skinny love

lifestyle, muoti
29 kommenttia

syksy tulee, tuliaisia helsingistä

kivoja juttuja

Heippa hei babyt! Täällä kirjoittelee yks melkoisen iloinen muidu, mulla on nimittäin miniloma meneillään! Työt loppuivat viime viikolla ennen Helsinki-rientoja ja koulu alkaakin sopivasti vasta ensi maanantaina. Hitto vie olen onnellinen, vaikka yskittää ja on vähän flunssainen olo. Kylmän viikonlopun jälkeen oli ihanaa huomata, että Tampereella pärjää ilman sukkia ja pitkähihaista. Ehkä ne kesäiset säät tulikin vasta nyt?

Ylemmissä kuvissa näkyy uusi harmaa t-paita, back to basics. Tuo on juuri sopivan tumma mun vaalealle iholle, jolla vaaleampi harmaa näyttää toisinaan tylsältä. Lisäksi se on 100% pellavaa ja ah-niin-ihana päällä. Alemmassa kuvassa on uusi tuoksu ja uudet aurinkolasit, ensimmäinen saatu lahjaksi (<3) ja tokat ostettu Puistokirppikseltä. Fisulinssillä varustettu filmikamera on oivin kesäkamera, eikä filmien kehittäminenkään loppujen lopuksi niin kovin kallista ole. HUH, mulla olis niin paljon kirjoiteltavaa ja jaettavaa kanssanne ettei tosikaan! Mun järjestelmäkamera on niin kökkö että itkettää, mutta jospa pärjäisin sen kanssa vielä hetken. Toisaalta tämä mun yksiönikin on sellainen sekamelska ettei tosikaan – 22 neliömetriä ei todellakaan riitä kahdelle ihmiselle, hah. Sekamelska ei ole kovin kuvauksellinen, mutta ei saa ymmärtää väärin, en todellakaan valita.

Nyt vähän jännittää, varatako kampaamoaika huomisaamulle vaiko ei?! Minä en taida olla enää kovin kauaa pitkähiuksinen! Sen verran jännittää ajatus lyhyemmistä hiuksista, että taidan vielä miettiä pari yötä tätä jännittävää suunnitelmaa ja hiplailla noita megakuivia napaan asti yltäviä latvoja jotka eivät ole nähneet saksia luvattoman pitkään aikaan.

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Voi että tulin iloiseksi, kun sulta oli tullut postaus! Ja mä juuri leikkasin itselleni syksyksi lyhyen polkan, ja kamalat vaalennuksen kärsimät latvat ovat (melkein) poissa. Joten suosittelen ainakin leikkaamaan, kyllä ne sitten taas kasvavat :–) Kaksi näinkin yksinkertaista kuvaa ovat megasöpöjä ja ihania, mahtava pikapäivitys kertakaikkiaan!

  1. Oii, ihanasti sanottu, arvaa vaan tulinko mä iloiseksi sun kommentista, kiitos!!

   Hih, mäkin ajattelin leikata semmoisen olkapäille ulottuvan, lähtis noi kaikki kuivat latvat ja sais kunnolla vaihtelua tähän pitkään tukkan!:–) JEE, kiitos kehuista ihana!!

 2. VOI EI! kaikki tässä postauksessa on aivan ihanaa. Toi t-paita on just kiva vaikka onkin basic, ja noi aurinkolasit ja lomo…. epistä… hehehhhehe, näin muutes sut floun perjantaina, mut en tiiä muistatko :–D

  1. Voi ihana sinä!! :-D hahaa, kiitos! Ja kuule, mulla on hyvin hatara muistikuva siitä että oon nähnyt sut, mutta voi kauhee, just perjantaina tietty hahahahaha apuaa, viini tyhjään masuun ei ainakaan auta muistamaan mittää, uups:D

   1. hahhhah, no se olikin vaan sellainen ohikiitävä hetki kun käveltiin ristiin :—D ja vitsi, noista hiuksista vielä että kääks mullakin on yks mielikuva aika radikaalista muodonmuutoksesta johon liittyy tukan pätkäsemistä ja värjäämistä mutta ää kun ei meinaa uskaltaa. USKALLA SÄ!

