Alkuviikon lempparit

/// kauneusTags: , , ,

NATURAL HAIR COLOUR GUCCI RTW FALL 2012 BACKSTAGE DETAILS

Siis huh hhuh miten upeita hiuksia, tuommoisia luonnollisen näköisiä – joskin  varmasti värjättyjä tässä yhteydessä. Näistä kuvista tuli taas intoa kasvatella omaa väriä takaisin esiin, vaikka välillä pohdiskelenkin latvadippausta ja raitoja ihan tosissani. Katsotaan katsotaan, projektini etenee hyvin ja huomaamattomasti, joten vielä ei ole ajankohtaista pohtia juksaamisia. Kun juurikasvu alka ahdistaa, voin aina turvautua sävyteshampooseen tai käyttää uutta pinkkiä peruukkiani, hah!

BURGUNDY LIPS GUCCI FALL 2012 RTW BACKSTAGE

Ja mites noi viininpunaiset huulet….. Huh miten mehukkaat, mäkin haluan!!! Oon nyt pyöritellyt näitä kuvia mielessäni muutaman päivän ajan ja tajusin äsken miksi – kolmella neljästä mallista on kaunis kalpea iho. Olen kai alitajuntaisesti etsinyt vakuutteluja siitä, että vaalea ihokin on kaunis, sillä  Tumblr-blogeja selaillessa unohdan välillä,  ja alan haaveilla ruskettuneesta ihosta ja plääh……. Kun kalpeustylsyys iskee seuraavan kerran aion kokeilla Jennan vinkkiä, oli meinaan sen verran vakuuttava puhe. Ehkäpä maltan odottaa kevääseen asti ja sitten juksaan teitä kaikkia että OHHhho sattuipa hassusti kun rusketus rupesi tarttumaan >:-)

Gucci Fall 2012 RTW backstage
kuvat: RUNWAY MODELS

26 kommenttia

 1. Avatar kerttu /// 28/02/2012 / 09:33:12

  nyt harmittaa hirveesti ku menin taas värjäämään hiukset ruskeeksi :(( kasvattelin aika pitkään omaa väriä, mutta kun se on aika vaalee ja mun kulmakarvat on melkeen mustat!!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 29/02/2012 / 12:31:02

   Aiaii, minusta se on kiva kombo se, koska tummat ja tuuheat kulmat on mielestäni usein tosi kauniit :-)Ja voihan tummia kulmiakin vaalentaa jos on tarvis! Nooh, hiukset kasvaa!

   Vastaa
 2. Avatar Irina /// 28/02/2012 / 11:16:12

  Mullakin meni kauan tajuta, etta vaalee iho on kaunis ja etta ei tarvis auringossa maata koko kesaa. Poikaystava aina ihailee mun vaaleeta ihoa ja sano, etta siella mista se on kotosin (meksiko) vaalee iho on super hot. Ja taas suomessa esim, missa kaikilla on luonnostaan vaalee iho ja aurinkoa ei oo ees kesasin kauheesti, kaikki haluu kunnon rusketuksen. On se hassua:D

  Oma luonnollinen ihonvari on musta kaikkein kaunein kaikille:) vaikka tietty kevyt rusketus nayttaa myos ihan kivalta

  Vastaa
  • Avatar Jennifer /// 28/02/2012 / 12:49:17

   Komppaan irinaa tässä vaikkei mulla meksikolaista poikaystävää ookkaan :-D!!

   Vastaa
   • ida365 ida365 /// 29/02/2012 / 12:33:26

    Irina, no äläpää! Mä olen kyllä tietoinen siitä, että vaalea iho on kaunis ja siitä, että oikeastaan kaikki ihot on kauniita, mutta välillä sitä vaan kaipais vaihtelua :- D No äläpä, aina sitä haluaa jotain mitä ei oo! Ja Jennifer jep, todellakin!

    Vastaa
 3. Avatar Linda /// 28/02/2012 / 13:45:51

  Mun mielestä hiusten- tai ihonvärillä ei oo mitään merkitystä. Jokaiselle sopii parhaiten just se väri minkä on syntyessään saanu (paitsi et mulla oli pienenä blondit hiukset ja nyt tummanruskeat.. ja ihan luonnostaan!) (;

  Noilla malleilla on ihanan pitkät hiukset! Lyhyet hiukset on kyllä kivoja myös, mutta ite en osais kulkea sellasilla :D Mä vaan tarvin jostain syystä semmoset superpitkät hiukset et osaan tehä mitää.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 29/02/2012 / 12:37:18

