Ida vinkkaa!

lifestyle, muoti, musiikki, sisustus
14 kommenttia

design on tampere, vila, tiiu helinäkuvat: 1. Design On Tampere 2. Vila 3. Tiiu Helinän facebook-sivut

Huh, tuleepa syksy aina kamalan nopeesti! Ei sillä että tämä kesä olisi ollut kovin helteinen ja kuuma, eroa kesän ja syksyn välillä ei juuri huomaa säiden puolesta. Tuuli on kuitenkin selvästi viileämpi mitä hetki sitten. Ja iiks, koulukin alkoi tällä viikolla, superjänskää ja kivaa tutustua uusiin ihmisiin ja saada arkinen rytmi elämään. Mulla olis mielessä pari kivaa juttua joista on jo hetken ajan pitänyt vinkata teille, mutten muka ole ehtinyt. Tässäpä tulee:

1. Tampereen neljäs Designviikko alkaa tänään! Ohjelmassa on vaikka mitä jänskää, mutta ainakin kantsii suunnata Hämeenpuistoon tänä sunnuntaina Vaihtovaate-tapahtumaan ja  Designtorille sunnuntaina 2.9.  Koko ohjelma löytyy tuon ylemmän linkin takaa, mahtavaa että Tampereella tapahtuu! Tuo Luottovaatteen järjestämä Vaihtovaate-tapahtuma kuulostaa ihan loistavalta – paikalle voi viedä jonkin hyväkuntoisen ja puhtaan tarpeettomaksi käyneen vaatteen ja saada vastineeksi itselleen jonkun muun vanhan vaatteen. Jotta hommassa olisi jotain ideaa, kannattaa valita vain sellaisia vaatteita, jotka itsekin ottaisi mielellään vaihdossa. Designtori taasen tarjoaa upeita nuorten suomalaisten suunnittelijoiden vaatteita, asusteita, koruja ja sisustusjuttuja.

2. Iiks, minua voi tulla treffaamaan  Tampereen Vilaan Kick Off -päiville 7.9.!  Olen tuolloin paikalla tapaamassa teitä, auttamassa sopivien vaatteiden löytämisessä ja ihan vaan jutskailemassa. Olisi ihan hurjan kivaa nähdä TEITÄ sieltä ruudun toiselta puolelta, tulkaa moikkaamaan!! Myymälässä näytti jo nyt olevan vaikka mitä upeita syysjuttuja, erityisesti yksi digiprinttikukkapaita (juurikin tuo kuvassa oleva) jäi mieleeni… Lupaan kertoa teille lisäinfoa lähempänä. Hitsinvitsit, jännää!

3. Uusin musiikki-ihastukseni on suloinen  Tiiu Helinä , johon tutustuin juuri hetki ennen Flowta. Tiiu Helinää löytyy hyvin Soundcloudista, omia suosikkejani on Muuri ja Susi. Tiiu Helinää voi tulla kuuntelemaan Monsters Of Poppiin 22.9.! Onko joku muukin ihastunut?:-)

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. No totta!!! Mä en oo vielä tutustunut kovin hyvin tarjontaan, mutta odotan innolla. Lost in music vakuuttaa myös!!!

 1. Jes jes ehin Tamperelle ainaskii designtorille, hurraa. Lauantaina kun saa kamat takasin kämppään niin sunnuntaina onkin jo hyvä mennä ostelemaan kaikkea sisustustavaraa :DD Hihi nyt oon jo ihan intona tekemässä comebackia Treelle, monsterit ja lostit sun muut musameiningit jibee!!
  Huii sulla on koulu jo alkanu, mukavaa kouluilua siis!

  Hahah pakko vielä kommentoida, että toi HM-mainos näköjään lagaa hiukan tai sitte se on vaan oma näyttö, katoin eka että ohhoh, ompas halpa neule, vaan 4,95.. Mut sit huomasin että se on almikkoneule, joten logisoin, että eiköhän sieltä P:n lisäksi puutu myös joku numero edestä :DD blööh ehdin jo innostua… :D

  1. JEE, hyvä homma! Hahaha ja joo, todellakin, designtori on ihan loistava paikka tehdä löytöjä. oon ostanut sieltä mm. lampun ja keittiöpyyhkeitä ymsymss!!

