TSEK IT AUT

lifestyle
10 kommenttia

miina 3

miina

Kaivelin vähän arkistoja ja löysin nämä kuvat, Miina kesällä – HUH mikä hillitön kesäkaipuu!! Ja on mun vähän ikävä Miinaakin, se on siellä Norjassa nyt……. Oikeastihan mulla ei ollut tällä kertaa muuta kuin että ne mun huuto.net -tsydeemit sulkeutuu tänä iltana, käykää kurkkiis!!  Lisäsin siitä yhdestä mekosta pari kuvaa.

pspspps: Uutta Miike Snowta + Lykke Li:tä!!! Saunds guuud!!!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Voi kiitos, tulipa hyvä mieli! Tykkään noista kuvista kovasti, näyttää hauskan vanhoilta :-)

 1. tää on niin tätä. blogi muuttaa indiedayssiinn ja läväyttää sivupalkit täyteen mainoksia. bloggaaja ei enää edes postaa, paitsi aina silloin tällöin brändää itseään että joku vielä muisti että kuka se oli ja miksiköhän helvetissä lukee enää sitä blogia. ja nekin postaukset, pelkkiä omia mainoksia vaan.

  1. ohhh pinkku pleaseeeeeee! et voi olla tosissasi :-D plus että miks ihmeessä kaks eri nimimerkkiä?!

   1. tän ei pitäny mennä tälleen! me tehään mediatutkimusta ja piti kirjottaa miten eri ihmiset reagoi anonyymeihin (turhiin) vihasiin kommentteihin. kuulostaakohan tää vaa huonolta selitykseltä…… mut anyways, toivottavasti tää ei tuottanu ihan hirveesti harmia :D en mä olis huvikseni tätä blogia puoltoista vuotta lukenu, ellen tästä tykkäis :D sori hei vielä, srly!

 2. Ida miks kirjotat itsestäs sun blogissa vittu????!?!!????? Onneks välillä kirjotat musta, etkä waa brändää itteees _koko_aikaa_!!

  Minullakin on ikävä sinua! Ja kesääkin tietty niin, että näen minun kamut taas. En malta odottaa sitä, vaikka täälläkin on aika kivaa. Terkkuja Bardufossista! En odota että tiedät missä tämä sijaitsee nii mee googlee sivistään ittees (niin mäkin tein)

 3. heippaheii, osaatko sanoo milloin saat lähetettyä tuotteet huudon voittaneille :-) ?