i’m playing with a dangerous flame again

kauneus, lifestyle, muoti, ruoka
39 kommenttia

Heiputi hei kamut! Pääsin pari tuntia sitten töistä ja äfdöljyteudfgvbxjs että voi väsyttää. Mitäköhän torstaista tulee, silloin on edessä kymmenen tuntia töitä, kun tänään olleet kahdeksan ja puoli saivat mut näin väsyksiin. Huh, tämmöisinä päivinä ei juuri muuta sitten ehdikään… Nyt kummiskin kuvia ja kuulumisia viime viikolta ennen kuin menen suihkuun ja peiton alle!

#back #crisscross #vinksinvonksin #hairthingie #hairdresser #level8

Glitteristä lähetettiin ihanaa hiusdonitsi-postia, nyt onnistuu nutturavalkit! Lisäksi paketissa oli kiva ylläri mukana, sain käydä valkkaamassa itselleni hiustuotteen. Tuommoinen kaunis kultainen ketjujuttu lähti mukaani. Täytyy vähän funtsia miten tuon saisi varmasti pysymään hiuksissa ja ottaa se sitten kunnolla käyttöön. Kiitoksia vain Glitterille mukavasta ylläristä!

@kihveli550 kyllä #nuolee minkä kaatoiki....... #lickylicky #licking some #chocolatedressing #jätskitauko #kylässä #treffit #kamujenkaa #saranhuudit

Oltiin kylässä Saran uudessa kodissa ja saatiimpa herkutella ihanilla jätskiannoksilla, nams! Linda toheloi pikkuisen ja kaatoi kastiketta pöydälle, mutta nuoli kyllä kaiken minkä kaatoikin…… Olikohan se vahinko sittenkään?!

#audreyhorne

MINÄ = Audrey Horne !!!!!! En huijaa, osaan!!!

#krillipileet #bbq #corn #salad #yummy #food #summer #finland

Viime viikon vapaapäivät sujuivat kamujen kanssa kotikotona grillatessa ja sitten siitä grillailusta toipuessa, heh.

@kihveli550 #grillaa #krillipileet #grillausta #herkkuja

Tässä yksi grillimestareista, Lindu! Oli ekana vähän ongelmia tuon grillin kanssa, mutta onneksi saatiin etäapua Italiasta asti ja päästiin grillailemaan. Oli ihanaa viettää ystäväporukalla iltaa kotikotona, omaan pikkuiseen yksiöön kun ei  kahta ihmistä enempää mahdu. Kotikotona ollessa sitä myös arvostaa tilan lisäksi isoa pihaa, hyviä kajareita ja leikkimökistä löytynyttä potkulautaa!!

#daisies #inmybed #wineglass is a good #vase #sunlight #5am

Sain kukkia yöllä, aamulla ne olivat jo kuihtuneet kun en laittanut niitä veteen, hups. Onneksi tajusin ottaa kuvan, uppeeta!

#dinner #pestosalad #homemade #salad #candlelight #veryromantic #because @taavik #eats #without #pants #xxd

Eilen kokkailtiin megahyvää pestopastasalaattia. Olen muuten alkanut tykätä aurinkokuivatusta tomaatista enkä enää tajua, miten en ole tykännyt siitä aiemmin. Vielä pitäis oppia syömään oliiveja ja joitain mereneläviä niin alkaisin olla aika kaikkiruokainen tyyppi.

#fromwhereimstanding #lake #sea #pond #imdrowning #HELP #leather #loafers uudet #hurufarkut jotka makso 19,90€ ja oli muka #cropped vaikka kylläkin juuri sopivat!!!!

Minä tänään bussipysäkillä, uhhhuh miten paljon sataa. Mutta nyt on kummiskin kesä, ihan sama, lämminkin oli! Nuo nahkaloaferit ovat olleet parhaat kesäkengät, näyttävät kivoilta nilkat paljastavien farkkujen kanssa. Löysin Cubuksen aleista ”cropped jeansit” joissa oli kerrankin täydellinen lahkeenpituus, jes! :-D Katsotaan onko näistä hurufarkuista mitään vastinetta Nudieille… Nämä tosin maksoivat kuudesosan Nudieiden hinnasta, että ihan sama oikeastaan, kalliitkin farkut kestävät vain vuoden mun käytössä, tarvis varmaan olla useammat parit kaapissa, ettei kuluttais yhtiä kerralla puhki, heh.

In the #twilight of these #whitenights

Nyt suihkuun, kauniita unia kaverit!!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. HEI osaisitko vinkata hyviä menomestoja/parhaita yökerhoja Tampereella? Sellasta mieluiten missää liikkuu paljon nuoria ja joissa soitetaan hyvää musaa? nimee vaik muutamii :) senssi, tivoli..? oltais tulossa kavereitten kanssa tsekkaamaan mestoja :D

  1. Anni, kuunteletko sinä samanlaista musiikkia kuin minä, vai jotain ihan muuta? Senssissä ja Tivolissa en ole ikinä käynyt, koska niissä soitetaan ihan erilaista musiikkia, mistä minä pidän. Ymmärtääkseni noissa soi dance ja listahitit tms? Ja ovat täynnä just 18 täyttäneitä:-) Mun lempparipaikkoja on Ruma, Klubi ja jos taasen on nuorempi ja tykkää samanlaisesta musasta kuin minä, niin yo-talon big pop ja megapop tai mitä lie ovat, niin on hyviä! Mitään seduloita en suosittelisi:D

