galakseja ynnä muuta kivaa kynsissäni

kauneus
49 kommenttia

#galaxy #nails hahhh

GALAXY NAILS yeeeeee! Taisi olla toissaviikon sunnuntaina jokin välttelen kaikkea typerää kuten siivoamista (joo, jos ei ole vieraita tai tenttiä tulossa niin se on typerää) ja ripellän kynsien kimpussa vaikken edes tykkää siitä että omissa kynsissäni tapahtuu liikaa kerralla -hetki kun syntyi tämmöiset avaruuskynnet swappailuhileiden, meikkisienen ja kolmen eri kynsilakan avulla.

Mä en yleensä innostu kynsien kuvioinneista yhtään itselläni vaikka muiden Konad-taiteilut onkin söpöjä – rakennekynsistä sun muista epäluonnollisuuksista puhumattakaan – mutta nää tuntuivat ihan hauskoilta ainakin parin päivän ajan.

#nails #nailpolish #red #blue #frenchmanicure #colourblock

Äsken lakkasin kynnet red x blueksi, tykkään tästä nurinkurisesta ranskiksesta!

Alla on Yves Rocherin High Shine -kynsilakka sävy Rouge 101, hintaa näyttäisi olevan 6,90€. Olen saanut tämän blogin kautta testiin ja tykännyt kovasti, koska tuo väri on kynsissä superkiiltävä ja kirkas. Sininen kynsilakka on H&M:stä, maksoi 3,95€. Hennesin lakat on ihan hyviä peruslakkoja, kestävät kynsissä samalla tavoin mitä muutkin, mutta kuivuvat yllättävän nopeasti purkkiin! Kesällä ostettu viininpunainen on aika kökköinen jo :-( Eli siihen nähden kantsii ehkä maksaa tuplahinta jos ei usein käytä kynsilakkoja, en ole muissa halpislakoissa huomannut samaa ongelmaa.

Semmoiset! Millaiset kynnet teillä on? Omat, muoviset, pitkät, lyhyet, lakatut, lakkaamattomat? >:–)

Lisää luettavaa

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

kaurilan sauna toimiva dödö

Toimiva luonnonkosmetiikan deodorantti: Kaurilan Sauna deovoide

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihanat galaksikynnet! Mulla on omat, juuri ja juuri sormenpäätä pidemmälle ulottuvat lakkaamattomat kynnet. En ole jaksanut lakata :( viilailen vain.

  1. Hih, kiitti!:-) Sun kynnet kuulostaa ihanteellisen mittaisilta mun näkökulmasta, en tykkää omista jos ne kasvaa liian pitkiks, tulee epähygieeninen olo jotenkin!:-D

 2. oi, ompas toi nurinkurinen ranskis söpö! täytyy itekkin yrittää, mutta olen kyllä niiin kömpelö kynsissä etten usko tuosta tulevan kovin siistiä jos testaisin:D:D:
  tällä hetkellä omissa kynsissäni on pinkkiä H&M lakkaa.H&M lakoissa on myös hyvä puoli(halpuuden lisäksi)se että lakka kuivuu melko nopeasti:)

  1. Jeee, kiitos!:-) Minä tein teippiä apuna käyttäen, onnistuu varppina sultakin ;-)

   True dät! Ehkä ne siks kuivuu purkkiinki nopee heh:D Ei vaineskaan, tajusin just että Dependitkin kuivuu samaa tahtia purkkiin!

 3. Oi, ihanat kynnet! En osaa sanoa, kummista pidän enemmän kun molemmat on niin kivat:,>.
  Itselläni on nyt ihan omat kynnet ja sellaista ihan super vaaleaa vaaleanpunaista lakkaa. Tosi simppelit ovat, tosin tällä lakalla kynnet näyttävät tosi terveiltä:D.
  Aurinkoista loppuviikkoa,
  -Iris
  http://pleaseusecutesocks.blogspot.com

  1. Ai, hih, kiitti!:-D

   Oo, se kuulostaa hyvältä! Ai että oon nauttinut koulunkäynnistä kun on voinut lakkailla kynsiä – kesällä töissä ei sit taas voikaan, mööh!

