Mad Lady, todellakin

muoti
10 kommenttia

Iiks että minua jänskättää sunnuntain sää meidän Puistokirppiksen takia – nyt näyttää vähän tylsältä, mutta luotan siihen että sadepilvet väistyy eikä ukkostaiskaan! Pieni sade tuskin haittaa ketään, mutta ukkosmyrskyllä ei varmaankaan ole mielekästä roudata kirppiskamoja ympäriinsä…. Pidetään kaikki peukkuja, jookos???? 

Tänään oli aivan ihana sää, niin lämmin, että pärjäsi pitkästä aikaa ilman sukkiksia! Niinpä vaihdoinkin vaalean maksin lyhyempään hameeseen. Tuo hamonen on saatu lahjaksi Mad Lady -nettivaatekaupasta. Sain valkata heidän valikoimastaan yhden vaatekappaleen ja yhden korun – molemmat näette alla. Ruotsalaisen Mad Ladyn takana on pari tyyppiä, joiden intohimona on uusimmat trendit ja nettikaupan valikoima onkin sellainen tumblr-inspiroitunut :- D Koruvalikoima on melkoisen laaja ja vaatevalikoima on one size-kokoisista vaatteista huolimatta oikein toimiva. Esimerkiksi tuo minun hamonen menee kevyesti XS-M -kokoisille, vaikka aluksi epäilinkin toimisiko moinen systeemi. 

mad ladyy

 top – H&M 
 skirt – Mad Lady 
 bead necklace – Mad Lady 
 leather loafers – Stockmann 

mad lady skirt, leather loafers

MAD LADY INDEEDDDD

(tässä kuvassa minä oon ihan _mad lady_ hehehehe)

En juurikaan käytä muita koruja kuin korviksia ja joskus ohutta rannekorua. En käytä rihkamaa, sillä ihoni on herkkä ja pelkään allergisoituvani ja lisäksi kultasepän tyttärenä minulle tulisi huono omatunto, jos tuhlaisin rahani halpiskoruihin. Olen haaveillut isohkosta kaulakorusta, mutta tällaisella opiskelijabudjetilla ei ole varaa kultaan ja timantteihin, joten olen jatkanut haaveilua. Onneksi satuin bongaamaan Mad Ladyltä lasihelmistä tehdyn meksikolaishenkisen kaulakorun, tästä minä pidän! Tosin huomasin, etten osaa yhdistellä tätä vielä kovinkaan sujuvasti kun olen tainnut käyttää kaulakoruja viimeksi joskus vuonna 2008. Silloin kovaa huutoa olivat pitkässä ketjussa roikkuvat mansikat ja omenat – minulla tosin ei ollut kumpaakaan, mutta jotain sen kaltaista kumminkin. Hehee, muistaako kukaan muu tuota ”blogi-ilmiötä”? Noihin aikoihin myös Havaianas-sandaaleja hypettiin kovasti ja tuolloin taisin kuulla ensimmäistä kertaa Asoksesta.

