Ravintolapäivä Tampereella

lifestyle, muoti, Ravintolat Tampere, ruoka
20 kommenttia

Untitled

Untitled

Heipsun! Meitsi viettää vikaa vapaapäivää, huomenna alkaa nimittäin opinnot tälle lukukaudelle! Jännittää vähän, minua odottaa ihan uudet kuviot viime vuoteen verrattuna. Tämä päivä on kulunut asioita hoidellen, kaupassa käyden, siivoten, pyykkiä pesten, Ravintolapäivän tarjontaan tutustuen ja ihan kohta pullaa leipoen. Siitä on varmaan vuosi kun olen viimeksi leiponut korvapuusteja!!! Hahaa, käytiin myös lottoamassa, taisi olla eka tai toka kerta koko elämäni aikana. En ole aiemmin ajatellut että mulla olisi kovin montaa onnennumeroa, mutta aika nopsaa keksin seitsemän. Kohta voitte onnitella illan voittajaa juuuh xxxxd

Untitled

Untitled

Muutama paikka oli jo ehtinyt sulkea ovensa tai myydä ruokansa loppuun kun päästiin kierrokselle, mutta onneksi Katto14 tarjosi upean miljöön raakapurtavan nauttimiselle. Raw foodia myyvä pop up-ravintola oli kerännyt jonoa jo viime vuonna, eikä nytkään näyttänyt olevan pulaa asiakkaista. Me maistettiin grillivihannespiirasta biodynaamisen salaatin ja kasvispateen kera sekä kuvassa näkyvää puolukkajäätelöä ja mustikkakookoskakkua. Kaikki herkut olivat kypsentämättömiä (tai maks 42 asteeseen kypsennettyjä jotta tärkeät ravintoaineet säilyisivät) eli raakaruokaa, hu hhhu miten hyvää!

Untitled

Ja näissä minä kirmasin tämän päivän. Hame on kirppikseltä, kengät Mangosta, kassi Melodican, paita Zaran ja jakku H&M:n.

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. mulla ja siskolla oli viime r-päivällä ravintola, pikku kakkosen puiston vieres sellane muffinssikoju :-D

  1. Oi, ihanaa!:–D En oo vielä suunnitellut omaa ravintolajuttua, mutta sekin olis hurjan hauskaa!

 2. Harmittaa ku en oo vielä ikinä päässyt mukaan ravintolapäiville, pitää skarpata!! Kiva postaus Ida :)

 3. oot söpöliini!
  me aateltiin eevan kanssa et ois hauska pistää ravintolapäivänä pystyyn joku oma ruokala. en oo ikinä päässyt asiakkaaksikaan vielä:-/

  rupes tekee mieli pullaa, täytyy tehä korvapuusteja joku pvä:-)

  1. <3tuitui sinä!!!

   höh, ens kerralla? tää oli munkin eka, luulen että ravintolapäiviä tulee olemaan jatkossakin ;-)

   nams, pullista tuli hyviä!!!

 4. Samassa ravintolassa kävin! :) Mustikka-kookoskakku oli herkkua, samoin vihannespiirakka. Jätskistä en jostain syystä tykännyt ihan niin paljon, mutta mainiota silti! Ja aika super se paikka, mikä katto…

 5. hei mikä ton fontin nimi on, millä oot kirjottanu ton bannerenki :) ?