   Ei niillä oikeasti olekaan, kunhan sitä välillä vaan haaveilee jostain mitä ei omista :-)

   Eiköö! Ahhhah miten kauniiitt

   Vastaa
 4. Avatar hihi /// 28/02/2012 / 14:43:09

  Joillekin sopii kalpea iho ja toisille ruskettunut.. Aikoinaan haaveilin että minulla olisi ruskettunut iho ja olin aina kateellinen ulkomaalaisten ihoille.. Nykyään olen kyllä ihan ylpeä omasta ihostani mikä on kalpein mitä olla ja voi, joskus kyllä ärsyttää kun en millään rusketu kesäisin kun muilla on kauniit päivettyneet ihot, ärsyttävää myös kun kaikki epäpuhtaudet paistaa tästä kilometrin päähän. Ei meinaa löytää mitään tarpeeksi vaaleita meikin pohjustuksiakaan juurikaan mistään, sillä kaikista vaalein väri niissä on, on aina aivan liian tumma ja keltaiseen taittava iholleni. Tätä listaa vois jatkaa vaikka loputtomiin.. mutta siitä huolimati on jotenkin upeeta kun on vaalea iho ja vaalean siniset silmät!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 29/02/2012 / 12:38:56

   JEP, mä en edes tiiä miltä näyttäisin ruskettuneena! Huvittavaahan tässä on se, että tossa sivupalkissa oleva takaa otettu kuva kertoo miltä näytän kevyesti päivettyneeltä – te ette varmaan edes huomaa eroa mun talvilookiin :-D

   Oletko kokeillut mineraalimeikkejä? Niistä mä olen löytänyt tarpeeksi vaaleat vaikken taidakaan kuvauksesi perusteella olla ihan yhtä vaalea!

   Vastaa
 5. Avatar janppa /// 28/02/2012 / 14:49:55

  Jee! Tsemppiä projektiin. :) Itsellä samainen setti menossa, joskin mulla vähän ”nopeempi” projekti ku tukka on vaan polkkamittanen, vaikka hidastahan tää silti on. Juurikasvua on jo huikeet 4 cm, mutta väriki on ehtiny jonkuverran haalistumaan pituuksissa, niin ei ällöjuuris kauheesti paista muutaku jos ilkeä tuulenpuuska päättää pölläyttää takaraivoani. :D Pipo on pop! Kesällä onneks aurinko vaalentaa feikkiväriä entisestään.. ainaki toivottavasti.

  Vastaa
  • Avatar janppa /// 28/02/2012 / 14:53:42

   Ps: Vaalea iho on pop! Varsinki jos sen onnistuu pitämään hyvässä kunnossa. Pps: Natalie Portmanillaki on vaalea iho!! Ppps: En koita löytää enempää vakuutteluita vaalean ihon kauneudesta!

   T: Kalkkilaivan hyttisiivooja

   Vastaa
   • ida365 ida365 /// 29/02/2012 / 12:41:15

    JEe, kiitos!! Hidastahan se on aina, oli hiukset minkä pituiset tahansa. Pelkään sitä päivää kun juurikasvu ylettyy korviin…… :-D Pipo on joo kova juttu ja kesää odotellessa, silloin mun hiukset täyttyy aurinkoraidoista, viimekesäisiäkin on jäljellä!:-)

    Hahaa, niinpä, jos onnistuu! Mun iho on nyt ihan hyvässä kunnossa mutta alkutalvesta tää oli ihan kamala D: nyt onneks taasen rauhottunut!!

    t. kalkkilaivan perämies

    Vastaa
    • Avatar janppa /// 29/02/2012 / 14:14:34

     Sitäpaitsi liukuvärjäys on muotia!

     Vastaa
 6. Avatar Katri /// 28/02/2012 / 17:24:03

  Itse olen kasvattanut jo lähestulkoon täysin oman värini ja oon positiivisesti yllättynyt, kun pelkäämäni harmaan tupsun sijaan tämä väri on oikeasti ihan siedettävä. Välillä iskee hetkiä, kun tekisi hirveästi mieli saada jotain kastanjanruskeaa tai muuta kivaa, mutta toistaiseksi oon malttanut. Enkä kyllä aio enää mihkään superkemikaalimössöväreihin edes koskea. Hennaa voisin kokeilla kun ainakin muutamilla tutuillani toimii hyvin ja näyttää luonnolliselta.

