Heipä hei kesä, tervetuloa kuulaat syyspäivät

lifestyle, musiikki
17 kommenttia

… ja tervetuloa syysflunssat, yäähhh. Meitsi juo teetä (mun teevalikoima on supistunut huolestuttavasti, pitää käydä täydentämässä varastoja!!) ja tekee työjuttuja Photoshopin ääressä. Keskittymiskyky ei nyt ole parhaimmillaan, siksi on pakko välillä kirjoitella tänne ja selailla tumblereita (tai sitten juuri noiden takia en jaksa keskittyä, heh). Huhhu miten inspiroivaa, tarvis varmaan väsätä joku inspiskollaasikin kaikista tän hetken lemppareista! Sitä ennen muutamat kesä- ja alkusyksykuvat, laitoin tuonne kuvien väliin tän hetken ja viime kesän lempparibiisejä fiilistelyn vuoksi. Tuo eka biisi on ihan kreisi, kiitti vaan Matias kun jaoit tuon fb:ssä!

flowers flowers flowers

fromwhereimstanding

street art, super art11!1

idkuva

minä by eeva

Miksi musta tuntuu että tänä vuonna vessat oli Flowssa hankalammissa paikoissa ja jotenkin muka kauempana kuin ennen?

aamupala

mädät omenat

Ps. Aina silloin tällöin mietin, toisiko blogin oma facebook-sivu jotain lisäarvoa teille? Musta on kiva tykkäillä omista suosikeista fb:ssä ja mietinkin, että esim. Tamere-vinkkejä olis paljon mielekkäämpää linkata sinne, koska niille ei aina halua omistaa kokonaista postausta ja postausten lomassa ne taas tuntuvat usein menevän ohi. Musta tuntuu usein myös siltä, että mun postaukset on kamalan sekavia kun tungen aina yhteen postaukseen kaikki lempparijutut ja kuulumiset musavinkeistä tuleviin tapahtumiin – olis paljon helpompi linkittää ne musiikkijutut vaikka sinne facebookiin välillä! Eeen kyllä tiiä oonko väsäämässä sivuja, mutta kertokaas mitä mieltä te noin niinkus yleisesti olette blogien facebook-sivuista?

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mun mielesta fb-sivut on ihan hyvä juttu, kun voi just noita sun mainitsemias juttuja siellä lukea:–D
  Onko sulla muuten tumblria? Olis kiva ruveta seuraamaan, koska sun blogi on ainakin kovin kiva:–)))

  1. Jee, hyvä tietää! Tollaisen muunlaisen infon jakamiseen tuo olis just loistava kanava :-) ja hahaa on, mutta se on mun ja mun kaverin yhteinen eikä olla koskaan kerrottu siitä kellekään xD vaikuttaa tooooozi salaiselta, kysyn siltä haluuks se että sitä linkitetään!

 2. Moikka! Tämä nyt ei liity postauksesi aiheeseen mitenkään, muuta meille on tulossa Saksasta muutamaksi päiväksi lukioikäinen tyttö käymään. Asun Tampereen lähellä tosi pienessä kaupungissa, ja koska täällä ei ole _mitään_ näytettävää, ajattelin rahdata tytön Tampereelle. Ihan kohtalainen Tampere-tuntemus on, mutta koska uskon tytön kiertelevän Saksassakin ihan tarpeeksi kaikkia perus H&M:iä ja Mäkkäreitä olisi kiva näyttää jotakin spesiaalimpaa.
  Tämän jäätävän johdannon aiheena on sanoa, että jos millään ehdit, olisi kiva kuulla mihin itse veisit ulkomaalaisen Tampereella! Vaikka postausehdotus vinkvink, tai muuten vain jotain kivoja paikkoja sieltä! :)

  1. Heipppaa! Tämä on ihan loistava postausvinkki, mutta myös melkoisen haastava ja isotöinen toteuttaa – minä kun tahdon kuvia postaukseeni ja mieluiten itse otettuja! ;-) mutta hmm, mistäs alottaisin……. Minä veisin varmaankin käymään pyynikin näkötornissa (munkeilla ja ihailemassa maisemia) tai illalla näsinneulassa katsomassa maisemia (ei saa olla pilvistä sitten!). Ulkomaalaisia on vissiin usein tapana viedä saunomaan, ja jos sellainen ei onnistu kotona, niin rauhaniemessä ainakin pääsee saunomaan ja pulahtamaan järveen.

