Kulmakarvat, ojennu!

kauneus
32 kommenttia

lumene eyebrow fxing gel

Värjäilen kulmiani ehkä kerran kuussa, mutta joskus väli venähtää pitkäksi ja kaivelen kulmavärit esille meikkipussistani. Myös värjätyt kulmat kaipaavat toisinaan vähän lisäväriä ja täytettä – silloin käytän MSCHIC:n kulmaväritrioa ja heiltä saamaani parasta kulmasivellintä. Kun kulmat ovat juuri värjätyt tai haluan mahdollisimman luonnollisen lookin, käytän vain Lumenen kulmageeliä jonka avulla kulmat saa sudittua ojennukseen. Tähän saakka olen käyttänyt tuota ruskeassa putilossa olevaa kulmavahaa, mutta nyt markkinoille on tullut uusi, väritön geeli, joka sopii loistavasti myös kulmavärillä paikkailtujen kulmien ojennukseen – kulmista ei tule liian laitetun näköisiä.

(Kantsii kuunnella musaa kun katsoo tätä videota, en tajunnut poistaa taustahälyjä, hö!!)

Minä tykkään eniten luonnollisista ja melko tummista kulmista. Yksi kulmakarvaidoleistani on australialainen malli nimeltä Bambi. Millaisina te pidätte kulmistanne?

Bambi Northwood-Blyth

kuvat: fuckyeahBAMBI

 

 

translation: I’m using MSCHIC eyebrow kit & Lumene eyebrow fixing gel to keep my eyebrows in shape. 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Tuo väritön kulmageeli herätti nyt kyllä minun mielenkiintoni! Saako kulmat sillä helposti ojennukseen vai vaatiiko paljon harjoittelua? :)

  1. Noora, on! Lisäsin videon sinun kommentistasi innostuneena – tuossa kulmat on kyllä laitettu kuntoon jo ennen videota, joten et varsinaisesti näe miten toi toimii, mutta näet idean, miten tuota käytetään. Ei ole vaikeaa, tuolla läpinäkyvällä on paljon vaikeampaa mokata kuin vaaleanruskealla – sitä tulee joskus laitettua liikaa.

 2. Mä tykkään kans itte tummista (luonnostaan tummista) ja paksuista kulmakarvoista, ja pakko sanoo että mulla on ihan samanlaiset kulmakarvat ku tolla Bambilla hah :–) Kammoksun hirveesti liian ohuita, vääränvärisiä ja outoja kulmakarvoja.. Toi lumenen tumma kulmageeli on kyl niin hyvä tuote!

  1. Hihii, totta, sulla onkin hienot kulmat – ne vaan on kuvissa usein otsiksen alla piilossa :- )

   Hahaa, uskon sen ihan jo sun opiskelujuttujen ja muiden takia…. :D mullakin oli seiskalla superohuet kulmat, hyhhy!!

 3. hhehheee mulla oli joskus yläasteella sellaset pirun siistit siittiön muotoset kulmakarvat:D:D:D tekee vaa mieli itkee kun nään kuvia niiltä ajoilta… nykyään nää on luonnostaa aikass paksut ja toosi tummat mutta kasvaa silti sillee vammasen harvassa että en vois elää ilman kulmakynää!!! lumenen kulmakynä ja kulmageeli on pure love<3 mutta aahhhhh tuuheat ja tummat, paksut kulmat on kyllä niin nätit useimmilla!

  1. Ahahahah voin kuvitella >:-DD sulla on kans erihyvät kulmat, pidän luonnollisen paksuista! Ja kulmakynä on kans jees, mutta jotenkin saan luomivärillä tai kulmavärillä ”pehmeemmän” lopputuloksen. YEEE!

   1. kamalat kulmat tuntuu vaan olevan jokaisen tytön elämässä joku oma vaiheensa:-D hii kiitos!! itsekin ostin itseasiassa tänään kulmaväripaletin ja nyt olen rakastanut<3 niin pehmeää ja luonnollista jälkeä!!!!

    1. UU jea, hyvä!!! Kulmakarvat on niin tärkeä osa kasvoja ja koko ilmettä, että niihin saakin panostaa >:-)

 4. Waauu, mielenkiinto kyllä heräs tuota geeliä kohtaan! Pitää varmaan käydä ostamassa :)

 5. Mä olen koko ikäni suosinut luonnollista lookia: nypin rivistä hypänneet yksittäiskarvat pois ja meikkaamisen yhteydessä silitän kulmat ojennukseen tipalla vettä. Yleensä tosin unohdan senkin. :D Mulla on kylläkin suht tummat kulmat, jotka eivät sinänsä kaipaakaan mitään sen enempää.

