Moonrise Kingdom

lifestyle
56 kommenttia

kuvat: 1 2 3 4 5 6

Wes Andersonin Moonrise Kingdom oli ihan mielettömän ihana elokuva. En ole tainnut aiemmin nähdä muita Wes Andersonin elokuvia, mutta tämän jälkeen täytyy tutustua muuhunkin tuotantoon. Hitsi miten suloinen, liikuttava ja tunnelmallinen elokuva! Moonrise Kingdom oli juuri sellainen leffa, josta saa paljon inspiraatiota pukeutumiseen, valokuvaamiseen ja väriyhdistelmiin. En itse tykkää lukea juonipaljastuksia vahingossakaan etukäteen, joten jätän kaiken muun kertomatta ja suosittelen, että menette katsomaan tuon elokuvateatteriin :-) Pitkästä aikaa leffa, joka kolahti ihan kunnolla!

Pari muutakin hyvää leffaa on tullut katsottua viime aikoina, yhtenä niistä mainittakoon Mean Creek. Satuin lainaamaan sen kirjastosta kivan kannen perusteella ja osui nappiin! Koskettava ja surullinen elokuva. Olisko teillä jakaa leffavinkkejä? Mun pitää katsoo -listalta löytyy tällä hetkellä ainakin The lovely bones, Candy, Pulp fiction (JEP en oo nähny), An education, Illusionist, Midnight in Paris……

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. jeaaah, nyt on aihe mun makuun! :-D ärsytti kun eilen oli vaan yks näytös moonrise kindomia eikä päästy kattoo! jää ehkä ensi viikolle, mutta todellakin aion mennä kattomaan koska wes andersonit on ihania! Muista kattoo the royal tenenbaums, darjeeling limited ja fantastic mr. fox ainakin :)) sitten muita hyvii leffoja jotka kannattaa nähdä, where the wild things are, new york i love you, away we go (tää on suomeks kohti uutta), the imaginarium of doctor parnassus ja the breakfast club.. esimerkiks, koska näitähä riittää hahaha :-D

  1. Voi eikä, toivottavasti oot jo päässy kattoon ton, on meinaan ihastuttava pätkä!:-) Haaaa, hyvä, tuossa oli monta uutta leffaa mun listaan, KIITOS!:- D Darjeeling limited me katottiinkin viikonloppuna kun tuli tv:stä, ihanat värit!!

   1. josset muuten oo huomannu niin anderssonin leffois on AINA keltasta! kaikki vaan keltasta :D

 2. eiväthän ne tietenkään sitä rovaniemellä näyttäneet, vaikka finnkinon mukaan on ohjelmistossa >:-((( not mad

 3. Jee mikä leffa! Tai itsellä on leffaliput varattuna vasta ensi viikolle, mutta tuskin tulen pettymään. Andersonin tuotanto on uponnut tähän asti niin valtavan hyvin, että tutustu ihmeessä; Fantastic Mr. Fox & The Darjeeling Limited lukeutuu omiin lempparileffoihin :—)

  1. Uu, en usko että tulet! Tuo oli ihana :- D Ja tuo Darjeeling Limited oli superi, kiitos vain kun vinkkasit että se tuli viikonloppuna ;–) katsottiin heti!

 4. käytiin viime viikolla kattomassa to rome with love (vai mikä se woody allenin uusin on) ja se oli just hyvä :D ja tän leffan traileri tuli sitä ennen, naurettiin vähän että mikä ihmeen hipsteri-leffa tää on, mutta kai tänkin vois käydä tsekkaamassa :)

 5. joo ai vitsi oli ihana!! kävin kans ite eilen kattomassa ja ai että, en turhaan oottanut kyseistä leffaa koko vuotta :D haha. mut joo wes andesson on ykkönen ja erityisesti suosittelen rushmoren ja the royal tenenbaumsin katsastamista :—-))

 6. anderson, yhellä ässällä ja ärrän kera siis, meikkis suu vaahdossa kirjottaa ni eihä siitä mitää tule

 7. oon halunnu nähä tän siitä asti ku näin tän trailerin ekan kerran ehk joskus maaliskuussa..?? eli vähä on odotettu :D kannattaa ainaki darjeeling limited andersonilt kattoo!

  ja ihanaa kuulla etten oo ainoo ihminen maailmassa, joka ei oo viel nähny pulp fictionia :D vois olla koht korkee aika..