   Keskustassa Laukontori on kiva paikka juoda kahvit ja lähellä on Radiokirppis jos tykkää kierrellä kirpputoreja. Jos tyyppi tykkää suomalaisesta designista tai muodista, niin suosittelen Ojakadun putiikkeja ja Hatanpään valtatien varrelta löytyvää Design Boulevardia! Kannattaa katsoa että millaisia näyttelyitä täällä on tällä hetkellä, Finlaysonin TR1 on yleensä kiva ja samaten Pyynikintorin taidemuseo. Jos veisin tyypin syömään, niin suuntaisin lounaalle 931 kehräsaareen ja illalla istumaan Cafe Europaan mikäli ikää löytyy :-) HUH toivottavasti sait näistä ees vähän vinkkiä, oon ihan jäässä:D

 3. noi sun instagram kuvat rupee vähän kyllästyttää…minne katos se entinen kuvaajaa ida?

  1. Noh, sen näet yltä. Noista kuvistahan vain kaksi on iPhone-kuvia, muut on otettu kameralla – joka on nykyisin surkea vanhus, sillä on turhauttavaa kuvata kun jälki on tuon näköistä! :–( mua harmittaa itseänikin tuo seikka kyllä, katsotaan koska on varaa laittaa uuteen kameraan rahaa, siihen menee nimittäin joku 600-800e kummiskin :-(

 4. hei kiitti ku linkkasit mun blogin :) ja toi biisi on kyl ihan mahti, ja noi muutkin biisit. TUUTKO GRIMESIN KEIKALLE? toivottavasti pääsen sinne, ku se on K18. annan parran vaan taas kasvaa

  1. jEA!!! Grimesii tarvii todellakin harkita, olin unohtanu koko jutun!! HÖHÖö kyllä sä parran kanssa pääset ellei ne oo supertarkkoja! LYCKA TILL !!

   1. HUH! Onneks tulin lukeen näitä kommentteja sillä mitä ihmettä?? En tienny et Grimes tulee Suomeen!! Mun lemppari! Nyt pitää nopeesti aivopestä joku kaveri messiin hehee :D

 5. mä en oikein tiiä, mitä ajatella blogien fb-sivuista. oon aina aatellu, että ne on tosi turhia, että siellä ilmotetaan vaan, että hei nyt on tullu uus postaus. kiitti vaan, mutta näen sen kyllä bloglovinistakin, haha :–D mut toisaalta, oon ”tykänny” vaan kahen blogin fb-sivuista, että mulla ei sinänsä oo kauheesti tietoa, mitä kaikkee siellä sitten aina jaetaan. mut onhan semmonen varmaan kätevä just tommoseen jonkun yksittäisen biisin tai tapahtuman jakamiseen. ja bloginpitäjälle varmaan kiva nähdä, millasia tyyppejä ruudun toisella puolella on :–) ja siellä ehkä saa jotenkin suoremman kontaktin tyyppeihin ja ihmisten on myös pakko kommentoida omalla naamalla ja nimellään, hmm. tulipas nyt jaariteltua aiheesta :-D ja kyllähän noita hyviä juttuja näköjään löytyy kun alkaa miettiä :)) siltikin, en oo ihan vakuuttunu että ne fb-sivut on oikeesti tarpeellisia :DD

  hyviä biisejä ja kivoja kuvia! :-)

  ps. onko sulla tumblr-blogi myös??!!

  1. Hahaa oon ollu samaa mieltä, tai en oo kokenut niitä kovinkaan tarpeellisiksi koska seuraan kans blogilistan kautta (HYI voisin opetella siitä eroon yäääk D::::) suurinta osaa. Mutta muutamaa seuraillessani fb:n kautta oon kyllä huomannut muutakin sisältöä mitä blogissa ja se tuntuu kivalta. Ja joo, olispa tosi kivaa tietää että ketkä tätä seurailee oikeasti!!! Jännää.

   JEE kiitos Roosa! JA ON>:–) Minulla ja Lindulla yhteinen, mie kysyn siltä saako sitä linkkaa xD

 6. Ihania fiiliskuvia! Toi Grimesin biisi on täyttä rautaa, se on päätynyt jopa meiän duunipaikan soittolistalle, mind=blown!