäämät… ;)

 5. hihihiih en pysty kirjottaa mitään ku hykertelen täällä iloisena, ite oot suloinen! haha :–)

  mutta siis ai että mikä löytö blingblingblingaah! ja nuo hinnat mitä se on maksanu alunperin ja millä sen ostit — onnittelen!!! :DD

  määäki haluun teekesteille! just tänään ostin clipperin mansikkaista vihreää teetä ja ai nam nam :)) oonko outo ku muistan et joskus suosittelin sitä täällä sulle ja sit ku oisin ite käyny ostamassa sitä nii se oli loppu!! naureskelin mielessäni et iha varmaan mun kommentin takia kaikki oli ostanu just sitä ahhahahahahah justjooooo :DDD joo no nyt alkaa mennä jo vähä villiks tää touhu… hyvväää yötä! pus!

  1. Hihii, ihana sinä!!:-D

   NO ÄLÄ!?!?! AHHHH olen niin innoissani!! Pidin tuota koko eilisen koti-illan päälläni vaikka se haisi vähän ummehtuneelle kirppikselle, pitää pestä se tänään jotta saan sen käyttöönkin, hihii.

   HAHAHAH ihana, SIIS todellakin voi olla mahdollista?!?!?!? Ei sitä koskaan tiedä?!?! Detox-teekin oli loppu punnitse&säästästä joku viikko sen jälkeen kun kirjoitin että ostin sitä sieltä, joten mistä sitä tietää?! ;-D haha ihana sinä!!

   Se mansikkainen vihreä tee on muuten hyvää! Nyt ostin vihreää chaita kun musta chai -tee on niin hyvää mutta musta tee on vähän epäterveellistä… Sekin on herkkua, suosittelen jos tykkäät chai-teestä!!

   1. ahhahah, arvaa mitä, ostin kyllä MYÖS chaita koska se on mun LEMPPARIIIII !! :’DDDDDDDD

 6. mun instagram on rapapam :—D älä naura mulle ja hei ihana postaus ja hieno kuva susta!

 7. Justiinsa toissapäivänä latasin sen instagramin :-D mut KAI löytää jenniferie nimimerkillä? :DD Ei mulla siellä ookku vasta kaks kuvaa…

 8. Iik mikä neule ja tuplaiik mikä iphonekuori! Mulla on instagram ja mut löytää nimellä aliliisa :)

  1. Voi iik, uusi instagram-kamu! Olen lueskellut blogiasi usein, löysin sen Janitan kautta, hihii! :-)

 9. MITÄÄ tuo neule :cc oon niin kateellinen
  + medialukutaito (y) kiva arvostelija/taiteellinen-täti ja -setä löysivät päättötyöstäni, paperisesta krokotiilinpäästä kannanoton politiikkaan, rasismiin, maahanmuuttoon ja miehisyyteen, vaikka päässäni ei liikkunut mitään luomisprosessin aikana :–))

  1. Ei kande, kantsii jatkaa etsintöjä vaan!!!! Kyllä se oikee tulloo vastaan, tuo hinta vain oli melkoisen huikaiseva, huhh.

   YEZZ hahaha voin vain kuvitella! Olitko hämmentynyt!?!

 10. Oi, suloinen tuo paljettineule!
  Hihi ja kiitos vielä kerran! Ihanaa kuulla, että pidät tuosta piirrosmaalauksesta! :—)

  1. Hih, voi kiitos itsellesi upeus!♥ Olen hyvin häkeltynyt, moni kamu on yltynyt kehumaan töitäsi myöskin!

 11. Heyyy onks toi kuvassa oleva nyt se sun synttärikello?? Näyttää superkivalta!!
  Noi bodyshopin e-vitamiinitsydeemit on ihan huippuja, mä en ennen meinannu saada meikkejä pois edes silmämeikinpuhistusaineella, mut e-vitamiini pesuaineella lähteee kaikki!
  Heh minäki ihan salaa saattasin haluta tsekata noitten opiskelijabileitten meiningin, mut ei kerrota kellekään tai en enää uskalla näyttää naamaani boomareiden keskuudessa :D Mut onneks sain oman osuuteni Roosan kanssa tanssahtelusta viikonloppuna sentäs :D Hih blogit on jees, nähtii kyllä Roosan kaa joskus syksyllä yhen kaverin kautta ihan livenä, mut sit ollaan juoruttu täällä sun kommentilootassas sen verta et uskallettiin lähtee yhes tanssimaa :D

  1. ON!;—-) Se on uppee minusta, vaikka isi haukkui että ”ihan hirveee!!!”. Siihen tokaisin että hah, juuri tuo kertoo, että tämä kello on upeista upein!!!!!! haha siitäs sai

   AA, hyvä tietää että putsarikin toimii!:-D

   HEIII nyt vähän avoimempaa ajattelua sinne boomaripiiriin!:-D sä niin haluut muutakin kun fädärin!!!!!!!!

   Hahaa, ihanat te!:-D Hyvä että menitte!!

   1. hehe joooo mut mä kannattaisin et pippalot voitas järjestää eri päivinä eikä tyhmästi päällekkäin. Enkä ehk jotenki diggaile ku toisii bileit on markkinoitu lääkiksel sloganil ”boomarit on perseestä” :D Kamut ku kuiteskii järkkää nuo fädäribailut nii kummasti sinne aina eksyy vaikka muuten en kyllä fädärii varmaa uskaltais astua :D mut nyyhk tammikuun hb:t oli nyt vikat pitkiiin pitkiiin aikoihin, syyskuussa sit uusiks taas!! :)

    1. Mä kyllä luulen että noi tavottaa pääasiallisesti ihan eri asiakaskunnan, joten tuskimpa sillä on niin väliä – säkin voinet toisinaan lintsaa haalaribileistä :–D Ja hahaha toi sloganihan oli hauska vaan, onhan boomareillakin ties mitä pilkkalauluja muiden alojen opiskelijoista, joten en kovasti ottais itteeni ;-)

     1. Heheh no ehkä mä en tästä kamalan suuria traumoja sentään oo saanu :D hmm se on sit eri asia kenet saisin tonne toisiin lähtemää seuraks ku en oikeestaan tunne treeltä pahemmi muita ku boomareita :((( Tai ainakaa semmossii, joilla musamaku osottas ees vähäse samaan suuntaan :D:D

 12. Ainakin oma seinätkaatuupäälle-olo helpotti hiukkasen tämän myötä, kyllä mullekin vielä koittaa yhtä kivoja päiviä!