  1. hahaa ihana! :-D mä näin trailerin ihan vasta joku kk sitten, mutta siis ihan loisto! Ja toi katsottiinkin heti kun kerta tuli viikonloppuna tv:stä, kool!:D

   hahahah:D:D:D Ihanaa, on aina tuntunu vähän yleissivistymättömältä…..

   1. nonii täydellistä, ehit huomata et se tuli telkkarista before it was too late! (koska sitä ei olis enää nähny ikinä mistään milloinkaan. koskaan.. mut you knoow) mä muistan et ekan kerran ku katoin ton darjeelingin, nii aattelin et se oli ehk vähän liian pitkä, tai et -spoiler alert!- sitä äitikohtausta ei olis ehk tarvinnu, en tiiä, ehkä se oon vaan mä.. mut kui kivat oli ne lopputekstit, ku mentiin junan kyljessä (kai katoit ne kans!?). joo, lopetan tän fiilistelyn ku oikeesti mun pitäis olla jo nukkumassa….

 8. into the wild, fight club ja donnie darko ainaki ihan huippu leffoja, suosittelen jos et oo jo nähnyt :-)

 9. Jes, kiitos vinkistä! Luin just lehtijutun Wes Andersonin elokuvista ja mietin, että pitäiskö mennä katsomaan Moonrise Kingdom. Nyt taidan mennä. :)

  Midnight in Paris on muuten kiva, katottiin se viime viikonloppuna. Hyvä mieli jäi.

  1. Kannattaa!:-) Tykkäsin kuvakulmista, musiikista, väreistä, oioii :-) ja hei hyvä, tarvis oikeasti etsiä tuo jostain!

 10. Oi, Moonrise Kingdom on niin ihana! Vaikka kaikkia Wes Andersonin leffoja rakastankin, on Moonrise Kingdom kyllä ehdoton suosikki. Juuri tuo värimaailma, musiikki, ihanan oudot henkilöt ja koko leffa vaan on niiiin loistava.

 11. Katso ihmeessä breakfast on pluto! se on ihan mieletön leffa, ite tykästyin ihan kympillä ;-)

 12. Katsoin just eilen 50/50-leffan, joten jos Joseph Gordon-Levitt (<3), haikea ja odottava tunnelma ja kaunis kuvaus kiinnostaa, katso ihmeessä! Ite ainakin tykkäsin paljon :–)

 13. onneksi minulla on vielä käyttämättömiä leffalippuja !!
  itse tykkäsin ainakin 50/50- leffasta tosi paljon ! sitten tietysti on Piiat, Kimpassa (audrey tautou<3), Sinä päivänä…muita ei nyt juuri tule mieleen.
  minulla on leffalistalla ainakin Tehtaan tytöt, Like crazy ja Nainen nimeltä Nathalie :- )

  1. Huu, hyvä! Mä en oo nähny Piiat-leffaa enkä kai Kimpassakaan vaikka kuulostaa tutulta :- O Hyvä! Listalle! Piiat on kirjana huippu, kantsii lukea jos et oo!:-)

 14. fight club kannattaa ehdottomasti katsoa jos ei ole nähnyt! suosittelen myös trainspottingia :)

 15. Joo, kyllä kyllä! Moonrise Kingdom jee! Kiitos juonien epäpaljastamisesta, miäkin menen heti kattomaan, kunhan oon taas Helsingissä. Ja Midnight in Paris on…ööhh… ärsyttävällä tavalla kreisi leffa. Mutta se on kai pakko kattoa, jos on nähny Vicky Cristina Barcelonan ja aikoo katsoa sen Roomaleffan kans.

  1. Hahaa, hyvä! Vihaan sitä että luen juonen vahingossa jostain D: Haha, oookooo, tarvii katsoo koska oon nähnyt Vicky Cristina Barcelonan ja Rooma kiinnostaa!!!

