Makseissa koko kesä

lifestyle, muoti, musiikki
55 kommenttia

just sayinnnn haa

both my hands covering my eyes

faster than the light

yepp kello näkyy hyvä homma

yYyeES

 Asukuvia kuluneelta viikolta, oli juuri sopiva sää kulkea jakussa ilman kaulaliinaa. En tiedä mikä siinä on, mutta vaikka mun ei muuten olisi vilu, niin kaulaan tulee tosi helpolla kylmä! Tai sit oon vaan jotenkin neuroottinen ja aattelen että tulen heti kipeäksi jos viileä tuuli käy kaulalle, nimimerkillä nukun_joskus_kaulaliina_kaulassa_sillä_ikkunahan_saattaa_vetää………

Jep, mutta niihin vaatteisiin! Kuten ehkä olette voineet aistia, olen täysin hullaantunut maksimittaan. Nauratti vähän, kun tajusin Indiedaysin toimituksen ”Mitä laittaisin tänään päälle?”-artikkelia lukiessani, että heh, makseissa on mennyt tämä kesä!  Tuo on siis sisarhame sille mun mustalle maksille, American Apparellilta sekin. Hame ja jakku tekevät asusta melkoisen asiallisen, mutta onneksi nuttura oli löysällä ja tavarat mahtuivat äidin vanhaan nahkaiseen olkalaukkuun, niin lopputulos ei ollut liian buzinezzzz.

Nyt kuuntelen uutta PMMP:tä Spotifystä (jep, vihdoin sielläkin!) enkä ole varma mitä mieltä olen tästä!!!! Tykkään sanoituksista tavallaan, melkoisen kantaaottavia tekstejä muun muassa kauneusihanteista ja naiseudesta, mutta en koe näitä samalla tapaa lallateltaviksi mitä vaikkapa Kovemmat Kädet ja Leskiäidin tyttäret. Niistä tulee mieleen ysiluokka, Juupajoki ja mummopyörillä pyöräillessä lauleskeleminen. Noh, ehkei tarvikaan, mutta tätä tarvitsee kuunnella lisää ennen kuin tiedän mitä tästä tuumin. Mitäs te olette tuumineet uudesta levystä?

 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. jepajee hyvä maksi ! aa ei petä.
  +somat kengät!

  ite tykkään uudest pmmpstä, mutta kesti kyllä jonku aikaa ennen ku aukes=)

 2. Meikäläinen on ainakin tykkäillyt uudesta levystä, vaikka Veden varaan ja Leskiäidin tyttäret menevät kyllä kirkkaasti tämän platan ohi. Tuntuu että PMMP vain uudistuu ja uudistuu, mutta on silti sitä samaa vanhaa kunnon laatukamaa! 4ever young on paras biisi, hih :-)

  1. Totta, tuossa olet ihan oikeassa, että vaikka uudistuu ja uudistuu niin aina on tunnistettavaa. Musiikki kasvaa tyttöjen mukana!

 3. tuo seinä on niin kiva, ihastelen sitä aina kun kuljen ohi :–D (olennainen….??) äh, mun on pakko metsästää se maksi (tai midi) jostain ja pian!

  kuuntelin kanssa ton pmmp:n levyn läpi kun se ilmesty spotifyhyn, mutta mutta… just tänään mietin, että pitäis kuunnella sitä vielä enemmän, mutta ei jotenkaan vaan innosta :/ tajusin myös, etten oo koskaan oikein täysillä tykänny pmmp:stä. tai siis sitä ekaa levyä luukutin silloin aikoinaan vaikka kuinka paljon, mutta niiden jälkeen levyt on menny aika ohi niitä radiohittejä lukuunottamatta. toisaalta tykkään paulasta ja mirasta persoonina (siis lehtijuttujen perusteella, en tunne henk. koht. hahhahah) ja tyylillisesti tosi paljon, mutta en tiiä miks en vaan innostu musiikista.. livenähän ne nyt on mahtavia tietty. ja ton uuden levyn sanoitukset on kyllä hyviä, sen huomasin jo ensikuulemalta. ehkä mun pitää vaan pakottaa itteni kuuntelemaan se levy uudestaan ja uudestaan! :DDD (kuulostaa ihan ku se ois jotain kidutusta ahhah :::–D) HUH oli jotenkin pakottava tarve avautua tästä!! :—-D

