Hämeenpuiston puistokirppis 29.7.

lifestyle
43 kommenttia

Tittididiiii, ystävät ja tuttavat, olen innoissani kun voin paljastaa teille mitä me ollaan Roosan kanssa suunniteltu tässä jo jonkin aikaa. Tampereen ikiomaa Puistokirppistä nimittäin!

640px PUISTOKIRPPIS

Ollaan oltu harmissaan siitä, että Tampereella ei ole juurikaan järjestetty tämän kaltaisia juttuja, ja jos onkin, niistä on tiedotettu vähänlaisesti. Ajateltiin, että ei hitsi, ei pitäisi olla kovin vaikeaa järjestää itse puistokirppistä, onhan meillä ihan loistavia esimerkkejä muun muassa tuolla pääkaupunkiseudulla!  Tämän jutun onnistuminen ei tosin ole pelkästään meistä kiinni, vaan siitä, saadaanko me muut tamperelaiset innostumaan tästä ideasta! Tuntuu hölmöltä vuokrata viikoksi kalliilla kirppispöytä, sillä oman kokemukseni mukaan pöydistä katoaa tavaraa jäljettömiin ja pöytää pitäisi ehtiä siivoilemaan useasti viikon aikana – puistokirppiksessä ei ole kumpaakaan ongelmaa. Lisäksi tykkään siitä ajatuksesta, että kauppa käydään kasvotusten – olen aina ollut pikkuisen kade helsinkiläisten ulkokirppiksille, heh.

Nyt olisi oiva tilaisuus kerätä itselle tarpeettomat vaatteet, kengät, asusteet, kirjat, ja muut helposti mukana kannettavat tavarat Hämeenpuistoon puistokirppikselle parin viikon päästä sunnuntaina. Ja jos kaapissa on vain tarpeellista tavaraa, niin tule kiertelemään, tekemään löytöjä ja nauttimaan kirppispäivästä! :-) Olisi ihan mahtavaa, jos jakaisitte tuota Facebook-tapahtumaa omille tamperelaisille (ja lähistöllä asuville) kavereillenne, niin saataisiin tuo tapahtuma mahdollisimman monen tietoon – mitä enemmän jengiä, sen varmemmin itselle tarpeeton tavara löytää uuden kodin. Iiks olen niin innoissani, en malta odottaa! Täytyy toivoa, että sääjumalat suosii meitä – onhan tässä jo sen verran satanutkin, että tuolloin olis varmaan sopiva hetki auringonpaisteelle! MITES, ootteko messissä?! Ja hei, blogilliset – tuota kuvaa saa jakaa enemmän kuin mielellään!!

Hämeenpuiston puistokirppis Facebookissa löytyy täältä! 
 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. minä tuun ainakin käymään, itseasiassa facebookissa jo liityinkin tuonne ! täytyy katsoa jos penkoisi tuolta kaapista jotain myytävääkin :- ]

  1. hei baby ei se minusta ollut yhtään hullumpi idea!! en tiedä miksi niin ei saisi tehdä, juurikin tuo kolehtiperiaate kuulosti kivalta! aika työlästä varmaan sinulle, mutta minusta oikein hauska idea! esim siihenkään ei tarvi lupaa jos myy elintarvikkeita (siis vaikka leipomuksia) jos se ei kestä paria päivää kauemmin:-) eli en tiedä miksei tuo siis onnistuisi kanssa, viitaten noihin piilokomsuihin!:-)

 2. No voihan BUUUU!!!! Mä just tänään varasin kirppispöydän pariks viikkoo! No mutta ainahan sitä voi tulla ostaan teiltä sit kaikki viltit tyhjiks :D

 3. Vitsiit, Roosalle jo huutelinkii et oon ihan kade tälle jutulle, kun mulla olis varmana 100 kiloo myytävää tavaraa, mut tuun vasta elokuun puolessa välissä takasin, voihan pahus!! Treellä on kyllä harmi, kun on vaan noita itsepalvelujuttuja, ei tosiaan se pöydän siivous pahemmin innosta eikä varsinkaan pöllityt tavarat. Toisaalta koko omaisuus on tällä hetkellä helsingissä, että ehkä täytyy siellä mennä myymään ennen koulun alkua.. Mutta ihan huippujuttu kun järkkäilette, tälläsiä juttuja tosiaan kaivataan!!

