Kuuluu kuuluu

lifestyle, muoti, ruoka
27 kommenttia

Suloinen @bisousroosa Ojakadun Vohvelikahvilassa!!

Tässä me Roosan kanssa juonittiin Puistokirppistä Hämeenpuistoon Ojakadun Vohvelikahvilassa. Ojakadun Vohvelikahvila on semmoinen paikka, jossa suosittelen käymään, jos tekee mieli nauttia suloisen pienen kahvilan intiimistä tunnelmasta ja herkullisista vohveleista. Samalta kadulta löytyy myös kahvila Runo, josta saa superhyvää kaakaoo ja korvapuusteja! Täytyy muuten kertoa, että on ihan mielettömän kivaa tutustua uusiin ihmisiin, just niinkus Roosaan esimerkiksi! Käytiin viime talvena jostain syystä (paras musiikkimaku, hehe????) samoilla keikoilla ja samoina iltoina baareissa ja höpistiin aina jotain ja lueskeltiin toistemme blogeja myös. Kesän alussa käytiin yhdessä lounaalla ja nyt juonitaan tätä kirppistä yhdessä. Superia sanon minä!!!

#niceone #cool #posters #suosikki #demi no ei ny #vogue #elle #me #mirror #ei_kaljal #kaljaonpahaa #beersucks #ranutmaistuu

Hehee, O’Connellsin tyttöjen vessa hymyilytti – se on tapetoitu lattiasta kattoon lehtien mainoksilla :- D

#flowers #hemuli #pink #palepink #garden #hortonomi #sexytoes part II #fromwhereimstanding

Kotikotona on kiva käydä muistakin syistä kuin ruuan perheen takia – meillä on ihanan iso piha, jota osaa arvostaa vasta kun on asunut pari vuotta kerrostalossa. Äiti on tehnyt nättejä istutuksia ympäri pihaa, tässä yksi niistä.

Aloitin jo @bisousroosa !!! ;----) #kehräsaari #931 #puistokirppis

JEEEEE! Julisteet jaossa!!!

#superart #art #streetart #cutegraffiti #graffiti #liituilua #yötaide #nightynight #me #bunhead #pastels

Kaivettiin yks ilta mun liidut esille ja rullailtiin ja pyöräiltiin radan varteen piirrustelemaan. Oltiin ihan varmoja että joku mummo tulis huuteleen meille töhertelijöille, mutta saatiin tehdä tätä vesipestävää taidetta ihan rauhassa! Oi vitsit, suosittelen tätä rebelin oloista aktiviteettiä muillekin, piirrustelu on terapeuttista ja liiduilla saa kivaa jälkeä! Nämä liidut on Ikeasta lastenosastolta, ei maksaneet paljoa.

Pari kuulumis-kyssäriä teillekin tähän loppuun: onko joku teistä tulossa kirppistelemään meidän kanssa? Mikä on vohvelikahvilan paras annos, onko ne suolaiset hyviä ja kantsiiko Tampereen toista vohvelikahvilaa edes testata? Ja mitäs rebeliä te olette tehneet viime aikoina? Antaa kuulua!!

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. minä tuun kirppistelemään ! ainakin ostelemaan jos en muuta. vohvelikahvilassa tykkään eniten jäätelövohvelista, mutta savukalavohveli oli myös hyvää ! se tosin kaipasi ehkä vähän jotain, että siitä tulisi vielä ruokaisempi, hmm…

  uudet ihmiset on aina kivoja, mutta vähän hurjaa jos on tämmöinen ujopiimä. tai vaikka mikä tahansa maitotuote, kjehkjeh……apua.

  1. JEe, ihan mahetsuu!!! Tuu tuu tuu, toivotaan että sade siirtyy pois tuolta päivältä, yhyy:-(

   AA, totta, en tullutkaan ajatelleeksi että ne on muutes varmaan aika pieniä suolaisina versioina… Mutta joo, jädevohvelia ja mokkavohvelia minäkin oon maistanu!

   HÖH, tiedän että ujona on vaikeampi mennä jutteleen randomeille taikka silleen, mutta uusissa kouluissa ja tuommoisissa on onneksi helppo tutustua muihin:-)

  2. minä vastaan tähän kun juuri Eerikan vieraana olin Tampereella, ja Vohvelikahvilassa nautittiin elämästä! ja menee vielä samaan teemaankin kun Eerika on juurikin blogitutusta tullut superystäväksi, niin kuin niin moni muukin, hihi ihana maailma.

   ja muuten, minä ja supersuperystäväni Maija alettiin tutustua sun kautta joskus pari kesää sitten! kun pyysit niitä oman blogin esittelyjä ja sitten meillä kolahti kun sinun kautta löysimme toisemme. kiitos siitä hihi, nykyään olemme erottamattomat

   1. Ooolalaa, näinkin kahvittelukuvia Eerikan blogissa jo!:—) Ja ei vitsit, vähänkö ihanaa!!! <3 apua:D liikutuin, kuinka siistiä!!

 2. Ojakadun Vohvelikahvila on ihana! Kuparitalossa en oo käyny. Jotenkin on söpömpi tuo alkuperäinen Ojakadun kahvila :–) Mokkavohveli on mun lemppari! Niitä suolaisia en oo maistanut, mutta pitäisi varmaan testata niitäkin :)

 3. tulossa olen puistokirppikselle! vohvelikahvilassa olen syönyt epäonnekseni vain yhden suolaisen enkä enää edes muista mitä siinä oli muttei ollut kovin kummoinen. edelleen haaveilen niistä lakujäätelösuklaakastikenamnam-vohveleista. täytyy vielä semmoinen ehtiä napata suuhunsa ennen kuin turkuun ensi kuussa muutan :)

  ja mitäs rebeliä! kannoin eilen pesukonetta ja se oli ainakin aika vaarallista ja ennenkuulumatonta raukka-selälle. ehkä se vielä toipuu.