  1. Hahaa, mä taas en hirveästi tykkää siitä:-D hahahaha! mutta joo, NIIN pitää, suosittelen yhä!

   Hitsin vitsit, minunkin on sitten vain kuunneltava lisää. Mustakin Mira ja Paula on mahtavia persoonia sen perusteella millaisen kuvan heistä on mediassa saanut! Ja siis mä olen kyllä aina ollut melkoinen pmmp-fani, osaan kaikki levyt ulkoa, ha!:D nyt vaan oli niin erilaista että tässä on taasen totuttelua. Kyllä tämä tästä! JA IHANA avautuminen, arvostan!!!

 4. Mitä toi poskipuna/aurinkopuuteri on sulla? Jotenki hirmu ihanan sävyne : )

  1. Oi ihanasti huomattu:D en olisi varmaan edes itse osannut miettiä moista näistä kuvista! mutta siis mulla on h&m:n aurinkopuuteria (se on ainoa joka on oikeasti sopivan vaalea mun iholle) ja mschic:n poskipunaa:–)

 5. Ihana asu, ah toi maksi! Mulla on muuten ihan sama juttu kaulahuivien kanssa, tuntuu että jäädyn jos ei oo jotain kaulan ympärillä :D

 6. Voi vitsi, hauskaa et kirjotit tosta levystä koska mä aion just mennä ostaa sen heti ku palkkapäivä koittaa! Tai sit aiemmin, kunhan jaksan vaan käpötellä Anttilaan :D En halua kuunnella Youtubesta tai Spotifystä kun mun PMMP-perinne on mennä ostamaan se levy ihan kaupasta asti, iskee soittimeen ja kuunnella ainakin seittemän kertaa putkeen! Oon tehny tällein ekasta levystä saakka, hihi. Vitsit, tänään varmaan pakko käydä töiden jälkeen se hakees :D

  1. OI, IHANA perinne! Mulla ei oo enää mitään millä kuunnella levyjä, paitsi no tietty tietokone mutta se tuntuu hassulta:D siks oon onnellinen että toi on spotifyssä nyt, premiumia kun kummiskin makselen. :-) JEE, tota tarvii kyllä kuunnella lisää!!

 7. Mä rrakastan sitä levyä! Ekan kerran jälkee kurtistin kulmia ja aattelin että ’ei luoja’… mut sitku sitä vaan kuunteli ja kuunteli (sain kaiffareilta synttärilahjaks!) niin nyt osaan jo melkee sanat ulkoo. Mahtava pyöräillä ja huutolaulaa ’sua ei ole tehty, kenenkään kylkiluusta’ :D

  1. UU, tuo on kyllä niin totta tuo vika kohta, hahaa!:-D se on sitä paitsi hyvin sanottu. Minäpä kuuntelen lissäää!

 8. Ihana asu! Jotkut ne vaan onnistuu aina näyttämään niin hyvältä…
  Mäkään en oo ihan varma siitä PMMPn uudesta levystä. Onhan siinä hyviä kappaleita, mutta ei tosiaan oo sellanen rallatettava. Nyt sen tajusin kun sanoit. Vaikka kyllähän sitä kuuntelee. PMMP on ihana<3

   1. Hihi, itse asiassa näin Stokkalla samat ja voi että oli hienot, mutta eipä enää omaa kokoa. Koko Suomessa. Korvaavat French Connectionin yksilöt on the way! :)

 9. PMMP:tä mäkin oon nyt kuunnellu, onhan toi levy ihan kiva. Kuunnteltava mut ei kuitenkaan yllä ygöseks! Jatkan kuuntelua, nyt menossa kolmas kuuntelukierros, vielä ei oo tullu semmosta ylitsekaiken lempparia. Rakkaallni on ihan kiva, toisaalta ehkä siks kun siitä tulee nyt vaan mieleen ruissi ja miten huippuja Mira ja Paula siellä oli! Kyl mää tykkään :):):)

  Ja ihana maxi, maxit rulez kezällä!

  1. Jep,vähä samat fiilikset! En kyl oo kuunnellu tota ku kolme – neljä kertaa vasta mut kummiski! ja joooo, uskon että ruissi oli!!!!!