 2. Hei tää asia ei mitenkää liity postaukseen mutta oon ehkä hankkimassa fjallraven kånken reppua, niin haluaisin kysyy että minkä kokonen sun reppu on ja miten on toiminu käytössä? Aattelin koulurepuks sen hankkia nii mikä ois sun mielipide asiasta! Toimisko koulureppuna? :D

  1. Se normaali koko, en nyt muista mikä sen nimi on! Mutta ei mitään miniä tai maksia tarvii:-) SE on ollut ihan paras koulureppu, oon käyttänyt sitä koko kesän kun se on niin kätevä, tykkään siitä ihan hirmuisesti. Suosittelen siis, paljon paljon tulet sitä reppua rakastamaan!:-)

 3. O M G, oon niin kateellinen tuosta kirsikkatempusta! Twin Peaks. <3

 4. ja vielä loafereista, käytätkö niitä aina ilman sukkia? voiko niihin sun mielestä tunkea minkäänlaisia sukkia? :D tää on vakava kysymys ja mietityttäni mun pientä päätä :D

  1. Hm, mä en kyllä laittais mitään sukkia ikinä. Hameen kanssa oon pitänyt ohkaisten sukkisten kaverina, mutta silloin oli siis maksi päällä, hmm. Noi on aika avonaiset, joten en osaa kuvitella sukkia kaveriksi, ovat niin kesäkengät, mutta kukin toki tavallaan, kokeilemalla selviää!:-D

   1. Ehkä sellaiset avokassukat sopis? :) Mä en ainakaan pysty käyttään ballerinoja tai muita avokkaita ilman niitä. Tulee rakot jalkoihin, vaikka mieluusti käyttäisinki ilman. :(

    1. En tiiä, ehkä, jos tykkää semmosista! Noi on megamukavat, ei tuu rakkoja ilman sukkia:-) ihanaa!

 5. Eiii miten säää voit osata tuon kirsikkatemppuilin, mulla menee pää pyörälle kun yritän edes ajatella miten se onnistuis :DDD Heheh katoin eka et sulla on kädessä joku nukkekodin torvi, piti lukee kuvateksti ennen kun sytytti :DD

  Ja kotikotona grillailu on kyllä just parasta, tilaa riittää eikä tarvii murehtia liikoja naapureiden häiriintymistä, täytyy varmaankin järkkäillä jotain vielä tänä kesänä, jos saa porukat häädettyä jonnekin :D Tai ehkä vaan lahjon ne tarjoilijoiksi, sekin olis ihan ok.

  Ja sitten vielä sellasta, että aurinkokuivattu tomsku on ihan parasta, tai no kaikki mihin liittyy tomaatti on. Onnittelut siis hienosta ruokasaavutuksesta! :D

  1. Nukkekodin torvi:D:D:D Eikäää, hahahah!

   Niin on! Meidänkään porukat ei oo ikinä pois kotoo, mut nyt ku oli niin oli ihana hyödyntää tilaisuutta!:- ) Ja hahaa, NIIIN ON! paitsi grillattu tomaatti ei oo herkkuu

 6. huhuuuu idaaa ääks ootko myös torstaina lempparivuorossa eli linja+tiski??? mä ainakin ooonnn! ::::DDD

   1. hahahaahah JJJEEEEEEEEEEE KÄRSITÄÄN YHDESSÄÄÄÄ :::::::D <123

 7. Heti kelasin Audreyta kun näin ton kirsikkakuvan, oli jännä että kuvateksti liittyikin siihen sitten! Ja miten ihmeessä voi olla mahdollista osata tehdä noin! Ainakaan näyttämättä täysin idiootilta. En ymmmärrä:-D

  1. Ihana, menipä hyvin tuo!:-D Tajusit heti siis,ha! Opin sen nopee, kyllä se onnistuu! Eka näytti ihan dorkalta ja kestää siinä siis hetki, mutta ei se ihan tyhmältä näytä, hahaa;—D reeniä babyy!!

  1. Oii niin sinäkin, superkaunis! Oli hämmentävää nähdä sut kun olit just kommentoinu tohon liikuntajuttuun, kivaa!

 8. Ihania kuvia ja herkkuruokia! :-) Ja toi kirsikkatemppu.. pitää kyllä harjoitella ahkerasti nyt kun tuoreita kirsikoita on saatavilla, heh :-D

 9. Hei söpö. Minä melkein liikutuin tuosta ruokakommentista. Oon itsekin oppinut vasta syömään aurinkokuivattua tomaattia, mutta oliivit vaan ei mene! Yritän siedättää itseäni aina muutamalla, kun oliiveja on tarjolla. Olen jostain kuullut, että kun on riittävän monesti maistanut, niin sitten siihen vain oppii. Minulla ei tätä merkkipaalupäivää vielä ole kuulunut, inhottaa inhottaa koko oliivinmöykyt. Taistellaan!