Huhuuu kuntosali, kuuletko minua?

lifestyle
28 kommenttia

#running #nike #jogging #didntwalkatall #walkman #gymgurl #runningswagUntitled

Hyvät tamperelaiset jumpparit ja kuntosalilla kävijät – osaisitteko vinkata mulle kivasta liikuntakeskuksesta, jossa voisi sekä käydä jumpassa, että salilla?

 Seuraavaksi hankaluuksia aiheuttavat kriteerit: 

– Ei sitoutumista, ainakaan vuoden. En todellakaan osaa sanoa missä päin asustan kokonaisen vuoden aikana, joten en halua sitoutua käymään jossain tietyssä paikkaa koko vuotta

– Keskustassa, mieluiten länsipuolella, mutta kunhan olisi keskustassa

– Edullinen! Ei huvita maksaa mitään satkua kuukaudessa

Tähän asti olen käynyt Wolfilla, aiemmin olen testannut myös Fressin ja Gogon -kummankin jälkeen mainitun suurin miinus on tuo vuoden sitoutuminen. Wolfilla taasen on suhteessa aika vähän jumppia eikä se ole paikkana mikään siistein….. Lisäksi en takuulla uskalla mennä siellä yksin salille kaikkien niiden lihaskimppujen joukkoon :D:D:Dd Oisko teillä mitään vinkkejä?! Tiedän että vaatimukseni ovat aika kovat, mutta tekis niin kovasti jo taas mieli jumppiin ja salille!

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. En osaa antaa mitään hyviä vinkkejä Tampereen saleista, mutta tuli semmonen juttu mieleen, että ootko kysyny sitooko vuoden sopimus vaikka muuttaisi? Asustelen itse Vantaalla ja kun liityin meidän salille oli siinä tää perinteinen vuoden (p*ska:D) sopimus. Ainoot syyt joilla sen ois voinu keskeyttää ilman lisämaksuja oli vakava sairaus/kuolema tai muutto toiselle paikkakunnalle. Kivan ja ees jollain tasolla kohtuullisen salin löytämine on kyllä hankalaa, tsemppii! :)

  1. Ei sido, mutta tarkoitan ihan täällä Tampereen sisällä muuttamista – tuntuis hölmöltä käydä yli puoli vuotta vaikka jossain salilla mikä on ihan toisella puolella kaupunkia. :-) Mutta joo, kiitos kummiskin! Jatkan metsästystä!!

 2. Noi kaikki punttijutut on kyllä niin rasittavia, kun aina pitäis tehdä kamalia sopimuksia about loppuelämäks :(
  En kyllä valitettavasti tiiä oikeen mitään Treen tarjonnasta ku käyn vaan yliopistolla. Tai no Wolfilla kävin välillä lähinnä combatin takia, se oli kätsyä ku ennen pääs kahteen jumppaa yhellä maksulla. Mutta se sali on kieltämättä vähän pelottava :DD Hah ja elixialla oon käyny kamujen vieraana muutamat kerrat :D Syke on kai ainoo minkä tiiän, minne saa esim kk-korttei eikä tarvii vuotta olla mut se taas maksaa just sen satkun, ihan naurettavaa..
  Hihii tyksin ku tällä hetkel mul on puntti taloyhtiös ja kellarissa on välillä myös zumbaa ja jotain combatin tapasta :D Hinta 10e/lukukausi…

  1. Älä, mutta enää ei pääse kahteen yhdellä maksulla, buu:D tuostakin on tullut suositumpi näemmä. Kyllä aika moneen paikkaan saa kk-kortin ilman sitoutumista, mutta maksut on joka paikassa ihan hullut! Syke on ihanan siisti, mutta nyt aika kaukana mua. Hmphhhh!

   JUST, nautippa siellä:-D!!!!

   1. Hehe voin lohduttaa, että se meijän puntti on oikeesti tosi kämänen :DD Tai no,
    tässä http://deutschmitmiffa.blogspot.de/2012/06/juhannusmeininkeja.html oon yrittäny levitää vaikutelmaa, että se olis kovinkii hieno loistavine näköaloineen :D Mutta se varsinainen punttiosuus alakerrassa on melkeenpä vitsi, mutta kun en oo niin prourheilija eikä tota lihastakaan paljoa löydy niin aika hyvin selviää ihan taljan, tangon ja käsipainojen avulla :D Kertoo ehkä jotain, että meijän taloyhtiössä asuu joku satamiljoonaa opiskelijaa, ja ikinä tuolla ei oo ollu mun lisäks kahta tyyppiä enempää samaan aikaan.. Not sooo popular :DD