 10. oijoi melkoisen toimiva asu, tykkäilen kovin :-) pmmp ei oo uponnu mitenkään älyttömän kovasti ikinä ja näin viime vkl ilosaarirockissa ekaa kertaa livenä ja tykkäsin jopa !! :-D jonka innoittamana kuuntelin ton uusimman levyn, tosiaan ei ehkä niin tarttuvaa kun vanhemmat mut hyviä ajatuksia teksteissä :-) mut oon huomannu et fiilistelet aikalailla samanlaista musaa mitä itekki tykkään kuunnella nii ajattelin kysyy et ootko kuunnellu sitä aussien kovinta naisräppärii iggy azaleaa ? ;-)

  1. Oi kiitos!:-)

   Ja joo, ei niin tarttuvia sanoituksia tosiaan ehkä, mutta fiilistelen silti! Ja hei joo, oon kuunnellu pari biisii mutten oo syttyny tolle mitenkää megana (ainakaan näillä kuunteluilla!). Kurkkaan ton heti, biisivinkit on aina ERITTÄIN jees! Musta azealia banks ja kreyshawn on melkosii koviksii! ha enpä tienny et iggy on aussi!

 11. aivan ihana asu jokaista vaatekappaletta myöten ! näytät jälleen ihan hirmu nätiltä ja oon uperkatkera kun sun päässäs tollainen ”sotkunutturakin” näyttää niin tyylikkäältä ja huolitellulta :D IHANA SINÄ.

  1. oi kiitos kaunis!! höhöö, just mietin että näyttääpä se sottaselta, mut miten vaan ku olin muuten niin bizzzznezzz !! :D kiitos ihana!

 12. Ihana hame ja siis musta toi uud PMMP:n levy on kokonaisuutena heidän paras levynsä. Se on musta nimenomaan hyvä kokonaisuus ja biisit aukee ja paranee koko ajan enemmän. Vaikka kyllähän esim. Kesäkaverit on sellanen biisi, ettei sitä mikään voita, mutta kokonaisuutena.. todella hyvä.

  1. Kiitos!

   ja hei, totta, tuo on kyllä toimiva kokonaisus. tarttee vaan vielä kuunnella jotta se aukeis kunnolla:-)

 13. Hei moi! oon tulossa tampereelle pariks yöks sokos hotel Ilvekseen, ja mietin että osaisitko neuvoo jotain hyviä ravintoloita/kahviloita siinä lähellä? :—)

  1. Hm! Ilves on ihan Koskarin kohdalla, siinä lähellä on Aleksanterin kadulla Cafe Europa – baari & kahvila, sekä Kehräsaaresssa siinä ihan Ilveksen takana sillalla päin sisäpihalla Niagaran kahvila 931, Tampereen parhaat salaatit! muita ihan lähellä olevia ei tule mieleen, mutta jos jaksaa käppäillä vähän, niin ojakadulla on runo ja vohvelikahvila (ja super mukava & vintage garden !!!)

 14. Onks tää nyt niinkus sellanen business casual -look?? :D Hyvältä kyllä näyttää, toi laukku on aika namskis! Hmm mä oon pari kertaa nyt kuunnellu tuota uutta levyy ja ei oo kyllä vielä oikeen auennut.. Toisaalta kuunteluärtymystä on aiheuttanut katkeileva nettiyhteys, kamalan kivaa kun biisit katkeilee kesken kaiken miten sattuu.. Mut muistelen kyllä et oon aijemmilleki levyille tarvinnu vähän sulatteluaikaa, joten jatketaan kuuntelua!

  1. Taitaapi olla:-D hahaa!

   No höhhh, tyhmä netti, sen vika ainaski osittain niin!! Ja lisää sulattelua!!

 15. Muistelisin et joku muukin sano ettei uus PMMP ollu alkuun niin jees, mut useemman kerran kun kuunteli niin sit alko kuulostaa paremmalta. Mä olin kyllä ihan myyty heti kun kuuntelin ton, pari biisiä ehkä oli sellasia mistä en ihan heti osannu päättää tykkäänkö vai en. Sen jälkeen kun olin kattomassa PMMP:n Ruissin ja Stockan keikat ne biisit kuulosti entistäkin paremmilta!

