Herkullinen halloumsalaatti

lifestyle, ruoka
2 kommenttia

herkkusalaatti

helppo halloum-salaatti

Tehtiin kuluneella viikolla superherkullista halloum-salaattia, ja ajattelin jakaa helpon ohjeen kanssanne. Mulla on ainakin tapana googlailla jotain pääraaka-ainetta (kuten just vaikka halloumia) silloin kun on jokin mieliteko, muttei tiedä mitä sen ympärille lähtisi rakentamaan – ehkäpä tästä on apua jollekulle joka pohtii millaisen salaatin tekisi!

Halloumin (paistettuna) lisäksi salaattikulhoon päätyi:
– luomu salaattimix
– kolme tomaattia
– puolikas kurkku
– kaksi kevätsipulia
– pink lady -omena
– aurinkokuivattuja tomaatteja
– kvinoaa (keitetään)

En käytä valmiita salaattikastikkeita, ja koska nyt ei löytynyt kummoisempia aineksia oman salaattikastikkeen tekoon, lorautin joukkoon pikkuisen oliiviöljyä ja balsamicoa. Salaatti paranisi entisestään jos joukkoon ripottelisi erilaisia siemeniä. Tuore leipä (ja vaalea leipä ylipäätänsä) on niin harvinaista herkkua, että nyt tuntui suorastaan juhlalliselta syödä lämpöistä leipää herkkusalaatin kera. Huh, meitsi on ihan superrakastunut erilaisiin juustoihin. Onneksi en syö rasvaisia lihoja tai käytä runsaasti tuotteita, joissa on eläinperäistä rasvaa, niin voinen toisinaan herkutella juustoilla…….. Toisaalta sinihomejuusto, halloum, valkohomejuusto, feta sekä mozarella alkavat jo olla aika tuttuja. Mitäs sitten kannattais kokeilla? Stockan juustoallas ei ole kovin kaukana!!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.