Tästä pääsenkin oivasti siihen, että annoin Asokselle vielä yhden mahdollisuuden, tilasin sieltä upean nahkatakin! En tiedä olenko kertonut, mutta meillä meni välit poikki Asoksen kanssa joskus tuossa vuosi sitten. Oltiin tehty Lindan kanssa yhteistilaus minun nimissäni ja siitä syystä minäkin jouduin mukaan siihen soppaan. Lindan tilaama laukku oli viallinen ja niin oli myös vaihdokkilaukku. Kun kerran uusi laukkukaan ei ollut ehjä, ajattelimme, että on helpointa palauttaa laukku ja ottaa rahat takaisin. Siitä oli kuitenkin tehty naurettavan hankalaa – he eivät muka voineet maksaa summaa suoraan tilille ennen kuin alettiin uhkailla Euroopan kuluttaja-asiamiehen yhteydenotolla (olimme nimittäin yhteydessä heihin ja he olivat puolellamme, jee). Sitä ennen ehdimme saada postitse useita shekkejä (postimaksuista, itse laukusta ja suutarikäynnistäkin vissiin?), joiden lunastaminen on Suomessa niin kallista, että Linda olisi saanut laukun hinnasta vain murto-osan takaisin. Kaikista huvittavinta oli se, että alunperin samasta tilauksesta puuttui yksi vaate, joka oli ilmeisesti loppunut juuri tilaushetkellä – summa oli ehditty veloittaa tililtäni ja perästä tuli viestiä että sori, vaate loppu, laitoimme siitä rahat takaisin tilillesi. Jepjep juu, mutta viallisesta tuotteesta ei voida maksaa rahoja takaisin tilille, vai?!?! No, helkkari sentään, kaikki mokaa joskus. Yksi yritys vielä, ja jos tällä kertaa mokaavat, niin se on sitten peli piip!! Lupaan kertoa miten juttu etenee, takin pitäisi tulla ensi viikolla. Toivottavasti kukaan teistä ei ole joutunut  vastaaviin kamppailuihin?

inkkarikaulakoru

sparkly nails round glasses

Muikistelen näissä kuvissa varsin tyytyväisenä – meitsillä alkoi nimittäin viikonloppuvapaa ja se tarkoittaa lakattuja kynsiä, hah! Olen etsinyt tätä lakkaa jo pariin otteeseen, näin siitä nimittäin kuvan jonkun ruotsalaisen instagrammissa ja ihastuin. Poistelin sitä kyllä juuri parhaani mukaan, sillä ajattelin lakata kynnet tummiksi ja laittaa tuota päälle, mutta nuo hileet eivät meinanneet irrota kynnestä millään! Hyvä tietää, etten jätä kynsilakkojen poistamista seuraavan työpäivän aamulle, heh.

Nyt hyvää yötä muille yökukkujille, lopuille kaunista huomenta! PUSS

Ainiin yksi kyssäri vielä! Tietääkö kukaan mitään hyvää edullista/ilmaista videonmuokkausohjelmaa jolla saisi mm. poistettua ääniraidan, säädettyä nopeutta ja värejä, tuommoisia ihan perusjuttuja siis? Ja sellainen, joka toimisi Macillä? Edellisellä koneella ollut Windowsin oma elokuva-työkalu toimi loistavasti, mutta nyt mulla ei oo tässä koneella mitään.  iMovie löytyi googlaamalla, mutta sitä varten mun tarvis vissiin päivittää ohjelmisto uudempaan……??

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Joo itselläni on ollut vähän samantyyppistä ongelmaa Nelly.comin kanssa kuin sulla ton Asoksen. Palautin siis mekon ja tilinumeron pistin palautuskuoreen ohjeiden mukaan. Meni yli puolitoista kuukautta ja rupesin kyselemään, että missä rahat viipyy. Siellä sitten vastattiin, että pistävät tällä viikolla ne rahat tilille. Kävin sitten vähän tarkemmin lueskelemassa tuota sivustoa ja huomasin, että Nelly.com takaa rahojen palautuksen kuukauden sisällä palautuspäivästä. Laitoin sitten viestiä, että koska sivuillanne lukee näin niin haluaisin jonkinlaisen korvauksen tästä myöhästymisestä, kun olisin sitä mekkorahaa tarvinnut. Ja sitten tulikin äkkiä vastaus ettei heillä olevinaan ollut mun tilinumeroa! :-D Jouduin sitten lähettämään tilinumeroni sinne uudelleen, koska en voinut todistaa lähettäneeni sitä alunperin. Onneksi kuitenkin sain loppujen lopuksi edes sen mekkorahan takaisin…

    1. No höh, juupa juu! Toki kaikille sattuu erehdyksiä, mutta hohhhoijaa… :-( Onneksi sait, onneksi mekin!

  2. Ihana asu ja tuo kynsilakka! Tykkään! Toivottavasti asos parantaa maineensa ja saat takin ongelmitta itsellesi :)