Pitkissä helmoissa

muoti
37 kommenttia

kuukyyukdetfsd

jyfzryjrtjrt

Hello babyt!! Hyi että, näyttää siltä kuin vieläkin olisi huhtikuu – samanlaisissa tamineissa mentiin silloinkin. Huhuu kesä, missä himputissa olet?! Mulla oli nyt kyllä kuuden päivän työputki, joten ei sillä, että olisin ehtinyt mistään kesästä nauttia, heh. Näytän ihan megaväsyneeltä myöskin, kuuden tunnin yöunet ei todellakaan riitä mulle. Mua vähän naurattaa kun musta huomaa niin helposti, jos perustarpeet (uni, ruoka) ei oo tyydytettyinä, alan kiukutella tai vähintäänkin väsähdän. Noh, urputukset sikseen, itse asusta pidän kuitenkin kovasti. Aina välillä tajuan, että maksihameet eivät ole ihan peruskauraa kaikille, vaikka itselle ne eivät enää tunnu yhtään hc:lta. Olen saanut osakseni sekä oudoksuvia katseita (jep, Tampere), mutta lähinnä hämmästelyä siitä miten kivalta maksihame voi näyttää ”noinkin lyhyen päällä” :- D heh, juupajuu, jos minä pystyn käyttämään makseja 159cm pituisena, niin väittäisin, että kuka vaan pystyy! Tärkeintä on löytää oikea malli, sopiva pituus ja itselle sopiva väri ja kuosi. Mulle sopii parhaiten yksiväriset helmat ja korkea vyötärö – matala näyttäisi hassulta ja ainakaan tähän mennessä en ole löytänyt sopivan hillittyä kuosia.

btjggt dg

hunter park

floral top – H&M
suede biker jacket – JC
maxi skirt – American Apparel
leather loafers – Stockmann
canvas bag – Melodica / Carlings

Maksit on megakäytännöllisiä myös siksi, että niistä saa helposti tosi juhlavia asusteita ja yläosaa vaihtamalla. Olen käynyt tuossa samaisessa maksihameessa niin koulussa kuin hienossa ravintolassakin, juhlista puhumattakaan. Siksipä tilasin tuolle nuden värisen kaverin American Apparellilta, jee. Maksit ovat lempparivaatteitani ihan ehdottomasti. Mitäs te tuumitte pitkistä helmoista?

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. maksit on jeen näköisii mut äsh kun en itse osaa käyttää vaikka aika pitkäkin oon.. ei vaan laskeudu kauniisti tän meikän ghetto bootyn ylitse hehhee..8—-SDF

  1. HÖH, ootkos nyt ihan vvarma! mullakin on ghettobooty ja nuo american apparelit passaa loisteliaasti ;-)))))

 2. jes jes jes, tää postaus oli supertarpeellinen just nyt. ISO KIITOS c:::

 3. olen 160 ja löysin keväällä itselleni korkeavyötäröisen maksin ja tykään siitä aivan hullusti, todellakin sopii monien asujen kanssa! kun en tiedä mitä laittaisi, maksi on ykkös vaihtoehto :))

 4. Olen itsekin vähän päälle 160 ja olen käyttänyt jopa pohjepituista hametta (http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5xh9n3cIz1qctwtxo1_500.gif), auts, ja löytänyt myös tänä kesänä maksihameiden ihmeellisen maailman.

  Haistatetaan pitkät pukeutumissäädöksille, joiden mukaan ihmisten pitäisi näyttää mahdollisimman pitkiltä ja laihoilta, joilla on vyötäröllä ampiainen :D

  P.S Superhyvännäköinen asu sinulla! Käytä ihmeessä maxeja vaikka aina!

  1. UU lalaa! Mä en oo saanut pohjepituisia näyttämään hyvältä, mutta kaipa nekin näyttäis ihan ok:lta vaikka korkkareiden kanssa. Hyvä että löysit maksit!!

   Ja joo, hahahaha niin tehdään >:–)) käytän myös oversized-vaatteita vaikka niitäkään ei varmana suositella lyhyille, heh.

   Ja KIITOS hurjasti!! :- )

 5. Tykkäisin maksihameista tosi paljon, mutta ne on jotenkin kauhean epäkäytännöllisiä.. oon itekin vaan 163cm, ja kaikki maksit laahaa maata ja argh! Siksi tykkään paljon enemmän pohjepituisista hameista. Ne on ihanan liehuvia ja pitkiä osumatta maahan, jee. :D

  1. Ai, mä olen alkanut pitää niitä ihan samanlaisina kuin muitakin – pyöräillessä vaan vähän helmasta kii! Tuo American Apparelin ei laahaa maata, mutta ehkä se onkin sitten tarkoitettu lyhyemmälle tms? :- D

 6. Hei onks toi nude mekko sama kuin tuo musta? oon ite 162cm pitkä…

 7. Oon itekin jo pitemmän aikaa himoinnut maksihametta, arveluttaa vaan lyhyenä semmonen. Lontoossa bongasin täydellisen mustan, ihan peruskankaasta tehdyn jonkun tytön päällä, ai että mä haluan sellasen.