  1. Huomasin!.-D Voihan nenä, mutta tää ei oo vika vaan eka ;—) katsotaan miten tää lähtee käyntiin, mutta huomaa kyllä että kysyntää on!

 4. jeeee ee mie ainakin olen siellä myymässä!! ja ehkä vähän ostelemassakin……..;););))))))) ihanaa kun jaksoitte järjestää iha ite tälläsen!!!!

 5. Hei aivan mahtijuttu! Varmasti tulen vähintään kiertelemään, ehkä jopa myymään jotain, täytyy katsoa vaatekaappi-inventaarion jälkeinen tilanne :D mut jeejee kivaa<3

 6. MIKSI minä muutan Tampereelle neljä (4!!!!!) päivää myöhässä tästä jutusta!?? Kerrankin olis isot kasat kaikkea myytävää nyyhkis :-(

 7. nojoo kui siistii, ihan mahtava idis! kerranki saan kiroilla sitä et asun täällä helsingissä :( ja onhan tampere on kuitenki aina tampere <3

 8. Onneks myin suurimmanosan Tunne Tampereen puistokirppiksessä, muuten harmittas VIELÄ enemmän etten pääse tonne! :(

 9. Vitsi, olin iha innoissani ku huomasin sun kutsun FB:ssä mutta arvaa, oonko taas töis koko päivän :( MURRRRRR.

   1. Muuten joo mut näillä taksoilla pakko tehdä kaikki tuplapalkalliset vuorot mitä vaan saa :D

 10. Tässä yksi yli-innokas myyjä lisää, ihan mielettömän siisitä että porukka lähtee järjestämään tällasta! :)

 11. Hei tänne on pakko tulla, vielä ku asun tossa iha Hämeenpuiston lähettyvillä!! :D Vaatekaappia siivoamaan siis….

 12. VOI PERSE!!!! :-( Veeärrällä on kesätarjous Seinäjoki-Tampere vaan olemattomat yheksän euroa, mut se tarjous alkaa vasta 30.7 eli päivä ton jälkeen! Ja tällä budjetillahan ei todellakaan lähetä kirppistelemään, jos menopaluu-junalipun hinta on melkein kuuskymppiä. Ottaa päähän!!

 13. Siis apua miten siistiä! Mä just tyhjensin vaatekaapista ison läjän pieniä ja muuten turhia vaatteita ja asusteita ja kaikkea muuta, koska olen muuttamassa, eikä tee mieli raijata turhaa kamaa mukanaan kun muuttomatka on monta monta sataa kilometriä. Mut sit en kuitenkaan jaksanut raijata noita kirpparille, koska määrällisesti niitä ei oo niin paljon. Ja nyt tuli tämä, pakko tulla myymään, jos vain uskallan. Ihanaa, että joku järjestää tämmöisiä.

  1. UU jee, olen innoissani, supersiistiä että tuut mukaan!:–D Ja totta kai uskallat, tonne on tulossa kaikenlaista porukkaa, nappaat vaan kamun mukaan tai tuut yksin ja vaikka jututtaan meitä :-) JEEEjee!!

 14. jee hyvä juttu! ei tarvii aina mussuttaa, et ku helsingis on nii paljon kaikkeeebuu, vaa voi kans tehä asialle jotain! (ja ehkä vähän mussuttaa ennen sitä..) :D toivottavasti on hyvä sää ja paljon porukkaa löytää paikalle! =)

 15. ASIAAA !!!! OON NIIIIN MUKANA !! :—-D Vihdoinkivihdoinkin Tampereelle tällaistäkin häppeningiä. Täytyy koluta nuo kaapit ihan pohjia myöten, sieltä kun löytyy iha sata asiaa myytäväks – ehtisköhän käymää vielä kotikotona täydentämässä kirpparikasseja ;)

  PUSS !