  1. Jee, loistavaa! Näinköhän sut muuten jokin aika sitten Ikeassa vai oliko se joku muu soma tyttö jolla oli otsis?:–) Ja joo, kipin kapin vohvelille ennen muuttoa!

   HUI, melkoisen rebel, mutta ei niin hyvällä tapaa nyt ! D: HÖ

   1. hmm hmm! en tiedä, olin kyllä ihan vähän aikaa sitten kiertelemässä ikeassa! harmillisesti en kuitenkaan ole sinua nähnyt siellä, tosin metsästin varmaan niin ajatuksissani vessanpyttyjä ettei näkökenttään mahtuneet muut :D höh.

 4. Se oli ihanaa joskus tajuta, että on baareja joissa soi hyvä musiikki!! Ja typerä Helsinki, tulisin niin kirppistelee jos vaan pääsis sinne Tampereelle….!!!11!!1!

  Ja omg voiko olla, ettei tuu mieleen mitä rebellii oisin duunaillu? Käkääääk oon aina nii rebel et luulis tulevan mieleen hmmm viikonloppunaki vaan mökkeilin ni ei sielläkään… Ehkä ens viikonloppuna sit kekkaan jotai huisii!

  1. HÖH, mut onhan Helsingissä vaikka mitä Kallion puistokirppiksii ja Hietsuu ja Valtterii? Täältä puuttuu ne ihan kokonaan!!

   JUST kerroppa sitte ku teet jotai rebelii!! oisin kyl olettanu saavani sulta vastauksen tähä JUST!!!

 5. Ollaan kaverin kanssa tulossa viltin ja kamojen kanssa kirppistelemään :) Täytyy vaan toivoa että sade pysyis loitolla!

 6. Ei taida olla kovin rebeliä, mutta yhdentoista päivän työputki on tässä päällä. :D voi kuinka suloisia liitupiirusteluja!

  1. YHDENTOISTA, sick!!!!!!!!!!!! ja mä ku oon kuollu jos on esim kuus tai seittemän, hahahah yök voi sinua parkaa, rispektii!!!!!! kun selviät tosta, niin selviät ihan mistä vaan, eiks?

 7. Hahaa minä yritän kovastii teleportata itteni Hämeenpuistoon, mutta vielä on nuo taidot vähän hakusessa…
  Ja jätskivoffeli on minu lemppari, suolasia ei oo kyllä tullut edes maistettua. Hahhaa meillä oli joskus kotona noita liituja (hmm kaipa ne jostai leikkimökin perukoilta saattais vielä löytyä), mut iskä ei yhtään tykänny kun piirreltiin pihakivetyksiin ja tietty meijän kotikatu on keskimäärin ainoa hiekkatie helsingissä… Kamalan rankkaa kun piti lähtee kauemmas piirtelemään :D

  Oon tainnu olla tosi kilttis kun mitään rebelii ei tuu mieleen :o Hahah tai no vähä aikaa sitte lähettiin yhest baarist veks maksamatta drinksui, mut se oli kyllä vähän sellane puolvahinko.. Palvelu oli superhidasta eikä laskuu vaan kuulunu ja sitte jossai vaiheessa katottii että ei hittolainen, nyt pitää mennä että ehitään bussiin ja siinä matkalla sitten tajuttiin, että niin, se laskuhan ei koskaan tullu…

 8. Harmi etten oo tamperelainen, muuten tulisin kirppistelemään, mutta mainostin tuota kirppistä parille tamperelaiselle tutulleni. Vohvelikahvilassa en oo käynyt, oulussa on pannukakkutalo! Tosi omnom, mutta ne pannukakut on aivan liian isoja..

 9. sääli, että tampereelle on matkaa, enkä tuolloin sinne ennätä, muuten olisin heti ehdottomasti kirppistelemässä !

  ja jihii, sisäinen lapseni heräsi ja haluan lähteä piirtämään asfalttiin, onkohan mun liidut vielä tallella…. :)

 10. ihania kuvia ida ! wouuu ja hei me koko mustissa ! meillä oli kaikki mustaa päästä varpaisiin …cool hieno kuva :) hei koska kahvilleee?? tai drinkille :—-)

  ?? :-) hih

 11. Hassua! Oon muutaman viikon sisällä käyny Vohvelikahvilassa (se toinenkin on ihan hyvä), Yo-talolla ja tuossa O’Connell’sin vessassa. :D Pieni ja kiva Tampere! Ootan puistokirppistä innolla. :)

 12. Jahasjahas pitäsköhän munkin tulla poikkeen paikan päälle kun kerta on sama kylä kyseessä :P Miten mä en oo muka kuullu/nähny mitään tästä aiemmin, mitähän mä oon sekoillu :S

 13. Kuinka rakastankaan vohvelikahvilaa. En ole itse käynyt siinä toisessa, vaikka ehkä pitäisi. Tykkään myös runosta, olen viettänyt siellä treffejä silloin kun oli vielä ujoa ja söpöä. Ja myös siellä hmmm jossain mitä ei enää ole: Vanha vanilja? Muistankohan väärin? Siinä keskustassa.

  Oi kunpa olisin kirppispöydälläsi sunnuntaina, mutta duuni mikä duuni.