KULTAINEN

muoti
34 kommenttia

IDKUVA daniel wellington, casio watch, golden iphone case, glitter nailpolish

 Kultaiset iPhone 4s:n kuoret – H&M, Daniel Wellingtonin punakultainen rannekello saatu blogin kautta (ja te saatte -15% käyttämällä koodia ”indiedays” tilauksen yhteydessä 15.11.2012 mennessä!), kultainen Casio tilattu Urban Outfittersiltä & kultainen hilelakka H&M. 

 

Joskus muutamia vuosia sitten luulin, että hopea on monikäyttöisempi väri asusteissa kuin kulta, mutta enää en kyllä ole samaa mieltä. Tai sitten koen, ettei monikäyttöisyys olekaan koruissa ja asusteissa se tärkein kriteeri, vaan se jokin juju. Kultainen asuste tuo mun pukeutumisessa usein sen tarvittavan särmän asuun, eikä multa kovin montaa hopeista asustetta löydykään. Yllä lemppareimmat kultaiset asiat, noita olisi kyllä muutama lisää…. Tykkään esimerkiksi kultaisista kuorista ihan superisti, niin mun näköiset! Ja hitto vie, niin on muuten tuo Daniel Wellingtonin kellokin. Useasti sellaiset jutut, joita näkee paljon blogeissa, alkavat ärsyttää, mutta niin ei ole käynyt näiden kellojen suhteen. Vaikka Casio onkin mun lemppari, on tämä DW huomattavasti klassisempi ja sopii juhlavampiin tilaisuuksiin paremmin.

Mitäs sanotte, kulta vai hopea?
Ja miltäs näyttää uudistunut Indiedays? Itse olen innoissani, minusta tämä muutos on loistava! Menee varmaan hetki totutella uuteen ulkoasuun, mutta ai että kun näyttää kivalta. :-)

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mulle tuli postissa täsmälleen samanlainen DW-kello, tosin oon varmaan ainut joka maksoi siitä täyden hinnan….. :—DD

  1. :—D luin just eilen sun postauksen, ihana! ja mä harkitsin samaa kauan, sattu vaan käymään hullu zägä!!

 2. vielä puoli vuotta sitten vannoin että en ikinä käytä kultaa, hopeahopeahopea mutta kuinkas kävikään? nykyään kahmin kultaisia asusteita enkä vilkaisekkaan hopeisia. Tässä nyt hieman ehkä harmittaa että kihlasormus on valkokultaa mutta siinä se killuu aina mukana niin oon osannu ulkoistaa että ei haittaa vaikka se on valkokultaa :–D

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

  1. Hahaa, noin se menee:–D Ja hei tuo ei todellakaan haittaa, tuo vähän sitä hyvää kontrastia pukeutumiseen ;—)

 3. En oo itseasiassa koskaan pohtinut, että kulta vai hopea. Mulle kelpaa (melkein) kaikki mikä säihkyy ja kimaltaa kauniisti. Toi DW kello on tosi kaunis, ja oon itsekin ettinyt samankaltaista, halvempaa vain. Pitäisi varmaan mennä mummin varastoita tonkimaan, sieltä yleensä löytyy aarteita :-)

  1. Hihii, hyvä noin, ei tarvitse tehdä valintoja!:-D tää alkoi varmaan siitä että aloin haluta laukkujen yksityiskohdat kultaisina….

   ja hei urban outfittersillä on ollut alle 50e:llä kivoja vintage-henkisiä kelloja aina silloin tällöin :-) ei ehkä noin isolla kellotaululla mutta kumminki! Jos ei mummin aarteista löydy :-)

 4. Tuo DW-kello on ihana!

  Indiedaysin uusi ulkoasu vaatii vielä totuttelua. Ikävöin yläpalkista avautunutta blogi-valikkoa, joka listasi kaikki ID-blogit yhteen ja niihin pääsi yhdellä klikkauksella minkä tahansa blogin mistä tahansa kohdasta. Ehkä en vain vielä löytänyt vastaavaa ominaisuutta uudesta ulkoasusta.. :D Pienellä näytöllä yläpalkin tuplautunut leveys vie vähän liikaa tilaa itse blogilta, mutta muuten kyllä näyttää hyvältä.

  1. Eikö!

   Ja hei mietin samaa eilen, mutta jos nyt klikkaat ”blogit” -palkkia, pääset sivulle, jossa on ekana kaikki Indiedaysin bloggaajat :- )

   1. Siltikin menee mielestäni liian monta klikkausta. Muuten hyvä uudistus, mutta indiedaysin omiin blogeihin pitäisi päästä sillä yhdellä klikkauksella, sillä niitä juuri tällä sivustolla haluaisin helposti lukea. Ei vain yhteen postauksen tai blogin esittelyyn ja sitäkautta blogiin. Ehkä olen vain kärsimätön, mutta itse kirjoitan nykyään vaan blogin nimen Googlen, että olisi yksinkertaisempaa : D

 5. ihanaa kynsilakkaa oioi haluanjee! Ja noin kuoret myös niin ihanat omistan jo hopeisen tollaset mutta pakko kyl saada myös noi ton väriset!:)

  1. oooolalaa se on edullinen, oisko 3,95€! ;-) uuhlalaa, hopeisetkin on hienot, mutta minä valkkasin kullan hahaa!

