sweet life

lifestyle, muoti, ruoka
59 kommenttia

Good #morning!! Mmmhh #coffee

Tänään oli ihan täydellinen aamu – heräilin rauhassa ja ehdin valmistautua kouluun kiireettömästi, kun menin vasta ruokailuun ja iltapäiväluennolle. Join kahvia ja kirjoittelin pitkästä aikaa mun paperipäiväkirjaan johon tulee kirjoiteltua ihan liian harvoin! Tuo on kylläkin paperipäivävihko eikä kirja mutta ajaa saman asian, hah! Se on tilattu papershop.fi:stä jossa on vaikka mitä kivoja juttuja.

you lost meee

Ja mitä mulla oli päällä tänään:

dress – H&M
wool cardigan – H&M Men
flatform shoes – Vagabond
beanie – CTRL Clothing
back bag – Fjällräven Kånken

En oo kovin ylpee tosta taustan sotkusta, tarvinnee alkaa siivota kun isä ja Emma saattavat tulla käymään täällä tänään, hyvä motivaattori! Toisaalta kyllä toi lähestyvä taloussuunnittelun tenttikin motivoi siivoomaan, ei sillä… Oli superkivaa kun tänään oli niin leuto keli, että pystyi pukeutumaan vain kahtiin (!!!) sukkiksiin ja noihin uusiin paksupohjaisiin kenkiin, olivat ekaa kertaa oikeassa käytössä (sitä ei kai lasketa että olen käppäillyt ne jalassani mm. viemään roskia ja kuvaillut rappukäytävässä?) ja osoittautuivat varsin miellyttäviksi tuolla lumihangessakin, ei ainakaan tullut kylmä jalkapohjiin! JEA, nyt siivoon, Emma laittoi viestiä että ovat tulossa ÄÄKSS

Lisää luettavaa

Miten marraskuusta selvitään?

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Milloin sun hiukset on noin kasvanu!!! Miten päädyit opiskelemallesi alalle?

  1. hahaha, tässä vuosien saatossa kaiketi!:-D
   hmmhh siksi, että liiketalous vaikutti sellaiselt alalta joka antaisi hyvän pohjan jatkokouluttautumista ajatellen ja olisi käytännönläheinen ja yleissivistävä. Markkinointi, viestintä ja yrittäjyys kiinnostaa mua superisti!

  1. THANKS BRO!! ;-) ja suurkiitos! Omat hiuksesi ovat varsin kivat nekin, tykkään tummista paljon mutta ne ei passaa mulle itselle kovin hyvin. Tyydyn ihailemaan muiden tummia kutreja!!

 2. Hahaa tentit on kyllä aina hyviii motivoijiii siivoomisen suhteen. Mikä siinä on, että kun pitäs kirjat avata niin ne vaateläjät ja pölyhiukkset alkaa häiritsemään ihan kamalasti?!?

  Mustaki kyllä nyt tuntuu siltä, että nuo sun hiukses on ihan hurjan pitkät yhtäkkiä. Oot onnistunu piilottelemaan niitä jotenkin! Tai sitte oot löytäny jonkun hermiooonen taikasauvan ja tehny jtn omituisia taikoja!! Jos näin, niin voisko sillä sauvalla napautella mun loput kamat muuttolaatikoihin??

  1. No kyllä! :—-D Mulla ei oo koskaan ollu yhtä tyhjä pyykkipussi kuin nyt ja eilen sain tiskattua ja äsken tosiaan siivosin hahaha :-D ihan ok!

   EI en oo tehny taikoja ja taikasauvakin on hukassa!! Te ette oo vaan aiemmin tajunneet + kuvissa on ollut hiukset usein kiinni ;—) Ja sit ku kihartaa niin katoaa senttejä myöski, nyt ne on vaan laineilla kun oli hiukset nutturalla yön. Joten siis pelkään pahoin että joudut pakkaan loputkin ihan käsivoimin……… :-((((( sorry!!!!!

   1. Dääämn mä vähä niinku luotin nyt siihe, että olis kuulunu vaa tavaramos pakkaudus ja kamat olis ollu kasassa!! Näin mä kyl vähä logisoin, et viime aikoin ollu aika paljo nutturaa sun muuta kikkaraväkerrystä ilmassa, et sinne ne sentit olis saattanu kadota, mut elättelin silti toiveit et se olis ollus mustan magian ansioo :((

 3. oot niin sweet! ihanaa kun alkaa keväistymään ja voi alkaa kuoriutumaan enimmistä sukkiskerroksista.

 4. Hahaa joo sama juttu, vain kahet sukkikset päällekkäin, eikä tarvi ees valita niitä kaikista paksuimpia! Mitä luksusta. Tuo eka kuva on ihanan harmoninen. Ja toinen taas rennon boheemi, eikö niin? :D Kerro parhaat kuva-appsit iPhonelle, pistin sen nimittäin tilaukseen tänään! Instagram ilmeisesti kovassa käytössä? :)

  1. Äläpä! Mäkin jätin villaiset kotiin ja menin 40denierin + puuvillasekoitesukkiksilla ;-) Jee, hyvä, tuo boheemi antaa aika paljon anteeksi, vaikka äiti sanoikin puhelimessa että hyh hyh miten sotkuista näytti olevan!! ;–D Noo, isi ja emma eivät nähneet tätä sotkua, olin nopsa.