  1. HAA, hyvä sinä, olet edelläkävijä!:-D kulmat on sellainen juttu että niitä ei kantsi kyllä kovin paljoa tuhota, heh :D

 6. Mulla on ollu luottotuotteena toi ruskee geeli jo yli 2 vuotta, muuta väriä ei tarviikaan lisäillä! Tykkään ihan ältsisti, kulmat saa muotoiltua ja ne pysyy kuosissa koko päivän, no matter what!

 7. mulla on luonnostaan niin tummat kulmat että muotoon nyppiminen riittää, otsis on vaan niin pitkä että eihän koko kulmakarvoja näy :-D

  1. Oi kool, oispa mullaki! mulla on vaaleet, näyttää hölmöltä jos ei värjää. Otsisongelmaa tosin ei oo, he :D

 8. Pakko kysyä, että minkä merkin kestoväriä käytät ja mikä on sävy? Itse olen käyttänyt Refectocilin väriä sävy vaalea ruskea, mutta omista kulmistani tulee sillä melkein mustat! Ei siis ihan haluttu lopputulos…

  1. Samaa tavaraa minäkin! Oisko se kolmonen ja just se vaaleenruskee – silläkin tulee megatummat nimittäin. Mutta mulle se on oikein passeli, joten en osaa nyt oikein neuvoa, paitsi että kokeile lyhentää vaikutusaikaa?

 9. Sä et vastannu mitään siihen ku sanoin et oot niin hipster nii sehän tekee susta 100% hipsterin sillä hipsterit eivät myönnä olevansa hipstereitä :0 omg

 10. Lumenen geeli on kyllä ollut meikkipussin täytteenä jo vuosia. Sitä ennen taisin käyttää body shopin läpinäkyvää versiota, täytyy varmaan jossain välissä testata toi lumenenkin samanmoinen. Omat kulmat on onneks suht tummat ihan muutenkin ettei niille kamalasti tarvii mitään tehä jos haluaa pysytella naturaalimmalla linjalla, geelillä vaan vähän suditaan, ettei karvat harota mihin sattuu.. Luomivärillä sitten tulee lähinnä välillä lisättyä vähän väriä ja väritettyä aukkoja jos oikeen on panostus olo. Pitäis vaan hommata joku hyvä sivellin siihen tarkotukseen, ehkäpä jopa joskus panostaa ihan kulmille tarkotettuun tököttiin :D

  1. Tuntuu olevan monen suosikki tuo Lumenen geeli!! Ja hei, suosittelen tota mschicn sivellintä täydestä sydämestäni, MIKÄÄN ei oo koskaan ollut yhtä hyvä!!

 11. Tuo Lumenen kulmakarvageeli on kyllä meikän luottotuote jo erittäin monen vuoden takaa <3 Sitä ilman en pärjäis, kiitti vaan geenit pitkistä kulmakarvoista .. -.-

 12. Tykkään pitää kulmat aika tummana, ne kuitenkin tuo isoksi osaksi kasvoille ilmeen :- ) tuo Lumenen ruskea kulmageeli oli omaan makuuni liian vaalea, mutta sekottelin tummemmasta luomiväristä ja hiusgeelin lopusta oman sekotukseni, hyvä tuli !

 13. Ei mulla muuta kuin, että toi kuva kukkaseppele-Bambista näyttää ihan Heidi K:lta :)

 14. Ajattelinkin just että pitäis rueta ettimään väritöntä kulmageeliä/vahaa, kun aiemmin on ruskean tukan kanssa sopinut hyvin tuo Lumenen ruskea vaha, mut nyt on taas hiukset vaaleat niin eipä sovi enää – niin että kiitokset vaan vinkistä (ja kiitos Lumenellekin)! :)

 15. mullon maailma oudoimmat kulmat. keskel menee sellane toosi ohut tumma kohta, alapuolel vaaleeta karvaa ja uläpuolel sellasta puolen senti sänkeee. aika kaukana noista paksuista ihanista kulmakarvoista :D ja oon huomannu, et kaikil tytöil ny ainaki on sellane bad eyebrown season :D ihan järkkyjä kulmakarvoi näkee, toisil nii ohuet ku mahollist, toisel sentin pituset ja toisel sellaset hirveen pyöreet kaaret. ei ihan mun makuun sellaset. mut noita bambin kulmakarvoi ihailen kans!