 4. Muovikynnet on todella nou-nou mulle. En halua kovin pitkiä kynsiä enkä varsinkaan mitään muovijuttuja. Lakkaan kynnet aika harvoin, koska en yleensä en jaksa enkä muista, vaikka tykkään kyllä kynsistäni värillisinä. :) Mitään kuviointeja en ole harrastanut. Yleensä mennään luonnollisella lookilla. Mutta American Apparelin lakat on aika hyviä ja sun kimallekynnet söpöt.

  Ja swappailuhileet, hihii! Olin melkein unohtanut vanhat kunnon swappailuajat. Niiden jäljiltä on laatikollinen askartelutarvikkeita vaatekomerossa. :D

  1. Samma här! En mäkään, luonnolliset on hyvät lakattuina tai au naturel. Oh ah, american apparelin lakat näyttää ihanilta mutten oo tilannut koskaan kun ovat aiks hintavia! Ootko testannut, onko ne hyviä laadultaan siis? Tai siis ilmeisesti olet joo :-D

   Hihii, swappailu oli tosi kova juttu joskus kun olin yläasteella!! Silloin puhuttiin Lindan kanssa että me ei koskaan tulla lopettaan swappailua……:-D

  1. Hahaa, voi että!:-D Opilla on aika kivoja, mutta tuommoinen epätasainen jälki onnistuu vaan itse ripeltämällä hjahahaa !

 5. Semmonen pikku vinkki joka mulla ainaki toimii, että ku kynsilakka menee tönköks niin kannattaa laittaa pikkusen kynsilakan poistoainetta sekaan nii siitä tulee taas juoksevaa! :D

 6. kivat noi galaksikynnet! voisivat toimia jopa minulla, kuka omistaa lyhyet kynnet pianonsoiton takia…

 7. Hei, kun sää tilasit tässä taannoin sen CTRL:n t-paidan niin saankos kysyä että minkä kokosen otit? Haluaisin nimittäin tilata yhden toisen t-paidan sieltä mutta koot on mulle täysi arvoitus…. hehe, kiitos kovasti jos pystyt vastaamaan!
  PS. Sun blogi on mahtava! :)

  1. Jooo! Tilasin koossa S kun en halunnut tyköistuvaa – tuo tyttöjen S on mun päälläni rennon löysä, poikamainen :-) XS on ctrl:n tyttöjen juduis muistaakseni aika kippana, S oli yes eli kokoa isomman käytännössä otin!

   Jee, kiitos!:-)

 8. ai vitsi, onpa söpö tuo sini-puna-kombo! en vaan koskaan jaksa kikkailla minkään ranskiksien kaa :/ mun kynnet on ehdottomasti lyhyet, en osaa elää pitkien kynsien kanssa!! ja harvat tekokynnet, geelit ynnä muut on musta oikeesti hienoja, ne on jotenkin aina vähän liikaa :DD mutta kynsilakkaa mulla on kyllä aina, ja yleensä on vielä joku ”kausi” menossa että käytän vaan yhtä väriä koko pullon loppuun putkeen :D tällä hetkellä menossa viininpunainen. oranssi vähän houkuttais kun kevät tulee :–)

  muistan kun joskus yläasteella lakkasin kaikilla mahdollisilla neonväreillä kynsiä, sen jälkeen kyllästyin ja en lakkaillu pitkään aikaan millään. sitte siirryn kirkkaanpunaiseen jossa jumitin varmaa vuoden ainakin :DD ja ranskasta ostin semmosta ihanaa vihreetä, mutta joka värjäs kynnen (ku en tyhmä käyttäny sillon vielä aluslakkaa…) niin että oli oikeesti ihan pakko olla aina lakat kynsissä, muuten ne näytti ihan kamalilta :DDD

  1. Hihii, kiitti!!:-D En mäkään, mut nyt oli pohjalla valmiiks punaset ja houkutti testaa sinistä niin teinki sit kombon!

   Äläpä, olen samaa mieltä! En muutenkaan ottais itselle koskaan geelejä tai tekokynsiä ellei kynnet yhtäkkiä menis semmoseen kuntoon että ilman niitä ei olleskaan pärjäis mutta siis en oikein syty, jotkut luonnolliset voi toisella näyttää kivoilta kyllä, muttei mulle!