   JOO, Instagram on ihan paras! Hipstamatic on kiva kanssa mutta siihen kyllästyy nopeemmin ehkä ja snapspeed on hyvä jos haluaa muokata kuvia jotenkin vaikka ennen blogiin postaamista tms. :-) Muita en tiiä, niitä saat sitten tulla vinkkaileen mulle kun löydät ;-) Hyvä päätös oli tilata iphone!

 5. voi apua, ihan liian ihana tuo päiväkirjavihkonen!!! menin heti kyyläämään tonne papershoppiin mut en löytäny sitä sieltä?? enkö vaan osaa vai eikö noita enää oo myynnissä? ei sillä että tarvitsisin uutta päiväkirjaa, edellinen kaverin tekemä on edelleen vasta alussa vaikka on ollu käytössä kohta kaks vuotta varmaan :DD mut tuo ois ihan täydellinen kyllä, kun kannessakin lukee että keväällä (koska nythän on jo kevät!!! jiiii!!!) ja vielä ranskaksi ja tuo orava ja aaaaaaah! (miten voi saada tämmösiä kiksejä jostain vihosta, ei hyvänen aika :–D)

  ja mun kämpässä näyttää samalta, paitsi sata kertaa pahemmalta… vieraat ja lähestyvät tentit on kyllä parhaimmat motivaattorit, muuten en varmaan siivoais ikinä… :DDDD

  tuo mekko on superkiva muuten! ja oon alkanu harkitsemaan pipon käyttöä, vaikka aina ennen oon aatellu et ne ei sovi mulle, hahah :)) sulle sopii ainakin! :D

  1. Voi eikäää, oon ostanut tuon yli vuosi sitten enkä kurkannut onko niitä enää, höh! Jotain samankaltaista uskoin kummiskin löytyvän, eiks ollu mitää muita? :-( höh kurjuus jos toi olis tollasena ollut noin nappijuttu, PÖH!

   JEAA kiitos! Ja pipot on kyllä kivoja, mulla on varmaan joku kymmenen erilaista, ihan lemppareita!:-D Viime talvena käytin tosi vähän mitään pipoja, menin niin paljon huppu päässä mutta sitä ennen oon aina käyttänyt kamalasti kaikkia erilaisia. :-)

 6. Nyt kuule on pientä hiustenpituuskateutta ilmassa!! Mahti tukka, mahti asu!
  Toi vihko on kyllä erisöpö, pitäis ite hommata kaikkia kivoja paperitarvikkeita kuten nyt vaikka vihkoja, eikä kalenterikaan olis turha ostos. Täytynee pyörähtää tuolla nettikaupassa :—)

  1. Voe voee, hiuskateus on kyllä vähän haastava kun ainakaan pituutta ei oo helppo lisätä tosta noin vain jos haluaa pysytellä omissa karvoissa! Suurkiitos, meitsi niia nätisti hihii! :-D ja joo, oon löytäny tuolta ihania lahjapapereita, yhden kehystin lahjaksikin kerran :-)

 7. naaaaah, kuinka söpö vihko, haluun heti tilata tommosen ja kaiken muunkin tuolta sivulta!! ja noi huomiota herättäneet hiukset….. kyllä vaan, mitä tässä maailmassa pitää tehdä että ne kasvais tota vauhtia!?? epistä -.-

  1. KIITTI!!! musta tuo on ihan mahetsu, ei sopisi kirjoitella koulujuttuja noin koreaan vihkoon, hehee :-D

   Voihan nenä, ei musta edes tunnu että nämä olisivat kasvaneet mitenkään supernopsaa, te ette vaan ole huomanneet ja mä en ole laittanut kuvia joista asia tulis ilmi? :-D Mut sen ainakin oon huomannut että kasvu on nopeutunut kun oon lakannut värjäämästä! :-)

 8. lohduttavaa huomata, että joku muukin on taitava luomaan kaaosta, ettei se oo ihan mun special skill! Ja sun tukkas, herranjumala se on PITKÄ:—-O tietty oravavihkokin on valloittava!

  1. no kyllä vain!:-D taas on tavaraa pöytä täynnä vaikka eilen siivosin…………justjust ei onnistu eiiiii! Hahah, on kai se aika pitkä jo jooo!! :-D

 9. Älysöpö toi päivävihko ja apua voi ei eksyin tonne appershoppiin ja ostoskorissa on jo vaikka mitä………..

 10. miten maksoit ton hipstamaticin ? mulla on jotenkin superongelmia sen lataamisen ja maksamisen kanssa.. ei tunnu millään onnistuvan :(

 11. Oiii, ihana päiväkirjavihko ja asu ja sinä ja kaikkeaaa ! Rakastuin suhun just palavasti uudelleen.

 12. Aah mikä tukka sulla <3 Mikä ton Fjällräven Kånkenin (meniköhän ees oikein..)
  väri on nimeltään ku ois samanlaanen hankissa mut värin valinta tuottaa pikkasen vaikeuksia… :DD

  1. HEhee, kiitos!:-D

   Öhh, en kyllä yhtään muista! Valkkasin sen mikä oli kaupassa kivoimman värinen!

 13. heeii rakkaus noihi sun hiuksiin !! millä väril värjäät vai onks ihan oma väri? :–)