 3. Itse tykkäsin Leidistä! (täytyi lopettaa kun muutin pois paikkakunnalta) Se sijaitsee Keskustorin kupeessa, siellä on jumppia ja salivehkeet myös. Ja musta oli erityisen kivaa, ettei siellä ollu miehiä pumppaamassa rautaa vieressä – naisille suunnattu kuntokeskus siis kyseessä! :) Siellä on/oli mukava henkilökunta ja mun mielestä monipuoliset ja kivat jumpat. Ainoa miinus on suolaiset hinnat! :<< (näköjään hinnat noussu!!) Opiskelijalta kuukausikortti 87€/kk :/ Täältä tarkemmat infot http://www.leidi.fi/index.html

  1. Uu, leidistä oon kuullut paljon hyvää! Kiva tietää että sinäkin oot tykännyt!:-) HMmmhhh tuo kuukausikortti on aika hintava, mutta jos ostais liikuntaseteleitä niin sais periaatteessa puolet pois….hmmmm, kiitos!!

 4. Käy mahdollisimman monella eri salilla ns. tutustumiskäynnillä, saat aika monta ilmaista käyntiä :) Tämähän ei ole mitenkään kiellettyä, ainoastaan ehkä hieman moraalisesti arveluttavaa. Tosin oikeastikin voisi olla ihan hyvä tutustua mahd. moneen ennen kuin tekee lopullisen päätöksen. Itse olen myös hyödyntänyt aina tilaisuuden tullen Groupon (ent. CityDeal)-tarjouksia, normaalihintaista jäsenyyttä en ole vielä ostanut mihinkään. Jos opiskelet, olethan ottanut selvää myös oppilaitoksen liikuntamahdollisuuksia. Ainakin Tampereen yliopiston remontoitu Atalpa on oikein pätevän oloinen paikka, tosin omaa lemppariani body pumpia (sen puoleen kuin muitakaan Les Mills-tunteja) siellä ei tietysti ole.

  1. hahaa, olet oikeassa. noissa missä en oo käyny niin voisin hyvin käydäkin, muuten tuskin jaksaisinkaan rampata eri saleilla vaikka kuinka olis ilmaista:-D heh, joo, atalpa varmasti olisi ok, mutta sinne taitaa päästä vain yliopistolla opiskelevat? tamkissa on joo jotain salia, mutta muusta en tiiä…… hmm

 5. LadyLine! Upeat tilat (sekä sali, jumppasalit ja suihku- ja saunatilat), ei pumppaavia miehiä, ei tarvi kantaa pesuaineita ym. mukana ja tunneilla harvemmin on kovaa ryysistä. Vaikka onkin vuoden sitoutuminen, jos muutat pois Tampereelta, se on riittävä syy purkaa sopimus.

  1. Uu, hyvä!! tuostakin oon kuullut kehuja, eikös oo siinä tampere talon lähellä? en mieti tampereelta pois muuttamista pariin vuoteen, mutta siis lähinnä että missä päin asuu itse täällä. nyt tuo on kaukana minusta, mutta mutta……

 6. Itse kävin jonkin aikaa Tullintorin Albatrossilla. Siellä ei ole sitoutumista ja löytyy sekä jumpat että kuntosali. :) Siellä ei mun mielestä ole myöskään mitään ulkonäköpaineita, koska siellä käy väkeä laidasta laitaan.

  1. Haa,, olenkin ajatellut että tuo lienee juurikin semmoinen! Onko siellä kuinka siistit tilat?:-)

 7. minullon kans sali+jumppakortti Wolfille, mutta ei sinne salille tule ikinä mentyä kun ne Hulkin pikkuveljet pumppaa siellä…okei oon muutenkin laiska ! Leidistä oon kanssa kuullu hyvää palautetta, mutta siellä ilmeisesti on hinnat noussu :- [

 8. Ite oon käynyt vaan Gogolla, joten sieltä vaan henk.koht. kokemusta (eli ISO+++). Mutta Ladyline, Fressi, Albatrossi, Citysali ja Elixia on ainakin saanut ystäväporukassa peukkua :-) Kannattaa tosiaan kierrellä monella salilla ns. tutustumiskäynnillä, joten näkee vähän mitä on luvassa eikä tartte ostaa sikaa säkissä!