 3. huhhu 22 neliötä on tällaselle yksinasujalle ihan suhtkiva kämppä mut voin vaan kuvitella millasta olis tunkea tänne vielä joku toinenki :D

  1. Jep:—-D niin minäkin aattelin, mutta aikas näpsäkästi se hoituu, tosin sekamelska on jatkuva ja taattu!!

   1. Meidän edellinen pikkuyksiö oli 37m2 ja mä luulin että se on pienin mahdollinen kolo missä 2 ihmistä voi asua :D Ei sinne muka mahtunut mitenkään, mutta että 22! Hui! :D Tosin meillä oli kyllä valtava sauna ja kylppäri…. Sinnehän ne neliöt kannattaa käyttää ja jättää säilytystilaa peräti kahden kaapin verran.

 4. Hmm näinköhän mie mahdollisesti siut Bon Iverin keikalla viikko sitten, ihan kuin oisit vastaan viipottanut yhdessä vaiheessa :-) Ja ää miekin haluun filmikuvaamaan! Se on kivaa, parasta ootella jännityksessä että millasia kuvia tällä kertaa tulee. Digikameroissa on niin tylsää kun ne näkee samantien ja epäonnistuneet poistaa sitten heti.

  1. Näit! koska mäkin näin sut mutta kun tajusin miksi olit niin tuttu, olit jo ehtinyt kadota ihmismassaan:-D Vitsit, Bon Iver oli ihan mieletön, huh hhu! Kohokohta koko Helsinki-reissulla :-)

   Ja joo, kantsii!! Tällä lomohurukameralla saa vain hassuja otoksia kun linssi vääristää, eli ne epäonnistuneet ei haittaa, ha!

 5. rohkeasti vaan kampaamoaikaa varailemaan! mulla on perjantaina kampaamoaika ja meinaan napsaista itselleni polkkahiukset, tosin sulla on enemmän pituutta hiuksissa tällä hetkellä kun mulla, mutta silti on iso askel leikata hiuksia 10-15 senttii lyhkäsemmäks (:

  1. Tänään olis klo 17, ihan kohta, IIKS!!!hui kauhee, multa lähtee n. 30cm jos pysyn nykyisissä suunnitelmissani, iiks, jännittää!!mutta joo, aina kun leikkaa enemmän kuin tasoittaa (tai jos vain tasoittaa reilusti) niin tuntuu vähän pahalta ja isolta:D

 6. sulle sopii varmasti loistavasti myös lyhyet hiukset, itse asiassa sulle sopis varmaan ihan mikä tahansa tukkatyyli :D odotan jo innolla tukkainspiraatiota sun kuvistas, sulla on aina hiukset niin nätisti ja kivoja kampauksia :)

  1. Hihii, voi että, kiitos kiltti!:-D Pian näät, kävin tänään leikkauttamassa ja tykkään paljon!!

 7. Noi kakkulat on ehkä siistein kirppislöytö ikinä! Tollaset päässsä ei voi näyttää uncoolilta!! :D

 8. Napsase latvat!! Tein saman vuosi sitten syksyksi ja täsää sitä yhä ollaan! Kohta taas lyhentämään latvoja, jotta tää olkapääpituus pysyy! Oce you go short, you ain’t going back (aineskaa heti..)!!!!! Ok välillä kaipaan pitkää mut tää muutos on helpottava, pitkä tukka oli niin raskas >:(

  1. NAPSASIN! Muistan miten sä olit ihan innoissas viime vuonna ku pätkäsit noi ja aattelin jo sillon ekan kerran että HITTO…. Nää todellakin tuntuu kevyemmiltä ja ahhh niin terveiltä!!!

 9. Mullakin on haaveissa lyhyempi tukka! Sen verran tosissani olen, että uskalsin etsiä ihania julkkishiustyylejä jo yhden postauksen verran… Seuraavaksi voisi varmaan varata kampaaja-ajan ;) Syksy on parasta aikaa pienille (ja suurille) muutoksille :)

  1. UU!;-) suosittelen, tää on IHANA:D ja niiiiin hyvinvoiva!!! Ja totta, syksy on muutoksille hyvää aikaa:-)

  1. UU, kiitti!!! :-D oooaah vielä aina säikähdän vähän kun katson peiliin, mutta on tää aikas kiva!:-D iiks!

 10. Moikka… Halusin kysyä, että mistä liikkeestä olet ostanut aurinkolasisi, koska olen ettinyt samanlaisia suomesta jo pitkään…Kiitoos=)