  1. Höh mua niin harmittaa se stocka-keikan missaaminen, oltiin tyytyväisenä o’connelssissa sillo HÖ!! mutta joo, mä kuuntelen lisää, varmaan tää tästä alkaa aukee >:-)

 16. Ihana maksi! PMMP:n uuteen oli vähän totuttelemista, kun se ei ollut niin rokkia ja rosoista kuin yleensä, vaan rauhallista. Mutta sitten aloin tykätä, monta suosikkia on: Korkeasaari, Jeesus ei tule oletko valmis, Rakkaalleni ja Kevään valo. Ei ehkä ykköslemppari PMMP-levyistä, muttei lainkaan huono.

  1. Kiitos ihana!:-) ja joo, totta, totuttelua totuttelua! mun suosikit on kevään valo, pahvinaamari ja tytöt, hahaa:D tarvii kuunnella lisää kyllä!

 17. Ooohh ootpas ihan supersuloinen ilmestys! ja tykkään hirmuisesti tosta sun hameesta, vaikken yleensä makseille oikein syty. toi on ihan wau :——)

  Ja pmmpstä pakko päästä vähän avautumaan! oon ollu pienen ikuisuuden hullu_hc_fanityttö ja uuteen levyyn oon ihan head over heels hullaantunutrakastunut – tosin vasta parin päivän totuttelun jälkeen. ensin monet biisit kuulosti jotenkin niiiiiin erilaisilta kun mihin on tottunut, mutta mutta nyt varsinki kun oon ehtiny jo kaikki kuulla myös livenä, en vois olla tyytyväisempi tähän levyyn! Niin ku täällä kommenteissa on jo mainittu monta kertaa, niin hetken totuttelun jälkeen siihen jää ihan koukkuun, ainakin meikä :——–) hihi ei mulla muuta, sikajeezzii kun oot postaillu kesälläkin semipaljon!

  1. Voi kauhistus sentään, kiitos kiltti!!! :’-)

   VOi hitsi, minä uskon teitä kyllä ja jatkan kuuntelua!:-D JEEE, hyvä homma, uskon että innostun tosta lisää kanssa!!! JA hei kiitos, ihanaa! Ihanaa että te jaksatte kommentoida kanssa!

 18. iiihana, näytät hyvältä maksissa! mäkin niin haluaisin american apparellilta kaikkee :( oikeestaan kaiken..

 19. Sama juttu täällä! Eli en siis tiedä, mitä ajatella pmmp:n uudesta :) Mutta taidan kääntyä tykkäämisen puolelle.. ainakin heliumpalloa, rakkaalleni-biisiä ja tyttöjä tulee rallateltua kuuntelujenkin jälkeen. Ja vaihtelevuus eri levyjen välillä on toki vain plussaa! Ja asusta: kaunis, kuten sinäkin :)

 20. Onko sulla tampereella jotain suosikki kauppoja? Jos ei lasketa ketjukauppoja.

 21. no sää oot kyllä ihan maksi koko typy! :-D mutta ei se mitään, toimii! mää sain kans nyt kuunneltua ton pmmp:n levyn ja tykkään kyllä! suurimmaksi osaksi.. on siellä osa vähän hörhöjäkin biisejä ja yks oli ihan matkittua magenta skycodeee..

  1. hahaa, enkös:-D olen näemmä pikkuisen villiintynyt, oops!

   ja hei kerro mikä!!!! miten en tajunnu tota magenta skycodee:D eiks se ois ihan luonnollista, eikös jori sjööroos teekin pmmp:lle biisejä? :-D siis magenta skycoden päähemmo!

   1. hahaha no en minä tiiä, kai se sitten on luonnollista jos noin on! :-D mut siis kipling tuli mulle heti siitä mieleen..

 22. heii oletko sinä ikeassa töissä, kun luulin nähneeni sinut siellä yhtenä päivänä? :’o en kehdannut kailottaa koko väelle ”onko tuo se ida365!”

   1. huitelit monen monta kertaakin :D täytyy sanoa, että blogiasi on ihana lukea :)

    1. ai niinkö, hahaa:-D siellähän minä, ei vaan tuu yhtään nyt mieleen että missä työpisteessä oon silloin ollut :-) kassalla / salissa tai sitten alakerrassa vissiin?:-)