  1. Uu, joku trikoinen vai tavallinen puuvillakangas? pidän peukkuja!! parasta tietty jos pääset jossain sovittamaan, mutta nuo american apparelin on täydellisiä kun käyttää korkeavyötäröisenä. :- )

 8. Pitkät helmat: ****!! Viides tähti jää tällä kertaa puuttumaan, koska pyöräilyn epäkätevyys vähentää pisteitä. Hehee paitsi sekin johtuu vaan mun rämäpyörästä täällä, se tanko on liian korkeella, melkeen näyttää ihan miesten pyörältä ja renkaatkin on niin pirun kapeet, että pelkään kaatuvani jo ilman sitä vaaraa, että helmat jää pinnojen väliin. Mutta mutta uskoisin helmojen ansaitsevan viidennen staran, heti kun pääsen polkemaan taas Jupiterillani, olettaen ettei se ole kadonnut pyörävarastosta :DD
  Mutta hui kylläpä siellä näyttää hyisen jäätävältä keliltä. Meillä on viime päivät nautiskeltu yli 30 asteen helteistä uima-altaalla, niin tuntuu ihan absurdilta tollaset kuvat takki päällä… Tilaan helteet Treelle elokuuksi!!

  1. Hahaa, neljä on ihan ymmärrettävä noine perusteluineen!:-D Hyiii saatana täällä on koko ajan kylmä ja sataa ja tuulee, mikä kesä >:((((((((((( tilaan ne jo nyt, heinäkuuksi ja elokuuksi, KIITOS

 9. maksit on kivoja ! ostin ensimmäisen maksimekkoni 2010 kesällä, mutta sen käyttäminen tuntui hiukan absurdilta ( kyllä, Tampere!!). Nyt kun puin maksihelmat viimein, minulle heti blogissa kerrottiin, miten näytän entistä lyhyemmältä ja paksummalta :– D

  1. JEEE maksille ja HÖH tyhmille anoille – niistä ei kantsi murehtia :-D aina on joku joka tahtoo kiusallaankin ajatella negatiivisesti muista, HÖ!

   1. sitäpaitsi kapinoin ja ostin täydellisen, mustan pliseeratun maksihameen tänään !! niitä oli nudenakin ja maksoi 15e, normaalihinta 60e ! :-)

 10. kuin paljon tuo hame venyy vyötärön kohdalta? ainaki netissä lukee että se venyy…haluttais tilata kans mutta en tiä sit uskallanko tilata tuota xs/s kokoa ku yleensä käytän jotain s tai m kokoa.

  1. Vennyy vennyy! :-) Mutta jos oot s/m niin suosittelen sitä isompaa, koska olen yleensä xs enkä s alaosissa, ja tuo on just sopiva. American Apparelin koot on usein nafteja :-)

 11. Uuuuu! Oon ettiny täydellistä maxii nyt jo jonkun pienen iäisyyden (siltä se ainakin tuntuu), pitääkin laittaa tää korvan taakse, on nimittäin aika hyvännäköinen toi yksilö. Aikaisemmin oon katellu Cheap Mondayn suunnilleen samanhintaista maksihametta. Uskaltaakohan noin kallista tilata?

  1. Tuo on kyllä! Ja joo, mutta kantsii ehkä tarkkailla alennuksia, ostin omani -30% alesta kun oli joku kaikki -30% päivä:-) postaritkin meinaan lisää hintaa!

   1. Mä sain jonkun -15% alen ekasta tilauksesta ku liityin postituslistalle, mut vielä mietin sitä tän hameen kanssa et kuinka läpinäkyvä toi on? ku jostain vaaleemmasta sävystä luin että pikkaritki loistaa läpi, ni miten tän mustan kanssa? ja sitten myös sitä kuinka kestävää materiaalia tää on? joutuuko kokoajan varomaan ettei mee rikki vai onko ihan kestävä?

    ps. näin sut tampereella viikonloppuna ku olin siellä käymässä! =D

 12. Olen ehdottomasti samaa mieltä, että maxi on erittäin monikäyttöinen vaate. Olen käyttäynyt useimpina päivinä maxia – tietenkin yläosaa vaihtaen. :) x