  Tämä oli siis kannustusviesti oman värin kasvatukseen!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 29/02/2012 / 12:42:51

   OO, kool!! Kävin kurkkailees ja tajusin että oon aiemminkin katsonut blogias ja en ois uskonut että tuo on oma värisi! Tosi kaunis, ei mikään basic maantienharmaa, vaan kaunis ruskea :-)

   Hennaa mä en uskaltais, koska kaverilla taasen on siitä niin huonoja kokemuksia. Sävyteshampoot kutsunee minua kun rupee ahdistaan!! JEE kiitos, kannustus auttaa aina!!

   Vastaa
 7. Avatar henje /// 28/02/2012 / 23:40:49

  Burgundy huulet, burgundy huulet – komppaan!! Ihanat ihanaaat, mistähän löytäisin täydellisen! burgundy punan! Ja itsekin olen vasta syksyllä tajunnut miten tykkään omassa tukassa luonnollsesta sävystä, tosin ihan vähän vaaleita raitoja sekaan. Nyt vasta opin arvostamaan edes hitusen omaa väriäni!

  Toisaalta…. olen menossa tällä viikolla ostamaan pinkkiä kevytväriä latvoihin, hihii color bug innostus muuttuu 3vkon kestävään kevytväriin, yeaaa baby!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 29/02/2012 / 12:44:04

   ÄLÄPÄÄ, ihania. Kerrohan jos semmoisen löydät, mulla on vaan se lumenen huulitussi joka on ihana, mutta sillä ei saa noin kermaista lopputulosta. :-)

   UUUJEA babyyy, kuulostaa supersiistiltä! Mä en varmaan uskaltais mutta sulle todistettavasti passaa joten anna mennä!!!!!!! JA pics or didn’t happen!!

   Vastaa
 8. Avatar Maukku /// 29/02/2012 / 09:59:47

  No eikös sulla oo just ton väriset (ja pituiset) hiukset? Kidutusta taas tämä tällaisten postailu, miu hiukset ei vaa kasva :—((( mut onneks löytyy huulipunia burgundy lipsien tekemiseen! jee! ja kalpeus on parasta. aight.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 29/02/2012 / 12:46:33

   Vähän samantyyppiset joo mitä ekassa kuvassa olevalla mallilla, muttei kyllä yhtä hyvässä kunnossa yhyy :- D mutta siis joo, tämä innosti koska tajusin että omat on vähän samantyyppiset, ei tehnytkään enää mieli dipata latvoja tms!! Mutta sinullahan on ihanat hiukset, lyhyet sopii teikälle mainiosti! Ja buhuu, minulta ei löydy :-( pittee etsiiii!!!

   Vastaa
 9. Avatar miio /// 29/02/2012 / 14:46:56

  Täältäkin kalpeanaama ilmoittautuu… Joka kevät ja kesä alkaa suorastaan RAIVOSTUTTAA kun ns. normaalisti ruskettuvat kaverit valittelee ettei väri tartu. Itse sitten siinä vieressä lähestulkoon läpinäkyvässä ihossa (oikeasti, ne kalmankalpean ihon läpi näkyvät verisuonet EI näytä hyvältä) miettii, että pitäisikö muuttaa johonkinpäin Aasiaa, missä oikeasti voisi sanoa kalpean ihon olevan in. Kevyillä itseruskettavilla olen aina joskus yrittänyt läträtä, mutta jokainen niistä vain pahentaa asiaa, kun ei niin hienoa ainetta olekaan, että se värittömälle albiino-iholle sopisi ja ”sulautuisi” siihen. Huoh.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 03/03/2012 / 12:25:45

   ÄLÄPÄÄ hahahah :-D Joo, ne verisuonet on erikivat etenkin bikiniostoksilla kun ne näkee sovituskopin kirkkaassa valossa ihanasti rintakehästä<33333

   Mä olen löytänyt pari ihan ok itseruskettavaa, mutta mä en varmaankaan ole ihan yhtä kalpea sitten kuin sinä, vai kuinka? Lumenen kevyesti päivettävällä voiteella ei saa tuhoa aikaan, olen sitä käyttänyt mm. jaloissa viime kesänä!

   Vastaa
 10. Avatar Queen Ariel /// 01/03/2012 / 16:45:42

  Ihanasti laitetut hiukset! Hyvä idea:)

  Vastaa
 11. Avatar TiinaT. /// 03/03/2012 / 22:43:36

  Ooh kuin ihania, niin hiukset kun meikit. Tekis mieli kokeilla tollasta punaa mutta se tuntuu niin radikaalilta itsellä :D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 04/03/2012 / 11:41:11

   Mitää, ai sinullako!? :- D en olisi arvannut että ajattelet noin, koska mulla tulee susta aina mieleen kaunis vaalea iho ja joku kool huulipuna :- D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.