   Mullakin oli pitkäääään toi viininpunainen-kausi ja kesällä oli oranssi! Nyt on SINISET MITÄÄ haha! Ja hahaa kuule ymmärrän sinua, mullakin oli aina yläasteella ja lukiossaki vielä pinkit kynnet esim….. hahah:D

 9. oon ostanu punaisen lakan h&m;stä lakkiaisiini (-08) ja edelleen toimii hyvin :D ehkä laatu on sit huonontunut.

 10. kivat kynnet ! :) mulla on ihan omat kynnet jotka on ky aika nysät ja joskus innostun näitä jopa lakkailee :-D

 11. heei muru sain sun kirjeen eilen, se niin made my day!!<3
  luin sen siemaillen ihanaa rooibos kermakaramelliteetä ja apua mulla on niin paljon kommentoitavaa siihen ja asiaaa

 12. mun on pitäny jo kaks viikkoo lakata kynnet mut se on jotenki tosi hankalaa nykyään :-D jotenki se et käytän siihen lakkaamiseen ”niin paljon aikaa” ja sit heti kahen päivän päästä lakata lohkeilee ja on niin hirveen näköset et pakko ottaa pois :-D ostin viel lontoostaki kaks topshopin ihanaa lakkaa mut oon käyttäny molempia vaa kerran ! ehkä mä lakkaan nää just NYT ku ois aikaaki :p

 13. ihanat kynnet kummatkin!! Itse kanssa rakastan kynsienlakkausta ja se että kasvatin vuodessa kynsilakkakokoelmani nollasta 23:een lakkaan kertoo jo jotain. Oma suosikkini ovat olleet marianne-kynnet eli pohjana valkoinen lakka ja punaisia raitoja. Kannattaa kokeilla myös viistoa lakkausta jos oikein innostut. Nyt vaan kun aloitin työt paikassa jossa ei saa pitää kynsilakkaa ja käsiä pestään jatkuvasti niin kynteni ovat tosi huonossa kunnossa, nyyh.. :((

  1. JEE, kiitos!:-D Ja oohhhoh, onpas sun kiinnostus kyllä kovasti kasvattanut kokelmaa ahhaa.

   Ooh, viistoon lakkaaminen kuulostaa hyvältä! Oon joskus tehny semmosia kaksvärisiä lakkauksia, että puolet menee 50/50 mutta toi viisto on kiva idis!

 14. Voi jehna, määkin tahon lakata kynsiä! Mää en kestä, että kaikki esittelee niitten maailman näteimpiä kynsiä ja mulla ei saa töissä olla mitään kynsissä ja niitten pitää olla ihan lyhkäsetkin :(

 15. Ojoj galaxyt on aika superhianot!! Mulle tuli nyt kamala tarve lakata kans kynnet, mut valitettavasti tässä on nyt muutama probleema :( 1. kynsis on valmiiks mustaa mattaa järkyttävän lohkeilleena. 2. Mulla ei oo enää kynsilakanpostoainetta. 3. Huomasin just, että oon jo pakannu kaikki kynsilakat poijes. Koht taidan kyllä lähtee jonneki kaveril evakkoo, ku sänkykii roudattii justiisa vintille ja datailen täääl melkosen emptyssä huushollissa, vähän kolkkoa. Täytyy varmaan valita yöpaikka sen mukaan, et sielt löytyy remooverii ja jotai kivaa kynsilakkaa :D

  1. Ojjj tackkk så mycket! VOIHAN NENÄ, aikas kinkkistä! Valkkasitko yöpaikan noiden kriteerien perusteella?;-D

 16. Määki tykkään noista galaxyistä, makeet ! Mul on lyhkäset ja tällä hetkellä mustaksi lakatut. Yleensä ne on mustat, nudet tai perinteisen ranskalaisen manikyyrin lyhytkyntiset versiot.

 17. Hjee ihanat glitterkynnet! siitä tulikin mieleen, et tänään pitää lakkailla taas omia liuskoittuneita tynkiä!

  1. JEEE, munki on liuskottuneet joten komppaan sinua!! Minun tän päivän väri kynsissä on lila, se on kiva. Mattainen ja soma! Sulla on hienoja kynsiä ollut, joten laitahan kuvvee jos tulloo koolit!

   1. Äähhähähäää miullaki on lilaa kynsissä! repaleinen sellainen, mut kiva se on silti :–D pittää tehdä jotkut nurinkuriset taas!