  Ja pst. Gogolta saa myös jäsenyyden ilman sitoutumista, mutta hinta on hieman kovempi. Tosin opiskelijana ei tartte maksaa 100e jäsenmaksua ;)

  1. OOh, kiitos Elina, hyviä vinkkejä! Mikähän tuo citysali on, kuvittelenko vaan vai onko se samoissa tiloissa lady linen kaa?:-O huh

   Joo, mutta tutustumiskäynnit tarvinnee käyttää noihin jotka on alkanut kiinnostaa! Ja jep, tiiänkin ton GoGon systeemin, mutta muistaakseni se kk-hinta oli sitoutumattomana melkosen kova kyllä… tarttee tarkistaa tämä!

   1. Citysali:

    http://www.citysali.fi/ :–) Tää siis yliopistonkadulla! Ladylinestä ei mitään tietoa, en oo ikuna käyny :p

    Ja gogo ilman sitoutumista 70e/kk, eli kympin kalliimpi ku sitoutumisella + sillä saa monta salia käyttöön ;) City ja Park kummatki oikeesti tosi hyvät!

    Tuo gogo;n maksu aluks tuntu aika kirpasevalta, mutta toisaalta siellä tulee käytyä niin usein + laitteet + jumppavetäjät on järjestään niin supereita, ettei kyllä enää harmita!

 9. Leidi :) Ei tarvitse sitoutua, 67e/kk jumppien ja kuntosalin rajaton käyttö. Keskustorilla sijaitsee! http://www.leidi.fi/
  Ainakin ilmainen tutustumiskerta kannattaa käyttää! ;)

  1. Kool!! Tuo kuulostaa hyvältä, tarvii mennä tutustuun koska tota on pari kamuakin kehunut:-)

 10. No kyllähän fressillekin saa jäsenyyden ilman sitoutumista, mut on vähä kalliimpi :) hinnastosta löytyy nimellä joustojäsenyys. ja nykyään sykekin on fressiä niin keskustassa saa käydä kahdella salilla :) superpaljo jumppia!!

   1. Jep, muistaakseni se oli jotai yhdeksänkymppii mikä on ihan sikana D: ….. pööööh, syke on kyllä ihana, siellä on sopivan avaraa! HMMM

    1. no huhhuh, en ookaan kattonu noita hintoja hetkeen….ite maksan edelleen sen saman 40e/kk mitä oon maksanu vuosikaudet. on kyllä sikahintasia näköjään, hohhoijaa!!

 11. Mää aloin just tuon Gogon asiakkaaksi, toistaiseksi ei mitään valittamista. Tietty ilman vuoden sitoutumista kk-maksu on kalliimpi, ja onhan nuo hinnat melkoset joka tapauksessa. Mutta se on kätevää, että on kaks isoa keskusta eri puolilla keskustaa. Mullakin on nimittäin muutto eessä kohta.

  1. Jep, tuo on kyllä totta! mullekin kelpaisi nyt gogo sijainnin takia, mutta mua on vähän ärsyttänyt sielllä se ”laitan tässä hiuslakkaa kun oon menossa joogaan ja lisäänpä aurinkopuuteria myös”-ilmapiiri……:D

   1. Hih! PAKKO kommentoida tähän :P Itseänikin joskus naurattaa, kun jotkut laittavat ihan viimesen päälle itsensä mutta lopulta kaikki näytetään combatin jälkeen samalta. Ja yks kaveri on sanonut, että lopetti sen takia että olis pitäny olla hifistelyvaatteet – p*skat sanon minä :D Jokainen treenaa niissä kamoissa ja sen näköisenä kun tykkää. Tuu käymää Gogolla !

 12. Miksei kukaan ole vielä mainostanut SYKEttä! Se justjossain vuodenvaihteessa yhdistyi Fressin kanssa, eli saisit käydä molempien saleilla ja jumpissa, eli siis öö onko se Verkatehtaankatu Fressi ja sitten Erkkilänkatu Syke. Sykkeellä on tosi laaja jumppa yms. tarjonta plus salitilaa hulppeasti, siksi valitsin sen. Itse käyn vaan Sykkeellä ja piiloudun aina naisten salille, vaikka siellä kyllä käy laidasta laitaan kaikkia, etenkin päiväsaikaan ihania senioreita. Jumppiin en uskalla vaikka niistkäkin maksan, ei ole kaveria jonka mukana uskaltautua se eka pelottava kerta. t. rytmitajuton kukkakeppi