   HMM se lienee selain tai kone? Mulla näkyy Chromella juurikin oikein? :-O höhööö, ei 14,95e ole paha sekään ;-)

   1. Hehe juuu olin jälkiviisas ja kokeilin vähän pienentää tätä näkymää niin johan tuli tarvittavat tiedot näkyviin :D Onneks se numero olikii vaa ykkönen :DD

 2. Hei! Tämä ei nyt liity postaukseesi mitenkään, mutta toivottavasti se ei haittaa. Olet tanssinut itse wanhat joten osaat ehkä kertoa, millainen on miehen pukeutumisen ”etiketti” tansseissa? Onko etiketin vastaista jos sekä kravaatti että taskuliina ovat tytön mekon värisiä? Toivottavasti osaat auttaa! :)

  1. Holaa! Hmmm, ei mitään muistikuvaa itseasiassa. Mun tanssiparilla oli smokki vuokrattuna, siinä tais tulla kaikki tarpeellinen mukana. Monissa kouluissa pojat tanssii ihan puku päällä – tuskin silloin on moka laittaa krakaa ja taskuliinaa sävy sävyyn. :-) kantsii kysyä koulussa opettajilta onko jotain yleisiä toiveita pukeutumisen suhteen, muuta en osaa nyt sanoa! Iih, vanhat oli ihanat :-)

  1. Mä olen paikalla 16 alkaen viimeistään ja sinne taitaa tulla kaks bloggaajaa mun lisäksi!:-) Tuu höpötteleen!!

 3. Heippa!

  Sellainen kysymys, että mitä kautta seuraat Tampereen tapahtumia? Vaikka itse asun täällä (nyt kolmatta vuotta) niin tuntuu, että monesti saan tietää monista tapahtumista jotenkin vasta jälkikäteen. Tuntuu olevan vaikea pysyä hollilla kaikista kivoista jutuista, vaikka moniin niin mielelläni osallistuisinkin.

  1. Heippa! Ihan vain tavallisia medioita seuraamalla, mutta mutta kannattaa seurata facebookissa Design On Tampere -sivustoa: https://www.facebook.com/pages/DesignOnTampere/139186259426406

   Lisäksi seurailen muita Tampereen kivoja paikkoja Facebookissa: 931, Klubi, Ruma, Super Mukava, Vintage Garden, Cafe Gopal, Nollakolme, Ravintolapäivä Tampere, Lähiruokapuoti Lempi, Carlings Tampere jne jne!:-) Koetan aina myös vinkkailla parhaista jutuista täällä blogin puolella:-)

 4. tuo tiiu helinä kuulostaa tutustumisen arvoiselta MUTTA en halua kuunnella sitä ennen MOP:ia, koska haluan, että siellä on ylläreitä :-D tai siis kun viime vuonna en tainnut tietää lähes ainuttakaan siellä esiintynyttä artistia etukäteen, niin parasta oli nähdä ja kuulla kaikki ilman ennakko-oletuksia ja oh boy, mitä löytöjä siellä olikaan! nyt tuntuu, että siellä on ihan liikaa semmosia suht tunnettuja, joten haluan ne harvat itselleni vielä tuntemattomat säilyttää sellaisina, ennen kuin nään ne sitten livenä :–DD en tiedä, oliko tässä sepustuksessa mitään järkeä, mutta siis odotan innolla MOP:ia ja ylläreitä :DDDDDDD kuten esim. tiiu helinää juurikin! :–)

  1. PS. tuosta yläpuolelta sain hyviä tykkäämisen kohteita facebookissa heh heh!! ku en oikein koskaan muista klikkailla likeä tommosten kauppojen tai ravintoloiden tms kohdalla nii nytpä tuli oikein urakalla! ehkä mäki pysyn nyt kartalla tampereen häppeningeistä! :–D