 6. Mun on pakko sanoa, että meitsiin uppoaa sekä kulta ja hopea! Ja tuo Daniel Wellingtonin kello on aivan ihana, toisinku ne toiset ”bloggaajakellot” (lue: Michael Korsit) haha! >:-D

  1. Sehän on ihan superhyvä vaan:-D ei tarvii valita!! Kyllä mullakin on hopeisia ja valkokultaisia koruja, mutta asusteissa kallistun kultaan :- D hahaa, kahden sarjan bloggaajakelloja todellakin juu!!

 7. ooo toi iphone kuori näyttää aika makeelle! pitää ehkä hommata samanlainen, tai joku muu metallinhohtoinen ainaki :-D

  1. Kiitos!:–D ja joo, h&m:n oli edullisia, noista pyydetään ihan kreisejä summia jossain muualla…

 8. Äh, minusta ainakin tämä uusi indiedaysi ulkoasu on kerrassaan typerä ja aivan liian monimutkaiseksi tehty kokonaisuus, kun on yritetty olla uusia ja trendikkäitä. Blogien selaaminen ja avaaminen on vaikeampaa, kuin ennen. Toivon todella että mielipiteeni muuttuu.

  1. Voi ei, toivottavasti totut ja löydät tästä ne kivoimmat puolet!:-( uusi ulkoasu ja pohja mahdollistaa mm. tableteilla ja puhelimilla sujuvamman selailun, joten tässä on monia hyviä puolia.

   1. Jep jep, toivotaan että totun, pitänee hieman selailla eteenpäin. Itsekin eniten jäin kaipaamaan juuri sitä, että yläpalkista sai kaikki blogit avattua erittäin helposti kerrallaan, harmi kun tämä ominaisuus hävisi.

    P.S. Mulla ei ainakaan toimi tuo nykyisen yläpalkin ”blogit” kohta.. :/

 9. mä oon jotenki aina vannonu kullan ja korupuolella myös pronssin nimeen, hopee ei vaan oo se mun juttu.

  ehkä se tulee tästä hopee on häpee, ajatusmaailmasta, jota mulle on pienenä päähän iskostettu kun oon isin kanssa seurannu suomi-ruotsi-otteluita :D

  1. Kuulostaa hyvältä ja sulle sopivalta :-)

   AHhaha, kerrassaan hulvaton ajatus että se juontaisi juurensa tuolta, voihan se olla :—-D

 10. Aivan ihana toi DW:n kello! :) mä rakastan noita yli kaiken ja pakko kyl itelle saada viimestää joululahjaksi tuomonen.. Ja mulla kans tulee aina inho kaikkee kohtaan mikä pyörii jokaisessa blogissa niinku vaikka MK:n kellot niin hopeisena ku kultasena ni en tykkää kyllä yhtää! :D mutta sitte tää DW ni mitä enemmän sitä on näkyny ni sitä enemmän oon vaan rakastunu tuohon :) Kai tuollekki löytyy silti paljo käyttöä vaikka sun lemppari onki casio? :) (mistä en taas tykkää kovinkaa paljoa :D )

  1. No sama täällä! Mä en aluksi syttynyt näille kun luulin että rannekkeet on vaan niitä ”kankaisia” punottuja, mutta huh hhu kun löysin nuo nahkaiset versiot! Superkauniita. Ja jep, on todellakin. Ranteessa nytkin ;– )

 11. Tosi kauan olin, että hopea ehdottomasti, mutta nykyään se tuntuu jotenkin hyvin tylsältä, ainakin jos arkiasuja meinaa jotenkin koristaa. Kulta ajaa nykyään monessa tilanteessa muiden edelle, mutta pronssi on kyllä sellanen, joka kuitenkin ehkä eniten iskee minuun. On se hieno ja rouhee. Mutta on se hopeakin edelleen käytännöllinen, ja erittäin kaunis joissain tilanteissa.

  1. pronssi on kiva, mutta tykkään itse punakullasta enemmän – ero taitaa olla kiillossa ja sävyssä ;-D

 12. SUPERSÖPÖ BANNERI. Mutta miksi se itkee? Vaikka sillä on purkkaa ja kaikkee. Itkeekö se onnesta, kun teki noin suuren kuplan?

  1. KIITOS ihana!:-D HAhaa, en tajunnut että tuo tosiaan näyttää vähän kyyneleeltä – sen tarkoitus on olla poski, tai poskipuna! Kun piirrän tuon nutturapään edestä, näkyy noita kaksi, eikä ehkä silloin ole niin sekoitettavissa kyyneliin. No mutta tässä se itkee ilosta ;-)