Kenkähuoltoa

muoti
4 kommenttia

idkuva leather loafers

kenkien kunnostamista

Tulin eilen illalla jostain päin Ylöjärveä (tai ehkä Kurua?), oltiin siellä mökkeilemässä meidän opiskeluporukalla. Oon ihan superväsynyt vieläkin mutta myös superinnoissani meidän tiimistä! Tänään onkin ollut kiva päivä, heräsin aikaisin aamulla, kävin lounastreffeillä ja kiertelin kauppoja juhlamekon toivossa enkä tietenkään löytänyt mitään mieleistä. Superärsyttävää, kaikki juhlavimmat mekot tulee kauppoihin yleensä marraskuun alussa, eli silloin, kun kaikki mun sukujuhlat on jo juhlittu  :-D En näköjään ikinä viisastu, voisihan mekkoja etsiä nettikaupoista tai ostaa vaikka edellisenä vuonna jotain kivaa alennusmyynneistä…. Hmph. Kotiin päästyäni (just ennen kaatosadetta, JES!) aloitin operaation kenkien lankkaus, sain lankattua kolmet, nuo loaferit pääsevät nyt nukkumaan talviunta. Miten kenkien lankkaus onkin sellainen juttu, että sitä ei millään viitsisi tehdä, mutta kun saa kengät lankattua, tajuaa miten pieni homma se oli? Nyt täytyy vielä pyhittää pari tuntia koulu- ja työjutuille ja sitten kirjoittelen viime postauksen kommenteista kaikki leffasuositukset ylös! Yllättävän paljon siellä oli sellaisia jotka olen jo nähnyt, mutta sehän kertoo vain siitä, että teillä on hyvä maku ;—) Onneksi kukaan ei suositellut Tediä, en tiedä olenko nähnyt surkeampaa leffaa……………..

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. joo toi ted ei kyl nappaa yhtään.. ihan pelkän trailerin perusteella uskon, ettei mua kiinnostais kattoo 90 minuuttii ku nallekarhu kiroilee ja on ällön rivo, vaik olis viis mila kunista siinä leffassa mukana!! onneks kukaa ei pakota kattoo.. :D

  2. Ted vaikuttaa kyllä aika idiootilta ja mielestäni se on myös kopio Wilfredistä mikä on sinänsä jo sääli senkin takia, sillä Wilfred on hyvä (ainakin amerikkalainen versio kun australialaista en ole nähnyt, kerrankin tykkään Elijah Woodistakin jossain roolissa!). En kylläkään Tediä ole nähnyt, mutta trailerin perusteella vaikuttaisi olevan. :)