 16. Donnie Brasco, Eastern Promises, Napoleon Dynamite :D, Gran Torino, Memento, The Machinist, Reservoir Dogs ja Jackie Brown (+ tietysti kaikki muutkin Tarantinon leffat!), Donnie Darko… Hitsi voisin jatkaa loputtomiin tuota hyvien leffojen listaamista :D

 17. joni näytti mulle kesällä tästä trailerin ja olin ihan innoissani jo sillon! haluun nähä muitakin andersonilta, fantastic mr. foxin ja darjeeling limitedin oon nähny. sen leffoissa on aina niin ihanat värit!!
  pakko päästä pian näkemään tää!
  mean creek vaikuttaa myös mielenkiintoselta. oon varmaan ennenki sanonu mut musta lovely bones ei kyl leffana ollu niin hyvä ku kirja (ylläri). tosin kirjan lukemisestaki alkaa olla jo niin kauan, että en tiiä:D:D

  1. JOoo! Mäkin haluun, Darjeeling limited oli hyvä mutta toi on paremi toi Moonrise Kingdom! ;–) kettuleffa pitänee katsoa pian! Ja joooo, mullakin on kyllä aikaa tuosta kirjan lukemisesta, en usko että leffa voi toimia niinkään hyvin mitä leffa, mutta jotenkin tekis mieli katsoo se silti!

   Mean Creek on katsomisen arvoinen ja kiva, sellainen ettei kertaakaan ajatellut että ”koska tää loppuu” vaik juoni ei oo mitenkää superyllättävä.

 18. olin kattomassa tän samaisen viime viikolla ja jäi kyl niin hyvä ja inspiroitunu fiilis! samalta ohjaajalta suosittelen ainaki fantastic mister foxia, se on huikee:-)

 19. Tää on pakko nähdä! Ja tosiaan, Midnight in Paris on niiin ihana!! Allenin uusin, To Rome with Love, oli myös hyvä, mutta Midnight in Parisin jälkeen olen tuntenut hirveää kaipuuta Pariisiin, missä en koskaan edes ole käynyt :D

 20. piti ihan tulla vaklailemaan, mitä leffoja tyypit on suositellu! :–D ite tajusin vasta vähän aikaa sitten, että tuolla kirjastossa, metsossa siis, on yllättävän hyvät leffavalikoimat ja nyt tulikin hyödynnettyä niitä ihan kunnolla (lainasin just 6 leffaa köh köh :DDD). tosin filmtown on naapurissa ja kirjasto ei, joten kipeenä ollessa valinta ei ollu vaikee… :–)

  MUTTA pointtina oli siis leffasuositukset, joten tässäpä muutama (joita siis ei ollu vielä mainittu, mementoa, gran torinoa ja midnight in parisia suosittelen minäkin): iho jossa elän, coco avant chanel, 2 päivää pariisissa, the new world, léon, this is england, revolutionary road, beginners, an education, last night, the piano, jajajajaöööö miks kaikkia hyviä ei muista ku pitäis….??? no mutta siinä oli nyt jotain kummiskin :)) itse aattelin seuraavana katsoa ainaki semmoset kuin mammutti ja elephant, ”must see”-listalla myös mm. never let me go, kovasikajuttu ja allenin uusin, se roomaleffa (plus kaikki muut allenit, mitä en oo nähny…). ja tietty tuo moonrise vaikka en tykänny darjeeling limitedista paljoakaan.

  1. oho hups, an education oliki jo sun listalla :–D tuli mieleen myös up in the air ja sitten the artist, jota en kyllä oo itekään vielä nähnyt, mutta sitä on kehuttu kovasti! mun pitäis kanssa kattoo pulp fiction ja myös kill billit……..

 21. Mun mielestä pitää olla nähnyt ihan huru Napoleon Dynamite, ihan parhaat Kill Billit sekä maailman ihanin Pan’s Labyrinth <3________<3 Ne tuli nyt ekana mieleen. Mutta ennen kaikkea MEIDÄN PITÄIS NÄHDÄ, MULLA ON IKÄVÄÄÄÄ!